Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Stad haberleri
 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
Sebat’ın neden stadı yok?
Yeniden profesyonel liglerin tozunu atmaya hazırlanan Sebat Gençlik Spor Kulübünü ve Tütünspor’u ziyaret eden CHP Trabzon 1. Sıra Adayı Av. Sibel Suiçmez Akçaabat’a övgüler sıralarken hükümetin sporla bütünleşen bu ilçede stadı kaldırmasını sert cümlelerle eleştirdi
28 Nisan 2023 Cuma 17:26

 
Yeniden Refah Partisi Sahaya İndi
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Sn. Emin MENŞUR , Sn. Tuba BİLGİN , Ortahisar ilçe Başkanı Sn. İbrahim Aydın ve İl ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu önünde Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi stant çalışması ve iftar programı yaptılar.
18 Nisan 2023 Salı 10:06

 
Sebatın Maçı Yavuz Selim’e Alındı
Bayburt Belediyespor karşılaşması 5 bin kapasiteli stadyumda oynanacak.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:54

 
Maçka’da hakem skandalı
2022-2023 Trabzon 2.Amatör A gurubunda dün Maçka ilçe stadında Esiroğlu Belde Gençlikspor ve Trabzon Ortahisar takımı maçı gerçekleşti.
1 Aralık 2022 Perşembe 15:28

 
İlk Kez KTÜ Farabi Hastanesi’nde Uygulandı
KTÜ Farabi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Kliniği’ne başvuran ve yapılan incelemeler sonucu İnterstisyel Akciğer Hastalığı düşünülen 55 yaşındaki kadın hastadan, tanının kesinleşmesi için Kriobiyopsi yöntemi ile biyopsi alındı.
6 Temmuz 2022 Çarşamba 16:57

 
İMAMOĞLU, SİLİVRİ’DEN “EŞİTLİK” MESAJI VERDİ: “EŞİT HİZMET ALAMADIM; BAŞKASINA YAŞATIR MIYIM”
İBB, 2009’daki sel felaketinden sonra kullanılmaz hale gelen, merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stadı ve spor kompleksini, 25 milyon liralık yatırımla yeniledi.
20 Mayıs 2021 Perşembe 18:28

 
Ankara'dan 3 puanla dönüyoruz
Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele bordo-mavililerin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
23 Ocak 2021 Cumartesi 18:13

 
Şehir hastanesi inşaatı başlıyor
Trabzon'un mega projelerinden olan ve Akyazı Stadyumunun yanındaki arazide yapılacak olan Trabzon Şehir Hastanesi için çalışmalara başlandı.
22 Temmuz 2020 Çarşamba 17:51

 
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, "Bu ağır bir kutuplaştırmadır, ayrımcılıktır.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Fatih Stadının bulunduğu alanda yapılan Millet Bahçesi'nin 5 Haziran Cuma günü yapılan açılışına sadece AK Parti kadrolarının katılması, muhalefet temsilcilerinin davet edilmemesi tepkiye yol açtı.
6 Haziran 2020 Cumartesi 18:12

 
AKÇAABAT MİLLET BAHÇESİ AÇILDI
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski Akçaabat Fatih Stadı yerine inşa edilen Akçaabat Millet Bahçesinin açılışı, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, videokonferans yöntemiyle, katılımlarıyla yapıldı.
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:24

 
Trabzonspor'un eli boş!
UEFA Avrupa Ligi C Grubunda Getafe ile Trabzonspor takımları İspanya'nın başkenti Madrid’deki Coliseum Alfonso Perez Stadı’nda karşı karşıya geldi.
19 Eylül 2019 Perşembe 22:06

 
Gedikli'den Destek Gören Öneri
Akçaabat Belediye Meclisi toplantısında söz alan İyi Partili Erol Gedikli, Akçaabat Fatih Stadyumu’na yapılacak millet bahçesinin yola cephe olan kısmının boşaltılarak işyeri yapılması önerisini getirdi.
3 Mayıs 2019 Cuma 17:18

 
PİSTLERİN EFENDİSİ SARITAŞ İMAM HATİP ORTA OKULU
27-28 Mart tarihlerinde Söğütlü Atletizm Stadında yapılan Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmalarında fırtına gibi esen okulumuz takımı, zor şartlarda yaptığı hazırlık çalışmalarına rağmen yeni bir başarıya daha imza atmasını bildi.
8 Nisan 2019 Pazartesi 17:25

 
FATURA RİZE’YE
Yeşil-Mavili taraftarlar, Medical Park Stadı’ndaki lavabo ve camları kırdı
24 Aralık 2018 Pazartesi 04:45

 
Trabzonspor’a çifte müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kanuni Bulvarı tünel, kavşak ve bağlantılarının da en kısa zamanda bitirileceğini belirtti. Böylece yeni stadın ulaşım sorunu tamamen çözülmüş olacak
26 Mart 2018 Pazartesi 08:28

 
Trabzonspor’da Akyazı sorunu tapu mu?
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın basın toplantısında pek üzerine düşülmeyen fakat çok ama çok önemli olan bir konu da Akyazı Stadyumu’nun neden devralınamadığı idi.
22 Temmuz 2017 Cumartesi 21:44

 
Trabzonspor'un stadının adı değişti!
Bordo-Mavili kulübün stadının adında değişikliğe gidildi
6 Haziran 2017 Salı 00:10

 
23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Akçaabat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Akçaabat Fatih Stadyumu'nda kutlandı.
23 Nisan 2017 Pazar 14:44

 
Otobüsler Büyükşehir'den
Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor taraftarlarını yeni stadyuma taşıyacak
27 Ocak 2017 Cuma 19:02

 
Trabzon’da 6 Km Yol 45 Dakika
Şenol Güneş Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yollarından biri olan Akçaabat’ın Yıldız Mahallesi’nde projelendirilen Yonca Kavşağı’nın kilit bağlantı çalışmalarına başlandı. Yonca Kavşak ile Şenol Güneş Stadı’na ve yeni yapılan tünele ışıksız direk geçişin sağlanacağı planlanırken inşaat uygulaması Trabzon trafiğini olumsuz etkilemeye devam ediyor.
8 Ocak 2017 Pazar 14:06

 
Başkan Gümrükçüoğlu teşekkür etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un yeni stadyumunun açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere açılış törenine katılan devlet erkanı ve onbinlerce Trabzonspor taraftarı ile açılış öncesinde gece gündüz gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanlarına teşekkür etti.
19 Aralık 2016 Pazartesi 17:41

 
Fen Lisesinden Emniyete Ziyaret
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırı sonrasında polislerin şehit olmasının ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi akını sürüyor.
13 Aralık 2016 Salı 17:19

 
Akçaabat Emniyetine Ziyaretçi Akını
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırılırı sonrasında polislerin şehit olmasının ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı.
13 Aralık 2016 Salı 16:43

 
Esnaf Odası Emniyette
İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırılırı sonrasında polislerin şehit olmasının ardından Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretçi akınına uğradı.
13 Aralık 2016 Salı 16:37

 
Akyazı Stadı Aceleye Mi Getiriliyor.
Trabzon’da son günlerde en çok konuşulan ve en çok tartışılan konu Akyazı Stadının aceleye gelip gelmeyeceği merak konusu.
13 Kasım 2016 Pazar 15:10

 
Trabzonspor İçin Tarihi An
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye’nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı’nda çim serme çalışmaları başladı.
29 Ekim 2016 Cumartesi 00:02

 
Yıldızlı Kavşağı yıl sonuna kadar tamamlanacak
Yıldızlı Kavşağı ve stadyum bağlantı yolları yılsonuna kadar tamamlanacak
17 Ekim 2016 Pazartesi 17:02

 
Yaylacık Stadı Maç Oynamaya Hazır.
Akçaabat Belediyesi Yaylacık Stadını hizmete soktu.
10 Ekim 2016 Pazartesi 18:27

 
Fatih Terim: seviye bu!
A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016'daki ilk maçında Paris'te Parc des Princes Stadı'nda Hırvatistan'la karşılaştı.
12 Haziran 2016 Pazar 19:17

 
TRrabzon'daki spor tesislerinde inceleme.
Okul Sporları Olimpiyatları (Gymnaside) Toplantısı için Trabzon'a gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Trabzon’da yapımı süren başta Akyazı Stadı olmak üzere spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
17 Nisan 2016 Pazar 02:52

 
Bakan Kılıç'tan Akyazı Açıklaması!
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı devam eden Akyazı Stadı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
15 Nisan 2016 Cuma 11:19

 
Yine Akyazı Stadı Yine Kaza
Trabzonspor'un yeni spor kompleksi Akyazı Stadı'nda çalışan bir işçi iskeleden düşerek ağır yaralandı.
7 Nisan 2016 Perşembe 00:27

 
Akyazı'nın İsmiyle İlgili Flaş Açıklama
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüküoğlu, Akyazı stadı'nın isim hakkı konusunda açıklamalarda bulundu
31 Mart 2016 Perşembe 11:36

 
Akyazı'da isim hakkı 3000 milyon lira
Trabzonspor yönetimi, yeni yapılan Akyazı Stadı'nın isim hakkı için büyük bir gelir elde etmeyi planlıyor.
17 Mart 2016 Perşembe 10:00

 
Akyazı Stadyumu'nun Açılışına Kim Geliyor?
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Almanya'nın Dortmund takımını Akyazı Stadı'nın açılışına davet etti.
26 Şubat 2016 Cuma 00:11

 
Söğütlü Atletizm Stadyumu bakıma alındı.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulundan Söğütlü Atletizm Stadyumu bakıma alındı.
9 Şubat 2016 Salı 12:49

 
Akyazı’da Grev!
Akyazı’da yapımı süren stadyum inşaatında taşeron firmaların birine bağlı bazı çalışanlar grev başlattı
8 Aralık 2015 Salı 12:54

 
Çoruh Edaş’dan Trabzon'a Dev Yatırım.
Çoruh EDAŞ, Ortahisar Merkez İlçe, Akçaabat, Düzköy, Yıldızlı, Söğütlü bölgelerinin elektrik ihtiyacının verimliliğini ve sürekliliğini sağlamak, artan güç taleplerinin karşılanmasına yönelik alternatif besleme sağlayacak yeraltı kablolu şebeke çalışmalarına hızla devam etmektedir. Trabzonspor yeni stadının yer altı kablo çalışmaları başladı.
11 Kasım 2015 Çarşamba 00:42

 
Akyazı Stadı ile ilgili çarpıcı iddialar
CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'den, Akyazı Stadı ile ilgili çarpıcı iddialar...
20 Ekim 2015 Salı 18:17

 
Stadyum yapılıyorsa istikrar sayesinde yapılıyor
Trabzonspor’umuz için stadyum yapılıyorsa istikrar sayesinde yapılıyor
11 Ekim 2015 Pazar 17:46

 
AKYAZI’DA ‘SU YOLU’
TOKİ, Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Tesisleri Projesi”nde, ‘Su Yolu’nun mevcut olduğunu açıkladı.
16 Eylül 2015 Çarşamba 18:26

 
Trabzonspor'dan Avni Aker çağrısı
Trabzonspor'un Stadyum ve Taraftardan Sorumlu yöneticisi Ömer Demir, bordo mavili taraftarlara çağrıda bulundu.
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:09

 
Akyazı Stadı'nda eksikler tespit edildi
Trabzonspor yeni evi Akyazı Stadı'na kavuşmayı beklerken kritik bir toplantı gerçekleştirildi.
5 Ağustos 2015 Çarşamba 08:40

 
Aziz Yıldırım beraat etti!
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında GFB kurucusu Sefa Kalya'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'ın yargılandığı davada beraat kararı verildi.
23 Haziran 2015 Salı 06:22

 
Ak Parti Akçaabat'ta Seçim Yürüyüşü Yaptı.
Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı seçim öncesi partililerle önce kahvaltı yaptı ardından Çolaklı Mahallesinden başlayarak Fatih Stadyumuna kadar yürüdü.
6 Haziran 2015 Cumartesi 13:21

 
Trabzon, Akyazı İçin Büyük Bedeller Ödemiştir
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon'da düzenlenen mitingde Trabzonlulara seslendi ve Akyazı Stadyumu ile alakalı olarak açıklamalar yaptı.
28 Mayıs 2015 Perşembe 18:45

 
Toki Başkanı Akyazı Stadı’nda İncelemelerde Bulundu
TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu.
22 Mayıs 2015 Cuma 19:27

 
Akyazı'dan iyi haber!
41 bin 461 kapasiteli Trabzon Akyazı Stadı'nda kaba inşaat bitti, çatı çalışmaları başladı. Çelik kolonların yerleştirilmeye başlanan çatı tam bir teknoloji harikası.
6 Mayıs 2015 Çarşamba 10:37

 
Akyazı Stadı için flaş gelişme
Akyazı Stadyumu’nun çatı projesi kompleksin bitiş tarihini erteledi
25 Nisan 2015 Cumartesi 10:11

 
Başbakan’a brifing verdi
Yavuz Selim Stadı’nın sembolik olarak yerinde kalmasını istedi
23 Aralık 2014 Salı 19:33

 
Trabzonspor'da Şok Gerçek
Akyazı'nın isim hakkı temliğe gitti!Trabzonspor'un Akyazı Stadının isim hakkının temlik altında olduğu öğrenildi.
18 Aralık 2014 Perşembe 15:52

 
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde son durum
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde yer alan stadyumun betonarme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.
29 Eylül 2014 Pazartesi 18:02

 
Trabzonsporlu Waris için 12 milyon Euro teklif ettiler mi?
Spor Toto Süper Ligin 2. Haftasında Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor, Fenerbahçe’yi ağırladı.
15 Eylül 2014 Pazartesi 08:14

 
TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Akyazı Stadı'nda İncelemelerde Bulundu
4 Eylül 2014 Perşembe 18:37

 
Akyazı'da feci kaza! 1 ölü!
Akyazıda feci kaza! 1 ölü! Trabzon'da Akyazı stadında talihsiz bir kaza meydana geldi.
18 Temmuz 2014 Cuma 16:47

 
Avni Aker'in kaderini Başbakan belirleyecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde konuyu kendilerine ilettiğini belirten Gümrükçüoğlu “Sayın Başbakanımızın talimatları ile inşasına başlanan stadyum 2015 yılının Ağustos ayında Trabzonspor’umuzun, Trabzon halkının ve futbol severlerin hizmetine girecektir.
24 Haziran 2014 Salı 19:18

 
Akyazı % 25'e Ulaştı
GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından Akyazı Stadyumu’nun inşaat seviyesi % 25 olarak açıklandı.
4 Haziran 2014 Çarşamba 13:50

 
İşte stadyumdaki son durum.
Akyazı Stadında tribün inşaatı hızla yükseliyor..
15 Mart 2014 Cumartesi 21:23

 
Rövanş zamanı
Trabzonspor, Lazio ile 19 yıl sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak ve hesabı kapatacak.
3 Ekim 2013 Perşembe 10:24

 
Akyazı Projesi İçin Büyük Gün
Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi inşaatında ikinci ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.
2 Mayıs 2013 Perşembe 09:23

 
Sebatspor yenildi
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor,Araklı Stadı’nda Araklısporv ile karşılaştı.
31 Mart 2013 Pazar 20:13

 
Sebatspor 3 puanı tek golle aldı
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor, Çarşıbaşı Şehir Stadı’nda Erzurum temsilcisi Yakutiyespor ile karşılaştı.
18 Mart 2013 Pazartesi 14:49

 
“Bize Her Yer Yeşilay”
9 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da Trabzon Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan Trabzonspor – Beşiktaş derbisinde Trabzonsporlu futbolcular sahaya “Bize Her Yer Yeşilay” pankartı ve Yeşilay Logolu formaları ile çıkacak.
7 Mart 2013 Perşembe 19:00

 
Akyazıda geri sayım başladı
AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi İnşaatı için 14 Şubat’ta ihaleye çıkılacağını söyledi.
8 Şubat 2013 Cuma 13:04

 
Finalde Trabzonspor güldü
Antalya'da özel bir turnuvaya katılan Beşiktaş ile Trabzonspor, Mardan Stadı'nda karşı karşıya geldi.
9 Ocak 2013 Çarşamba 23:19

 
İhsan ÖZKAN:Mağdur Ediliyoruz.
Ak Yazı Stadı için çıkarılmak istenen malzeme yolumuzun kapanmasına ve suyumuzun kesilmesine sebep oldu.
8 Aralık 2012 Cumartesi 21:04

 
Bakan Kılıç Açıkladı
Spor Bakanı Suat Kılıç, Akyazı stadının projesinin hazırlandığını ve yılbaşından sonra ihale edileceğini açıkladı.
7 Kasım 2012 Çarşamba 18:17

 
Trabzonspor'dan Fenerbahçeye Cevap
Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları arasında 1 Nisan 2012 Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından konuya taraf iki kulübün resmi sitelerinden yaptıkları açıklamalar futbola bakış açılarının gözler önüne serilmesi açısından çarpıcı birer örnektir.
3 Nisan 2012 Salı 21:16

 
Konuk Güngörenspor
Stad kapıları 16.00'da açılacak.İstanbul Güngörenspor'la bugün 17.30'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakası için Hüseyin Aker Stadı'nın kapılarının 16.00'da açılacağı belirtildi.
11 Ocak 2012 Çarşamba 12:26

 
Akıllar İtalya'da Olacak
Trabzonspor'un aklı Guiseppe Meazza Stadı'nda olacak.
7 Aralık 2011 Çarşamba 15:54

 
TRABZONSPOR1 BURSA 0 maç skoru
Trabzonspor'un Bursaspor'la oynayacağı müsabakada tüm taraftarların formalarını giyerek Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tribünlerini doldurmaları istendi.
17 Nisan 2011 Pazar 20:55

 
MİNDERİN KRALLARI YİNE ŞAMPİYON
19 Aralık Pazar günü Akçaabat Fatih Stadyumu Spor Salonunda "Ümitler Kategorisinde" özel takımlar arası judo şampiyonası yapıldı.
29 Aralık 2010 Çarşamba 16:53

 
Akçaabat’tan Rekora Destek
Süper Lig’in zirvesine kurulan Trabzonspor’da Olimpiyat Stadı’nda seyirci rekoru kırma heyecanı doruğa çıktı.
28 Aralık 2010 Salı 14:52

 
Olimpiyat Stadı'nda Hedef 70 Bin
Trabzonspor başkanı Sadri Şener, liderliği önce devre arasına daha sonra da sezon sonunu kadar sürdürmek istediklerini söylerken, haftaya oynayacakları İstanbul Bld. maçı için "Olimpiyat Stadı'nda 70 bin taraftar hedefliyoruz" dedi.
28 Aralık 2010 Salı 12:39

 
İşte Kupa Hakemleri
Futbolda 26-28 Ekim tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası play-off karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı.Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunca (MHK) yapılan açıklamaya göre, 28 Ekim Perşembe günü FİYAPI İnönü Stadı'nda saat 20.00'de yapılacak Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçını Aytekin Durmaz yönetecek. Ayrıca, Gençlerbirliği-A.Sebatspor karşılaşmasını Fethi Serkan Koçak yönetecek.
31 Ekim 2010 Pazar 14:28

 
Görevimin başındayım
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da kaosun eşiğinden dönüldü. Lige kötü başlayan ve bir türlü bunun önüne geçemeyen Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Zeki Öztürk'ün Bozüyük maçı devre arasında futbolculara sitem dolu sözler sarf etmesi ve maç esnasında stadı terk etmesi istifa ettiği yönünde yankı uyandırmıştı. Camiada Öztürk'ün istifa ettiği yönünde haberler çıkarken, Ankara'dan haber gönderen Öztürk, görevinin başında olduğunu ve şimdilik hiçbir yere gitmediğini bildirdi.
31 Ekim 2010 Pazar 14:27

 
Muhteşem Trabzon
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'yı 7-0 yendi. Maçın gollerini 2. dakikada Alanzinho, 33 ve 46. dakikalarda Burak, 44 ve 80. dakikalarda Umut ve 66 ve 83. dakikalarda Jaja kaydetti. Maçın 56. dakikasında Trabzonspor'da Umut'un bir topu da direkten döndü. Karşılaşmanın 60. dakikasında ise Kasımpaşa'dan Keller kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kasımpaşa'da zor günler geçiren teknik direktör Yılmaz Vural'ı bu ağır yenilginin ardından daha da zor günler bekliyor. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 17'e yükseltirken, Kasımpaşa 2 puanda kaldı. Trabzonspor maça Onur, Serkan, Mustafa, Egemen, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Alanzinho, B
31 Ekim 2010 Pazar 14:02

 
A.Sebatspor Eriyor
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 8.haftasında sahasında Turgutluspor ile Fatih Stadı'nda karşılaşan Akçaabat Sebatspor, rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Barış ve Ferdi'nin kırmızı kart görerek 9 kişi kaldığı maçta Kırmızı-Beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligde oynadığı 7 maçta galibiyetle tanışamayan Kırmızı-Beyazlılar'ın kötü günleri geride bırakmak için çıktığı maça istediği gibi başlayamadılar. Karşılaşmanın ilk yarısında Turgutluspor, etkili olan taraftı. Bu yarıda Akçaabat Sebatspor Taha ile bir pozisyondan yararlanamazken, Turgutluspor, Nuh ve Youssef ile net fırsatlar kaçırdı. İlk yarı gol olmadı ve devre başladığı gibi sona erdi.
31 Ekim 2010 Pazar 13:49

 
Trabzon Sivas'ı 61 Kenara
Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarını mest etti... Futbol resilati orkestra şefi Yattara önderliğinde başladı, atılan birbirinden güzel goller ve gösteriye yönelik hareketlerle devam etti; Karadeniz Fırtınası Sivasspor'u farklı mağlup etti: 6-1
19 Ekim 2010 Salı 12:57

 
Tabelalar Yanmadı
İlçemiz Akçaabat Fatih Stadyum'undaki skor tabelası son 2 maçtır çalışmıyor. Önce Araklıspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında, sonra da ligin 2. haftasındaki Bandırmaspor maçında skor tabelası maç esnasındaki durumu göstermiyor. Bir an önce bu durumun düzeleceğinden eminiz.
14 Eylül 2010 Salı 21:22

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur