Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
belirtti haberleri
 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BORDO-MAVİ KİOSKLARHAYATI KOLAYLAŞTIRACAK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hizmeti vatandaşın ayağına getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.
12 Mart 2024 Salı 17:23

 
ŞENOL TOPAL, TÜTÜNCÜLER’E ADAY
31 Mart'ta gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimleri için Tütüncüler Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Şenol Topal, yaptığı açıklamada mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.
29 Şubat 2024 Perşembe 18:58

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
Artık,tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz!...
Birleşmiş Milletler (BM) Gıda Hakkı Özel Raportörü Prof. Dr. Hilal Elver, “küresel iklim değişikliği, ekonomik buhranlar, siyasi istikrarsızlık, salgın hastalıklar ve çatışmaların dünya çapında beklenen gıda krizini erkene aldığını belirtti.
20 Haziran 2022 Pazartesi 17:04

 
Akyazı Kütüphanesi tamamlandı
Ortahisar Belediyesi tarafından Akyazı Mahallesi’nde yapılan kütüphane binasında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Mayıs tarihinde kütüphaneyi açacaklarını belirtti.
24 Nisan 2022 Pazar 13:41

 
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı’ndan Üreticilere Makina Ekipman Desteği % 50 Hibe Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim programı hakkında şunları belirtti; “Tarım ve Orman Bakanlığı (Tebliğ No:2020/24 (D.T. 2021/34) "Tarıma Yatırım, Geleceğe Yatırımdır" sloganıyla uygulamaya koyduğu birçok program ile sektöre yatırım yapanları desteklemeye devam etmektedir.
19 Kasım 2021 Cuma 17:44

 
BAŞKAN EKİM'DEN “KURBAN ATIĞI” UYARISI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı açıklamada uygun olmayan yerlerde açıkta bırakılan kurban artıklarının hem çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vereceği gibi hem de sağlık açısından zararlı olacağını belirtti.
20 Temmuz 2021 Salı 17:47

 
BAŞKAN EKİM'DEN “KURBAN ATIĞI” UYARISI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı açıklamada uygun olmayan yerlerde açıkta bırakılan kurban artıklarının hem çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vereceği gibi hem de sağlık açısından zararlı olacağını belirtti.
18 Temmuz 2021 Pazar 22:11

 
Fatih Erbakan'dan çarpıcı 'ABD' yorumu:'Etme bulma dünyası
'Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, ABD'deki olaylara ilişkin yaptığı değerlendirmede, yıllardır dünyaya kaos taşıyan Amerika'nın ettiğini bulduğunu söyledi. Erbakan, bu yaşananlara bakarak adaletin ve barışın hakim olduğu yeni bir dünyanın da kurulmasının elzem olduğunu belirtti.
9 Ocak 2021 Cumartesi 00:33

 
BİR TEK ALLAH’IN İŞİNE KARIŞMAZ!
Trabzon’daki 1 yılını değerlendiren İl Emniyet Müdürü Metin Alper, bu dönemde kişilere karşı işlenen suçları aydınlatma oranının yüzde 98 olduğunu belirtti, “Kimse ‘polis bize karışmaz’ diye düşünmesin. Polis bir tek Allah’ın işine karışmaz” dedi.
1 Ekim 2020 Perşembe 17:40

 
Akçaabat’ta Kan Bağışına İlgi Az!
Akçaabat ilçesinde Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından düzenlenen 5 gün boyunca sürecek olan kan bağış kampanyasının ilk günün de 50 ünite alınarak kan bağışlarının düşük olduğuna dikkat çeken Trabzon Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr.Hatice TOK, yeni tip korana virüs (Covid19) salgınının kan bağışı yapmaya engel olmadığını belirtti.
25 Ağustos 2020 Salı 10:31

 
HER NOKTADA HUMMALI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kent genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirtti.
11 Ağustos 2020 Salı 14:44

 
Yaş Çay Alımı, Destekle 3 Lira 40 Kuruş Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 yaş çay alım fiyatının 3 lira 40 kuruş olduğunu belirtti.
11 Mayıs 2020 Pazartesi 13:31

 
Başkan Şentürk, indirim istedi.
Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, koronavirüsten olumsuz etkilenen şoför esnafının akaryakıt konusunda desteklenmesi gerektiğini belirtti.
22 Nisan 2020 Çarşamba 17:53

 
Mağduriyet göz ardı ediliyor
CHP Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Kasım ayı meclis toplantısında ilçede atıl bir vaziyette duran TEKEL binalarının yerinin, 2012 yılında ihalesini alan firmaya ek protokol düzenlenerek yeniden verilmesi maddesiyle ilgili itirazını dile getirerek bu hususa karşı çıktığını belirtti.
11 Kasım 2019 Pazartesi 11:17

 
Kaçak sarma tütün bakkalın belini büküyor
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zincir marketler karşısında rekabet gücü kalmayan esnafın bir de son dönemlerde artışa geçen kaçak sarma tütün ticareti ile iyice zor duruma düştüğünü belirtti.
7 Kasım 2019 Perşembe 19:05

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
8 Ağustos 2019 Perşembe 18:53

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
1 Ağustos 2019 Perşembe 18:45

 
En önemli projemiz sevgi
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, 31 Mart’tan sonra önemli projeleri hayata geçireceklerini, ilçede değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceklerini belirtti ancak en önemli projesinin sevgi olduğunu söyledi.
23 Mart 2019 Cumartesi 17:02

 
SİZE YAPILAN EZİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
18.MAĞDURLARININ YANINDAYIZ Gölçayır’da ziyaretlerde bulunan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz 18. madde uygulamaları ile mağdur edilen vatandaşlara yapılan adaletsizliği ortadan kaldıracağını belirtti. Akyüz, “Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil.
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:05

 
Bulut'tan Kredi Teşekkürü
Akçaabat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, devlet destekli esnaf kredilerin devam ettiğini ve bu dönemde esnafın yanında olan devletimize teşekkür ettiğini belirtti.
4 Ocak 2019 Cuma 17:06

 
Balta’dan 10 Kasım Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal´i ölümünün 80. yılında minnet ve şükranla andıklarını belirtti.
9 Kasım 2018 Cuma 00:18

 
Hafif Raylı Sistem programa alınacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumlarına devam edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesini görüştüklerini ifade ederken, “Projeyi hazırlayıp bakanlığımıza iletmiştik. Sayın Bakanımız bütçe imkânlarını inceleyerek süreçte Trabzon’a kazandırılacağını belirttiler” dedi.
16 Ekim 2018 Salı 18:13

 
BULUT:PSİKOLOJİK ALGIYI KIRMALIYIZ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kendilerine yapılan talebin arttığını belirterek, talepleri karşılamada yaşanan sıkıntının sebebinin kendileri olmadığını belirtti.
5 Eylül 2018 Çarşamba 10:32

 
KAYA:FINDIK 15 TL OLMALIDIR
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’da 300 kişinin çalıştığı fabrikanın kapatılması hakkında açıklamada bulunurken fındık fiyatının en az 15 TL olması gerektiğini belirtti.
26 Temmuz 2018 Perşembe 21:10

 
ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin her zaman karşısındayız
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2.Yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaparak ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin her zaman karşılarında olacaklarını belirtti.
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:05

 
AK Parti eğitimde sınıfta kaldı
Saadet Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Murat Özcan, 15 yılda AK Partinin eğitimi getirdiği noktanın vatandaşların açıkça görebildiğini belirtti.
12 Haziran 2018 Salı 16:21

 
Günnar"Akçaabat'a Önemli İşlere İmza Attık"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat'ın birçok ilden fazla yatırım aldığını belirtti.
9 Haziran 2018 Cumartesi 16:23

 
Akgün Yatırımları Değerlendirdi
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat için önemli yatırımların hayata geçirilmeye başlandığını belirtti.
23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:31

 
12 YILDIR TAMAMLANAMADI
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde yapımına 2006 yılında başlanan Molla Halil Camisi, mimarisi nedeniyle kiliseye benzetildiği için para yardımı yapılmayınca tamamlanamadı. Bazı vatandaşlar, tartışmalara neden olan caminin mimarisinin düzeltilmesini istedi, Müftülük yetkilileri de yapının yeniden yıkılıp yapılacağını belirtti.
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:52

 
Trabzonspor’a çifte müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kanuni Bulvarı tünel, kavşak ve bağlantılarının da en kısa zamanda bitirileceğini belirtti. Böylece yeni stadın ulaşım sorunu tamamen çözülmüş olacak
26 Mart 2018 Pazartesi 08:28

 
BAŞKAN:BU KARARI KINIYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığı açıklamayı kınadıklarını ve kesinlikle reddettiklerini belirtti.
7 Aralık 2017 Perşembe 17:34

 
Sivrikaya’dan Rize açıklaması!
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Çaykur Rizespor'un Spor Toto Süper Lig'den düşmesiyle başlayan tartışmaların amacının dışına çıkarak art niyetli bir hal almaya başladığını belirtti.
7 Haziran 2017 Çarşamba 18:05

 
Bakan Açıkladı Akçaabat Şoka Girdi??
Trabzon’un 3 ilçesinde şok kayıp! Maliye Bakanı Naci Ağbal, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan işletmelerin bundan sonra belediyelere emlak vergisi ödemeyeceklerini söyleyerek, bunun işletmelerin maliyetlerini aşağıya çekeceğini belirtti.
5 Haziran 2017 Pazartesi 18:37

 
15-21 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası
SGK İl Müdürü Ayhan Gedikli, “Sosyal Güvenlik Haftası” kapsamında düzenlenen toplantıda kurumun çalışmaları hakkında bilgi verirken, özellikle kayıt dışı istihdam oranında önemli mesafe kat ettiklerini belirtti.
17 Mayıs 2017 Çarşamba 08:12

 
Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun Da Orada Olmasını İstiyorum'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü yapılacak olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne MHP lideri Devlet Bahçeli’nin katılacağını açıkladığını, Kılıçdaroğlu’nun da orada olmasını istediğini belirtti.
4 Ağustos 2016 Perşembe 00:29

 
Bakan'dan Bulut’a Destek Sözü
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, esnafa destek sözü aldığını belirtti.
11 Temmuz 2016 Pazartesi 18:25

 
Batı’nın toplama kampı gibi olduk
SAADET Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Türkiye’nin Batı’nın toplama kampı olduğunu söyleyerek buna karşılık Batı’nın yine de Türkiye’yi suçladığını belirtti.
14 Haziran 2016 Salı 00:18

 
‘Kıdem tazminatıyla ilgili güzel bir sonuca ulaşacağız’
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, kıdem tazminatıyla ilgili teknik çalışmaların tamamlandığını belirterek, taraflarla birlikte ortak değerlendirmeler sonucunda güzel bir sonuca ulaşılacağını belirtti.
9 Haziran 2016 Perşembe 00:03

 
Fırtına kiviyi vurdu!
Yusuf Uzunlar, geçen gün etkili olan şiddetli fırtınanın kiviyi vurduğunu ve bu durumun kivi rekoltesine zarar verdiğini belirtti.
30 Nisan 2016 Cumartesi 03:08

 
Fındık Üreticisi Endişeli
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, son günlerde Karadeniz Bölgesi'nin genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle fındığın yanma riski ile karşı karşıya olduğunu belirtti
21 Mart 2016 Pazartesi 10:44

 
Köpek Sorununu Büyükşehir Çözecek
Akçaabat Belediye Meclisinde dün köpek konusu gündeme geldi. Meclis Üyesi Cemil Kalkışım, Akçaabat'ta çok sayıda köpek olduğunu ve insanların rahatsız edildiğini belirterek bir çare aranması gerektiğini belirtti.
3 Mart 2016 Perşembe 18:09

 
28 Şubat milli iradeye yapılan bir darbeydi.
Aydın Birincioğlu basın açıklamasıyla 28 Şubat’ın milli iradeye yapılan bir darbe olduğunu belirtti
28 Şubat 2016 Pazar 17:34

 
Milletin Gönlüne Girdik Sıra Geldi TBMM'ye
MHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın, 7 Haziran’da yüzde 2’lik oy farkıyla seçilemediğini belirtti
28 Ekim 2015 Çarşamba 17:24

 
Haluk Pekşen akıl tutulması yaşıyor
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, CHP Trabzon Milletvekili ve CHP Trabzon milletvekili 1’inci sıra adayı Haluk Pekşen’in MHP hakkındaki değerlendirmelerinİ sert şekilde eleştirerek, Pekşen’iN akıl tutulması yaşadığını belirtti.
30 Eylül 2015 Çarşamba 19:35

 
Kurulacak hükümette MHP'li isim olmayacak
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifini kabul eden MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in MHP’li sıfatı ile üstleneceği bir görev olamayacağını belirtti.
28 Ağustos 2015 Cuma 18:13

 
Düzköy’de şüpheli araç paniği
TRABZON’UN Düzköy ilçesi Ortamahalle’de sokak ortasına gelişigüzel bırakılan 61 DS 939 plakalı araç paniğe neden oldu. Düzköy Belediyesi’nden araç için anons yapılmasına rağmen aracın sahibi gelmeyince polis ‘bomba yüklü araç olabilir’ ihtimaline karşı olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen sürücü aracının arıza yaptığını ve tamirci aramaya gittiğini belirtti.
10 Ağustos 2015 Pazartesi 01:41

 
SÜMEYYE ERDOĞAN KADEM'İN İFTARINA KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, 28 Şubat’taki başörtüsü yasağından ötürü Trabzon’un Araklı ilçesine geldiğini ve buradaki İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gördüğünü, bunun hayatının dönüm noktası olduğunu belirtti.
8 Temmuz 2015 Çarşamba 05:10

 
2023'te Türkiye dünyada, Trabzon da Türkiye’de ilk 10 da olacaktır.
Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’ye ve Trabzon’a ilişkin büyük hedefleri olduğunu belirtti.
27 Şubat 2015 Cuma 18:34

 
Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun"
Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Başocak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
10 Ocak 2015 Cumartesi 16:21

 
2015 SEÇİMLERİ ÜLKENİN DÖNÜM NOKTASI!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında Antalya’da yapılan izleme ve değerlendirme toplantısına katılan Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, ‘Toplantı son derece verimli geçtiğini’ belirtti.
5 Kasım 2014 Çarşamba 16:29

 
İkinci üniversite gündemimiz yok
KARADENİZ Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal, Trabzon’a ikinci devlet üniversitesi kurulması çalışmasının gündeminde olmadıklarını belirtti.
20 Eylül 2014 Cumartesi 16:54

 
Öztürk’ten Trabzonspor Sitemi
Zeki Öztürk döktü içini. Sebat Proje Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü Başkanı Zeki Öztürk, yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirtti.
23 Ağustos 2014 Cumartesi 18:42

 
Araklı Köprü Olacak!
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Güneydoğu ile Karadeniz’in Araklı üzerinden birbirine bağlanacağını belirtti.
4 Ağustos 2014 Pazartesi 12:51

 
4-5 Transfer Şart
Giresunspor Teknik Patronu Mehmet Birinci, Eksiklerinin Olduğunu Belirtti.
22 Temmuz 2014 Salı 15:57

 
AB’DEN İSRAİLE ACİL ATEŞKES ÇAĞRISI!
Gazze’de acil ateşkes çağrısı yapan Ab, İsrail’in kendini savunma hakkı olduğunu ancak bunu yaparken orantılı hareket etmesi gerektiğini belirtti.
19 Temmuz 2014 Cumartesi 14:23

 
Çömlekçi’de Kamulaştırmalara 38 Milyon TL Ödendi
Gümrükçüoğlu etap etap yapılacak Çömlekçi’de kamulaştırmaların hızla devam ettiğini belirtti.
8 Mayıs 2014 Perşembe 11:58

 
Sivrikaya esnafının yanında oldu.
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Reklam İlan ve ve Hafta sonu çalışma ruhsatlarında indirime gidildiğini belirtti.
20 Şubat 2014 Perşembe 11:02

 
İyi Oynadık Ama
Mustafa Akçay, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sahada iyi bir duruş sergilemeye çalıştıklarını belirtti.
23 Aralık 2013 Pazartesi 10:38

 
Trabzonspor'dan UEFA'ya şikayet
Avrupa Ligi maçını Brest'te oynamak zorunda kalan Trabzonspor, rakibin iyi niyetli bir yaklaşımda olmadığını belirtti, UEFA delegesine yazılı olarak şikayet etti.
3 Ağustos 2013 Cumartesi 15:58

 
Aziz Yıldırım'ı bombaladı!
Hacıosmanoğlu, göreve geldikleri günden buyana ezber bozarak her yeni güne başladıklarını belirtti.
23 Temmuz 2013 Salı 19:36

 
Emre Aksoy:Başarı akıllı seçimle gelir!
Trabzonspor Başkan adayı Emre Aksoy, Trabzonspor’a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.
20 Mayıs 2013 Pazartesi 21:35

 
Her Maça Galibiyet İçin Çıkıyoruz
Trabzonspor'un takım kaptanı Tolga Zengin, takımının tüm futbolcularının konumları ne olursa olsun bütün müsabakalara galibiyet için çıktığını belirtti.
13 Mart 2013 Çarşamba 22:39

 
ÖZTÜRK:Eğitime yatırım,geleceğe yatırımdır.
Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu belirtti.
24 Kasım 2012 Cumartesi 20:24

 
Boz:Hedefimiz Şampiyon Olmak
Teknik direktör Hasan Boz, yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor'un her zaman hedefi olan bir kulüp olduğunu ve bu sezon da hedefi şampiyonluk olarak belirlediklerini belirtti.
8 Eylül 2012 Cumartesi 20:25

 
SGK İl Müdürü Ziyaretlerini Sürdürüyor.
Trabzon Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Musa Bulut, Türkiye’de sosyal güvenlikte büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını belirtti.
27 Temmuz 2012 Cuma 18:07

 
58. madde İçin Ne Dedi
Şener, 58. maddenin kabul edilmesi durumunda Kulüpler Birliği'nden ayrılacaklarını belirtti. Galatasaray'dan sonra Trabzonspor da Kulüpler Birliği'nden ayrılıyor
31 Aralık 2011 Cumartesi 16:25

 
Sebat güç topluyor.
İkinci etap kampına önceki gün İzmit Kartepe'de start veren Akçaabat Sebatspor'da çalışmalar hız kazandı. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan Kırmızı-Beyazlılar, Kartepe'de 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Yarın (5.08.2010 - cuma )ilk hazırlık maçını Samsunspor ile yapacak olan Akçaabat Sebatspor'da Genel Kaptan Tayyar Usman, futbolcuların performansını daha iyi görme fırsatı bulacaklarını söyledi. 25 futbolcu ile çalışmaların devam ettiğini belirten Usman, 12 Ağustos'ta kampın sona ereceğini belirtti.
14 Eylül 2010 Salı 00:43

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur