Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
belirti haberleri
 
Trabzon’daki Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülke katılıyor
Trabzon’da 18 – 28 Şubat tarihleri arasında yapılacak 15’inci Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülkenin katılacağı belirtildi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:27

 
Dikkat! Meteroloji Uyardı
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların aralıklarla Giresun'da kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare), Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli, zaman zaman şiddetli (51-100 kg/metrekare) olacağının tahmin edildiği belirtildi.
19 Ekim 2021 Salı 18:40

 
Trabzon'da günlük vaka sayıları açıklandı!
Trabzon’da, günlük Korona virüs vaka sayılarının 300’ün üzerinde olduğu belirtilerek, hastanelerdeki yoğun bakım üniteleri, entübe sayıları ve servislerdeki yatak sayılarında hareketlenme olduğu kaydedildi
2 Ağustos 2021 Pazartesi 17:33

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Mayıs ayı ve Haziran aylarının tarımsal faaliyetler için çok önemli bir ay olduğunu ve bu ay içerisinde tarımsal ürünlerimize teknik ekibine danışarak gerekli tarımsal mücadele ve bakımları yapmaları konusunda çağrıda bulunuyor. Her zaman üreten ve üretmek isteyen Akçaabat’lı tüm üreticilerin yanında olduklarını belirtiyor.
28 Mayıs 2021 Cuma 17:54

 
ADACIK HALKINA ÖNEMLİ DUYURU:
Adacık Mahallesinde karantinadan dolayı çıkış yollarının kapatılmasına rağmen bazı vatandaşların kapatılan yolları açarak araçlarla geçtiği Jandarma tarafından tesbit edildiği,bu kişilerin belirlenmesi için Jandarma ekipleri drone ile havadan takibi ne başlandığı belirtildi.
9 Aralık 2020 Çarşamba 19:40

 
Yeni tip dolmuşları inceliyor
Trabzon’da dolmuş araçları yenileniyor. Yeni dolmuş sistemiyle vatandaşa daha kaliteli hizmet verilmesi amaçlanırken, hangi marka araç kullanılacağı konusunda çalışmaların sürdüğü belirtildi.
8 Mayıs 2019 Çarşamba 08:12

 
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti!
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifa kararı aldığı ve bunu TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e bildirdiği belirtildi.
12 Şubat 2019 Salı 18:29

 
PFDK TRABZONSPOR'U BOŞ GEÇMEDİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 11.12.2018 tarih ve 39 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
11 Aralık 2018 Salı 08:42

 
METEOROLOJİDEN BÖLGE UYARISI
Meteoroloji 11'inci Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanakların yarın ve cuma günü şiddetini artıracağının tahmin edildiği belirtildi.
1 Ağustos 2018 Çarşamba 10:11

 
Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı
Bakanlığımızın hayvancılık desteklemeleri kapsamında 2018 yılında doğan ve ‘2018/21 Sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği’nde belirtilen şartları taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 02 Temmuz – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.
4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:18

 
FİSKOBİRLİK’İ AYAĞA KALDIRACAĞIZ
CHP Trabzon Milletvekili adayı Ahmet Kaya, CHP iktidarında Fiskobirliği ayağa kaldıracaklarını ve fındık fiyatının 15 lira olacağını söyleyerek Fındık üreticisinin destekleneceğini belirti.
9 Haziran 2018 Cumartesi 14:15

 
Kentin turizm altyapısı eksik
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Aday Adayı Osman Akbulut, günebakış’ı ziyaret ederek Trabzon’a ve ülke gündemine dair düşüncelerini anlattı. Akbulut, Trabzon’un özellikle turizm altyapısını güçlendirmesi gerektiğini belirtirken, demiryolu, fındık, ormancılık, eğitim ve ekonomiyle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.
19 Mayıs 2018 Cumartesi 18:24

 
DOKA’dan turizme 17 milyonluk hibe desteği
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu Toplantısı Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu ve Trabzon Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları'nın katılımıyla Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda yapıldı. Toplantıda bölgeye turizm odaklı alt yatırımları için 17 milyon TL’lik hibe desteği verileceği belirtildi.
28 Aralık 2017 Perşembe 00:03

 
TRABZON’DA BİR HAFTALIK ASAYİŞ OLAYLARI
Trabzon'da, son bir haftada İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda, İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında toplam bin 495 şüpheli şahsın incelendiği belirtildi.
25 Aralık 2017 Pazartesi 19:00

 
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Çok ilginç olaylar olmakta. Bu olaylar zannı galibimce yakın bir gelecekte büyük bir savaşın belirtileri olabilir.
25 Kasım 2017 Cumartesi 18:03

 
10 belediye başkanı yolcu?
Ak Parti , 2019 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerden önce başarısız belediye başkanları için başlattığı görevden alma operasyonunu iki ay içinde tamamlayacak. Operasyonun 10 kadar belediye başkanını kapsadığı belirtiliyor. Bu operasyonun kamuoyuna yansımalarını ölçmek için anket yaptırılıyor.
18 Ekim 2017 Çarşamba 08:16

 
CHP’de delege seçimi heyecanı
CHP Trabzon’da delege seçimlerinin Kurban Bayramı’nın ardından başlayacağı belirtildi.
1 Eylül 2017 Cuma 19:35

 
Bakan Soylu’nun talimatıyla beton perde yıkılıyor
Firma çalışanları yıkımdan dolayı zararlarının 200 bin TL’nin üzerinde olduğunu belirtiyor
18 Ağustos 2017 Cuma 15:28

 
Trabzonlu Özel Harekat polisi kazada hayatını kaybetti
Trabzon'dan Erzurum'a giden Özel Harekat polisi yaptığı kaza sonrası hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden polis memuru Burak Sancak’ın Trabzon Köprübaşı nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi
8 Ağustos 2017 Salı 08:37

 
Mazideki Akçaabat şiir yarışması sonuçlandı.
Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü nedeniyle; belediyemizce düzenlenen ödüllü, “ Mazideki Akçaabat ” konulu ilkokul 4. sınıf öğrencileri arası resim, ortaokul öğrencileri, lise ve dengi okul öğrencileri arası ve serbest katılıma açık şiir yarışmaları sonuçlanmış olup, dereceye girenlerin isimleri aşağıda belirtilmiştir.
27 Ocak 2017 Cuma 19:38

 
Hamsiyi kılçığı ile yiyin.
Halk arasında kemik erimesi olarak bilinen 'Osteoporoz’a karşı istavrit ve hamsiyi kılçığı ile tüketmenin çok faydalı olduğu belirtildi.
24 Ekim 2016 Pazartesi 18:31

 
Trabzon'da Hava Nasıl Olacak.
Meteoroloji'den gelen bilgilere göre, İstanbul'da, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak yağış beklendiği belirtildi.
16 Ekim 2016 Pazar 11:34

 
MHP'de flaş gelişme.. Oktay Vural İstifa etti
MHP Grup Başkanvekilli Oktay Vural’ın görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından hazırladığı dilekçeyi TBMM Başkanlığı’na vereceği belirtildi.
22 Haziran 2016 Çarşamba 01:31

 
Meteoroloji uyardı
Trabzon ve D.Karadeniz'de sel ile heyelan uyarısı Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre Trabzon ve Doğu Karadeniz'in diğer illerinde sağanak yağışın beklendiği bildirilerek sel ve heyelana karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.
6 Haziran 2016 Pazartesi 15:18

 
Uzungöl'e macera parkı yapılacak
Trabzon’un en önemli ve gözde turizm merkezlerinin başında gelen Çaykara İlçesi sınırları içerisinde yer alan Uzungöl’de adrenalin tutkunları için Macera Parkı yapılacağı belirtildi.
18 Nisan 2016 Pazartesi 19:27

 
İnşallah çay içip dönmezler!
MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, AK Parti Genel Merkezi tarafından Yomra’ya müfettiş görevlendirilecek olmasının sevindirici olduğunu belirtirken, “Ancak son yıllarda müfettişler çay içip ardın da şehrin uzak yerlerinde mangal yapıp dönüyorlar. İnşallah gelen bu müfettişler de çay içip geri dönmezler. Gereğini yaparlar” dedi.
11 Nisan 2016 Pazartesi 03:17

 
Fındıkta Nisan ayında nelere dikkat edilmeli?
Trabzon Ticaret Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamada, fındıkta Nisan ayında özellikle fındık kozalak akarı ile ilaçlı mücadelenin yapılabileceği belirtildi.
3 Nisan 2016 Pazar 09:41

 
Akçaabat'ta Elektrik kesintisi uygulanacak.
Çoruh EDAŞ Trabzon Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışması dolayısıyla Ortahisar, Akçaabat ve Sürmene ilçesine bağlı bazı mahallelerde enerji kesintisi gerçekleştirileceği belirtildi.
30 Mart 2016 Çarşamba 17:25

 
Soylu Akçaabat'a Müjdeyi Verdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Süleyman Soylu, seçim döneminde verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve verilen sözleri yerine getireceklerini belirti.
21 Mart 2016 Pazartesi 19:14

 
Sur'da operasyonlar sona erdi
Diyarbakır Sur'da bugün saat 16.00 itibariyle operasyonlar sona erdi. İlçede arama-tarama faaliyetlerinin süreceği belirtildi.
9 Mart 2016 Çarşamba 21:10

 
Trabzon'da hastaneler Cumartesi günü mesai yapacak
Trabzon’da iki yıl aradan sonra bazı hastanelerde cumartesi mesai uygulanacağı belirtildi.
4 Mart 2016 Cuma 09:11

 
Balıkçılar Hamsinin Peşinden Gidecek.
Karadeniz’de bugünlerde hamsi avı yüzde 80-90 oranında azalırken, bunun başlıca nedeni hamsinin erken göç etmesi olduğu belirtildi.
17 Aralık 2015 Perşembe 00:43

 
Terör çaya da darbe vurdu
Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan terör olaylarının ÇAYKUR'un bölgeye yönelik çay satışlarına darbe vurduğu belirtildi.
23 Eylül 2015 Çarşamba 19:50

 
"Kağıtta Geri Dönüşüm Okullarda Öğretilmeli”
Kağıtta geri dönüşümün okullarda özellikle öğretilmesi gereken bir konu olduğu belirtildi.
14 Eylül 2015 Pazartesi 19:59

 
Trabzon'da lokanta yemek fiyatları zamlandı
Trabzon’da Akçaabat köftesinin kilogram fiyatlarına zam yapıldığı belirtildi.
1 Ağustos 2015 Cumartesi 17:45

 
6 ilde canlı bomba uyarısı
"Polis Kürsüsü" sayfasından, MİT'in Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Kilis, Hatay ve Şanlıurfa'da canlı bomba saldırısı düzenleneceği yönünde ihbarda bulunduğu belirtildi.
27 Temmuz 2015 Pazartesi 01:25

 
AK Parti'de İbre MHP'yi Gösterdi, Bakanlıklar Belirlendi
AK Parti'de koalisyon seçeneklerine ilişkin istişarelerde son haftaya giriliyor. AK Parti'de ibrenin MHP'yi gösterdiği belirtiliyor.
15 Haziran 2015 Pazartesi 10:53

 
Trabzon’da Ramazan Pidesi Kaç Lira
Trabzon'da Ramazan Pidesi'ne bu yıl zam yapılmayacağı belirtildi.
11 Haziran 2015 Perşembe 16:59

 
HDP Diyarbakır mitinginde patlama
Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Diyarbakır mitinginde patlama meydana geldi. Patlamada 1'i polis yaklaşık 10 kişinin yaralandığı belirtildi.
5 Haziran 2015 Cuma 10:33

 
Trabzon'a 5 tünel 6 köprü
Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.
30 Mart 2015 Pazartesi 19:22

 
Temayül Sonuçları Açıklanmayacak
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği temayül yoklamasının sonuçlarının açıklanmayacağı belirtildi.
2 Mart 2015 Pazartesi 15:36

 
Fındık üreticisine uyarı!
Hava sıcaklıklarındaki değişkenliğin, ticari değeri yüksek fındıkta hasar oluşturabileceği, üreticilerin zarara uğramaması için mutlaka tarım sigortası yaptırmaları gerektiği belirtiliyor.
21 Şubat 2015 Cumartesi 10:31

 
Trabzon Ortahisar Belediyesi'nden Pelitli devrimi!
Kentsel dönüşüm kapsamında Pelitli’deki yıkımlar sürerken ikinci kısmında kamulaştırma çalışmalarının yargıya takıldığı belirtildi.
26 Aralık 2014 Cuma 17:15

 
Zirvede yeni kriz
Ankara kulislerinde AKP'nin, komisyondaki Yüce Divan'a sevk oylaması ertelenen 4 eski bakanıyla ilgili, ''Yüce Divan'a mı gönderelim, aklayalım mı?'' kararının ardından kritik bir tercih daha yapmak zorunda kalacağı belirtiliyor.
25 Aralık 2014 Perşembe 14:58

 
Uzungöl'e 10 Milyonluk yatırım
Turizm merkezi Uzungöl’e son 3 yıl içinde yaklaşık 10 milyon TL'lik devlet yatırımı yapıldığı belirtildi.
20 Aralık 2014 Cumartesi 12:39

 
Yeni bir partide Eyüp Aşık da olacakmış...
Son birkaç haftada İdris Bal Demokratik Gelişim Partisi’ni, Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi’ni, İdris Naim Şahin Millet ve Adalet Partisi’ni ve son olarak da 21 Kasım günü Ahmet Kaya Milli Mücadele Partisi’ni kurdu. Ve yeni bir partinin daha yolda olduğu öğrenildi. Partinin merkez sağın ağır topları tarafından kurulacağı belirtildi.
25 Kasım 2014 Salı 20:21

 
MHP'DE Kongre Tarihleri Belli Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak İl ve İlçe kongrelerimizin tarihleri aşağıda belirtildiği şekilde planlanmıştır.
17 Kasım 2014 Pazartesi 14:28

 
Akçaabat Partisi Kuruldu
Trabzon 2. Devlet Üniversitesi İstiyor. Akçaabat'ta Belediye, siyasiler ve sivil toplum örgütleri, Trabzon’un 2. Devlet üniversitesini hak ettiğini ve bunun için alt yapının hazır olduğunu belirtildi.
2 Ekim 2014 Perşembe 18:05

 
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde son durum
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde yer alan stadyumun betonarme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.
29 Eylül 2014 Pazartesi 18:02

 
Op.Dr.Ahmet AKBAŞ Önemli Bilgiler Verdi
Medical Park Trabzon Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet AKBAŞ’tan meme iltihabı hakkında önemli bilgiler ve Belirtilerinden tedavisine kadar her şeyi anlattı
26 Eylül 2014 Cuma 22:35

 
İÇME SUYUNDA HAYVAN VE İNSAN DIŞKISI BULUNDU!
Bitlis Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erkan Akagündüz, merkeze yüzde 80 su sağlayan depoda insan ve hayvan dışkısına rastladıklarını belirtirken, 3 binden fazla kişi de hastanelik oldu.
14 Ağustos 2014 Perşembe 19:14

 
Trabzonspor'un hazırlık maçı iptal
Trabzonspor ile Trapani Calcio arasında bu akşam oynanacak olan hazırlık maçı rakip takımın gelememesi sebebiyle iptal edildiği belirtildi
11 Ağustos 2014 Pazartesi 19:52

 
Facianın eşiğinden dönüldü
Rize'de, inşaat sahasında yaşanan toprak kayması sonucu risk taşıdığı belirtilen evler boşaltıldı
5 Temmuz 2014 Cumartesi 12:48

 
Kanımız Yok
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 46 bin ünite kana ihtiyaç olduğu ancak bunun yüzde 80’nin karşılanabildiği belirtildi.
16 Temmuz 2013 Salı 10:48

 
Aday olacakmı ???
Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık için zemin yokladığı belirtiliyor. Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve hedeflerinden çok uzakta kalan Trabzonspor'da Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık için zemin yokladığı belirtiliyor.
9 Mart 2013 Cumartesi 19:46

 
Trabzon'da itfaiye her yerde.
Trabzon Belediye İtfaiyesi ekiplerinin 2012 yılında 819 yangına müdahale ettiği belirtildi.
22 Ocak 2013 Salı 20:07

 
Güneş:2013 Farklı olacak
Güneş, şanssızlıklarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtirken, “İkinci yarıya her yönü ile çok iyi hazırlanıyoruz. 2013 çok farklı olacak ve Trabzonspor’da zirveye tutunacaktır” diye konuştu
2 Ocak 2013 Çarşamba 21:20

 
Akçaabat’ta Trafik Kazası: 4 Yaralı
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, yolun karşısına geçen köpeklere çarpmamak için manevra yaparken takla attığı belirtilen otomobildeki 4 kişi yaralandı.
9 Eylül 2012 Pazar 20:14

 
Şener Taksite 'Hayır' Dedi, Lazio Süre İstedi
AVRUPA'ya gitmesi an meselesi olan Burak Yılmaz için İtalyan kulübü Lazio'nun yaptığı '5 milyon euro bonservis bedelini 4 takside bölelim' önerisinin transferin önündeki tek engel olduğu belirtildi.
24 Haziran 2012 Pazar 13:15

 
Son Durak Beşiktaş mı
S.Arabistan ekibi Al Shabab ile sözleşmesini fesheden Yattara, "Trabzonspor'a koşa koşa gelirim" mesajına rağmen Bordo-Mavili yönetimden olumlu geri dönüş alamayınca rotasını Beşiktaş'a çevirmek üzere olduğu belirtildi
10 Nisan 2012 Salı 19:11

 
Giresun'da polis intihar etti
Giresun'un Görele ilçesinde bir polis memurunun silahla intihara teşebbüs ettiği belirtildi.
23 Mart 2012 Cuma 16:53

 
Konuk Güngörenspor
Stad kapıları 16.00'da açılacak.İstanbul Güngörenspor'la bugün 17.30'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakası için Hüseyin Aker Stadı'nın kapılarının 16.00'da açılacağı belirtildi.
11 Ocak 2012 Çarşamba 12:26

 
Balkanlardan Kar Geliyor
Bugün yurda orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın etkisinin zamanla tüm yurtta etkili olacağı belirtildi. Perşembe ve Cuma günü kar ise yağışı bekleniyor.
7 Aralık 2011 Çarşamba 16:02

 
Okul Kapısına Kilit
Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak 1972 yılında açılan Düzköy Pratik Kız Sanat Okulu kapatıldı. 70 civarında gencin okulundan olmasına neden olan kapatma kararı ilçede tepkilere neden oldu. Kapatılan okulun yerine ise tamamen örgün eğitim yapacağı söylenen Kız Teknik ve meslek lisesi açılacağı belirtildi. 38 yıl sonra kapatılan okul ile ilgili ilçedeki sivil toplum örgütleri tepkilerini koyarken iki mahalle muhtarının imza kampanyası düzenlediği ve önümüzdeki günlerde ortak basın toplantısı yapacakları öğrenildi.
14 Eylül 2010 Salı 11:13

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur