Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
Trabzon haberleri
 
BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, huzurevi sakinlerini unutulmaz bir Anneler Günü ziyaretiyle onurlandırdı.
11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:46

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET
Avrasya Basın yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız Başkan Yardımcıları, Tuncay Beşel, Ali Çankaya ve Mümin Aydın Trabzon da Otizmli öğrencilere eğitim veren Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.
10 Mayıs 2024 Cuma 19:35

 
Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, HAK-İŞ Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik’in açıklamalarına destek vererek baskı ve şantaj sendikacılığına tepki gösterdi.
10 Mayıs 2024 Cuma 09:52

 
Baş BELASI KOKARCA!...
Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası tarafından 2019 yılı mart ayında Prof.Dr.Temel GÖKTÜRK “YAKLAŞAN TEHLİKE!...” başlığı altında vermiş olduğu konferansın ikincisi 6 mayıs 2024 tarihinde “KAHVERENGİ KOKARCA HAKKINDA HER ŞEY VE SON DURUM” adlı konferansın SONUÇ BİLDİRGESİ.
9 Mayıs 2024 Perşembe 14:10

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK
Akçaabat Belediyesi, çevre temizliği duyarlılığı oluşturmak isteyen Trabzon Üniversitesi öğrencilerine tam destek veriyor.
9 Mayıs 2024 Perşembe 04:42

 
İL MÜFTÜSÜ AYDIN’DAN KÜLLİYE’YE ZİYARET
Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Akçaabat ilçesinde bulunan Yusuf Taşkın Camii ve yapımı devam eden Abdülhamid Han Külliyesi'nde incelemelerde bulundu.
7 Mayıs 2024 Salı 18:40

 
BAŞKAN GENÇ’TEN TURİZMDE FARKINDALIK ÇAĞRISI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehirdeki turizm sektörünün mevcut durumunu değerlendirmek üzere düzenlenen toplantıya katıldı.
7 Mayıs 2024 Salı 18:30

 
Vali Yıldırım'dan TESOB'a ziyaret
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:51

 
IŞIKLAR, AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ’NE KAVUŞTU
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ın katılımıyla Işıklar Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 16:05

 
MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN YILDIZLISOR KULÜBÜ'NE ZİYARET
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Akçaabatlı meclis üyesi Mustafa Çankaya, sporun ve yerel kulüplerin desteklenmesi amacıyla Yıldızlısor Kulübü'nü ziyaret etti.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10:55

 
TRABZON’DA PEDALLAR SAĞLIK İÇİN ÇEVRİLDİ
Trabzon’da ‘Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim’ sloganıyla gerçekleşen bisiklet turuna çok sayıda sporsever katıldı.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 08:45

 
YENİ MAHALLE SAHİL PARKINA YENİ KAMELYA
Akçaabat Yeni Mahalle Muhtarı Harun Topsakal'ın öncülüğünde, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün katkılarıyla Yeni Mahalle sahil parkına kamelya yerleştirildi.
4 Mayıs 2024 Cumartesi 19:15

 
AK PARTİ HEYETİ, SANAYİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 09:10

 
ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ÇAĞRI
TRABZON ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI TOPLSNTI DÜZENLİYOR
3 Mayıs 2024 Cuma 20:49

 
BAŞKAN GENÇ, ÖĞRENCİLERE SALDIRI OLAYINI KINADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da üniversite öğrencilerine yönelik yapılan saldırıyı kınadı.
3 Mayıs 2024 Cuma 10:02

 
Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı
UDEF Trabzon Temsilciliği Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği ve Trabzon Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen Genç Ticaret Elçileri Projesi'nin eğitimleri tamamlandı.
1 Mayıs 2024 Çarşamba 19:53

 
TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti, görev döneminde başarı dileklerini iletti.
30 Nisan 2024 Salı 19:34

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA
Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünce organize edilen ve 2-15 Mayıs tarihleri arasında 24.si düzenlenecek olan Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde iki oyun Akçaabat’ta tiyatro severlerle buluşacak.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:54

 
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Ankara Trabzon Tanıtım Günlerine katılan Akçaabat Belediyesi, Ankara’da etkinlik alanında açtığı stantla ziyaretçilerini ağırlıyor.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:27

 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi Erzurum Bölge Finallerinde Sürpriz Derece Yaptı.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:19

 
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı!
Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat'ın başarı belgesi takdim etti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 17:16

 
TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:33

 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
26 Nisan 2024 Cuma 19:00

 
İMZALAR ATILDI
Trabzon’umuza Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemleri Projesi Müjdesi
25 Nisan 2024 Perşembe 18:55

 
ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
Ankara'da Başkent Trabzon Dernekler Federasyonunca düzenlenen "Trabzon Tanıtım Günleri" coşkulu başladı. 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara Altındağ Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak olan Trabzon tanıtım Günlerinin açılışı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.
25 Nisan 2024 Perşembe 18:41

 
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Büyük Birlik Partisi Genel Merkez M.K.Y.K Üyesi 28.Dönem Trabzon Milletvekili Adayı Kağan Mumcu'dan Ahmet Kaya ya ziyaret
25 Nisan 2024 Perşembe 18:27

 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu ile Ankara’da organize edilen ‘Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı.
25 Nisan 2024 Perşembe 08:34

 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz”
Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar Belediyesi’nin mali tablosu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi, özellikle Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından kamuoyunu yanıltıcı bilgilerin paylaşıldığına dikkat çekerek, gerçek verileri paylaşma gerekliliğini vurguladı.
23 Nisan 2024 Salı 21:05

 
KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile düzenlediği ‘Karpaz-Trabzon Gönül Köprüsü Veteranlar Futbol Maçı’nda kazanan dostluk oldu.
21 Nisan 2024 Pazar 21:01

 
MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, bulundukları eğitim kurumlarında 4 yıllarını dolduran müdür yardımcılarının yeniden görevlendirme sonuçlarını açıkladı.
19 Nisan 2024 Cuma 19:17

 
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI
Türk Kızılay Trabzon Afet birim yöneticisi Murat Çebi, Türk Kızılay Akçaabat Şubesi'ni ziyaret etti.
19 Nisan 2024 Cuma 16:49

 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanatevi’nde gerçekleştirilen 10. Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi’nin açılışına katıldı.
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:38

 
AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonlu milli boksör Havvanur’a, Büyükşehir Belediyesi’nden görkemli karşılama töreni düzenlendi
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:31

 
Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Trabzonspor eski yöneticisi ve Divan üyesi Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'a bayram ziyaretinde bulundu.
12 Nisan 2024 Cuma 20:00

 
İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek!
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan’dan, İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın’a destek
12 Nisan 2024 Cuma 19:37

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Abdulkadir Yılmaz, Ramazan Bayramı etkinlikleriyle ilgili olarak şunları söyledi:
12 Nisan 2024 Cuma 19:18

 
TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:15

 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
TRABZON, İMAMOĞLU’NU BAĞRINA BASTI
12 Nisan 2024 Cuma 19:07

 
TESOB camiası bayramlaştı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde (TESOB) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:04

 
BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bayram namazının ardından TULAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı otobüs şoförleriyle kahvaltıda buluştu.
10 Nisan 2024 Çarşamba 15:10

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
Çakırgöl’de 4 mevsim turizm için çalışmalar başlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Çakırgöl turizm alanında 4 mevsim turizm yapılmasına olanak sağlayacak çalışmalara yol haritası oluşturması amacıyla master plan ve fizibilite raporu hazırlanması için DOKA desteğiyle çalışma başlattı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 10:41

 
TESOB ile EMİNEVİM arasında indirim protokolü imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile EMİNEVİM arasında indirim protokolü imzalandı.
7 Nisan 2024 Pazar 14:39

 
Trabzon Ortahisar'ın En Genç Meclis Üyesi Göreve Başladı!
31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Trabzon Ortahisar'da meclis üyesi olan Onur Sungur en genç meclis üyesi oldu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:54

 
BAŞKAN GENÇ GÖREVE HIZLI BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini dün yoğun bir katılım ile Murat Zorluoğlu’ndan devralan Ahmet Metin Genç göreve başlamasının ardından bugün Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter ve tüm Daire Başkanlarıyla bir araya geldi.
7 Nisan 2024 Pazar 05:00

 
BAŞKAN GENÇ MAZBATASINI ALDI
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Ahmet Metin Genç’e mazbatası İl Seçim Kurulu Başkanı Ferruh Akyüz tarafından takdim edildi
5 Nisan 2024 Cuma 18:44

 
BAŞKAN GENÇ’TEN KADİR GECESİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
4 Nisan 2024 Perşembe 16:24

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN TRABZON ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğüne ziyarette bulundular.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:21

 
PFDK'dan skandal kararlar!
Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:06

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
Çarşıbaşı’nda seçimleri Cumhur İttifakı kazandı
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre MHP’li Ahmet Keleş, 18 oy farkla belediye başkanı seçildi. CHP seçim sonuçlarına itiraz etti.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:06

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, son yıllarda Trabzon’un artan trendi olan turizm sektörüyle ilgili birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.
28 Mart 2024 Perşembe 16:05

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı!
Trabzon Valiliği, 31 Mart yerel seçim öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
27 Mart 2024 Çarşamba 10:15

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
CHP İL BAŞKANI BAK, HALKA TEŞEKKÜR ETTİ, AK PARTİ'Yİ ELEŞTİRDİ
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, çarşamba günü genel başkanları Özgür Özel’in katılımıyla düzenlenen halk buluşmasına gösterilen ilgiye teşekkür ederek, AK Parti'yi eleştirdi.
22 Mart 2024 Cuma 17:10

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
Trabzon Üniversitesi’nden Çevre Farkındalığı Festivali
Dünya Su Günü, Sıfır Atık Günü ve Orman Haftası kapsamında Trabzon Üniversitesinde renkli bir festival düzenlendi.
21 Mart 2024 Perşembe 17:00

 
Ali Sürmen: Trabzon'da emniyet ve adli facia yaşandı! Sırtınızdaki formayı çıkarın...
Trabzonspor eski Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbinin ardından, olayı soruşturan adli ve emniyet personeline yüklendi.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:42

 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı, Trabzonspor eski Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Aydın’dan sert açıklama
TRABZONSPOR SİYASET ÜSTÜDÜR
20 Mart 2024 Çarşamba 08:04

 
Trabzonspor açıklaması
Trabzonspor’umuzun Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada meydana gelen olayları asla tasvip etmiyoruz. Lakin işin buraya gelmesine neden olan olayları detaylı bir şekilde at gözlüklerini çıkarıp görmek gerekir.
19 Mart 2024 Salı 17:28

 
CHP GENEL BAŞKANI TRABZON'A GELİYOR
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL TRABZON'A GELİYOR
18 Mart 2024 Pazartesi 12:47

 
AKÇAABAT’TA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.
18 Mart 2024 Pazartesi 03:12

 
İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Trabzon Programı Belli Oldu!
2024 Yerel Seçimleri kapsamında Trabzon'a gelecek İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ziyaret programı belli oldu.
15 Mart 2024 Cuma 17:56

 
ERBAKAN AKÇAABAT 'TA
Yeniden Rafah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan seçim faaliyetlerine katımak üzere Trabzon'a geldi.
14 Mart 2024 Perşembe 17:53

 
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE VEDA ZAMANI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin 2019-2024 dönemi Mart ayı meclis toplantısının son oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
13 Mart 2024 Çarşamba 16:25

 
TARİHİ AVRASYA PAZARI TÖRENLE AÇILDI
Trabzon’da 1989 yılında kurulan ve sürekli olarak yer değişikliği yapmak zorunda kalan ‘Tarihi Avrasya Pazarı’, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu döneminde kalıcı mekânına kavuştu.
9 Mart 2024 Cumartesi 12:02

 
Başkan Genç’ten Kadınlar Günü mesajı
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
7 Mart 2024 Perşembe 16:28

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
7 Mart 2024 Perşembe 00:39

 
Yomra Belediye Başkanından TÜRSAB Bölge Başkanlığına ziyaret.
Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sn. Mustafa Bıyık ekibiyle birlikte, TÜRSAB Bölge Başkanlığımızı ziyarete geldiler.
6 Mart 2024 Çarşamba 18:20

 
YAVUZ KARAN DUALARLA YÂD EDİLDİ
Trabzon'un sevilen isimlerinden ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi olan Yavuz Karan, vefatının 6. yılında sevenleri tarafından kabri başında anıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:12

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibinden bir başarı daha.
Türkiyede Devlet Kurumlarımız içinde Doku Kültürü Laboratuvarı kurtararak Doku Kültürü Yöntemi ileTıbbi Aromatik bitkileri(Aronya,Mavi yemiş..vb) kitlesel olarak üreterek büyük bir başarıya imza atan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü Ekibimiz bir başarıya daha imza attı..
29 Şubat 2024 Perşembe 19:09

 
DP Yomra Belediye Başkan adayı Sağıroğlu'dan TESOB'a ziyaret
Demokrat Parti (DP) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu ve beraberindeki meclis üyesi adayları Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (TESOB) ziyaret etti.
28 Şubat 2024 Çarşamba 19:17

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, “Yeşil Adımlar, Temiz Gelecek” sloganıyla koşuldu.
25 Şubat 2024 Pazar 07:19

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
Çebi’den kurtuluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:35

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
23 Şubat 2024 Cuma 16:15

 
Patlama sesi ilgili yapılan açıklama şu şekilde.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinin açıklarındaki patlama ile ilgili valilikten açıklama yapıldı.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:59

 
ÖĞRENCİLER KARİYER GEZİSİNDE
Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencileri, kariyer gezisi kapsamında Trabzon'daki önemli okulları ziyaret etti.
20 Şubat 2024 Salı 12:54

 
TRABZON İHH ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇOCUK MECLİSİ DÜZENLEDİ
Trabzon İHH İnsani Yardım Vakfının çocuk hakları için Akçaabat Belediyesi'nde çocuk meclisi düzenledi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 00:05

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
Çebi’nden mitinge davet
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla saat 15.30’da düzenlenecek mitinge tüm Ortahisarlıları davet etti.
16 Şubat 2024 Cuma 00:00

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
SAVAŞ AYVAZ YENİDEN GÖREVİNDE
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olmak için Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki görevinden istifa eden Savaş Ayvaz, yeniden Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğü’ndeki görevine geri döndü.
15 Şubat 2024 Perşembe 17:45

 
TESOB ile Şekerbank arasında protokol imzalandı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Şekerbank arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:39

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 18:27

 
BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİLER ENFLASYONA EZDİRİLMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin 2’nci 6 aylık döneminde de işçiler enflasyona ezdirilmedi.
31 Ocak 2024 Çarşamba 17:56

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur