Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye başkanı adayı Samet Ayvaz dan çok anlamlı mesaj; kitaplara yazılan değil topraklara yazılan yerin adıdır Çanakkale AKMESTEK'TEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! BAŞKAN KÖROĞLU 18 MART MESAJI YAYINLADI AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI ŞEHİTLERİMİZİN MANEVİ HUZURUNA ÇELENK SEBAT 1 PUANLA DÖNÜYOR Aydın, sahuru meyve ve sebze toptancıları ile birlikte yapıp mesajını verdi: CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR OSMAN KALYONCU’DAN İFTAR SONRASI YOĞUN TEMPO AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar HAKAN KUVVET GEDİKLİ, AKÇAABAT’I DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRMEYİ HEDEFLİYOR BAŞKAN EKİM GİTTİĞİ HER YERDE BÜYÜK COŞKUYLA KARŞILANIYOR Aydın’dan bir müjde de Bahçecik Mahallesi’ne… KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ AKÇAABAT YENİ BİR MEYDAN DAHA KAZANACAK İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Trabzon Programı Belli Oldu!
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
 
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
 
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
KALYONCU SAHA ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR
bu haberleri
 
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.
18 Mart 2024 Pazartesi 03:12

 
BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere diğer bütün mecralarda seçmenlerine, özellikle genç seçmene seslenmeye devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:22

 
AKÇAABAT'TA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
Akçaabat'ta, AK Parti'nin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
15 Mart 2024 Cuma 17:23

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE VEDA ZAMANI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin 2019-2024 dönemi Mart ayı meclis toplantısının son oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
13 Mart 2024 Çarşamba 16:25

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
BAŞKAN EKİM’DEN 12 MART MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
11 Mart 2024 Pazartesi 12:44

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
SEBAT GENÇLİK LİDERİ DEVİRDİ
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, kendi sahasında ağırladığı lig lideri Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek aradaki puan farkını 3 puan daha azalttı.
11 Mart 2024 Pazartesi 00:11

 
TARİHİ AVRASYA PAZARI TÖRENLE AÇILDI
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu döneminde kalıcı mekânına kavuştu.
9 Mart 2024 Cumartesi 12:02

 
BTP'NİN BAŞKAN ADAYI AYVAZ DAN BUGÜNE ÖZEL ANLAMLI MESAJ
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü vesilesiyle çeşitli açıklamalarda bulundu.
8 Mart 2024 Cuma 18:36

 
KADINLAR GÜNÜ’NDE FLOOR CURLİNG TURNUVASI
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Floor Curling Turnuvası sona erdi. Kadın öğretmenler ile kız öğrencilerin kurdukları ikili takımlarla yarıştıkları turnuvanın ödül töreni bugün yapıldı.
7 Mart 2024 Perşembe 20:47

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
Başkan Genç’ten Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
7 Mart 2024 Perşembe 16:28

 
AKÇAABAT'TA RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI BELLİ OLDU
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Akçaabat'ta sofraları süsleyecek olan Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Lezzet ve bereketin simgesi Ramazan pidesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sofralarda önemli bir yer tutacak.
7 Mart 2024 Perşembe 10:13

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
7 Mart 2024 Perşembe 00:39

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
AYVAZ’A KURTOĞLU MORALİ
BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, Cengiz Kurtoğlu ile buluştu.
4 Mart 2024 Pazartesi 09:21

 
GEDİKLİ, SEÇMENLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, esnaf ve mahalle ziyaretleriyle seçmenle buluşuyor.
2 Mart 2024 Cumartesi 19:17

 
AKÇAABAT’TA EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin bu yıl 11.’si düzenliyor.
2 Mart 2024 Cumartesi 18:54

 
Hüseyin Baş: Madem kişi başına 13 bin dolar düşüyor, bu para nerede?
BTP Eskişehir’de aday tanıtım toplantısı düzenledi. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın da katıldığı programda BTP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahri Gürgenburan ve ilçe adayları tanıtıldı.
2 Mart 2024 Cumartesi 17:41

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ARAZİDE ARONYA ÜRETİCİLERİNE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundular;
2 Mart 2024 Cumartesi 09:13

 
BBP, SÖĞÜTLÜ’DE SEÇİM İRTİBAT BÜROSUNU AÇTI
Büyük Birlik Partisi, Söğütlü mahallesinde seçim irtibat bürosunu açtı
1 Mart 2024 Cuma 18:06

 
AKÇAABAT’TA TİYATRO ZAMANI
Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatro oyunu, minik tiyatro severlerle buluştu.
1 Mart 2024 Cuma 17:46

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
BARÜ’de iç ve dış paydaşlarla sürdürülebilirlik hedefleri değerlendirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen Danışma Kurulu toplantısında iç ve dış paydaşlar ile görüş alışverişinde bulunularak sürdürülebilir gelişim hedefiyle atılacak adımlar değerlendirildi.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:48

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
ÖZGÜNEŞ’TE BAYRAM TADINDAN ETKİNLİK
Türkiye’nin en büyük toptan satış merkezinde, etkinlik bereketli geçti
27 Şubat 2024 Salı 17:17

 
Hüseyin Baş: Atatürk karşıtlığı bir ajanlık faaliyetidir
BTP’nin Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik ve Yalova adayları Bursa’da düzenlenen programla tanıtıldı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:53

 
BAŞKAN ADAYI SERBEST: AKÇAABAT'IN GELECEĞİ İÇİN SORUMLULUK ALDIM
Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehrin geleceği için projelerini paylaştı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:50

 
11. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda yapılan ve bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi ve organizasyona katılacak tiyatro ekipleri belli oldu.
25 Şubat 2024 Pazar 16:48

 
44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, “Yeşil Adımlar, Temiz Gelecek” sloganıyla koşuldu.
25 Şubat 2024 Pazar 07:19

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BÜYÜK COŞKUYLA AÇIKLADI
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:18

 
HALİS GÜNEŞ SEBAT HABER TV'DE
HALİS GÜNEŞ BU AKŞAM SEBAT HABERF TY'YE KONUK KONUK OLUYOR
23 Şubat 2024 Cuma 18:03

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
23 Şubat 2024 Cuma 16:15

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
-O yoksa doğalgaz yok, O varsa doğalgaz faturasını ödeyecek para yok!
-Bütün Türkiye'yi Tayyibistan mı yapalım?
19 Şubat 2024 Pazartesi 10:24

 
GEDİKLİ, MAHALLE MAHALLE HALKLA BULUŞUYOR
Akçaabat’ın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Erol Gedikli, seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmaya devam ediyor.
16 Şubat 2024 Cuma 19:56

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
KALYONCU, SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklı Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya geldi.
15 Şubat 2024 Perşembe 20:41

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
KALYONCU, AKÇAABATLI MİNİBÜSÇÜLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat’ın ulaşımını sağlayan minibüsçü esnafının sorunları dinleyerek sohbet etti ve not aldı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:34

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
AKÇAABAT’TA SANAT GECESİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi Eylem Derçin yönetiminde unutulmaz bir konserle sanatseverlerle buluştu.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
TRABZONSPOR’DAN SEBAT GENÇLİK’E OTOBÜS
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, bu hafta sonu deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi ile karşı karşıya gelecek.
10 Şubat 2024 Cumartesi 11:26

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
Akçaabat Anadolu lisesi Mezunlarla Öğrencileri buluşturdu..
Akçaabat Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi;Geçen yıl mezun olmuş ve üniversiteye yerleşmiş öğrencileri 12.sınıf öğrencileri ile buluşturarak Üniversite üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.
8 Şubat 2024 Perşembe 19:12

 
OTURDUĞU BANKTA ÖLÜ BULUNDU.
Akçaabat sahilinde bir şahıs ölü bulundu.
8 Şubat 2024 Perşembe 15:37

 
DEMİRCİ’DEN ÖDENEK ELEŞTİRİSİ
Akçaabat Belediyesi'nin Bağımsız Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Güney Çevre Yolu hakkında açıklamalarda bulundu.
7 Şubat 2024 Çarşamba 16:06

 
BARÜ proje ortaklığıyla yapay zekâ ile dil öğretmeni yetiştirilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) proje ortakları arasında yer aldığı ‘Veriye Dayalı Kanıtlarla Dil Öğretmeni Eğitiminin Dijital Dönüşümü’ (DigiLTE) başlıklı projede yapay zekâ desteği ile nitelikli yabancı dil eğitmeni yetiştirilmesine katkıda bulunulacak.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:51

 
GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR
Ramazanoğlu: “Ortahisar’a proje kazandırmak için İstanbul’da seçim kazanmaya umut bağlayanlar Ortahisar’ın yönetimini de İstanbul’a mı bırakacak?” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:31

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
Osman Akbulut'tan Miraç Kandili Mesajı
İş İnsanı Osman Akbulut'tan Miraç Kandili Mesajı
6 Şubat 2024 Salı 16:37

 
CHP AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KALYONCU, “MAKAMIN DEĞİL, HALKIN BAŞKANI OLACAĞIZ”
Akçaabat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aday Osman Kalyoncu, gittiği mahallelerde halkın büyük desteğiyle karşılanıyor.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:51

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:27

 
Gerçek değerlerin gözde eseri:“Karadeniz’de Hoca Olmak”
TRÜ direktörlüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ortaya muazzam bir eser çıktı
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

 
OSMAN KALYONCU "AKÇAABAT DEĞİŞİME HAZIR"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Önemli Açıklamalarda Bulundu. Kalyoncu; “Akçaabat Değişime Hazır, Akçaabat Ne İstediğini Çok İyi Biliyor” dedi.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:38

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİLER ENFLASYONA EZDİRİLMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin 2’nci 6 aylık döneminde de işçiler enflasyona ezdirilmedi.
31 Ocak 2024 Çarşamba 17:56

 
AKÇAABAT İÇİN YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, imza attığı projeler ve çalışmalarla Akçaabat’ın gelişimine katkıda bulunuyor.
30 Ocak 2024 Salı 11:02

 
EYÜPOĞLU, ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇESİNE YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, ilçe genelindeki fındık üreticilerine önemli uyarılarda bulundu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:38

 
Akçaabat Adayı Osman Nuri Ekim
Trabzon’da AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ahmet Metin Genç isminin açıklanması sonrası ilçelerde de adaylar resmi olmayan açıklamaya göre belli oldu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:23

 
HİRAM BUTİK AÇILDI
Akçaabat'ta iş dünyasına yeni bir soluk getiren Hiram Butik, Akçaabat eski Yapı Kredi Bankası arkasında kapılarını açtı.
23 Ocak 2024 Salı 19:28

 
BAŞKAN EKİM’DEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i tebrik ederek, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:31

 
AK PARTİ ‘GENÇ’ DEDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i gösterdi.
18 Ocak 2024 Perşembe 15:39

 
EMEKLİ MAAŞINA İYİ PARTİ’DEN ELEŞTİRİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkardığını açıkladı. Ancak bu karar, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli tarafından eleştirildi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 17:44

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren ortak aklı kendisine rehber edinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
16 Ocak 2024 Salı 19:31

 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan’da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:22

 
AYVAZ BASINI AĞIRLADI
Belediye başkan aday adayı Ayvaz Basın ve muhtarlarla buluştu.
12 Ocak 2024 Cuma 20:54

 
AKÇAAABAT’TA HERKES SPORLA BULUŞUYOR
Akçaabat Belediyesi, yediden yetmişe Akçaabat genelindeki herkesi sporla buluşturuyor.
12 Ocak 2024 Cuma 20:01

 
KOÇ BU GÖRÜNTÜLER AKÇAABAT'A YAKIŞMIYOR
Bu görüntüyü her gördüğümde hicap duyuyorum.
11 Ocak 2024 Perşembe 19:22

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:36

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ THM KOROSU KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM) Konseri büyük ilgi gördü.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:34

 
Trabzon'da 9 Yeni Mahalle Kurularak Mahalle Sayısı 717'ye Yükseldi
Trabzon'da şehirdeki mahalle sayısı artıyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ocak ayı belediye meclis toplantısında yaptığı açıklamada, 9 yeni mahallenin kurularak mahalle sayısının 717'ye yükseldiğini duyurdu.
9 Ocak 2024 Salı 18:30

 
Cemal Yıldız Yazdı!
SEÇİM HEYECANI ve İSTANBUL
8 Ocak 2024 Pazartesi 17:20

 
Festival Tarihi Netleşti
Akçaabat Belediyesince her yıl düzenlenen ve bu yıl 32.’si yapılacak olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin tarihi belli oldu.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:50

 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
BARÜ’de “Gazze Soykırımı” sergisi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrencilerin Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla hazırladığı eserlerin yer aldığı karma resim sergisi büyük ilgi gördü.
5 Ocak 2024 Cuma 18:42

 
Genç’ten Başkonsolos Mohebati’ye taziye ziyareti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İran’ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen ve toplamda 103 kişinin ölümüne neden terör saldırılarından dolayı İran İslâm Cumhuriyeti’nin Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebatiye taziye ziyaretinde bulundu.
5 Ocak 2024 Cuma 10:59

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
TKDK'dan Girişimcilere Milyonlarca Liralık Destek!
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU, 2023 yılında Trabzon'da yatırım tutarı yaklaşık 65 Milyon TL olan projelerde, girişimcilere yaklaşık 49 Milyon TL hibe desteğinde bulunduklarını bildirdi.
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:58

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, Renkli Bir Rize Gezisi Düzenledi
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, şehirdeki uluslararası öğrenciler için unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dernek, 45 farklı ülkeden gelen 161 misafir öğrenciyi Rize'ye gerçekleştirdiği gezi ile buluşturdu.
1 Ocak 2024 Pazartesi 10:17

 
MUSTAFA ÇANKAYA, HASTANE PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adayı olan Mustafa Çankaya, yılbaşı akşamını anlamlı bir ziyarette bulunarak geçirdi.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:48

 
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
2024 YILININ BÜTÜN DÜNYAYA BARIŞ GETİRMESİ DİLEĞİYLE
30 Aralık 2023 Cumartesi 19:50

 
Ayvaz'dan Vakıf ve Tütünspor'a Ziyaret
Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabatlılar Vakfı ve Tütünspor kulübünü ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.
29 Aralık 2023 Cuma 17:45

 
AKÇAABAT BELEDİYE TİYATROSU ‘AYYAR HAMZA’ İLE PERDELERİNİ AÇACAK
2000 yılından bu yana en az bir oyunla perdelerini açan Akçaabat Belediye Tiyatrosu yeni sezonda da prova çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:07

 
BAŞKAN EKİM GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gençlik Buluşmaları kapsamında Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
28 Aralık 2023 Perşembe 15:50

 
BBP KMKY Üyesi Kağan Mumcu Destici İle
Büyük Birlik Partisi'nin genişletilmiş istişare toplantısına Ankara'daki Anfa Mar'da katılan MKYK üyesi Kağan Mumcu, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.
26 Aralık 2023 Salı 10:38

 
Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Trabzon Büyükşehir’e Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile görüştü.
26 Aralık 2023 Salı 00:41

 
AYVAZ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Savaş Ayvaz Seçim Çalışmalarını İstanbul'da Sürdürüyor
22 Aralık 2023 Cuma 19:29

 
MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, öğrencilerin mesleki eğitimlerini gerçekleştirdikleri işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
22 Aralık 2023 Cuma 17:26

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN FINDIK BAHÇELERİNDE KIŞ ÖNCESİ YAPILACAK OLAN İŞLEMLER İÇİN UYARI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU fındık üreticilerine kış öncesi uyarılarda bulunuyor.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:40

 
SEBAT GENÇLİK EVİNDE GALİP: 2-0
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, ilk yarının son maçında bugün 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:13

 
ŞENTÜRK'TEN TÜTÜNSPOR’A ZİYARET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk Tütünspor Kulübü’nü ziyaret etti.
19 Aralık 2023 Salı 18:14

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1299 Kutsal Roma İmparatoru II. Friedrich kendini Kudüs Kralı ilan etti.
1438 II. Albert, Almanya kralı oldu.
1799 Napolyon, Osmanlı Devleti'nin yönetimindeki Akka kalesi önlerine geldi.
1850 American Express, Henry Wells ve William Fargo tarafından kuruldu.
1913 Yunan kralı I. George Selanik'te uğradığı bir suikast sonucu öldü.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur