Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
asker haberleri
 
Çebi: Gurur kaynağımız MİT
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Millî İstihbarat Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’nin hem askeri hem de diplomasi alanında büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyerek “Bugününe hâkim olamayan geleceğini şekillendiremez. Akıncı beylerimiz, Millî İstihbarat Teşkilatımız içte olduğu gibi sınır ötesinde tarih yazıyor.” dedi.
1 Aralık 2022 Perşembe 15:40

 
Akçaabatlı Bir Paşamız Daha Oldu!
Bugün yapılan yüksek askerî şura toplantısında TSK’nın yeni komuta kademesi belli oldu
6 Ağustos 2021 Cuma 20:07

 
ESKİ KOMUTAN TUTUKLANDI
Trabzon merkezli 3 ilde FETÖ'nün askeri yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden biri olan Akçaabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yavuz G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
1 Haziran 2021 Salı 17:00

 
Çanakkale Savaşları'nın Siyasi ve Askeri Sonuçları
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla “Çanakkale Savaşları'nın Siyasi ve Askeri Sonuçları” adlı etkinlik gerçekleştirildi.
18 Mart 2021 Perşembe 18:45

 
Başkan Eyüpoğlu:Ülkemizin Başısağolsun
Bitlis’te düşen askeri helikopter bizleri derinden üzüntüye boğmuştur.
4 Mart 2021 Perşembe 19:38

 
Gökan Gedikli'den Başsağlığı Mesajı
Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetlerimize ait helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.
4 Mart 2021 Perşembe 19:29

 
Trabzon'da FETÖ'ye yönelik ankesörlü telefon operasyonu
Trabzon'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik ankesörlü telefon operasyonunda gözaltına alınan 3 eski askeri okul öğrencisi serbest bırakıldı.
12 Şubat 2021 Cuma 08:36

 
SANDIKCI'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Şehit nurlanmış gazi onurlanmış askerԁir..Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Gaziler günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. SANDIKCI
19 Eylül 2020 Cumartesi 10:24

 
Trabzon Valiliği'nden yasak
Trabzon Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye’de yürütmekte olduğu askeri operasyonları eleştirmeyi amaçlayan veya bu operasyonların sonlandırılması amacıyla kamuoyu oluşturmaya yönelik toplantıları, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant açma, imza kampanyası düzenleme, çadır kurma, meşale yakma, el ilanı/bildiri/broşür dağıtma, protesto eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikleri 10 günlük süre ile yasakladığını açıkladı.
5 Mart 2020 Perşembe 18:34

 
Askerimize Meclisten Destek
Askerimize Meclisten Destek
3 Mart 2020 Salı 18:31

 
İdlib şehitlerimizin kimlikleri belli olmaya başladı
Esad rejiminin Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği hava saldırısında şehit olan 33 askerimizden kimlikleri belli olanların acı haberleri, ailelerine verildi
28 Şubat 2020 Cuma 17:22

 
BAŞKAN EKİM, İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN TAZİYE MESAJI YAYIMLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Suriye’nin İdlib bölgesinde şehit düşen 33 asker için taziye mesajı yayımladı.
28 Şubat 2020 Cuma 16:38

 
Genç, başsağlığı mesajı yayınladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından 33 askerin şehit edilmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
28 Şubat 2020 Cuma 10:46

 
Süperlig maçları ertelendi mi?
Türkiye Futbol Federasyonu, İdlib'de düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz anısına 28 Şubat - 2 Mart 2020 tarihleri arasında oynanacak profesyonel ve amatör futbol müsabakaları öncesinde saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
28 Şubat 2020 Cuma 10:37

 
TÜRKİYE VE İDLİP
Öncelikle, İdlib de kalleş bir saldırı sonucu şehit olan askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet geride bırakmış olduklarına da sabırlar diliyorum.
5 Şubat 2020 Çarşamba 18:05

 
Bartın Üniversitesi’nden Mehmetçik için ‘zafer’ duası
Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından düzenlenen programda, Barış Pınarı Harekâtı’na katılan askerlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.
11 Ekim 2019 Cuma 17:04

 
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Sandıkcı'nın Gaziler günü mesajı
Şehit nurlanmış, Gazi onurlanmış askerԁir.
20 Eylül 2019 Cuma 08:27

 
ABD'li askerler Sümela Manastırından tarihi eserleri aldı
Türkiye’nin inanç turizmi yönünden önemli merkezlerinden birisi olan Trabzon’un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı’nın kayıp hazinesinin izi sürülüyor. Ortaya atılan iddialarda ABD'li askerlerin, Sümela Manastırına kamyonlarla çıkarak paha biçilmez tarihi eserleri yurt dışına kaçırdığı kaydedildi.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 10:30

 
ASKERLİK YASASI BÜYÜK BİR REFORMDUR
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, yeni askerlik kanununu yorumladı ve “Ülkemizin sosyolojik yapısı ve gençlerimizin taleplerine her yönü ile cevap veren çok yönlü, büyük bir reform niteliği taşıyan bir kanun çıkardık” dedi
26 Haziran 2019 Çarşamba 18:11

 
27 Mayıs darbesini kınadılar
27 Mayıs 1960 yılında tarihe kara leke olarak sürülen, demokrasiyi askıya alan, dönemin iktidarı Demokrat Parti’yi deviren 27 Mayıs askeri darbesi kınandı.
28 Mayıs 2019 Salı 00:40

 
Şehitlerin baba ocağına ateş düştü
Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde, askeri üs bölgesine düzenlenen saldırıda 4 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, şehit olan askerlerin kimliklerini açıkladı.
20 Nisan 2019 Cumartesi 00:23

 
Trabzon bağlantılı FETÖ operasyonu
Kocaeli'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan çoğu aktif görevde 19 askeri personel adliyeye sevk edildi.
18 Ocak 2019 Cuma 10:59

 
Prof. Dr. Haydar Baş’a çirkin iftira ve saldırı
Damadını asker ocağına teslim ettikten sonra dönüş yolundayken Prof. Dr. Haydar Baş’ı hedef alan çirkin saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bağımsız Türkiye Partisi kurmayları, skandal saldırının arkasında kimler olduğunun ortaya çıkarılması için İçişleri Bakanlığı’nı göreve çağırdılar
9 Ocak 2019 Çarşamba 04:54

 
İDDİALAR DAYANIKSIZ
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisindeki askeri öğrenciler ile ilgili iddialarına İçişleri Bakanlığı’ndan yazılı açıklama yapıldı.
5 Aralık 2018 Çarşamba 08:54

 
Trabzonlu askerden güzel haber
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 4 Ekim tarihinde Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Altınoluk ve Çelikköy köyleri arasında, Umutlu köyü yol ayrımında, devam eden yol yapım çalışmasının emniyetinin alınması amacıyla görevlendirilen askerleri taşıyan zırhlı araca yapılan saldırıda yaralanan Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Kuşçu Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyüz’ün oğlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ün durumu iyiye gittiğini söyledi.
5 Ekim 2018 Cuma 18:33

 
BEBEK KATİLLERİ
PKK’lı hainler Hakkari’de asker olan kocasını ziyaretten dönen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğini alçakça katletti.
1 Ağustos 2018 Çarşamba 07:14

 
"KAYA'DAN ÖNERGE"
“BEDELLİ ASKERLİK EĞİTİMİ TRABZON’DA VERİLSİN”
30 Temmuz 2018 Pazartesi 15:39

 
Trabzon’a şehit ateşi düştü
Siirt´in Eruh ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK´lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu Trabzon Düzköylü Jandarma Uzman Onbaşı Bahattin Baştan şehit oldu, 2 uzman çavuş da yaralandı.
19 Haziran 2018 Salı 01:03

 
Afrin şehitleri için hatıra ormanı oluşturuldu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) tarafından Afrin Zeytin Dalı Harekâtında şahadete ulaşan askerlerimiz için Trabzon’da hatıra ormanı oluşturuldu.
26 Mayıs 2018 Cumartesi 18:15

 
"Allah ordumuzu muzaffer kılsın"
Genelkurmay Başkanlığı, 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında Afrin kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada 8 güvenlik görevlisinin şehit, 13 askerin de yaralı olduğunu açıkladı.
2 Mart 2018 Cuma 00:00

 
Trabzon'da okulun sınıf kapıları Türk bayrağı motifi ile boyandı
TRABZON’da, 'Zeytin Dalı Harekatı’nı yürüten askerlere destek amacıyla, Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, okul yönetimi, öğretmenler ve personel, 24 sınıfının kapısını Türk bayrağı motifi ile boyadı.
8 Şubat 2018 Perşembe 00:32

 
Trabzon Şehidine Ağladı.
Şırnak’ın Uludere ilçesinde Milli Jandarma Komando Taburu'na bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca Ramazan Bayramı’nın son günü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza, memleketi Trabzon’un Araklı ilçesinde on binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.
28 Haziran 2017 Çarşamba 19:30

 
İftar Vakti Hain Saldırı
Şırnak'ta Üs Bölgesine Düzenlenen PKK Saldırısında 2 Asker Şehit Oldu
9 Haziran 2017 Cuma 15:26

 
İsak’tan Başsağlığı Mesajı
Akçaabat oto galericiler derneği yönetim kurulu başkanı Necati İsak, Şırnak’taki helikopter kazasında 13 askerimizin şehit olmasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı
1 Haziran 2017 Perşembe 17:15

 
Başkan ŞENTÜRK: Acımız büyük
Akçaabat Şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk, Şırnak’taki helikopter kazasında 13 askerimizin şehit olmasıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı
1 Haziran 2017 Perşembe 16:53

 
Şehit babasına borç ayıbı!
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 2012 yılında askeri birliğin geçişi sırasında, teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin İzmir'de yaşayan babası 63 yaşındaki Satılmış Çifti'den, 5 yıl sonra oğlunun bir GSM operatörüne borcu olduğu gerekçesiyle 2 bin 200 lira istendi.
29 Mayıs 2017 Pazartesi 17:40

 
İçişleri Bakanı Soylu Hatay'da aslanlarla beraber
Soylu, askerlerle kahvaltıda bir araya geld
7 Ocak 2017 Cumartesi 00:26

 
Yunanistan 3 Askeri İade Edecek
Son dakika gelişmesi... Yunanistan'da mahkeme, darbe girişimine karışan 3 askerin Türkiye'ye iadesine karar verdi. İade talebi reddedilen 3 asker için ise karara itiraz edildi.
6 Aralık 2016 Salı 07:46

 
Harp okulları yeniden açılıyor
Yeniden açılacak olan askeri okullar Milli Savunma Üniversitesi’ne bağlı olacak. Harp okulları Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılmıştı
2 Kasım 2016 Çarşamba 00:01

 
Bakan Soylu'nun "Elimizde" Dediği PKK'lının Kim Olduğu Ortaya Çıktı
İçişleri Bakanı Soylu'nun "PKK'nın üst düzey bir yöneticisi elimizde" dediği teröristin, örgütün 47 kişilik sözde askeri konsey üyesi 'Serhat Karayazı' kod adlı Abdulnur Kaplan olduğu ortaya çıktı.
31 Ekim 2016 Pazartesi 00:09

 
Esad Askerlerine Trabzonspor Eşofmanı Giydirdi
Özgür Suriye Ordusu, Esad Askerlerine Trabzonspor Eşofmanı Giydirdi
30 Ekim 2016 Pazar 13:57

 
Karadeniz'de PKK'ya Darbe!
Grup Liderini Öldüren Askerler Konvoyla Karşılandı
30 Eylül 2016 Cuma 16:34

 
İtilâf devletleri, ateşkes anlaşması hükümlerine uymayı gerekli görmüyorlar.
Birer uydurma nedenle, İtilâf donanmaları ve askerleri İstanbul'da. Adana ili Fransızlar; Urfa, Maraş, Antep İngilizlerce işgal edilmiş. Antalya ile Konya'da İtalyan birlikleri, Merzifon'la Samsun'da İngiliz askerleri bulunuyor. Her yanda yabancı devletlerin subay ve görevlileri ve özel adamları çalışmakta. Daha sonra, sözümüze başlangıç olarak aldığımız tarihten dört gün önce, 15 Mayıs 1919'da İtilâf Devletlerinin uygun bulmasıyla Yunan ordusu İzmir'e çıkarılıyor.’’
8 Eylül 2016 Perşembe 17:25

 
İhraç edilen memur, polis, asker ve öğretmenlerin tam listesi!
İhraç edilen öğretmenler, polisler, askerlerin listesi 1 Eylüll 2016 tarihli resmi gazetede çıktı. Açığa alınıp ihraç edilen memurlar listesinde TRT, Diyanet, BBDK ve Jandarmadan isimler de bulunuyor.
2 Eylül 2016 Cuma 19:29

 
Türk ordusuyla gurur duyuyorum
TÜRKİYE’NİN Cerablus’a yönelik askeri operasyonu değerlendiren MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın,“Kahraman Türk Ordusu'nun Cerablus'ta konuşlanmış cani IŞİD teröristlerine karşı başlattığı operasyonun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
25 Ağustos 2016 Perşembe 17:46

 
Karadeniz'de Terör Uyarısı!
Karadeniz'de son bir yılda Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Ordu illerinde yaşanan 10 ayrı terör olayında 10 şehit verilirken, aralarında sivil, asker ve polisinde olduğu 15 kişide bu saldırılarda yaralandı.
2 Ağustos 2016 Salı 17:46

 
Firari 11 Darbeci Asker Yakalandı
Marmaris'te Erdoğan'ın kaldığı otele saldırdıktan sonra kaçan darbeci askerlerden 9'u Muğla'nın Ula ilçesinde gece saatlerinde, 2'si ise sabah saatlerinde yakalandı.
1 Ağustos 2016 Pazartesi 00:00

 
Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı.
Akçaabat'ta vefat eden Kore Gazisi Temel Kuturoğlu, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
25 Temmuz 2016 Pazartesi 18:45

 
Demokrasi şehitleri toprağa verildi
ASKERÎ darbeye karşı demokrasi için sokağa çıkan Trabzonlu Sedat Kaplan ve Samet Uslu dün ebedî istirahatgâhlarına uğurlandı.
18 Temmuz 2016 Pazartesi 18:14

 
Başbakan Açıkladı:208 Şehidimiz Var.
Başbakan Yıldırım, "Bu kalkışmada 208 şehidimiz var, 60'ı polis, 3'ü asker, 145'i sivil kahraman şehitlerimizdir." dedi.
18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:03

 
Şırnak'ta 309 darbeci asker böyle teslim oldu!
FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Şırnak'ta Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan ile 2'si binbaşı 3'ü yüzbaşı 309 asker gözaltına alındı.
16 Temmuz 2016 Cumartesi 19:02

 
BİR ÇAĞRIDA AKSOY'DAN
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi, AKS Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Zağnos Spor Kulübü Başkanı, İş Adamı Emre Aksoy, milletin iradesine ipotek koymaya çalışan askerlerin Türkiye’de yapmaya çalıştığı darbe kalkışımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:22

 
161 ŞEHİT, 1440 YARALI
Başbakan Binali Yıldırım "Kalkışmanın bastırıldı.Toplam 161 şehidimiz mevcuttur 1440 yaralımız vardır. Bu olaya kaşışan 2839 çeşitli rütbeli ve asker gözaltına alınmıştır" ifadelerini kullandı.
16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:20

 
Gümüşhane'de Askere Ateş Açıldı!
Ağır Yaralı 2 Askerden Biri Şehit Düştü
5 Haziran 2016 Pazar 00:27

 
Toscalı’dan Başkan Sarıalioğlu’na Veda Ziyareti
Of Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Mustafa Toscalı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na veda ziyaretinde bulundu.
26 Mayıs 2016 Perşembe 19:32

 
Şehit Tamer Aktaş Trabzon'a getirildi
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 31 Mart günü güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda ağır yaralanan ve Diyarbakır’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş’ın cenazesi bugün askeri uçakla Gümüşhane’ye götürülmek üzere Trabzon’da getirildi.
5 Nisan 2016 Salı 14:11

 
Trabzonlu uzman çavuş Emre Sarıtaş şehit düştü
Mardin’in Nusaybin ilçesinde asker ve polisin birlikte yürüttüğü operasyonları haberleştirmek amacıyla bölgeye giden gazetecilerin de içinde bulunduğu zırhlı aracı PKK’lı hainler tarafından düzenlenen saldırıda Trabzonlu Uzman Çevuş Emre Sarıtaş, silah arkadaşı Uzman Çavuş Gökhan Alıcı ile birlikte şehit düştü.
1 Nisan 2016 Cuma 17:30

 
Diyarabakır Sur'da bir şehit!
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Sur’da devam eden operasyonlarda yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.
24 Şubat 2016 Çarşamba 12:29

 
Acı haber: 3 şehit
Genelkurmay Başkanlığı:Açıkladı.Sur'da 2, İdil'de 1 asker şehit oldu
21 Şubat 2016 Pazar 00:33

 
Şehit Küçük'e son görev
Şehit olan Deniz Kuvvetleri personeli Mustafa Küçük’ün cenazesi bugün öğle saatlerinde askeri uçakla memleketi Trabzon’a getirildi ve düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
20 Şubat 2016 Cumartesi 15:54

 
Ankara'da patlama: 24 ölü 61 yaralı
Ankara'da, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 21 kişi olay yerinde 3 kişi de hastanede hayatını kaybetti. 61 kişi de yaralandı.
17 Şubat 2016 Çarşamba 21:49

 
Cizre'den acı haber: 2 şehit!
Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve bir polis şehit düştü.
9 Şubat 2016 Salı 00:04

 
Şehitler İçin Yasin-i Şerif Okudular
Trabzon Ülkü Ocakları şehit asker ve polislerimiz için Kuran-ı Kerim okuyup,dua ettiler.
4 Şubat 2016 Perşembe 20:00

 
Başika’da Türk Birliğine Saldırdılar
Irak'ın kuzeyinde bulunan ve Türk askerinin peşmergeye eğitim verdiği Başika Kampı'na yönelik DAEŞ saldırı düzenledi.
8 Ocak 2016 Cuma 00:00

 
Çatışma çıktı: 1 şehit!
Bitlis'in Sehi Ormanları bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken, 1 asker de yaralandı. Çatışmalarda 2 PKK’lı terörist de ölü ele geçirildi.
22 Aralık 2015 Salı 07:00

 
Lice'de patlama: 3 şehit!
Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonlara İstanbul'dan takviye olarak gönderilen timin arazide yaptığı arama-tarama çalışması sırasında teröristler tarafından yola tuzaklanmış bomba patlatıldı. Patlamada 3 asker şehit oldu.
13 Kasım 2015 Cuma 11:33

 
Hakkari’den acı haber geldi: 1 şehit, 1 yaralı
Yüksekova'da terör örgütü PKK mensuplarınca askeri konvoya düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 polis yaralandı.
10 Kasım 2015 Salı 09:08

 
Tunceli'de hain saldırı: 2 şehit
Tunceli'de PKK teröristlerince yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 4 askerden 2'si şehit oldu.
18 Ekim 2015 Pazar 14:46

 
Erzurum'da çatışma: 2 şehit
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.
11 Ekim 2015 Pazar 15:51

 
Osmaniye'de Çatışma: 1 Asker Şehit Oldu
Osmaniye'de bu sabah PKK'lı teröristlerle asker arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada ağır yaralanan Er Ufku Demirel, şehit oldu.
5 Ekim 2015 Pazartesi 10:20

 
Bayram Günü Acı Haber : 2 Şehit
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 2Asker şehit oldu. İlçede çatışmalar sürüyor.
25 Eylül 2015 Cuma 12:10

 
Trabzon'da askere traş bedava!
Trabzon’da bir berber, terör saldırılarına tepki için askerleri ücretsiz tıraş etmeye başladı
15 Eylül 2015 Salı 18:13

 
Şehide Saygı, Teröre Lanet yürüyüşü
Ülkü Ocakları tarafından , terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırılarda Iğdır ve Dağlıca'da şehit olan asker ve polisler için yürüyüş düzenledi.
9 Eylül 2015 Çarşamba 19:02

 
Akçaabat Terörü Lanetledi
Hakkari Dağlıca'da ve Iğdır’da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonrası 16 askerimizin ve 14 polisimizin şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.
8 Eylül 2015 Salı 16:27

 
BAHÇELİ’DEN DAĞLICA TEPKİSİ!
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK’lı teröristler yola yerleştirdikleri patlayıcıları,Dağlıca Tabur Komutanlığı’ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlattı.
7 Eylül 2015 Pazartesi 18:14

 
Genelkurmay: Dağlıca'da 16 Asker Şehit Oldu
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Bölgesi'nde PKK'lıların pusu kurması sonucu 16 askerin şehit olduğunu, 6 askerin yaralandığını açıkladı.
7 Eylül 2015 Pazartesi 17:59

 
600 BİN TL’LİK VURGUN
Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dolandırıcılık konusunda özellikle ATM cihazları önlerine yapıştırdıkları yazılar ve broşürlerle vatandaşları uyararak kendilerini hakim, savcı, polis veya asker olarak tanıtan dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda bilgilendiriyor.
4 Eylül 2015 Cuma 08:06

 
Davutoğlu'ndan 81 İlin Valisine Kritik Talimat
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tüm illerin valilerine 'Devlet otoritesi için asker her yerde görevlendirilsin.' talimatı verildiği iddia edildi.
2 Eylül 2015 Çarşamba 08:44

 
PKK DİYARBAKIR’DA KARAKOLA SALDIRDI!
Diyarbakır’da bir grup PKK’lı tarafından Diyarbakır-Hani karayolu üzerinde bulunan karakola uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda bir asker yaralandı.
22 Ağustos 2015 Cumartesi 11:52

 
Siirt'te Şehit Olan 8 Asker İçin Tören Düzenlendi
Siirt'te PKK'lı teröristlerin hain tuzağı sonucu şehit düşen 8 asker için tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin cenazeleri gözyaşlarıyla memleketlerine uğurlandı.
20 Ağustos 2015 Perşembe 10:36

 
PKK'lılar Camiyi Karargah Olarak Kullanmış
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 3 askerin şehit edilmesi olayıyla ilgili detaylar netleşmeye başladı.
18 Ağustos 2015 Salı 13:29

 
HAKKARİ’DE ASKERİ KONVOYA HAİN TUZAK!
Hakkari-Çukurca karayolunda askeri konvoyun geçişi esnasında büyük bir patlama meydana geldiği bildirildi.
7 Ağustos 2015 Cuma 07:48

 
- MAÇKA BELEDİYESİNCE ÇATALTEPE ŞEHİTLERİ ANILACAK
TRABZON- Trabzon'da, Osmanlı-Rus Harbi'nde Çataltepe mevkiinde şehit düşen askerler anılacak.
6 Ağustos 2015 Perşembe 17:16

 
TSK'nın 2 numarasına Trabzonlu komutan
Yüksek Askeri Şura'nın ilk gününde, TSK'nın komuta kademesi büyük ölçüde şekillendirildi.
4 Ağustos 2015 Salı 20:56

 
Şırnak'ta Askere Saldırı! 3 Şehit
şırnak'ta PKK'lılar, yol emniyeti alan biri subay 3 askeri şehit etti.
30 Temmuz 2015 Perşembe 10:51

 
Kilis'te 1 askerimiz şehit!
Kilis'in Elbeyli İlçesi Suriye sınırında görev yapan askerlere IŞİD kontrolündeki bölgeden ateş açıldı.
23 Temmuz 2015 Perşembe 10:28

 
MHP TRABZON’DAN TERÖR AÇIKLAMASI!
30 yıla aşkın bir süredir, terör belasıyla mücadele eden ülkemiz dün bir daha sarsıldı. 30’a aşkın insanımızın katledildiği , bir askerimizin şehit edildiği yeni terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldı.
21 Temmuz 2015 Salı 20:09

 
Silvan'da Hain Tuzak
PKK örgütünün askeri araç geçişi sırasında yaptıkları el yapımı bombalarını patlattı
15 Temmuz 2015 Çarşamba 01:56

 
Şahinkaya vefat etti!
12 Eylül askeri darbesini gerçekleştiren komuta kademesinin hayatta kalan son üyesi eski Hava Kuvvetleri Komutanı Tahsin Şahinkaya vefat etti.
9 Temmuz 2015 Perşembe 09:31

 
Askeri Araca Bombalı Saldırı
Diyarbakır Silvan'da baraj inşaatı güvenliğini sağlamak üzere görev yapan askeri zırhlı araç bombalı saldırıya uğradı.
7 Temmuz 2015 Salı 12:52

 
TSK, PKK mevzileri bombaladı
CNNTürk'ün askeri kaynaklardan aldığı bilgiye göre, PKK tarafından Dağlıca'ya yapılan saldırının ardından PKK'nın Dağlıca'daki mevzileri bombalandı.
30 Haziran 2015 Salı 17:31

 
Öğretmen evi mi? Kahvehane mi?
Sahil projesinden ötürü yıkılan ve birçok kamu kurumu personeline hizmet veren eski öğretmen evi yıkıldıktan sonra, yerine yeni bir yer bulunamayınca eski askerlik şubesinin bir odasına sıkıştırıldı.
15 Ocak 2015 Perşembe 17:44

 
Bedelli askerliğe kaç kişi başvurdu?
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bugün itibariyle bedeli askerlik için 20 bin 678 kişinin başvuruda bulunduğunu açıkladı.
20 Aralık 2014 Cumartesi 08:46

 
MHP'den Asker Uğurlaması
Akçaabat MHP Askerlerini Sazlı Sözlü Eğlenceyle Uğurladı.
15 Aralık 2014 Pazartesi 17:46

 
Yüzbinlerin beklediği kanun kabul edildi
TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda bedelli askerlik ve sözleşmeli er başvurularına ilişkin kanun teklifi Meclis'ten geçti.
8 Aralık 2014 Pazartesi 17:58

 
'Bedelli çıktı kebapçımı satıyorum'
Başbakan Davutoğlu bedelli askerlik bekleyenlere müjdeyi vermesinin ardından bu haberi bekleyenler gayri menkulleri satışa çıkardı.
3 Aralık 2014 Çarşamba 17:17

 
Başkan Askerimize Yapılan Hain Saldırıyı Kınadı
TSGİAD Başkanı Cemil Genç Askerimize Yapılan Hain Saldırıyı Kınadı
27 Ekim 2014 Pazartesi 15:15

 
IŞİD İÇİN NE DEDİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IŞİD’e karşı operasyonda siyasi, askeri ve lojistik destek sağlayabileceklerini ifade etti.
29 Eylül 2014 Pazartesi 18:13

 
Trabzon'da Denizde Bulunan Ceset Şok Etti
Trabzon'da bugün öğle saatlerinde Kalepark Askeri Gazinosu'nda nöbet tutan askerler tarafından denizde erkek cesedi bulundu.
6 Eylül 2014 Cumartesi 17:03

 
İşte Bedelli Askerliğin Bedeli
Hükümetin bedelli askerlik için düşündüğü ücret de belli oldu.
16 Ağustos 2014 Cumartesi 17:54

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur