Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
destekler haberleri
 
ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ DUYURU
2023 YILI MAZOT ve GÜBRE DESTEKLERİ HESAPLARA YATIYOR
1 Mart 2024 Cuma 17:59

 
HAZIRIZ KARARLIYIZ.
Bizlere gönüllerini açan, destekleriyle gücümüze güç katan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:56

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
AKÇAABAT’TA ‘HİCRET’ BELGESELİ ÇOK BEĞENİLDİ.
İçişleri Bakanlığı ile Kütür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Akçaabatlılar Vakfı tarafından hazırlattırılan ‘Hicret’ adlı muhacirlik belgeselinin Gala Gösterimi yapıldı.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:51

 
Akçaabat’ ta Gençler Türkçe Konuşuyor, Ya Siz?
Ankara Diksiyon kurucusu ve seslendirme sanatçısı Tolga BARE anlatımı ve Dil Gönüllüleri destekleri ile etkinlik düzenlendi.
11 Ocak 2024 Perşembe 19:52

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
Depremzedelerin iş olanaklarıyla ilgili toplantı gerçekleştirildi
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda depremzedelerin iş kurma, iş yeri açma ve kredi destekleriyle ilgili konular değerlendirildi.
9 Mart 2023 Perşembe 14:27

 
TÜSEB proje destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı
Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğü tarafından “TÜSEB A ve B Grubu Proje Destekleri Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.
21 Şubat 2022 Pazartesi 18:03

 
Eğitimcilerden Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür ziyareti
Of Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri eğitime yapmış oldukları desteklerden dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.
2 Aralık 2021 Perşembe 16:37

 
ŞENTÜRK NAKLİYECİ ESNAFI İÇİN DESTEK İSTEDİ
Başkan Şentürk, taksici, dolmuşu ve servisçi esnafına verilen desteklerin şehir içi nakliye esnafına verilmesi çağrısında bulundu .
12 Haziran 2021 Cumartesi 18:48

 
Yaşar Erbaşaran'ı Covid -19 Bile Durduramadı
Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran Yardım ve Desteklerine Covid -19’a Rağmen Devam Eiyor
21 Mart 2021 Pazar 14:35

 
AKÇAABAT PROJELERİN HAYAT BULDUĞU ŞEHİR OLACAK
Ulaşımdan altyapıya, turizmden spora kadar her alanda Ankara’dan ciddi destekler almayı başardıklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Hem devam eden projelerin hızlandırılması hem de yeni projelere destek için yine Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade etti.
11 Şubat 2021 Perşembe 19:03

 
İnce'den İnce Açıklamalar
İnce'den ''Kılıçdaroğlu'nun destekler misiniz'' sorusuna cevap: Aday olursa doğru bir iş yapmış olur
15 Aralık 2020 Salı 09:36

 
ALTERNATİF ÜRÜN KİVİ’DE MEYVE HASADI
Trabzon Valimiz Sn. İsmail USTAOĞLU ve Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan KURTYEMEZ, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Ali Kemal YILDIZ, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Erdal YİĞCİ , İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR, Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Ziraat Mühendisi Mehmet Kerem KAN, Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR Akçaabat/Alsancak Mahallesi'nde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akçaabat Ziraat Odası destekleriyle kivi üretimi yapan Selahattin SÖNMEZ'in bahçesinde gerçekleştirilen Kivi hasat törenine katıldı.
17 Kasım 2020 Salı 19:14

 
#İzmir'in Yaralarını Birlikte Saralım...
Desteklerinizi Bekliyoruz.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:26

 
UZUN:Üniversitemiz Sıralamalarda Üst Sıralarda Yer Aldı
TÜBİTAK-1001 desteklerinde ihtisaslaşan üniversiteler arasında Bartın Üniversitesi birinci
3 Kasım 2020 Salı 17:58

 
SURİYE ŞEHİT EREN BÜLBÜL LİSESİ'NE VAKFIKEBİR'DEN BÜYÜK DESTEK
Trabzon İHH İnsani Yardım Derneği'nin yıllık eğitim masrafını üstlendiği Suriye'nin Lazkiye-Türkmendağı'nda bulunan tek lisesi olan Şehit Eren Bülbül Lisesi'ne destekler artarak devam ediyor.
30 Ekim 2020 Cuma 11:51

 
Trabzon İHH'dan Eğitime Dev Destek
İHH İnsani Yardım Vakfı, Pandemi sürecinde uzaktan eğitime devam eden yetim çocuklara tablet hediye edecek. Hayırseverlerin destekleriyle öğrencilerin eğitimleri aksamayacak.
29 Eylül 2020 Salı 10:13

 
Genç sinemacılar yetişiyor!
Ortahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleriyle 28 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Hasan Bin Sabit Sinema Akademisi” sona erdi.
4 Eylül 2020 Cuma 09:16

 
Trabzon, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri (İZFAŞ) tarafından düzenlenen 13. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından da kentin tanıtımı için stant açıldı.
7 Aralık 2019 Cumartesi 12:29

 
% 50 HİBE İLE AHIR VE AHIL YAPIMI ÇAĞRISI
Tarım ve Orman Bakanlığı 2019 da başlayan %50 hibe desteklerine müracaat almaya başladı. Desteklemeden faydalanmak isteyen yetiştiricilerin son müracaatıları 19 Nisan 2019 tarihindedir.
18 Mart 2019 Pazartesi 16:55

 
KIRSAL YATIRIMCILAR YİNE SİZE ÇAĞRI VAR
Bölge ve ülkemiz için kırsal yatırıma düşünce ve proje hazırlığında olanlar, devlet projelerimize destek verir mi, bu destekler ne kadar olur, bu desteklere nasıl ve ne şekilde ulaşırım diyenler işte bir çağrı dönemi geldi.
5 Mart 2019 Salı 17:20

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN BİLGİLENDİRME
BASINÇLI SULAMA SİSTEMİ HİBE DESTEKLERİ, ZİRAAT BANKASI SULAMA KREDİLERİ VE SERACILIK KREDİSİ
18 Şubat 2019 Pazartesi 09:41

 
BAŞKAN BEŞEL’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.
6 Ekim 2018 Cumartesi 18:30

 
Ahır ve Ahıl Yapımına % 50 Hibe Çağrısı Var...
Bakanlık desteklerine ne kadar yakınız başlıklı yazımdan sonra geçen hafta TKDK çağrısı üzerine yazmıştım.
8 Ocak 2018 Pazartesi 09:25

 
KIRSAL YATIRIMCILAR SİZE ÇAĞRI VAR...
Bölge ve ülkemiz için kırsal yatırıma proje hazırlığında olanlar, geçen günlerdeki yazımın birinde bakanlıkların desteklerine ne kadar yakınız konularına değinmiştim.
2 Ocak 2018 Salı 10:50

 
BAKANLIKLARIN DESTEKLERİNE KADAR YAKINIZ
Son yıllarda kırsal istihdamı geliştirmek, kente göçü önlemek, genç nüfusu tarım faaliyetleri alanı içerisinde tutmak adına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı birçok alanda destekler vermektedir.
6 Aralık 2017 Çarşamba 17:28

 
Trabzon'da esnafa uyarı! İnanmayın.
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, KOSGEB tarafından uygulanan devlet destekleri konusunda yardımcı olacağını söyleyerek dolandırıcılık yapanlara karşı esnaf ve sanatkârları uyararak, "KOSGEB'in tüm kredi başvuru işlemleri ücretsizdir. Bu konuda sizden para talep edenlere kesinlikle inanmayın" dedi.
22 Şubat 2017 Çarşamba 18:33

 
Eroğlun'dan Yardım Çağrısı.
Yadımların Toplanmasında desteklerini esirgemeyen iş adamı Hasan Eroğlu Yardım Toplama Konusunda Duyarlılığını göstererek Açıklamada Bulundu.
25 Aralık 2016 Pazar 16:41

 
Hayvancılık Destekleri Gerçek Amacına Hizmet Etmeli...
GTHB tarafından verilen hayvancılık destekleri üreticiye gerçek manada ulaşmamaktadır.
26 Ocak 2016 Salı 18:20

 
Of’tan Bayırbucak Türkmenleri’ne Yardım
Suriyeli mazlumlara destek olmak amacıyla savaşın ilk günlerinden itibaren Of'ta başlatılan yardım seferberliği, Of Belediyesi'nin de destekleriyle çığ gibi büyüyor.
23 Aralık 2015 Çarşamba 00:15

 
Teşvik Geri Geldi
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası ilgili Kanunu uyarınca, Trabzon’un teşvikte 4. Bölge desteklerinden faydalanacağını söyledi.
14 Temmuz 2013 Pazar 17:19

 
Akçaabat Sanatevi Sergilerle Renkleniyor.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün destekleriyle başlayan sergi açılışları Akçaabat Belediyesi Sanatevi’nde tüm hızıyla devam ediyor.
4 Aralık 2012 Salı 13:13

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur