Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Temizlik haberleri
 
TERTEMİZ BİR AKÇAABAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Akçaabat Belediyesi ekiplerince daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için; sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmak için yapılan temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
22 Eylül 2023 Cuma 17:46

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ PERSONEL ALACAK
Akçaabat Belediyesi Personel A.Ş. olarak, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere; ağır vasıta şoförü alınacaktır.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:45

 
Akçaabat Belediyesi’nden Anlamlı Etkinlik
Akçaabat Belediyesi “Minik Ellerle Çevre Temizliği” sloganı kapsamında; Belediye, Trabzon Üniversitesi ve Söğütlü İlkokulu iş birliğinde Söğütlü Sahilinde temizlik farkındalığı oluşturmak adına faaliyet yaptı.
17 Mayıs 2022 Salı 17:11

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÇEVRE FARKINDALIĞI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda, “sıfır atık, geleceğe değer kattık” sloganı ile Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçaabat’taki okullarda öğrencilere ve apartman görevlilerine ‘Çevre ve Sıfır Atık’ eğitimi verilmeye başladı.
19 Şubat 2022 Cumartesi 19:39

 
AKÇAABAT’IN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VAR
Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında eşzamanlı olarak kültür sanat faaliyetlerinden fen işlerine; park ve bahçe çalışmalarından temizlik işlerine kadar birçok çalışma yapılıyor.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:27

 
Beşirli sahilini çöplerden temizlediler!
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, çocuklar ve vatandaşların katılımıyla “Atıksız Bir Çevre” mottosuyla Beşirli sahilinde temizlik etkinliği düzenledi.
12 Aralık 2021 Pazar 16:04

 
PARK VE BAHÇELER TEMİZLENİYOR
Akçaabat Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde park, bahçe ve yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
1 Aralık 2021 Çarşamba 16:45

 
PARK VE YEŞİL ALANLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından, ilçe genelindeki park bahçe ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmaları sürüyor
20 Ekim 2021 Çarşamba 15:22

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor.
10 Ağustos 2021 Salı 16:27

 
AKÇAABAT’TA ÇÖP KONTEYNERLERİ YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
Akçaabat Belediyesi; Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenli olarak çöp konteyneri yıkama çalışmaları için, Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte aracını hizmete aldı.
26 Mayıs 2021 Çarşamba 18:34

 
Vali Ustaoğlu Akçaabat'ta
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat’ta vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.
5 Mart 2021 Cuma 19:31

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA İŞ BAŞINDA
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta sonları için getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarında da ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
3 Ocak 2021 Pazar 17:42

 
Göktepe'den iş ortağı Güneş'e ziyaret
İstanbul'da temizlik ürünleri üzerine fabrikası bulunan Renksan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Göktepe, Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki iş ortağı Halis Güneş'i ziyaret etti.
1 Aralık 2020 Salı 17:53

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir Akçaabat için yoğun bir tempo ile hizmet vermeye devam ediyor.
15 Eylül 2020 Salı 17:28

 
HER NOKTADA HUMMALI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kent genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirtti.
11 Ağustos 2020 Salı 14:44

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ, VATANDAŞLARI ÇÖP TOPLAMA SAATLERİ KONUSUNDA UYARDI
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaları konusunda uyardı.
6 Temmuz 2020 Pazartesi 18:24

 
SAHİLLERİMİZ TEMİZLENİYOR
Akçaabat Belediyesi Söğütlü Sahilinde başlattığı temizlik çalışmasına aralıksız devam ediyor.
4 Haziran 2020 Perşembe 09:13

 
KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ARACIMIZ İLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
1 Nisan 2020 Çarşamba 17:51

 
Of Belediyesi Salgın Hastalıklara Karşı Sokakları Yıkıyor
Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü çalışmalarda şehirdeki kaldırımlar, yollar ve ara sokaklar tamamen yıkanıyor.
23 Mart 2020 Pazartesi 16:33

 
Cadde ve sokaklarda virüs temizliği!
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak ve caddeleri korona virüsüne (Covid-19) karşı temizleyici karşımla yıkıyor.
18 Mart 2020 Çarşamba 17:21

 
BİRLİKTE TEMİZLEDİLER
Trabzon Üniversitesi öğrencileri ile Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Pazar yeri ve sahil parkı el ele vererek temizleyip çöpleri topladılar.
11 Aralık 2019 Çarşamba 16:16

 
VERGİLERDE 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi, Katı Atık Ücretinde 2. Taksit ödemeleri 02 Aralık 2019 Pazartesi günü sona eriyor.
26 Ekim 2019 Cumartesi 14:07

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ VE TEMA VAKFI EL ELE
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile TEMA Vakfı gönüllüleri işbirliğinde çevre temizliği farkındalığı oluşturmak için Söğütlü Sahilinden başlayarak sahile atılan çöpler toplandı.
14 Ekim 2019 Pazartesi 16:20

 
ANKARA’DAN TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HİZMET ARACI JESTİ
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesine jest yaparak 6 yeni temizlik aracı hibe etti.
19 Eylül 2019 Perşembe 00:00

 
TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri İlçemizin temizliğini yaparken çöplere veya kuytu yerlere bırakılan kitapları toplayarak Müdürlük şantiyesinde mini kütüphane oluşturdu.
6 Temmuz 2019 Cumartesi 13:42

 
AKÇAABAT - YOLBAŞI KİTAP SEFERBERLİĞİ
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerince, 23.10.2018 tarihinde Mardin’in Dargeçit İlçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çoban Adına, Yolbaşı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulunda açılacak olan “Şehit Kütüphanesine” kitap desteği
5 Temmuz 2019 Cuma 14:38

 
AKÇAABAT’TA SEL MÜCADELESİ
Akçaabat’ta aşırı yağışlarla birlikte oluşan sel felaketine Akçaabat Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri ekipleri anında müdahale etti.
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:35

 
Akçaabat'ta Temizlik Seferberliği
Akçaabat Belediyesi, dün gece meydana gelen aşırı sağanak ardından temizlik seferberliği başlatıldı.
22 Haziran 2019 Cumartesi 11:02

 
BELEDİYE'DEN BAHAR TEMİZLİĞİ
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği hummalı temizlik çalışmalarına yaylalar, piknik alanları, çocuk parkları ve kırsal mahallelerde devam ediyor.
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:10

 
Büyükşehir Belediyesi bir yılda 82 bin 500 km yol süpürdü
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, kendi sorumluluk alanında bulunan cadde ve bulvarlarda 2018 yılında gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları dikkat çekti.
26 Ocak 2019 Cumartesi 07:44

 
BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU
2018 YILINA AİT EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK, İLAN VE REKLAM VERGİSİ 2. TAKSİTİ
6 Kasım 2018 Salı 08:23

 
BELEDİYEDEN EĞİTİM ÖNCESİ OKUL TEMİZLİĞİ
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki okullarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
13 Eylül 2018 Perşembe 18:38

 
ÖNCELİĞİMİZ ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı, huzurlu ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla bir yandan şehrimizin temizliği için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece-gündüz yol yıkama, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütürken bir yandan da “Çevre Temizliği” konusunda yapılan bilgilendirme ve eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürülüyor.
2 Ağustos 2018 Perşembe 15:52

 
TEMİZ BİR AKÇAABAT İÇİN EL ELE
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Akçaabat için çalışıyor.
18 Temmuz 2018 Çarşamba 00:00

 
Borcu olan vatandaşlara müjde
Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7143 Sayılı Kanun kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesinin alacaklı olduğu 31 Mart 2018 öncesi; kira ücreti, ecrimisil ücreti, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, elektrik ve havagazı tüketim vergisi, işgaliye harçları ve diğer harçlar, katı atık ücreti, harcama iştirak payları ile TİSKİ Genel Müdürlüğünün alacaklı olduğu içme suyu ve atıksu ücretleri yeniden yapılandırılıyor.
18 Haziran 2018 Pazartesi 12:42

 
KTÜ’deki yangın kısa sürede söndürüldü
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi kampüsünde yapılmak istenen temizlik sırasında, temizlik amacı ile yakılan ateşin kuru otlara sirayet etmesi sonucu örtü yangını meydana geldi.
26 Temmuz 2017 Çarşamba 17:32

 
Belediyeden Vergi Uyarısı
Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, Mart ayında başlayan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam vergisi 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs çarşamba günü sona ereceğini hatırlatarak, mükelleflerin geç ödemeden dolayı cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi.
26 Mayıs 2017 Cuma 20:04

 
"Başkan EYÜPOĞLU Herkesin bir ağacı olmalı"
Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim sezonunda Müdür Yardımcısı Ali BAŞ koordinatörlüğünde Okulun Sağlık temizlik ve Yeşilay kolunun yıl boyu yapılan değerlendirmeler yılın en temiz sınıf seçilen 12/E sınıfına Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU tarafından yemek ikramında bulunuldu ve yemeğe okul aile birliği başkanı, öğretmenler ve örnek öğrenciler katıldı.
24 Mayıs 2017 Çarşamba 18:43

 
Akçaabat’ta Geri Dönüşüm Hamlesi
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uygun, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve ilçemizi yaşanabilir temiz bir kent yapmak için faaliyetlerini sürdürüyor.
12 Nisan 2017 Çarşamba 17:44

 
1.Taksit Ödemeleri Başladı.
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi 1. Taksit ödemeleri 1 Mart’ta başladı.
14 Mart 2017 Salı 19:47

 
Anadolu Lisesi Çöp Topladı.
Açaabat Anadolu Lisesi Çevre Kulübü Çevre Duyarlılığına Dikkat Çekmek İçin Akçaabat Yaylacık Sahilinde Temizlik Yaptı.
13 Mart 2017 Pazartesi 18:54

 
Akçaabat'tan Halep'e 6 TIR Yardım Gönderildi
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde, siyasi partiler, STK'lar ve vatandaşların katkılarıyla, Halep’te yardıma muhtaç kişiler için başlatılan yardım kampanyasında toplanan 6 TIR dolusu gıda, giyim, temizlik malzemeleri, mutfak gereçleri ve ihtiyaç ürünleri düzenlenen törenle bugün yola çıktı.
9 Ocak 2017 Pazartesi 19:00

 
Son Gün 30 Kasım!
2015yılına ait İlan ve Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve Emlak Vergisi ödemelerinde son gün 30 Kasım 2015
4 Kasım 2015 Çarşamba 17:19

 
BAŞKAN GENÇ’İN ÇÖP HASSASİYETİ
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Belediye’nin Temizlik İşleri’ne bağlı ekiplerin rutin olarak yaptıkları çöp toplama, yıkama ve temizlik işlemlerini yaz ayları dolayısıyla büyük bir hassasiyetle yerine getirdiklerini söyledi.
19 Ağustos 2015 Çarşamba 20:25

 
Gelir Müdürü Yemiş'ten Vergi Uyarısı.
Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, Mart ayında başlayan Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam vergisi 1. taksit ödemelerinin 1 Haziran Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatarak, mükelleflerin geç ödemeden dolayı cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi.
22 Nisan 2015 Çarşamba 18:06

 
Hastanede skandal
TRABZON’UN Çaykara İlçesi’nde yer alan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan S.K. hastanede tedavi gören S.A. adlı kadın ile hastanenin çeşitli odalarında cinsel ilişkiye girdiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Temizlik işçisi S.K. görevden alınırken, S.A. adlı kadın ise ailesine teslim edildi.
26 Temmuz 2014 Cumartesi 15:03

 
Temizlik İşçileri Hukuka Başvurdu
HAKSIZ yere işten çıkartılan Of Devlet Hastanesi tıbbi atık temizlik işçileri haklarını aramak için hukuka başvurdu.
14 Haziran 2014 Cumartesi 14:17

 
Dörtyola son model temizlik aracı
Dörtyol belediyesi çevre ve temizlik aracına kavuştu…
25 Ocak 2013 Cuma 18:47

 
Darıca belediyesi aracını aldı
Darıca Belediyesine Modern Temizlik Aracı Aracın Anahtarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dağıtılmıştı.
23 Ocak 2013 Çarşamba 19:42

 
Belediye Gelir Müdürü Yine Uyardı.
Akçaabat Belediyesi Gelir Müdürü Kaya Yemiş, 2012 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2012 Cuma günü sona ereceğini belirterek mükellefleri uyardı.
27 Kasım 2012 Salı 15:41

 
Tarakçı'nın Göl İsyanı
Yahya Tarakçı'yı Sera gölü kenarında temizlik yaparken bulduk
18 Ekim 2012 Perşembe 17:41

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur