Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Sanayici haberleri
 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
“Ortak girişimlerle iş kapasitemizi geliştirmeliyiz”
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:33

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
TSİAD Başkanı Kanca’dan TTSO’ya ziyaret
Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kanca, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:47

 
OSMAN NURİ EKİM, ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nde 2. Etap çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında 25 sanayiciye daha fabrika kurulumu için yer tahsisi yapılacak.
27 Mart 2023 Pazartesi 17:31

 
MÜSİAD Trabzon’da Başkan Ofluoğlu, Güven Tazeledi
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Zorlu Grand Otel’de yapıldı. Mevcut Başkan Zafer Ofluoğlu’nun başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurula, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, MÜSİAD Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Batum şube başkanları ile üyeler katıldı.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:24

 
7M HASTANESİ MÜSİAD İLE ÖZEL HİZMET PROTOKOLÜ İMZALADI
7M Hastanesi ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) arasında özel hizmet protokolü imzalandı.
16 Aralık 2021 Perşembe 17:01

 
Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, MÜSİAD Trabzon şubesini ziyaret etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesini ziyaret etti.
27 Ağustos 2021 Cuma 10:00

 
MÜSİAD TURİZMİ CANLANDIRACAK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR
Türkiye’nin turizm gelirini artırmaya yönelik projeler geliştiren ve bu alanda yoğun çalışmalar yürüten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), daha önce Türkiye’yi keşfetmemiş olan yabancı turistin ilgisini çekebilmek ve yeni bir turizm kaynağı oluşturmak için Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.
20 Eylül 2020 Pazar 10:23

 
Ali Kaan, ‘En olumlu senaryoda bile…’
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, Koronavirüs (COVİD - 19) salgınına karşı alınan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan tedbirlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
23 Mart 2020 Pazartesi 00:24

 
ASKON’DAN TSGİAD ZİYARETİ
Askon (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkalığına yeni seçilen Adem Kahraman’ı ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
26 Şubat 2020 Çarşamba 18:13

 
MÜSİAD TRABZON’DAN KINAMA
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, Yeni Zelanda’da iki camiye yönelik gerçekleştirilen saldırılara ilişkin kınama açıklama yaptı.
16 Mart 2019 Cumartesi 18:09

 
Trabzon’da İş dünyası Öztatar’ı bekliyor
Trabzon ve bölgede gerçekleştirdiği önemli konferans ve eğitim programlarıyla adından sıkça söz ettiren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Trabzon Şubesi ses getiren programlarına bir tanesini daha ekliyor
13 Mart 2018 Salı 00:41

 
MÜSİAD Özgüneş'te toplandı
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube haftalık yönetim kurulu toplantısı Akçakle'de Özgüneş Showrom yeni plazasında yapıldı.
25 Temmuz 2017 Salı 10:54

 
Fındık tekellere teslim edildi
Ordu Ulubey Ziraat Odası’nda fındık üreticileri ile buluşan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, üreticilerin ve sanayicilerin sorunlarını dinledi.
25 Mart 2017 Cumartesi 04:50

 
Tümsiad Kararını Verdi
Tüm Sanayici İş Adamları Derneği 16 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ilgili basın açıklamasında bulundu.
21 Şubat 2017 Salı 19:41

 
Lojistiğin Trabzon’da karşılığı yok
Sanayici iş adamı Celil Hekimoğlu ile ‘Hekimoğlu Sanayi ve Lojistiği’ konuştuk
4 Mayıs 2016 Çarşamba 13:49

 
Trabzon TÜMSİAD Pakistan yolcusu!
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi Pakistan’ın Pencap eyaletinde 19-23 şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Tekstil ,Tarım, Hayvancılık, Gıda, Eğitim, Plastik ve Metal sektörlerini kapsayan fuara katılım sağlayacak üyeleri için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
2 Şubat 2016 Salı 17:24

 
MÜSİAD Gürcistan OfisiniAçıyor
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği,GürcistanOfisinin “Açılışı ve Gala Programı”nı MÜSİAD Genel Başkanı Sayın Nail OLPAK’ın katılımıyla 01 Ekim 2015 Perşembe günüsaat 16.00’da Batum’dagerçekleştirecektir.
30 Eylül 2015 Çarşamba 19:31

 
TSİAD ve MÜSİAD'dan ortak açıklama
Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği Kuyu Restoran’da iftar programı düzenledi
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:00

 
TSİAD hem buluşturdu, hem şehri konuşturdu
Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurulu’nda Trabzon’un sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu
19 Nisan 2015 Pazar 10:07

 
Müsiad'dan Vali Öz'e Ziyaret
Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Aydın Birincioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.
5 Mart 2015 Perşembe 16:57

 
Akçaabatlı İş Adamına Büyük Onur
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
28 Ocak 2015 Çarşamba 18:29

 
Paşayı Ziyaret Ettiler.
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Cemil Genç 1.Ordu Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak paşayı makamında ziyaret etti.
17 Kasım 2014 Pazartesi 09:48

 
TSGİAD Bayramlaştı.
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’nin (TSGİAD) geleneksel olarak düzenlediği Bayramlaşma töreni bayramın dördüncü günü dernek binasında gerçekleşti.
7 Ekim 2014 Salı 12:40

 
TSGİAD BAŞKANI KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
Trabzon Sanayici ve Gişimci İş Adamları Derneği(TSGİAD) Başkanı Cemil Genç, Kurban Bayramı'nın toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Bütün kimsesizlere ve yoksullara yardım elini uzatalım. Bayram sıcaklığını birlikte yaşayalım" dedi.
3 Ekim 2014 Cuma 17:26

 
TDF Başkanı Mustafa Demir TSGİAD’ı Ziyaret Etti
Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Başkan Vekili Hüseyin Ayaz,beraberindeki heyetle TSGİAD ( Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği)’ni ziyaret etti.
26 Eylül 2014 Cuma 22:09

 
Girişimcilere destek!
Karadeniz Sanayici, İş Adamları, İlim Adamları, Yönetici ve Araştırmacılar Derneği (KASİYAD) "girişimcilerin yanında" destek programında son 10 kişilik kontenjan.
8 Eylül 2014 Pazartesi 16:29

 
Gıdaya Zam Geliyor.
Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu Başkanı Şemsi Kopuz, iklim şartları bahanesiyle üreticilerin buğday, fındık ve Antep fıstığı başta olmak üzere hammadde niteliğindeki birçok üründe stokçuluk yapıp fiyat yükselttiğini; sanayicinin de yakın bir zamanda bu ek maliyeti ürün fiyatlarına yansıtmaya başlamak zorunda kalacağını söyledi.
20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:23

 
TAGİAD İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) her yıl düzenlediği geleneksel iftar programını bu yıl Kebapçım Restaurant’ta gerçekleştirdi .
9 Temmuz 2014 Çarşamba 17:59

 
CEMİL GENÇ MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI
Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Cemil Genç, Miraç Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı.
25 Mayıs 2014 Pazar 15:33

 
İL BAŞKANI GÜNNAR’DAN, MÜSİAD TRABZON ŞUBESİ’NE ZİYARET
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Köksal Boz ile birlikte kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Mahitapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.
17 Nisan 2014 Perşembe 17:41

 
Başkan Polis Haftasını Kutladı
Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Cemil Genç Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında
10 Nisan 2014 Perşembe 08:51

 
Bizim kadınlarımız hayatı sırtında taşımaktadır
Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamı Derneği (TSGİAD) Başkanı Cemil Genç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
7 Mart 2014 Cuma 18:48

 
TSGİAD Trabzon Emniyet Müdürünü Zitaret Etti.
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği ( TSGİAD) Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.
1 Şubat 2014 Cumartesi 15:56

 
TSGİAD TARAFTARLARI TEK YÜREK OLMAYA ÇAĞIRDI
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) başkanı Cemil GENÇ Trabzospor taraftarlarına çağrıda bulundu.
24 Ocak 2014 Cuma 17:21

 
Trabzon için çalışacağız
CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı VOLKAN CANALİOĞLU Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneğini Ziyaret etti.
9 Ocak 2014 Perşembe 18:26

 
Başkanı ziyaret ettiler
ARSİN Sevdalıları Derneği (ARSEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Sağır ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Cemil Genç’i ziyaret etti.
4 Ocak 2014 Cumartesi 21:16

 
Sarıkamış Şehitleri Türk Milletinin Bağrına Defnedilmiştir.
Trabzon sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği ( TSGİAD) Başkanı Cemil Genç, Sarıkamış Şehitleri Anma haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
31 Aralık 2013 Salı 20:05

 
Yerel Yönetimler STK ‘ların Sesine Kulak Vermeli
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz, Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) ni ziyaret ederek siyasi değerlendirmelerde bulundu
23 Aralık 2013 Pazartesi 17:30

 
ACIMIZ BÜYÜK BİR EFSANEYİ KAYBETTİK
Trabzon Sanayici ve Girşimci İşadamları Derneği Başkanı Cemil GENÇ, Trabzonspor’un efsane futbol adamı Kadir ÖZCAN’ın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
22 Ekim 2013 Salı 22:47

 
“Demokratik Açılıma TSGİAD Desteği ”
Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği ( TSGİAD) Demokratik açılım sürecine destek vermek ve Bölgedeki iş adamlarıyla görüşmek için Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine program düzenleyerek, İşadamları derneklerini ve Ticaret odasını ziyaret edip ortak projeler üretmek, bölge halkı arasında gönül bağı kurmak için programın ilk durağı olan Kars ilindeki Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret etti.
11 Eylül 2013 Çarşamba 21:48

 
Cemil Genç‘ten Ramazan ayı mesajı
Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği’nin yeni başkanı Cemil Genç, “Ramazan Ay’ı hepimize huzur getirsin” dedi.
8 Temmuz 2013 Pazartesi 20:58

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur