Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
Sekreteri haberleri
 
SÜLEYMAN KÜÇÜK AK PARTİ AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Süleyman Küçük de AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu bugün yaptı. Küçük başvuru evrağını AK parti Sekreteri Yılmaz topal’a teslim etti.
21 Kasım 2023 Salı 17:36

 
BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ÜÇÜNCÜ’YE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, beraberindeki Belediye Meclisi Üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü’yü ziyaret etti.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:47

 
UMUT ve YAŞAM DERNEĞİNDEN AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİNE ZİYARET
Umut ve Yaşam Derneği Genel Başkanı Dr. Nimet Baki ve Dernek Genel Sekreteri Emre Budak Avrasya Basın Yayın Derneği Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Cemal Yıldız'ı Trabzon Dernekleri Federasyonunda ziyaret etti.
9 Eylül 2023 Cumartesi 09:12

 
TTSO’yu ziyaret eden DOKA heyetiyle projeler değerlendirildi
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 10:46

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
Ahmet Adanur'un cenaze programı belli oldu!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur cenaze programı belli oldu.
10 Nisan 2023 Pazartesi 15:41

 
CHP emekli zammına ilişkin eşzamanlı basın açıklaması gerçekleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi emekli maaşlarına gelen zamma yönelik eşzamanlı basın açıklaması gerçekleştirdi. Trabzon İl Başkanlığının da dahil olduğu açıklama CHP Trabzon İl Sekreteri Nurcan Aşcı Demiröz tarafından yapıldı.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:46

 
KTÜ REKTÖRÜNE ANLAMLI ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Orman Mühendisi Dr. Yavuz Okunur KOCAMANOĞLU ve Salih BEŞLİ , Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret ettiler.
5 Ekim 2022 Çarşamba 16:16

 
Başkan Gökhan Gedikli, güven tazeledi.
Yol-iş Sendikası Trabzon 1 No.lu Şubesi’nin 12.Olağan Genel Kurulu Türk-İş Mali Sekreteri, Yol-iş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar ve Genel Merkez Yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.
6 Haziran 2022 Pazartesi 17:51

 
Havelsan Genel Sekreteri Yaylı, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Havelsan Genel Sekreteri Baykal Yaylı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
31 Mayıs 2021 Pazartesi 00:00

 
ŞOFÖRLER BÜYÜKŞEHİR'DE
Akçaabat Şoförler Cemiyeti Başkanı Ali Şentürk Ve Ekibinden Oluşan Bir Grup Şoför Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genelsekreteri Ahmet Adanauru Makamında Ziyaret Etti
6 Nisan 2021 Salı 19:36

 
SUSMAYACAĞIZ!… SUSTURAMAYACAKSINIZ!…
HABER-SEN’İ SUSTURAMADILAR, GENEL SEKRETERİMİZİ SÜRGÜN ETTİLER!”
17 Aralık 2020 Perşembe 17:33

 
Koop İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Boğuşli, Prof. Dr. Fahrettin Tilki’yi Ziyaret Etti
Sendikamız Trabzon Şube Başkanı Haydar Boğuşli ve Şube İdari Sekreteri Fikri Öksüz, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
5 Kasım 2020 Perşembe 17:45

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI ÜRETİCİ İÇİN SAHADA
Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ ve Teknik Hizmetler Birimi Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR , İlçemizde her türlü tarımsal faaliyette verim ve kaliteyi artırmaya yönelik saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
19 Ekim 2020 Pazartesi 19:38

 
Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri, asgari ücret zammını protesto etti
Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat, "Karara muhalefet ediyorum" diyerek asgari ücretin açıklandığı basın toplantısını terk etti.
27 Aralık 2019 Cuma 00:05

 
ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI GENEL BAŞKANI SİNAN ATEŞ TRABZON’DA
Program vesilesiyle Trabzon’a gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Sinan Ateş’i ve Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Ömer Çağrı Özdemir’i Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Altan Şahin ve yönetimi Trabzon girişinde karşıladı.
14 Aralık 2019 Cumartesi 14:28

 
TRABZON'DA ÜLKÜCÜLERDEN BİRLİK BERABERLİK ATAĞI
Ülkü Ocakları Genel Merkezinden bir dizi ziyaret için Trabzon'a gelen Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Sn. Ömer Çağrı Özdemir ve heyeti, Trabzon'da Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Sn. Altan Şahin ve yönetimi ile birlikte ziyaretlerde bulundu.
4 Ekim 2019 Cuma 11:42

 
Murat Zorluoğlu ve Haydar Revi; Aynı düğüne uçtular
Muhalefetin adayı sizce kim sorusuna böyle cevap verdi. DYP-DP eski Genel Sekreteri, Eski Başkan Yardımcısı ve şu anda Ak Parti Meclis Üyesi adayı Atilla Ataman’ın kızı, Ankara’da dünya evine girecek. Düğün için Trabzon’dan en az 300 kişi davetli.
15 Aralık 2018 Cumartesi 18:33

 
SİİRT'E AKÇAABAT'TAN KIZ VERDİK
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Köksal Akaydın Kızı Merveyi AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in oğlu Ebuzer ile evlendirdi.
24 Eylül 2018 Pazartesi 18:03

 
Başkan Gümrükçüoğlu, Dr. Demirci’yi kabul etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci’yi makamında kabul etti.
13 Eylül 2018 Perşembe 09:04

 
AKBULUT’TAN JET CEVAP
İYİ Parti Trabzon İl Sekreteri Erkan Akbulut da MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin açıklamalarına kayıtsız kalmayarak sert cevap verdi.
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:14

 
Belediyeler Birliği İftar’da buluşturdu
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından Rize’de düzenlenen iftar yemeğinde Vali Erdoğan Bektaş, Rektör Hüseyin Karaman, Başkan Reşat Kasap, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ile Rize’deki ilçe ve belde belediye başkanları birlikte oruç açtılar.
25 Mayıs 2018 Cuma 00:50

 
Cumhurbaşkanımız şehirlerimiz için en büyük şanstır
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akdeniz Belediyeler Birliği heyetini makamında kabul etti. Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşeri ve beraberindeki heyeti ağırlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da sürdürülen çalışmalar hakkında misafirlerini bilgilendirdi.
28 Şubat 2018 Çarşamba 18:28

 
BAŞKAN'DAN KAYMAKAMA ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU beraberin oda genel sekreteri ziraat mühendisi Veysel BAKİ ile Akçaabat Kaymakamı Soner ŞENEL i makamında ziyaret etti.
10 Kasım 2017 Cuma 15:54

 
Akçaabat Ziraat Odasından Meyve Budama Eğitimi.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen meyve ve Kivi Bahçelerinde budama eğitimi Akçakale Mahallesinde Hacı Ali GERİGELMEZ e ait meyve ve kivi bahçesinde Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Erdal YIĞCI ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ tarafından 50 üreticiye uygulamalı olarak verildi.
28 Şubat 2017 Salı 19:19

 
Recep Güvelioğlu Vefat Etti
Trabzonlu gazeteci - yazar, Basın Konseyi’nin eski Genel Sekreteri Recep Güvelioğlu, 70 yaşında yaşamını yitirdi.
15 Aralık 2016 Perşembe 00:31

 
ÖZBAK Son Yolculuğuna Uğurlandı
Trabzonspor camiası bugün önemli bir ismini kaybetti. Trabzonspor Divan Kurulu Eski Başkanı ve bordo mavili kulübün eski genel sekreteri Ali Özbak vefat etti.
3 Temmuz 2016 Pazar 00:28

 
Bakan Soylu'dan Trabzonlulara Ankara'da İftar
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, bir restoranda düzenlenen iftarda, Ankara'da yaşayan Trabzonlu iş adamları ve bürokratlarla bir araya geldi.İftara, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, eski Bakan Osman Pepe, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu ile Trabzonlu iş adamları ve bürokratlar katıldı.
2 Temmuz 2016 Cumartesi 03:35

 
Bakan Soylu, Taziye Ziyareti İçin Trabzon'da
Soylu, babası vefat eden TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu
20 Aralık 2015 Pazar 10:05

 
Neziroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu'nun 91 yaşındaki babası Ali Neziroğlu vefat etti.
18 Aralık 2015 Cuma 20:09

 
Baba Neziroğlu Hayatını Kaybetti
Akçaabatlı bürokratın baba acısı Akçaabatlı bürokrat hemşehrimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin başarılı genel sekreteri İrfan Neziroğlu'nun babası Ali Neziroğlu hayatını kaybetti.
17 Aralık 2015 Perşembe 00:51

 
Trabzonlu Gökmen Dalmaç Ankara'daki saldırıda yaşamını yitirdi
Eğitim Sen Trabzon şubesi eski genel sekreteri Gökmen Dalmaç Ankara'da barış yürüyüşüne yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitirdi.
10 Ekim 2015 Cumartesi 18:20

 
Sağıroğlu: DURMAK YOK YOMRA İÇİN HİZMETE DEVAM
Trabzon-Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cengiz Çolak ve Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Aktaş ile birlikte İkisu Grup Yolu’nda incelemelerde bulundu.
12 Mart 2015 Perşembe 18:02

 
Mahmut Uslu'ya Trabzon'dan Kınama
TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav’dan Mahmut Uslu’ya kınama..“Fenerbahçe Genel Sekreteri, Trabzon ve Trabzonspor camiasından özür dilemelidir.”
9 Şubat 2015 Pazartesi 10:15

 
Trabzon'da AMATEM kuruluyor
Burada oluşturulan yeni birimlerde inceleme yapan Vali Öz’e ziyareti sırasında Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yard.Doç.Dr. Halit Çınarka, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Şafak Sünbül, Mali Hizmetler Başkanı Dr. Eczacı Selim Seyis, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cevahir Arduç eşlik etti.
21 Ocak 2015 Çarşamba 18:39

 
TSGİAD KÖKSAL GÜNEY’E YAPILAN SALDIRIYI KINADI
Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Köksay Güney’e yapılan saldırıya tepki çığ büyüyor.
31 Aralık 2014 Çarşamba 16:29

 
Arap Turistler Çok Memnun
DOĞU Karadeniz Bölgesi’ni Arap turizmine açan DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, bu yıl sezonun erken açıldığını belirterek, Trabzon ve Rize’ye gelen Arap turistlerin çok memnun kaldıklarını kaydetti.
15 Haziran 2014 Pazar 19:33

 
İran Konsolosu Çakır’a ‘hayırlı olsun’ dedi
Trabzon İran Konsolosu Ali Nikan, beraberindeki heyet ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır’ı makamında ziyaret etti.
14 Haziran 2014 Cumartesi 11:50

 
Neziroğlu’ndan 10 adet bilgisayar
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreteri hemşehrimiz Dr. İrfan Neziroğlu, Aydın Ortaokulu’na 10 adet bilgisayar gönderdi.
22 Mayıs 2014 Perşembe 15:48

 
Çakır görevine başladı.
TRABZON Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır göreve başladı.
17 Mayıs 2014 Cumartesi 10:11

 
Hasan Yener: "Aziz Yıldırım'ın TFF'de ne işi var?"
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ceza almış Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile TFF binasında yapmış oldukları görüşmeyi manidar karşıladıklarını söyledi.
21 Aralık 2012 Cuma 19:59

 
Trabzonspor Kulübü,Başsağlığı Diledi
Trabzonspor Kulübü, Afyonkarahisar’daki patlamada şehit olan kulüp eski genel sekreteri Zekai Fırat Dülger’in oğlu Onur Fikret Dülger’in naaşının pazar günü toprağa verileceği bildirdi.
14 Eylül 2012 Cuma 18:26

 
Memiş'ten KKTC'ye ziyaret.
Başkanlığını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri ve İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Halil Memiş'in yürüttüğü Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGED) 19-23 Aralık 2011 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir İnceleme Araştırma ve Eğitim Programı yürüttü.
9 Ocak 2012 Pazartesi 09:24

 
Memiş, "Trabzon büyükşehir olacaktır,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri Halil Memiş, basın toplantısı düzenledi.
16 Mayıs 2011 Pazartesi 20:08

 
İftar Yemeğinde Buluştular
MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Akçaabat ilçe teşkilatının verdiği iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. İftar sonrasında çeşitli konuşmalarında yapıldığı istişare yemeğini güzel bir havada gerçekleşti. İftar davetine MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil Memiş, İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman, Işıklar Belediye Başkanı Alişan Bayram, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü ve partililer katıldı.
14 Eylül 2010 Salı 01:35

 
Süper Lig ilk yarı maçları
2010?2011 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda yapıldı. Buna göre ligin ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor Ankagücü'yle karşılaşacak. TFF yetkilileri ile Süper Lig'de mücadele edecek olan 18 kulüp temsilcisinin katıldığı kura çekimi saat 14.00'te başladı. Kura çekiminde Trabzonspor kulübünü İdari Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu temsil etti. 14-15 Ağustos 'ta başlayacak ve 22 Mayıs'ta sona erecek 2010-2011 Sezonu Süper Lig kura çekimi öncesi Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik tarafından kulüp temsilcilerine kura çekimi ile ilgili bilgi verildi. 2010-2011 sezon planlamasına göre, Süper Lig'de yeni sezon 15 Ağustos 2010 tarihinde
13 Eylül 2010 Pazartesi 11:57

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur