Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
brahim haberleri
 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
ZİRAAT ODASI BAŞKANLARI AKÇAABAT ZİRAAT ODASI'NI ZİYARET ETTİ
Beşikdüzü Ziraat Odası Başkanı İlyas Al, Vakfıkebir Ziraat Odası Başkanı Muhammet Kılıç, ve Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Akçaabat Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:42

 
SPOR LİSESİ AKÇAABAT’A DEĞER KATTI
Akçaabat Belediyesince projelendirilen ve yapım işi tamamlanan Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi olarak eğitime başladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:30

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
İbrahim Usta son yolculuğuna uğurlandı!
Trabzon’un yetiştirdiği önemli değerlerden İbrahim Usta, dün yüzlerce seveninin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:22

 
Çelebi'den İbrahim Usta için başsağlığı mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, işadamı İbrahim Usta'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.
30 Mayıs 2023 Salı 17:41

 
Yeniden Refah Partisi Sahaya İndi
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Sn. Emin MENŞUR , Sn. Tuba BİLGİN , Ortahisar ilçe Başkanı Sn. İbrahim Aydın ve İl ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu önünde Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi stant çalışması ve iftar programı yaptılar.
18 Nisan 2023 Salı 10:06

 
Av. İbrahim Keskin’den Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 10:11

 
İYİ Partili İbrahim Özkan'dan, Mustafa Bıyık ile ilgili dikkat çeken sözler!
Trabzon’da Yomra Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trabzonspor Şampiyonluk Müzesinin açılışına katılmak üzere İstanbul’dan gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, 61saat’e çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
27 Eylül 2022 Salı 19:15

 
AKÇAABAT’LI KİVİ ÜRETİCİSİNİN YÜZÜ GÜLDÜ
Akçaabat ilçemizde kivi hasadı başladı. Trabzon Valimiz İsmail USTAOĞLU, İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR ve ilgili birim ziraat mühendislerinin katılımı ile Akçaabat ilçesi Alsancak mahallesinde Selahattin SÖNMEZ’ e ait kivi bahçesinde kivi hasadı yapıldı.
15 Kasım 2021 Pazartesi 18:07

 
Ortahisar Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret
Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Hakkı EMİROĞLU'nu ziyaret
18 Temmuz 2021 Pazar 20:27

 
İBRAHİM DEĞERMENCİ'DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESJI
My Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Memleket Hareketi Gönüllüsü İbrahim Değermenci Ulusal Egemenlik ve Çocuk Baymanı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı
22 Nisan 2021 Perşembe 15:37

 
ALTERNATİF ÜRÜN KİVİ’DE MEYVE HASADI
Trabzon Valimiz Sn. İsmail USTAOĞLU ve Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan KURTYEMEZ, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Ali Kemal YILDIZ, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Erdal YİĞCİ , İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR, Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Ziraat Mühendisi Mehmet Kerem KAN, Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR Akçaabat/Alsancak Mahallesi'nde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akçaabat Ziraat Odası destekleriyle kivi üretimi yapan Selahattin SÖNMEZ'in bahçesinde gerçekleştirilen Kivi hasat törenine katıldı.
17 Kasım 2020 Salı 19:14

 
MANTAR ÜRETİCİ ADAYLARI SERTİFİKALANDIRILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantarı yetiştiriciliği kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimize Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan Kurtyemez,, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR , İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği konusunda uzman olan Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Fadıl ÖZTÜRK ve kursiyerlerin katılımı ile sertifikaları verildi.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:46

 
Değermenci CHP den istifa etti
Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi İbrahim Değermenci partinin tüm organlarından istifa etti.
3 Ekim 2020 Cumartesi 19:24

 
DEMİRYOLUN’DA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN
Son günlerde Trabzon kamuoyunda gündem olan Demir Yolu Projesi ile ilgili görüşlerini aktaran Anadolu Aslanları İş Adamları Dermeği Trabzon Şube Başkanı Sayın İbrahim Beşir Basın bildirisinde bulundu.
15 Eylül 2020 Salı 16:40

 
DEMİRYOLUN’DA VERİLEN SÖZLER TUTULSUN
Son günlerde Trabzon kamuoyunda gündem olan Demir Yolu Projesi ile ilgili görüşlerini aktaran Anadolu Aslanları İş Adamları Dermeği Trabzon Şube Başkanı Sayın İbrahim Beşir Basın bildirisinde bulundu.
9 Eylül 2020 Çarşamba 18:20

 
Akçaabatta Alternatif Tarım
İlçemizde düzenlenen aronya fidanı dağıtımı programına, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat İlçe Tarım Müdürü İbrahim Nezir, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ve çiftçiler katıldı.
8 Temmuz 2020 Çarşamba 17:06

 
MY Turizm Sahibi İbrahim Değermenci İddialı Konuştu?
İbrahim Değermenci: Sayın Bakan, biz de varız; Karadeniz’de de turizm yapılıyor!
7 Mayıs 2020 Perşembe 16:32

 
ÖNLEM ALINMASI ŞART
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, bu günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
26 Mart 2020 Perşembe 16:49

 
ASKON’DAN TSGİAD ZİYARETİ
Askon (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkalığına yeni seçilen Adem Kahraman’ı ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
26 Şubat 2020 Çarşamba 18:13

 
BAŞKAN EKİM’E ANLAMLI ZİYARET
Akçaabat’ta bir ilke imza atarak Çanakkale gezisini kitaplaştıran 17 Şubat Akçaabat Anadolu Lisesi’nden 18 öğrenci; okul müdürü Abdullah Gülay, projeye öncülük eden İbrahim Türk ve rehber öğretmenler ile birlikte Başkan Ekim’i ziyaret ettiler.
7 Ocak 2020 Salı 16:22

 
YENİ EĞİTİM YILINDA DİKKAT ÇEKEN ÇAĞRI
İBRAHİM BEŞİR'DEN ARA ELEMAN ÇAĞRISI
9 Eylül 2019 Pazartesi 03:25

 
AZERBAYCAN BÜYÜKELÇİSİ İBRAHİM’DEN BAŞKAN VEKİLİ ATAMAN’A ZİYARET
Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Hazar İbrahim ve beraberindeki heyet, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek 1. Başkan Vekili Atilla Ataman ile bir araya geldi.
3 Temmuz 2019 Çarşamba 22:07

 
ASKON’DAN 23 NİSAN KUTLAMASI
Askon Anadolu Aslanları iş Adamları Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir Dedi.
23 Nisan 2019 Salı 00:00

 
SİNERJİYİ ENERJİYE DÖNDÜRME ZAMANI
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zeki Altunsoy, Cemal Yıldız, Halil İbrahim Alibeyoğlu, Bilal Aydemir, Mehmet Emin Usta ve Salih Ergün Ortahisar Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
12 Nisan 2019 Cuma 17:29

 
SAĞIROĞLU: PROJELERİMİZ YOMRAMIZIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Sancak Mahallesi’ndeki siteleri ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için destek istedi.
26 Mart 2019 Salı 17:56

 
Ak Parti 30 İli Açıkladı
Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan öncelikle mevcut belediye başkanlarından devam edecekler ile muhalefetin elinde olan bazı illerdeki adaylarını açıklayacak. Adayların açıklanacağı illerin arasında İzmir, Antalya, Gaziantep, Konya, Gümüşhane, Artvin, Denizli, Çankırı yer alıyor. Gaziantep’te Fatma Şahin, Antalya’da da Menderes Türel, Konya’da Uğur İbrahim Altay yeniden aday gösterilecek.
23 Kasım 2018 Cuma 18:24

 
ARTIK SAADET VAKTİDİR
Saadet Partisi Trabzon 1’inci sıra Milletvekili adayı Cevat Kurt beraberindeki milletvekili adayları İbrahim Baş ve Murat Özcan ile birlikte vatandaşları ziyaret etti.
12 Haziran 2018 Salı 17:47

 
İŞTE SAADET PARTİSİNİN ADAYLARI
Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayları belli oldu...Saadet Partisi Trabzon 1. sırada Cevat Kurt, 2.sırada Murat Özcan, 3.sırada Ümit Çebi, 4. sırada Furkan Enes Kocagöz, 5.sırada İbrahim Baş, 6.sırada Mehmet Uz yer aldı.
21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:50

 
Araklı'ya Yeni Kaymakam
Trabzon Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın’dan boşalan Araklı Kaymakamlığına Ankara Bala Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan atandı.
6 Mart 2018 Salı 00:38

 
Dervişoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Akçaabat’ın sevilen simalarından iş adamı kavaklı eski belediyesi başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu son yolculuğuna uğurlandı
19 Eylül 2017 Salı 19:34

 
Eski Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
Kavaklı Belediyesinin Kurucusu ve son Belediye Başkanı Olan Halil İbrahim Dervişoğlu hayatını kaybetti.
18 Eylül 2017 Pazartesi 00:34

 
Suç örgütü lideri gibi cevap veriyor!
CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu hakkında yaptığı suç duyurusu sonrası bir basın açıklaması yaptı.
13 Eylül 2017 Çarşamba 21:08

 
15 Temmuz programı açıklandı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 15 Temmuz programının ayrıntılarını açıkladı.
3 Temmuz 2017 Pazartesi 03:14

 
Akçaabat muhtarlar derneği yönetiminden ziyaret
Türküye Muhtarlar Federasyonuna bağlı Akçaabat Muhtarlar derneği başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Genel Sekreter yardımcısı İbrahim Kurt’u makamında ziyaret ettiler.
24 Nisan 2017 Pazartesi 19:27

 
CHP Gençliği Kahvaltıda buluştu
Gençlik kolları başkanı Halil İbrahim kocaman gençlerle bir araya geldi.
6 Mart 2017 Pazartesi 20:47

 
“Atın Varsa Derdin Var” Güldürdü.
Akçaabat Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından yedincisi düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri beşinci akşamında Trabzon Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği İbrahim Gürsoy’un yönettiği “Atın Varsa Derdin Var” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Oyun; tiyatro seyircisi tarafından ilgiyle izlendi.
6 Mart 2017 Pazartesi 01:03

 
Yattara göreve hazır!
Trabzonspor'un eski yıldızı İbrahima Yattara, teklif gelmesi halinde bordo-mavili takımda seve seve çalışacağını açıkladı.
20 Aralık 2016 Salı 18:22

 
İ.Hakkı Emiroğlu Yazdı:Atmaca’nın Siyaseti
2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti’nin, Trabzon’daki kurucu il başkanı Avukat İbrahim Keskin, Merkez İlçe Başkanı ise Mustafa Yanmış idi. Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilme yasağı olduğu dönemde Mehmet Atmaca, kardeşleri ve aile fertleriyle birlikte AK Parti’ye üye oldu, yönetim kurulunda yer aldı.
9 Aralık 2016 Cuma 20:12

 
Sağıroğlu Balıkçılara Destek Vereceğiz Dedi.
Yomra Belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, geçtiğimiz aylarda kongresini gerçekleştiren S.S Yomra Balıkçı Kooperatifini ziyaret etti
14 Temmuz 2016 Perşembe 11:20

 
MY Turizm çalışanları İftarda Buluştu.
Turizm sektörünün parlayan yıldızı MY Turizm firması sahibi İbrahim Değermenci çalışanlarına iftar yemeği verdi.
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:48

 
Batuhan'ın Yol İsteği Geçekleşti.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Hidrosefali hastası olan Batuhan Tuna’nın (21) isteğini kırmayarak yolunu yaptı, betonladı.Tuna’ya Başkan Sağıroğlu birde akülü araba sözü verdi.
15 Haziran 2016 Çarşamba 00:12

 
Ali Kemal Başaran'dan itiraf "Suçluyuz"
Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Kemal Başar'dan acı itiraf geldi "Evet biz suçluyuz, İbrahimi durduramadık" dedi.
14 Haziran 2016 Salı 00:14

 
Başkan Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor.
Trabzon-Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun ‘Halk meclisi’ kapsamında yaptığı mahalle ziyaretlerinin ikinci durağı Özdil Mahallesi oldu.
20 Mayıs 2016 Cuma 00:01

 
Başkanlar Yomraspor’u Masaya Yatırdı.
Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.
10 Mayıs 2016 Salı 05:50

 
Vatandaşlarımıza hükümdarlık değil hizmetkarlık yapıyoruz.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağııroğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor
3 Mayıs 2016 Salı 06:45

 
Sağıroğlu’ndan dudak uçuklatan proje.
Yomra’da birçok projeye imza atarak adından sıkça söz ettiren Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun öyle bir projesi var ki dudak uçuklatacak şekilde.
14 Nisan 2016 Perşembe 09:25

 
Hentbol milli takımından başkan sağıroğlu'na ziyaret
Trabzon’da hazırlıklarını sürdüren U17 Bayan Hentbol Milli Takımı Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.
6 Nisan 2016 Çarşamba 07:02

 
Başkan Sağıroğlu’ndan Sabah Mesaisi
Trabzon'un Yomra ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte ilçe merkezinde bir dizi incelemelerde bulundu.
29 Mart 2016 Salı 08:50

 
Fikret Orman Sağıroğlu’nu Ziyaret Etti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.
15 Mart 2016 Salı 16:06

 
Sağıroğlu Ankara'ya Çıkarma Yaptı.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Bakan Soylu’yu Ankara’da ziyaret edip projelerini sunacak
2 Şubat 2016 Salı 08:39

 
Söylemlerini kabul edemeyiz
Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bir internet sitesine yaptığı açıklamalarda yerel basına yönelik sarf ettiği sözler tepkiyle karşılandı.
12 Aralık 2015 Cumartesi 17:21

 
Jandarmanın Asayiş Uygulamaları
Samsun Valisi İbrahim Şahin, İl Jandarma Komutanlığı'nın asayişe yönelik çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.
3 Aralık 2015 Perşembe 14:24

 
Başkan Sağıroğlu Ankara'ya Çıkarma Yaptı.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu belediyenin makine parkını güçlendirmek için Ankara’ya çıkarma yaptı.
19 Kasım 2015 Perşembe 17:31

 
Algı operasyonu yapıyorlar
TFF Başkanvekili İbrahim Usta, kendi cezasının da yer aldığı tahkim onayının ardından radyo programına katılarak TFF'yi topa tuttu.
14 Kasım 2015 Cumartesi 00:33

 
1300 TL'lik asgari ücretin özel sektöre maliyeti
İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Asgari ücretteki artışın özel sektöre toplam 16 milyar lira yıllık ek maliyeti olacağını tahmin ediyoruz" dedi.
11 Kasım 2015 Çarşamba 17:18

 
"Demirören:10 Yıl Ceza Alabilir"
Avni Aker'de hakemlerin 4 saat odada rehin tutulması olayına dair değerlendirme yapan Yıldırım Demirören, “İnşallah hakemler İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında dava açmaz. 10 yıl ceza alabilir” dedi.
1 Kasım 2015 Pazar 15:38

 
Hacıosmanoğlu'nun hastane önünde zor bekleyişi
Trabzonspor ligde çalkantılı günler geçirirken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun eşinin de rahatsızlığı nedeniyle bir hayli zor zamanlar geçirdiği kaydedildi.
21 Ekim 2015 Çarşamba 17:54

 
Başkan Sağıroğlu Kararlı
Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu dur durak bilmiyor.
21 Ekim 2015 Çarşamba 17:53

 
İbrahim Hacıosmanoğlu PFDK'ya Sevk Edildi
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Sportmenliğe aykırı açıklamaları' nedeniyle Pfdk'ya sevk edildi
6 Ekim 2015 Salı 19:05

 
Sebahattin Çakıroğlu'ndan Şok İddia
Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden istifa eden Sebahattin Çakıroğlu'ndan şok iddia
30 Eylül 2015 Çarşamba 19:40

 
Kriz masası!
Üst üste alınan yenilgiler Trabzonspor’da deprem etkisi yarattı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Patron Şota Arveladze bir araya gelerek kötü gidişatın nedenlerini masaya yatıracaklar.
28 Eylül 2015 Pazartesi 00:31

 
Trabzonlu İş Adamı Hayatını Kaybetti
Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir hayatını kaybetti.
22 Eylül 2015 Salı 19:12

 
Genç Yattara el yaktı
Trabzonspor'un efsane ismi İbrahima Yattara, Hollanda kampını ziyaret ederek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma'ya kardeşini önermişti.
18 Temmuz 2015 Cumartesi 10:08

 
Halil İbrahim Dervişoğlu mesaj yayınladı.
Kavaklı Eski Belediye Başkanı H.İbrahim Dervişoğlu Kadir gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:10

 
Başkan satsa da biz satmayız...
TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, TFF Genel Kurulu'nda şike kayırıcısı Yıldırım Demirören'i desteklemesine tepkiler dinmiyor.
29 Haziran 2015 Pazartesi 11:05

 
Trabzonspor'da Hacıosmanoğlu kongre kararı aldı
Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaşanan istifalar ve TFF seçim süreci ile ilgili kongreye gitme kararı aldı.
25 Haziran 2015 Perşembe 19:10

 
Bosingwa’ya Başkan’dan jest!
Bursaspor maçında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Bosingwa'nın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Fakat buna rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu büyük jest yaparak, Portekizli oyuncunun kontratını uzatmayı teklif edecek.
15 Mayıs 2015 Cuma 09:14

 
Müdür Durukan göreve başladı...
Akçaabat Mesleki Eğitim merkezi müdürlüğüne atanan İbrahim Durukan göreve başladı.
8 Nisan 2015 Çarşamba 18:24

 
İbrahim Çakır:Elde Yok Sistem
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı İbrahim Çakır, eğitim sorunlarına değinerek Trabzon’ eğitim başkenti yapacağız dedi.
14 Mart 2015 Cumartesi 10:15

 
Sağıroğlu: DURMAK YOK YOMRA İÇİN HİZMETE DEVAM
Trabzon-Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cengiz Çolak ve Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Aktaş ile birlikte İkisu Grup Yolu’nda incelemelerde bulundu.
12 Mart 2015 Perşembe 18:02

 
Sağıroğlu: Her şey milletimiz için
Trabzon-Yomra-Kaşüstü2 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif yönetimi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.
27 Şubat 2015 Cuma 18:09

 
TFF'den Hacıosmanoğlu'na görülmemiş ceza!
PFDK, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verdi.
10 Şubat 2015 Salı 18:06

 
Tolgay transferi için topa tuttu
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ahmet Nur Çebi'ye cevap verdi.
27 Ocak 2015 Salı 09:58

 
Hacıosmanoğlu'ndan şike cevabı
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'u karşılıksız sevenlerin desteğine ihtiyaç duydukları bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Dünyada hiçbir spor kulübü yoktur ki tabanından destek almadan başarıya ulaşsın. Bu takıma destek verilmesi Trabzonsporluyum diyen herkesin borcu olmalı" dedi.
16 Ocak 2015 Cuma 10:43

 
SAĞIROĞLU GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile mesaj yayınladı.
9 Ocak 2015 Cuma 10:42

 
Sağıroğlu: Bize şampiyonluk yakışır
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yomraspor’un kampını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularla yemek yedi.
31 Aralık 2014 Çarşamba 16:50

 
Yomra 2015’i iple çekiyor
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, yeni yıl ile ilgili mesaj yayımladı.
30 Aralık 2014 Salı 15:23

 
Sağıroğlu: öğrencilerle yemekte bir araya geldi.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Özdil Çok Programlı Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
13 Aralık 2014 Cumartesi 16:52

 
Muhtar:Başkanımızdan,Devletimizden Allah razı olsun”
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçesine bağlı mahallelerdeki yollara asfalt ve beton dökmeye hız kesmeden devam ediyor.
9 Aralık 2014 Salı 08:26

 
Avrasya Üniversitesi’nden TPE’ye Ziyaret
Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer YILDIZ, Mütevelli Heyet Üyesi Av. İbrahim KESKİN, Mütevelli Heyeti Üyesi ve aynı zamanda Kızılay Başkan Yardımcısı Nihat ADIGÜZEL ve Mütevelli Heyeti Genel Koordinatörü Prof. Dr. Aşkın ASAN, TPE Başkanı Prof. Dr. Habip ASAN’ı makamında ziyaret etti.
7 Aralık 2014 Pazar 13:50

 
Başkan Sağıroğlu helallik istedi
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Torba Yasa ile birlikte çeşitli kurumlara giden personelle akşam yemeğinde bir araya geldi.
2 Aralık 2014 Salı 17:31

 
Başkan Sağıroğlu Öğretmenler Günü’nü kutladı
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “Öğretmenlik mesleği; emek, özveri, hoşgörü ve sabır isteyen bir meslektir” dedi.
24 Kasım 2014 Pazartesi 16:28

 
35 yıllık yol özlemi sona erdi
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Vatandaşa hizmette sınır yok” dedi
17 Kasım 2014 Pazartesi 09:52

 
Trabzonspor'a dev sponsor
Trabzonspor yönetimi sponsorluk anlaşmaları için kolları sıvadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konudaki temaslarını sürdürüyor.
15 Kasım 2014 Cumartesi 13:41

 
Hacıosmanoğlu'dan Yanal açıklaması
Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ersun Yanal'la ilgili açıklamalarda bulundu.
7 Kasım 2014 Cuma 16:31

 
GELDİKLERİ KULÜPTE YEDEK BEKLİYORLARDI
Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in basın toplantısındaki şok açıklamaları sonrası Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yola çıktı.
6 Kasım 2014 Perşembe 17:13

 
Benim Yaptığımı Bugüne Kadar Kimse Yapmadı.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,Taka Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı:
4 Kasım 2014 Salı 17:47

 
İbra edilmeyeceksin şimdiden bırak!
Çakıroğlu, Hacıosmanoğlu’nu bombaladı;Trabzonspor'un eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Aralık'taki mali kongrede başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ibra edilmeyeceğini, şimdiden kongre kararı alması gerektiğini söyledi.
10 Ekim 2014 Cuma 18:07

 
Mardin’de Trabzonspor Sevgisi
Mardin Kızıltepe Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın, Trabzonspor sayesinde Trabzon ile Mardin arasında kardeşlik köprüsü kurmayı amaçladıklarını söyledi.
22 Eylül 2014 Pazartesi 18:11

 
Yenilik zamanı
Giresun İl Başkanı Karaibrahim, bazı ilçe teşkilatlarında değişikliklere gidecekleri açıklamasını yaptı.
17 Eylül 2014 Çarşamba 20:13

 
Aziz’in elini zemzem suyuyla bile yıkasalar sıkmam
"Adalet sağlanacak, dost kalabilenler birbirinin elini sıkacak" diyen Yıldırım’a Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan sert cevap geldi
8 Eylül 2014 Pazartesi 16:31

 
Başkan 3 ismi daha açıkladı! Fırtına dinmiyor
Trabzonspor, bir büyük ismi daha renklerine kattı. Transferi ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı.
12 Ağustos 2014 Salı 17:40

 
Sağıroğlu: Yomra tek vücut
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partisinin Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek üzere basın açıklaması yaptı.
7 Ağustos 2014 Perşembe 19:24

 
Sağıroğlu: Yarım iş kalmayacak
Özdil Mahallesi’nde iftar yemeği veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Hizmette sınır yok, yarım iş bırakmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi
21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:57

 
Başkan Sağıroğlu dostlarıyla İftarda buluştu
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu 30 Mart yerel seçimlerinde kendisiyle bire bir istişare yaparak çalışan dostlarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi
18 Temmuz 2014 Cuma 14:21

 
Merkez parti kuruldu
YENİ kurulan Merkez Parti’nin Genel Başkan Yardımcılığı’na ANAP Trabzon eski Milletvekili İbrahim Çebi getirildi.
11 Temmuz 2014 Cuma 13:34

 
BAŞKAN SAĞIROĞLU,VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYOR.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Durmadan yorulmadan vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi
10 Temmuz 2014 Perşembe 12:34

 
Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na Dava
Aziz Yıldırım, kendisine yönelik yönelik sözlerinde "Hakaret ve Tehdit" suçu oluşturduğu gerekçesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu'na dava açtı.
2 Temmuz 2014 Çarşamba 16:05

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur