Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
almay haberleri
 
BARÜ’de 2 programa daha Avrupa vizesi çıktı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan yükseköğretim kurumları arasında yer alarak 2 programının daha kalite güvencesi onaylandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:20

 
BARÜ, TYÇ logosuna sahip 40 üniversiteden biri oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan 40 yükseköğretim kurumundan biri olarak Ankara’da düzenlenen etkinlikte yer aldı.
16 Haziran 2023 Cuma 15:41

 
AKÇAABAT SPOR LİSESİ YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
Akçaabat Söğütlü Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Spor Lisesi, son şeklini almaya başladı.
6 Haziran 2023 Salı 19:42

 
BARÜ, Türkiye’nin patent şampiyonları sıralamasında 3 alanda ilk 5’te
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022 yılı patent performansının değerlendirildiği sıralamada “Siber Güvenlik”, “Finans” ve “Perakende ve E-ticaret” alanlarında Türkiye’de ilk 5’te yer almayı başardı.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 18:43

 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Çebi; “Ortahisar İlçe Yönetimi olarak şehrimizden Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermek için e Seçimlere kadar tüm Ortahisar’ı adımlayacağız. Ulaşmadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.
15 Nisan 2023 Cumartesi 14:06

 
Trabzon'da İYİ Parti adayları TGC'den meydan okudu: "Maça hazırız"
İYİ Parti Trabzon milletvekili adayları Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Birinci sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın, "İdmanlıyız, maça hazırız. Bu kadro en az 3 milletvekili almaya talip" dedi.
14 Nisan 2023 Cuma 17:30

 
DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDULAR
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Trabzon’a eğitim almaya gelen, farklı kıtalardan uluslararası öğrencilerle depremzedeler için üç gün boyunca kermes düzenledi.
7 Mart 2023 Salı 10:31

 
MİSAFİR ÖĞRENCİLER KAHVALTIDA BULUŞTU
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Trabzon’a eğitim almaya gelen, farklı kıtalardan ve 18 ülkeden uluslararası öğrencilerle kahvaltı programı düzenledi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 11:07

 
BARÜ’den verimlilik alanında gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında 593 proje başvurusu arasından yapılan değerlendirmeyle Kamu Kategorisinde ikincilik ödülü almaya hak kazandı.
23 Aralık 2022 Cuma 19:05

 
BARÜ’de Doç. Dr. Hicran Karataş TÜBA-TESEP ödülü aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Karataş, TÜBA-TESEP Bilimsel Telif Eserleri Ödülü almaya hak kazandı.
16 Kasım 2022 Çarşamba 10:23

 
AKÇAABAT TAM BANA GÖRE GENÇLİK FESTİVAL’İNE HAZIRLANIYOR
Akçaabat Belediyesi, 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan ’Tam Bana Göre Gençlik Festival’ adlı organizasyonda yerini almaya ve Akçaabat’ı tanıtmaya hazırlanıyor.
3 Ekim 2022 Pazartesi 15:52

 
Sebat 3 Puanla Başladı
Sebat Gençlikspor Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3 puan almayı başardı.
3 Ekim 2022 Pazartesi 10:03

 
Bartın Üniversitesi mezunu Şennur Demir, Macaristan’dan altın madalya ile dönüyor
Bartın Üniversitesi mezunu milli sporcu Şennur Demir, Macaristan’da düzenlenen 66. Bocskai Istvan Memorial Uluslararası Boks Turnuvasında +81 kiloda altın madalya almayı başardı.
13 Şubat 2022 Pazar 15:51

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri biyoteknoloji proje fikirleriyle ilk 10’da yer aldı
Bartın Üniversitesi öğrencileri kurdukları BAR_CoVAC Takımı bünyesinde hazırladıkları proje fikriyle TEKNOFEST Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması “Fikir Kategorisi”nde ilk 10’da yer almayı başardı.
29 Eylül 2021 Çarşamba 08:02

 
BELEDİYELER BATIRILIYOR
Siyaseti, ülkenin sorunlarını, sorunların sorumlularını yerel ve ulusal mecrada ele almaya çalışıyoruz.
24 Eylül 2021 Cuma 18:53

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Bartu Akdemir, İşitme Engelliler Dünya Güreş ikincisi oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Bartu Akdemir, İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda gümüş madalya almayı başardı.
7 Temmuz 2021 Çarşamba 14:13

 
Bartın Üniversitesi mezunu Buse tosun gümüş madalya kazandı
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu milli sporcu Buse Tosun, Polonya’da düzenlenen Uluslararası Zilkowski Pytlasinski Poland Open Güreş Turnuvası’nda gümüş madalya almayı başardı.
12 Haziran 2021 Cumartesi 18:15

 
İşte Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri...
Sparta Prag ile AEK engellerini aşarak, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 yıl sonra gruplara kalmayı başaran Trabzonspor’un rakipleri belli oldu. C Grubu’na düşen Fırtına, İsviçre’den Basel, Rusya’dan Krasnodar ve İspanya’dan Getafe ile kozlarını paylaşacak.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:20

 
BAŞKANA KARANTİNA CEZASI!
Türkiye Koronavirüs vakalarının önünü almaya çalışırken Düzköy’den gelen haber vakaların nasıl arttığının da bir göstergesi oldu.
21 Nisan 2021 Çarşamba 10:02

 
Bartın Üniversitesi öğrencilerine “Benim İşim Girişim” yarışmasından ödül
Bartın Üniversitesi öğrencileri, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ve Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen “Benim İşim Girişim” iş fikri yarışmasında yüzlerce proje arasından ödül almaya hak kazandılar.
27 Şubat 2021 Cumartesi 16:34

 
AKÇAABAT PROJELERİN HAYAT BULDUĞU ŞEHİR OLACAK
Ulaşımdan altyapıya, turizmden spora kadar her alanda Ankara’dan ciddi destekler almayı başardıklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Hem devam eden projelerin hızlandırılması hem de yeni projelere destek için yine Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu ifade etti.
11 Şubat 2021 Perşembe 19:03

 
Bartın Üniversitesi’nden 4 araştırmacıya TÜBİTAK tarafından burs verilecek
Bartın Üniversitesi’nden doktora eğitimlerine devam eden 3 öğretim görevlisi ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nden bir yüksek lisans öğrencisi, TÜBİTAK tarafından burs almaya hak kazandı.
11 Şubat 2021 Perşembe 18:58

 
MEMLEKET HAREKETİ TÜRKİYE'NİN BEREKETİ
Gitmediğimiz İl değil Köy kalmayacak Bunu Mutlaka Başaracağız
21 Aralık 2020 Pazartesi 18:06

 
MEMLEKET HAREKETİ TÜRKİYE'NİN BEREKETİ
Gitmediğimiz İl değil Köy kalmayacak Bunu Mutlaka Başaracağız
17 Aralık 2020 Perşembe 17:50

 
HALKIN İÇİNDE, HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN
Göreve başladığı günden bu yana gerek hayata geçirdiği gerekse planladığı projelerle Akçaabat’ı geleceğe hazırlayan Başkan Osman Nuri Ekim, ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini yerinde almaya devam ediyor.
13 Ekim 2020 Salı 17:37

 
BÖLGE YATILI KIZ KUR’AN KURSU GURURLANDIRDI
Vakfıkebir İlçe Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursundan 10 öğrenci hafızlık belgesi almaya hak kazandı.
23 Temmuz 2020 Perşembe 00:02

 
Ortahisar, 'Sıfır Atık Belgesi'ni aldı
Ortahisar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı.
10 Mart 2020 Salı 01:37

 
Ayşegül Çakın, Özbekistan’dan 2 madalya ile dönüyor
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Ayşegül Çakın, 6. Uluslararası ISSF Dayanışma Kupası müsabakalarında 2 bronz madalya almayı başardı.
10 Şubat 2020 Pazartesi 13:00

 
Trabzon Kuzey Göz Merkezine Sağlık Bakanlığından tam not
Trabzon’da açıldığı günden bugüne bölgeye hizmet veren Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi, ayda yaklaşık 3 bin poliklinikle büyük bir ivme yakaladı. Trabzon ile kalmayıp ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından bir çok hastayı tedavi eden merkez, Trabzon’da sağlık turizmine de önemli bir katkı sunuyor.
20 Ocak 2020 Pazartesi 15:53

 
MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU İL DANIŞMA MECLİSİNDE KONUŞTU?
MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU TRABZON HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI ALIYOR ALMAYA DA DEVAM EDECEK.
9 Aralık 2019 Pazartesi 12:48

 
Bartın Üniversitesinin 2 projesine, 2 ödül
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin ayrı olarak hazırladıkları 2 proje, “5. Uluslararası Kocaeli Ar-Ge Proje Pazarı”ndan ödül almayı başardı.
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:34

 
Kaçak sarma tütün bakkalın belini büküyor
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, zincir marketler karşısında rekabet gücü kalmayan esnafın bir de son dönemlerde artışa geçen kaçak sarma tütün ticareti ile iyice zor duruma düştüğünü belirtti.
7 Kasım 2019 Perşembe 19:05

 
Atatürk İlkokulunda servis skandalı..
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihale edilen taşımalı eğitim ihalesini alan firma okulların 2. haftasında daçocukları almaya gelmedi.
16 Eylül 2019 Pazartesi 16:15

 
Eğitimcilere teşekkür
Akçaabat’taki eğitim kurumlarında 4 ilâ 8 yıllarını dolduran yöneticiler tayinleriyle başlayan süreçte okul müdürleri ve müdür yardımcıları eski eğitim kurumlarına veda edip yeni eğitim kurumlarındaki görevlerini teslim almaya başladı.
16 Temmuz 2019 Salı 16:25

 
ASKON’DAN MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KATKI
ASKON Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Trabzon Şubesi, Cumhurbaşkanlığı tarafından 2017 yılında başlatılan “Milli İstihdam Seferberliği” kapsamındaki çalışmalarından sonuç almaya başladı.
1 Temmuz 2019 Pazartesi 10:48

 
2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur
Dün sosyal medyada başta Fenerbahçeli işadamları olmak üzere taraftarlarının, Bakan Albayrak’ın sözlerine atıfta bulunarak yaptıkları paylaşımlara Trabzonspor taraftarları da duyarsız kalmayarak karşılık verdi. Bu anlamda Bakan Berat Albayrak’a hem teşekkürlerini ileten hem de sahip çıkan taraftarlar, “Hemşehrimiz Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz” dediler.
8 Haziran 2019 Cumartesi 05:29

 
BARTIN ÜNİVERSİTESİ 8.SIRADA YER ALDI
Üniversitemiz Engelsiz Erişim’de 8’inci sırada yer almayı başardı
17 Mayıs 2019 Cuma 18:07

 
Prof. Dr. Atakan Aksoy: "Destek almayacağım, destek vereceğim"
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, belediye başkanı olması halinde, hizmet konusunda merkezi bütçeden gelecek paraya bağlı kalmayacağını belirterek, “Ben açıkça deklare ediyorum: bakanlardan vekillerden, merkezi hükümetten destek almayacağım. Benim böyle bir talebim olmayacak hatta ben destek vermeyi taahhüt ediyorum” dedi.
19 Mart 2019 Salı 19:40

 
% 50 HİBE İLE AHIR VE AHIL YAPIMI ÇAĞRISI
Tarım ve Orman Bakanlığı 2019 da başlayan %50 hibe desteklerine müracaat almaya başladı. Desteklemeden faydalanmak isteyen yetiştiricilerin son müracaatıları 19 Nisan 2019 tarihindedir.
18 Mart 2019 Pazartesi 16:55

 
Trabzonspor 2 - 1 Akhisarspor
Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Trabzonspor evinde Akhisarspor'u geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup ederek önemli bir 3 puana almayı başardı.
9 Mart 2019 Cumartesi 19:04

 
ALICI İLE SATICI UZLAŞMALI
Trabzon’da faaliyet gösteren AKŞA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şal ile Trabzon’un gayrimenkul sektörünü konuştuk. Şal, Trabzon’a 5 yıl yetecek konut fazlalığı olduğunu ifade ederek, konut almayı düşünenlerin mutlaka kurumsal gayrimenkul firmalarından alınması gerektiğini söyledi.
27 Ağustos 2018 Pazartesi 00:43

 
AKBULUT’TAN JET CEVAP
İYİ Parti Trabzon İl Sekreteri Erkan Akbulut da MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin açıklamalarına kayıtsız kalmayarak sert cevap verdi.
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:14

 
ALTYAPIDA SOĞUKSU FIRTINASI
Futbolda altyapıya çok önemli yatırımlar yapan Soğuksuspor bunun karşılığını almaya başladı.
17 Nisan 2018 Salı 05:26

 
Benzin fiyatına indirim geliyor
Sürekli zam haberleri almaya alıştığımız akaryakıttan bu sefer indirim haberi geldi. PÜİS'ten yapılan açıklamada benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 16 kuruş indirim yapılacağı duyuruldu.
8 Şubat 2018 Perşembe 00:00

 
TRABAZON ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler odası il başkanlığına seçilen Ömer Hakan Usta tebrikleri almaya devam ediyor.
18 Ocak 2018 Perşembe 21:25

 
Fındık fiyatı açıklandı...
Devlet fındık alacak Üreticilerin mağdur olmaması ve fiyat istikrarının sağlanması için devlet üreticiden fındık almaya karar verdi.
17 Ağustos 2017 Perşembe 00:24

 
Sivrikaya’dan Rize açıklaması!
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Çaykur Rizespor'un Spor Toto Süper Lig'den düşmesiyle başlayan tartışmaların amacının dışına çıkarak art niyetli bir hal almaya başladığını belirtti.
7 Haziran 2017 Çarşamba 18:05

 
BAŞARIYI SAHİPLENDİLER
İlçemiz Şube Müdürü Ali CAN “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!” ve “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim” konulu üç proje çalışması ile Türkiye birincisi olarak Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü'nü almayı başardı.
29 Mart 2017 Çarşamba 19:24

 
Başarıyı Oda Kutladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yenilikçilik Yarışmasına başvuruda bulunan proje sahiplerinden ilçemiz Şube Müdürü Ali CAN “Hizmet Sunumu Kalitesinde Zirve”, “Engelsiz Yaşama Merhaba!” ve “Özgürlüğümün Farkının Farkını Fark Ettim" konulu üç proje çalışması ile Türkiye birinci olarak Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülünü almayı başardı.
22 Mart 2017 Çarşamba 19:35

 
Düzköy Kavşağında kazalar can almaya devam ediyor.
Trabzon Akçaabat ilçesinde bulunan Düzköy Kavşağında kazalar can almaya devam ediyor.
20 Şubat 2017 Pazartesi 17:34

 
Girişimciler Sertifikaları Aldı.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Katılımcılar Sertifikalarını Almaya Başladı
2 Ocak 2017 Pazartesi 18:37

 
Tarihi Başarının Mimarı Ödüllendirildi
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali CAN Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2016/6 sayılı Genelge esasları çerçevesinde yapılan bağımsız değerlendirmelerde üç kategoride üç proje çalışması ile Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü almayı başardı.
7 Aralık 2016 Çarşamba 15:19

 
Başkan Koçhan Kan Verdi.
Sosyal sorumluluk projelerine büyük duyarlılık gösteren ve etkinliklerde sürekli yer almayı tercih eden Maçka Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ı ile Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, başta olmak üzere tüm belediye personeli kan bağışında bulundu.
7 Eylül 2016 Çarşamba 17:54

 
Trabzon'da kurbanlıklar görücüye çıktı.
Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde bulunan Akyazı Spor Kompleksi yanında oluşturulan kurban pazarında kurbanlıklar yerini almaya başladı.
29 Ağustos 2016 Pazartesi 18:25

 
Giresun Süper Lig’e yakışacaktır
Kazancıoğlu, “Öncelikli olarak Play-Off, sonrasında ise Süper Lig bileti almayı hedefliyoruz.” dedi
31 Mart 2016 Perşembe 00:00

 
Hamsi Türkiye'den kaçıyor
Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, hamsinin büyük sürüler halinde Gürcistan ve Rus karasularına gittiğini belirterek, "Hava daha da soğumazsa bir ay içerisinde Türk karasularında hamsi sürüsü kalmayacak" dedi.
19 Ekim 2015 Pazartesi 17:29

 
Süper Lig'den 6 kulübe UEFA şoku!
Spor Toto Süper Lig'den 12 kulüp UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazandı.
13 Mayıs 2015 Çarşamba 18:38

 
Dikkat!Sayılı günler kaldı...
Sürücü kurslarına giderek sertifika almaya hak kazanan ancak bunu sürücü belgesine dönüştürmeyenler için tanınan 2 yıllık sürenin 29 Mayıs'ta sona erecek.
8 Mayıs 2015 Cuma 16:13

 
Hakan Kalacak mı?
Trabzonspor’un 1 numarası Hakan Arıkan; Kalmayı kim istemez ki?
25 Mart 2015 Çarşamba 17:25

 
TİSKİ Yap Bozdan Rahatsız
Trabzon su ve kanalizasyon idaresi genel müdür vekili Recep köksal dan izin dahi almaya gerek duymadan toklu mahallesinden 2 nolu beşirli mahallesine kadar anayolu önce AK-SA doğal gaz işletmesi boydan boya yarıp doğal gaz borularını gömdü.
4 Aralık 2014 Perşembe 10:36

 
Trabzon'da Bonzai Alarmı
Türkiye’de ‘bonzai’ her geçen gün can almaya devam ederken Trabzon Emniyeti alarma geçti.
9 Ağustos 2014 Cumartesi 16:23

 
Ambulans Şoförüne Geç Kaldın Dayağı
TRABZON’UN Yeni Cuma Mahallesi’nde önceki akşam hasta almaya giden ambulans sürücüsü Turgay Yazıcı, geç gittiği gerekçesiyle hasta yakınları tarafından darp edildi. Yazıcı, saldırganlardan şikayetçi oldu.
14 Haziran 2014 Cumartesi 14:38

 
Akçaabat'ta Fotoğrafçılık Meyvelerini Verdi
Akçaabat Belediyesi Mart ayında başlattığı fotoğrafçılık eğitimi meyvelerini almaya başladı.
27 Mayıs 2014 Salı 16:36

 
TİB arşive almaya başladı!
Yeni yasayla internetin tek hâkimi pozisyonuna gelen TİB, gizlilik koruması olmayan ve direkt mesaj niteliğinde bulunmayan kamuya açık tüm tweet’lerin arşivini almaya başladı.
13 Mart 2014 Perşembe 20:51

 
Düğün kazası: 1 ölü, 3 yaralı
TRABZON’UN Şalpazarı İlçes’nden Samsun’a gelin almaya gidenlerin içinde bulunduğu otomobil, Tekkeköy mevkiinde yoldan çıkarak başka bir araca çarparak yol ortasında devrildi. Kazada Sevim Yavuz (30) hayatını yitirirken, 3 kişi yaralandı.
17 Ekim 2013 Perşembe 17:48

 
1.Hijyen eğitimi tamamlandı.
Kursa katılan 121 kişi belge almaya hak kazanmıştır
21 Mayıs 2013 Salı 22:13

 
Düştü Derken Kurtuldu
Düştü derken kurtuldu! Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta ligin son maçında deplasmanda T.Telekom ile karşılaşan Trabzonspor'un pilot takımı son anda ligde kalmayı başardı.
10 Mayıs 2011 Salı 09:24

 
Şampiyonluk Hedefi Seneye Kaldı
Bu sezon ligde kalmayı hedefleyen Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Öztürk, gelecek sezon kulübün borçlarını yapılandırıp ardından şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.
29 Aralık 2010 Çarşamba 17:09

 
Yedek kalmaya gelmedim
Diyarbakırspor'dan transfer edilen Barış Ataş, hocanın vereceği her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını ifade etti. Takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirten genç oyuncu, "Burada ortam çok iyi. Kamp biraz yorucu geçiyor ama bunu iyi değerlendirmeliyiz. 10 yıldır ön libero oynuyorum. Ancak hocam sağ veya solda oynatsa bile, görevimin hakkı neyse onu veririm. Trabzonspor'a yedek kalmaya gelmedim" diye konuştu.
12 Eylül 2010 Pazar 17:32

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur