Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
bahar haberleri
 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
BAŞKAN EKİM’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kurban Bayram dolayısıyla vatan, bayrak, istiklal, inanç, namus ve mukaddesat uğruna hayatlarının baharında fedai can eden Akçaabatlı 15 Temmuz Şehidimiz Samet Uslu’nun kıymetli ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı.
30 Haziran 2023 Cuma 16:38

 
CHP Trabzon Milletvekili adayları ilçeleri arşınlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya ve beraberindekiler Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Suiçmez yaptığı açıklamada, “Bu güzel ülkeye baharı ve bereketi getireceğiz. Sana söz Beşikdüzü hakkını alacak” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2023 Salı 13:20

 
Milletvekili Ayvazoğlu deprem bölgesinden gelen misafirleri ziyaret etti
AK PARTİ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen ve 25 gün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’a geldiği gibi yine depremzedelere koştu.
13 Mart 2023 Pazartesi 19:58

 
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu deprem bölgesindeki durumu anlattı!
Trabzon Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yapılan çalışmaları ve son durumu gazetecilere anlattı.
25 Şubat 2023 Cumartesi 18:50

 
Bahar Ayvazoğlu Mesaj Yayınladı
Bahar Ayvazoğlundan 24 şubat mesajı
24 Şubat 2023 Cuma 18:14

 
Bahar Ayvazoğlu Ortahisar Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi merkezli yaşanan ve çevre illerde de etkili olan deprem dolayısıyla bölgeye yardım kampanyası için Ortahisar Kızılay Şube Başkanı Zübeyir Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Şubat 2023 Pazartesi 15:41

 
BAHAR AYVAZOĞLU BABA OCAĞINDA
Ak Parti Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu sera gölü gül tesislerinde vatandaşlarla buluştu.
23 Ocak 2023 Pazartesi 11:01

 
Arıcılara katkı
Akçaabat’ta arıcılıkla uğraşan arıcılara Arıların sonbahar aylarında besleneceği yeni bitki türleri dağıtıldı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:35

 
PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of İçme Suyu ve İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Önümüzde ki ilk Baharda çiçekler başka açacak mesajı verdi.
27 Ağustos 2022 Cumartesi 14:28

 
‘TIBBÎ VE AROMATİK BİTKİLER KOLEKSİYON BAHÇESİ’ HAYRAN BIRAKIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, peyzaj çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor. Bu kapsamında Botanik Park bünyesinde oluşturulan ve ilkbaharda hizmete açılan ‘Tıbbî ve Aromatik Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ görenleri hayran bırakıyor.
12 Ağustos 2022 Cuma 18:52

 
BAHAR GELDİ GÜNEŞ AÇTI DOĞA CANLANMAYA BAŞLADI
Bahar mevsimi uyanıştır, diriliştir, canlanma ve hareketliliktir.
28 Nisan 2022 Perşembe 12:52

 
Özgüneş’te 4 gün sürecek satış etkinliği start aldı
TİCARETE BAHAR GELDİ
3 Mart 2022 Perşembe 13:43

 
Milletvekili Ayvazoğlu "Burada çok güzel özverili çalışmalara imza atılıyor.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü'nü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
2 Mart 2022 Çarşamba 15:12

 
Özgüneş, 2022 Yılının İlk Ticari Satış Organizasyonuna 3 Mart’ta Başlayacak
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin en büyük toptan satış markası Özgüneş, 2022 yılı Bahar Satış Organizasyonu'na 3 Mart Perşembe günü başlayacak.
28 Şubat 2022 Pazartesi 16:00

 
CEMRELER SIRAYLA DÜŞÜYOR DOĞA UYANIYOR
Baharın gelişini simgeleyen cemre düşmesi, soğuk havaların giderek geride kaldığının habercisi olarak biliniyor. Geride bıraktığımız hafta sonunda ilk cemre havaya düşerek, doğanın uyanışı için ilk haberi verdi.
23 Şubat 2022 Çarşamba 18:36

 
Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kariyer Fuarına Katılacak
Ak parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesinin Ev Sahipliğinde 4-5 Mart 2022'Düzenlenecek Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı Katılacak.
6 Şubat 2022 Pazar 13:30

 
PATATES DİKİMİ İÇİN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI UYARIYOR !
Patates , ilkbaharda toprak sıcaklığı 10-12 oC ‘yi bulduğu ve geç donların sona erdiği zaman dikilir.
25 Ocak 2022 Salı 18:21

 
Bahar Ayvazoğlu Akçaabat ve Tonya ilçesinde bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Akçaabat ve Tonya ilçesinde bir dizi ziyaret ve program gerçekleştirdi.
1 Ocak 2022 Cumartesi 07:27

 
KIŞ GELDİ DOĞA UYUDU
İlkbaharın canlandırıcı neşesi, yazın cezbeden enerjisi ve sonbaharın hüznünün ardından kış bir teselli gibi geliyor doğaya.
24 Aralık 2021 Cuma 18:26

 
"MİLLETİMİZ BİZE GÜVENSİN"
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası eski başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın bir TV programında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.
22 Aralık 2021 Çarşamba 08:03

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
Özgüneş’te yılın son satış etkinliği için açılış kurdelesi kesildi
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük toptan satış mağazası Özgüneş Plaza, ‘Senede 4 mevsim 4 Satış Etkinliği’ projesinin sonbahar satış etkinliğini gerçekleştirdi.
10 Kasım 2021 Çarşamba 17:01

 
Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Akçaabat’ta
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Tarafından Organize Edilen Akçaabat Buluşmalarının Konuğu Akçaabatlı Hemşerimiz Milletvekili Bahar Ayvazoğlu idi
16 Ekim 2021 Cumartesi 13:41

 
Kavşak daha kullanışlı oldu
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat’ta tepkilere yol açan Düzköy Kavşağı’nın kapatılmasına ilişkin açıklama yaptı.
28 Eylül 2021 Salı 09:03

 
TRÜ VAKFIKEBİR MYO’DA PANDEMİ DÖNEMİ ONLİNE ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR…
Üniversitelerde yüz yüze eğitimin gerçekleşmediği 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar döneminde Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’nda etkinlikler online olarak devam ediyor.
13 Mayıs 2021 Perşembe 09:47

 
AKÇAABAT ÇİÇEKLERLE DONATILIYOR
Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, baharın gelişiyle birlikte Akçaabat’ın birçok noktasında çiçek ve fidan dikim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
15 Nisan 2021 Perşembe 17:09

 
Bahar Ayvazoğlu Trabzon Şehir Hastanesinin İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaat alanına gelmeden önce Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Hakan Usta ve Yüklenici firma yetkililerinden şantiye alanında hastanenin durumu ile ilgili bir brifing aldı.
4 Nisan 2021 Pazar 16:30

 
BELEDİYEDEN PARK VE BAHÇELER’DE BAHAR TEMİZLİĞİ
Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, bahara hazırlık için park ve yeşil alanlarda bahar temizliği başladı.
20 Mart 2021 Cumartesi 18:12

 
Ayvazoğlu’nun Teknofest ısrarı sürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Teknofest’in Trabzon’da düzenlenmesi için çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor.
16 Mart 2021 Salı 13:36

 
Üçüncü Cemre Toprağa Düştü
Yılın Üçüncü Cemresi Ne Anlama Geliyor.Baharın Geldiğine Dair En Önemli İşaretlerden Olan Cemre Düşmesi, Havaların Isınmasıyla Bağdaştırılıyor
7 Mart 2021 Pazar 10:36

 
2021 yılının ilk satış etkinliği Özgüneş’te başladı!
BAHARLAR BİRLİKTE GÜZEL
2 Mart 2021 Salı 17:54

 
DERECİK VADİSİ MUHTARLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir; Akçaabat İlçesi Derecik Vadisindeki mahalle muhtarların organize ettiği istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi.
13 Şubat 2021 Cumartesi 19:33

 
AYVAZOĞLU, AKTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk’ü ziyaretinde gündem yeni muhtarlık kanunu oldu.
25 Ocak 2021 Pazartesi 07:51

 
Vekil Ayvazoğlu’ndan TEKNOFEST hamleleri
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TEKNOFEST’in 2022’deki etkinliğin Trabzon’da yapılması için çalışmalarına start verdi
1 Ekim 2020 Perşembe 16:42

 
Ayvazoğlu'ndan İmamoğlu’na sert sözler
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ni ellerini arkasına bağlayarak gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi
1 Haziran 2020 Pazartesi 10:14

 
Vekilin Haber Tepkisi…
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, eşi Ali Ayvazoğlu’nun Trabzon’dan Ankara’ya tayin olmasıyla ilgili haber yapan Cumhuriyet Gazetesi’nin kendisini Bankasya’nın 11 yıllık avukatı olarak göstermesine tepki gösterdi. Ayvazoğlu, “Yalanın, iftiranın bile bir seviyesi, adabı olur bunlarda o da yok.” dedi.
26 Nisan 2020 Pazar 16:26

 
Bahar Ayvazoğlu'ndan Sert Tepki
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, dün mecliste basın toplantısını düzenleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a sert tepki gösterdi.
5 Mart 2020 Perşembe 18:50

 
BAŞKAN EKİM, İDLİB ŞEHİDİMİZ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI
Başkan Ekim, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin İdlib’de gerçekleştirdiği Bahar Kalkanı Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer için başsağlığı mesajı yayınladı.
4 Mart 2020 Çarşamba 17:51

 
Sivil toplum örgütleri toplantısına Vekil Ayvazoğlu’da katıldı.
Akçaabat Sivil toplum örgütlerinin bu ayki toplantısı Akçaabat Oto Galericileri derneği tarafından düzenlendi. Toplantıya AK parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’da katıldı.
15 Şubat 2020 Cumartesi 16:22

 
THM KONSERİ BÜYÜLEDİ
Şef Muharrem Gaydan yönetiminde sahne alan Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ‘Sonbahar Rüzgarı’ adlı konserinde halk müziğinin sevilen eserlerini salonu dolduran kalabalık eşliğinde seslendirdi.
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:14

 
ÜSLUB-U BEYAN, AYNİYLE İNSAN
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu’na destek verdi, Ayvazoğlu hakkında hakarete varan açıklamalarda bulunan İYİ Partililere tepki gösterdi
22 Kasım 2019 Cuma 12:01

 
ÖZGÜNEŞ ETKİNLİK DÜZENLEDİ TİCARETE CANLILIK KATTI
Özgünşe’te 2019 yılının son satış etkinliği ‘Büyük Sonbahar İndirimleri’ ile başladı
9 Kasım 2019 Cumartesi 22:48

 
AKÇAABAT TMO FINDIK ALIM NOKTASINA ZİYARET
Fındık üreticilerimizin ürün satış sürecini başından sonuna kadar yerinde gözlemlemek ve değerlendirmek için Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ile birlikte Akçaabat TMO Fındık alım noktasında incelemelerde bulunduk.
11 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

 
Bahar Ayvazoğlu Kadınlar artık ‘Ben de varım’ diyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kadınlar artık ‘Ben de varım’ diyor
5 Ağustos 2019 Pazartesi 15:54

 
AYVAZOĞLU BASIN BAYRAMINI KUTLADI
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Basın Bayramı Mesajı
23 Temmuz 2019 Salı 11:11

 
Yeni parti ne zaman kurulacak?
23 Haziran seçimi öncesinde de sık sık gündemde olan "yeni parti kurulacak" iddialarına Ali Babacan'a yakın ve ismini açıklamayan bazı yetkililerin, "Babacan ve Gül büyük ihtimalle bu sonbaharda yeni parti kuracak" bilgisini paylaştı.
27 Haziran 2019 Perşembe 18:37

 
Ayvazoğlu:Milletin iradesi başımızın üstüne
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İBB Belediye Başkanı seçiminin sonucunu değerlendirdi.
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:38

 
TRABZON’DA İSPİRYA ŞÖLENİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, baharın gelişi ile birlikte çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Rengarenk görüntüleriyle şehri donatan ispirya (keçi sakalı), alev çalıları ve laleler, Trabzon’un güzelliğine güzellik kattı.
25 Nisan 2019 Perşembe 16:43

 
AKÇAABAT; GÜZELLİK GENLERİNDE VAR…
Her mevsim büründüğü ayrı renk ve ışıltısıyla Akçaabat, ilkbaharda uyanan bitki örtüsüyle neşe saçıyor; yaz aylarında yeşilin, sonbaharda rengin her tonuyla kucaklıyor insanı… Kış aylarında ise yağan karla gelin gibi beyaza bürünüyor…
25 Nisan 2019 Perşembe 16:23

 
ÖZGÜNEŞ'TEN İŞBİRLİĞİ,GÜÇ BİRLİĞİ
Özgüneş Plaza’da hafta sonu Büyük Bahar İndirimleri adı altında satış etkinliği düzenlendiİ
20 Nisan 2019 Cumartesi 17:53

 
BAHAR AYVAZOĞLU AKÇAABAT'I DİNLİYOR.
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat esnafını ziyaret etti.
17 Nisan 2019 Çarşamba 17:24

 
Trabzon'da Opera Günleri heyecanı
Devlet Opera ve Balesi, ilkbahar yaz sezonu etkinlikleri kapsamında 22-29 Nisan tarihleri arasında Trabzon 3. Opera ve Bale Günleri Festivali düzenleyecek.
16 Nisan 2019 Salı 17:47

 
AYVAZOĞLU’NDAN ZORLUOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlayan Murat Zorluoğlu’na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
16 Nisan 2019 Salı 17:40

 
Kanuni ve Tevfik Serdar rahatladı
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun yoğun girişimleri sonucu daha önce haksızlığa uğrayan Trabzon’un iki önemli Anadolu Lisesi artık merkezi sınavla öğrenci alacak.
8 Nisan 2019 Pazartesi 18:08

 
FİDAN DİKİM YAPILIRKEN
Fidanlar, sonbaharda yaprak dökümü ile ilkbaharda ağaçlara su yürümeye başlamasına kadar geçen devrede dikilir.
20 Şubat 2019 Çarşamba 10:25

 
MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU'NDAN STK'LARA ZİYARET
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,S.S Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet KefaletKooperatifini ,Akçaabat Esnaf Ve Sanatkarlar Odasını, Akçabat Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odasını,Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesini ve Akçaabat Ziraat Odasına Bir Ziyaret Gerçekleştridi.
2 Kasım 2018 Cuma 19:22

 
Kaçkar'a yılın ilk karı yağdı
''Kış bitmez bahar gelmez şu Kaçkar'ın tepesine'' Doğu Karadeniz'deki en büyük sıradağlar olan Kaçkar Dağları'na mevsimin ilk karı yağdı.
10 Eylül 2018 Pazartesi 16:06

 
AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve Adayları Trabzon'un Doğu İlçelerini Turladı!
24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimin ardından yeniden Trabzon milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile milletvekili adayları Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon'un Çaykara, Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra ve Maçka ilçelerini gezerek vatandaşlara teşekkür ettiler.
28 Haziran 2018 Perşembe 16:39

 
“TALİP OLDUĞUMUZ MEMLEKET MESELESİDİR!”
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, ilçe mitingleri ve selamlamalarının ardından Ortahisar İlçesi Kalkınma Mahallesinde seçim çalışmalarına devam etti.
19 Haziran 2018 Salı 17:44

 
“AYVAZOĞLU GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR…”
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.
11 Haziran 2018 Pazartesi 15:36

 
Arsin’de iftar coşkusu
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Arsin ilçesinde kurduğu kardeşlik sofrasında binlerce kişi bir arada oruç açtı. Yaklaşık olarak 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri ve milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Vehbi Koç ve Selçuk Çebi, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve AK Parti Arsin İlçe Başkanı Tolga Şengül hazır bulundu.
23 Mayıs 2018 Çarşamba 05:18

 
24 Haziran’da devletimiz güçlenecek
Her akşam ayrı bir mahalleye konuk olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün akşam Gülbaharhatun Mahallesi’ndeydi.
19 Mayıs 2018 Cumartesi 10:55

 
FINDIKTA KOZALAK AKARINA DİKKAT
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU; Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte uyanan doğada, ekonomik olarak yetiştirdiğimiz bitkilerin yanısıra hastalık ve zararlıların da faaliyetlerine başladığını gözlemliyoruz.
9 Nisan 2018 Pazartesi 00:43

 
Unutulmaya yüz tutmuş meyve çeşitleri Trabzon Botanik’te yer alacak
Yapım çalışmalarına devam edilen Trabzon Botanik’in ağaçlandırma çalışmalarını önümüzdeki bahar döneminde gerçekleştireceklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a özgü olan ve nesli tükenmeye yüz tutan meyve türlerinin de burada sergileneceğini açıkladı.
14 Aralık 2017 Perşembe 17:53

 
Baharın Renkleri Sokaklarda
Akçaabat Belediyesi, kent merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile cadde ve sokaklara baharın renklerini taşıyor.
7 Temmuz 2017 Cuma 17:03

 
Başkandan Hıdırellez Mesajı
Hıdırellez kutlamaları vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Türk dünyasında Hıdırellez olarak bilinen baharın gelişini müjdeleyen günü kutluyoruz. Tüm halkımızın, baharın gelişini ifade eden Hıdrellez Bahar Bayramını kutluyorum" dedi.
6 Mayıs 2017 Cumartesi 14:57

 
Akçaabat’ta Nevruz Coşkuyla Kutlandı
Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayram’ı tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
21 Mart 2017 Salı 15:23

 
Orman Haftasında 10 bin adet fidan dağıtılacak.
Baharın gelişini müjdeleyen 21 Mart Nevruz Bayramı Belediyemiz tarafından düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.
20 Mart 2017 Pazartesi 09:04

 
Bakan Soylu:Bahara varamayacaksınız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Buradan Kandil’de aklı bez bağlamışlara söylüyorum; bahara varamayacaksınız" dedi.
25 Aralık 2016 Pazar 05:11

 
Bahar havası yaradı
Ben diyeyim “Antep”, siz söyleyin; “Bahar havası”. Türkçesi ise Nisan başında güneşli bir Antep baharı.
3 Nisan 2016 Pazar 19:35

 
Trabzon’da renk cümbüşü yaşanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri baharın gelmesiyle kent içerisindeki park ve bahçeler ile orta refüjleri çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdi.
26 Mart 2016 Cumartesi 17:12

 
Akçaabatlı fotoğrafçılar dan sonbahar gezisi
Akçaabatta Akçaabat fotoğraf gurubu adı altında toplanan fotoğrafçılar sonbahar gezisi düzenlediler.
26 Kasım 2015 Perşembe 18:22

 
FEMİN&ART Üyeleri Geziye Çıktı
TRABZON’UN KADINLARINDAN SONBAHARDA KARADENİZ GEZİSİ DÜZENLEDİ.
20 Ekim 2015 Salı 18:37

 
Gülbahar Hatun Koleji'nde Arama
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Fetullah Gülen cematine yakınlığı ile bilinen Gülbahar Hatun Koleji'nde denetimler gerçekleştirildi.
2 Eylül 2015 Çarşamba 12:53

 
“MEHMET GÜNERDEN BELEDİYEYE BİR ÖNERİ DAHA”
Akçaabat Belediyesi Türk sanat Müziği korosunca düzenlenen Halka acık 5 Mayıs 2015 “Bahar konserine” Koro şefimiz sayın Salih KAZANCIOĞLU beyin daveti üzerine icabet ettik.
7 Mayıs 2015 Perşembe 18:05

 
Bilimsel Araştırma Sonuçları Ortada
“İlkbaharda çiçeklenir,Sonbaharda pürçeklenir,Yaz, kış gemilere yüklenir,Bilin bakalım bu nedir?
18 Haziran 2014 Çarşamba 13:18

 
Bilimsel Araştırma Sonuçları Ortada.
“İlkbaharda çiçeklenir,Sonbaharda pürçeklenir,Yaz, kış gemilere yüklenir,Bilin bakalım bu nedir?
16 Haziran 2014 Pazartesi 11:05

 
Efsaneler Şampiyon
Antalya’da Dördüncüsü düzenlenen Bahar Kupasında Akçaabat Sebat Spor’un efsane futbolcuları üçüncü kez mutlu sona ulaştılar.
26 Nisan 2014 Cumartesi 17:16

 
Kano’da Rize Rüzgarı
Türkiye Kano Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Bahar Kupası yarışmaları 19 kulüpten 105 sporcu katılımı ile Muğla Köyceğiz İlçesinde tamamlandı.
19 Nisan 2014 Cumartesi 12:40

 
Ortahisar’da seçim bitti!
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Gülbaharhatun Mahallesi seçim bürosunun açılışını yaptı.
17 Mart 2014 Pazartesi 19:51

 
Gülbahar hatun eğitim kurumları yemek verdi.
Gülbahar hatun eğitim kurumları Akçaabat muhtarlar derneği yönetim kuruluna yemek verdi.
16 Aralık 2013 Pazartesi 19:16

 
10. Karadenizliler Bahar Şenlikleri yapıldı
Çanakkale Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen “10. Karadenizliler Bahar Şenlikleri” 09.06.2013 Pazar günü Çanakakle İli Biga İlçesi Dikmen Köyü Hafızın Düzü Mevkiinde yapıldı
14 Haziran 2013 Cuma 19:51

 
"Terörden Sonraki En Büyük Problem..."
Bayraktar, çekilmenin baharla birlikte tamamlanacağını söyledi
27 Nisan 2013 Cumartesi 09:30

 
İlaç gibi konser
Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 20 Mart 2013 Çarşamba günü saat 19.00’da Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde baharın gelişini müjdeleyen Nevruz öncesi gönülleri şenlendirecek unutulmaz bir nostalji konseri verdi.
21 Mart 2013 Perşembe 20:04

 
Bunun Adı Vahşet
Bıçaklama, Gülbaharhatun Mahallesi, Nizamettin Gültekin, Polis, Trabzon Adli Tıp Kurumu, Trabzon Lisesi Trabzon’un Gülbaharhatun Mahallesi Trabzon Lisesi yanında Nizamettin Gültekin isimli şahıs sahibi bulunduğu Songül büfede öğle saatlerinde kanlar içinde bulundu.
12 Şubat 2013 Salı 20:12

 
Bıyıklıoğlu, ‘teşkilatlarla buluştu’
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Merkez İlçe Yöneticileri ile Gülbaharhatun Mahallesi’ni ziyaret ederek teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.
27 Kasım 2012 Salı 15:23

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur