Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
Milli haberleri
 
"OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Akçaabat'ta öğrencilerle buluştu.
11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:38

 
MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI
Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, bulundukları eğitim kurumlarında 4 yıllarını dolduran müdür yardımcılarının yeniden görevlendirme sonuçlarını açıkladı.
19 Nisan 2024 Cuma 19:17

 
AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonlu milli boksör Havvanur’a, Büyükşehir Belediyesi’nden görkemli karşılama töreni düzenlendi
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:31

 
EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MEMURUNUN ANİ ÖLÜMÜ
28 Mart 2024 Perşembe 15:27

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
KADINLAR GÜNÜ’NDE FLOOR CURLİNG TURNUVASI
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Floor Curling Turnuvası sona erdi. Kadın öğretmenler ile kız öğrencilerin kurdukları ikili takımlarla yarıştıkları turnuvanın ödül töreni bugün yapıldı.
7 Mart 2024 Perşembe 20:47

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
BARÜ’lü milli güreşçi Zeynep Yetgil, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencisi milli sporcu Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar 53 kiloda bronz madalya kazandı.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:09

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
MHP’DE ADAY ADAYLARI TANITIMI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, belediye meclis aday adaylarını tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenledi.
1 Şubat 2024 Perşembe 17:07

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Bakan Tekin, Yarıyıl Tatili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yarıyıl Tatili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı
18 Ocak 2024 Perşembe 15:36

 
KAÇEP’TEN HASTANE ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı Trafından Organize Edilen Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığı,KAÇEP Akçaabat İlçe Başkanlığınca Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.
5 Ocak 2024 Cuma 19:19

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, öğrencilerin mesleki eğitimlerini gerçekleştirdikleri işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
22 Aralık 2023 Cuma 17:26

 
MHP İl Başkanı Ayar'dan Anlamlı Ziyaret!
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon il Başkanı Ömer Ayar, ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:32

 
MHP'DE MECLİSE YOĞUN İLGİ VAR
Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığında Meclis Üyeliğine Aday Adayı Yoğunluğu Yaşanıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:18

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
MHP'de Meclise İlk Aday Adayı Ahmet İncehasan oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İlk Aday Adayı Ahmet İncehasan oldu.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:23

 
MHP BAŞKANI EŞİNİ TOPRAĞA VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, bugün öğle namazını takiben Ak Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Yeşiltepe Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.
7 Kasım 2023 Salı 18:55

 
Başkan Ergün’ün Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:57

 
Öğretmenin statüsünü yükseltmek amacıyla sınıf geçmeyi zorlaştırdık
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu TRÜ’deki “Medeniyet Algımız ve Gençlik” konulu konferansa katıldı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 18:28

 
BAŞKAN EKİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, AK Parti İlk Kadın Kolları Başkanlığını, MHP Akçaabat İlçe Başkanlığını, ve MHP Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.
28 Eylül 2023 Perşembe 18:17

 
Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur”
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret eden Başkan Genç, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.
14 Eylül 2023 Perşembe 10:41

 
MHP’DE GÖREV DAĞILIMI yAPILDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığının Ağustos ’ta gerçekleştirdiği 14. Olağan Kongresi’nde işbaşına getirdiği Özcan Ergün’ün başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısının ardından görev dağılımını da gerçekleştirdi.
12 Eylül 2023 Salı 17:29

 
MHP’de Ayar güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İl Başkanı Ömer Ayar, 258 oyla yeniden başkan seçildi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 00:35

 
Milli Eğitim Bakanı Tekin'in Trabzon ziyareti ertelendi!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Trabzon'a geleceği tarih ertelendi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 06:43

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
AKÇAABAT’TA OKÇULUK TURNUVASI YAPILDI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Okçuluk Turnuvası yapıldı.
18 Temmuz 2023 Salı 18:38

 
TTSO Başkanı Çelebi’den 15 Temmuz mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha dünyaya gösterdiğini söyledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:59

 
BAŞKAN SİVRİKAYA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya , '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadı.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:47

 
UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ
Çebi: “15 Temmuz darbe girişiminin hedefi vatandı, milli irade ve demokrasimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti idi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:24

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç,15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:16

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ‘15 TEMMUZ’ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 10:36

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 06:52

 
Ak Parti'den Hayırlı Olsun Ziyareti
Bir Süre Önce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atanan Bektaş'a hayırlı olsun ziyaretleri dürüyor.
7 Temmuz 2023 Cuma 19:52

 
BAŞKAN ADAYI SELÇUK AYDIN'A KRAL KARŞILAMA
Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneğini ziyaret etti
7 Temmuz 2023 Cuma 19:06

 
AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlıolarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti.
23 Haziran 2023 Cuma 21:54

 
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ahmet Bektaş atandı!
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine vekaleten Ahmet Bektaş atandı!
20 Haziran 2023 Salı 19:24

 
Halk Eğitim merkezi yıl sonu sergisi açtı
Akçaabat Halk Eğitimi merkezi yılsonu sergisini Halk eğitim merkezi binasında açtı. Serginin açılışına Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl milli eğitim müdürü Evren Görmüş, Akçaabat jandarma komutanı yüzbaşı Barış Kesici Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri davetliler ve kursiyerler katıldı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:47

 
Çebi, “Demokrasi tarihinin utanç vesikası
27 Mayıs ihtilaliyle darağacına gönderilen sadece başbakan, bakan değil milli iradenin sahibi aziz milletimiz olmuştur.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
Devlet Bahçeli Trabzon'dan söz aldı!
Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Trabzon'da vatandaşlara hitap etti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 19:06

 
ŞENER PUL KERMESE KATILARAK KATKI SAĞLADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayı Şener Pul Seçim Çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürüyor.
9 Mayıs 2023 Salı 18:03

 
İl Milli Eğitim Müdürü Görmüş’ten Rektör Âşıkkutlu’ya İade-i Ziyaret
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya iade-i ziyarette bulundu.
4 Mayıs 2023 Perşembe 23:11

 
MHP Akçaabat'ta Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla kahvaltılı bir program organize etti.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:30

 
ŞENER PUL DERECİKTE
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul, Seçim Ziyaretlerini Derecikte Sürdürdü.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:07

 
AKÇAABAT’TA DOĞRU VE ETKİLİ KİTAP OKUMA SÖYLEŞİSİ YAPILDI.
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Akçaabat Halk Kütüphanesi’nde ‘Doğru ve Etkili Kitap Okuma’ konulu söyleşi yapıldı.
28 Nisan 2023 Cuma 16:46

 
Trabzon Üniversitesi “Lisede Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirdi
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri” etkinliklerinin on üçüncüsü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:02

 
ÇOCUKLARA ÖZEL RESİM ŞENLİĞİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesi bünyesinde devam eden etkinlikler kapsamında Akçaabat Hamamçimeni Çarşısı Avlusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Çocuklara Özel Resim Şenliği yapıldı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:12

 
BARÜ’lü milli halterci Kaan Kahriman, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi milli halterci Kaan Kahriman Ermenistan’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonasında koparmada gümüş toplamda ise bronz madalya kazandı.
18 Nisan 2023 Salı 03:18

 
Şener Pul, Sanayi Esnafıyla
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili 3. sıra adayı Şener Pul, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.
17 Nisan 2023 Pazartesi 14:06

 
Yerli Ve Milli “Togg” İlk Kez Trabzon Sokaklarında
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’u Trabzon’da kullandı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:34

 
Türedi listeye neden giremedi? İşte cevabı…
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, büyük şok yaşıyor.
7 Nisan 2023 Cuma 15:46

 
MHP ADAY ADAYI TÜREDİ ESNAF ODASINDA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına devam ediyor.
6 Nisan 2023 Perşembe 18:14

 
Türedi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına devam ediyor.
5 Nisan 2023 Çarşamba 15:55

 
Milletvekili aday adaylarından TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi ve AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mecit Albayrak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.
24 Mart 2023 Cuma 16:50

 
GÖRKEM ULUSOY MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
14 Mayıs 2023 seçim takviminin belli olmasının ardından tüm siyasi partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisinde de hareketlilik söz konusu.
23 Mart 2023 Perşembe 10:32

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencisi Milli Sporcu Gültekin Avrupa Üçüncüsü Oldu
U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Milli güreşçimiz Mehtap Gültekin, Avrupa üçüncüsü oldu.
17 Mart 2023 Cuma 18:52

 
BİRLİK OLACAĞIZ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”
Trabzon İl Milli Eğitim ailesi afet bölgesi için seferber oldu
23 Şubat 2023 Perşembe 19:28

 
Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan Ziyaret
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Akçaabat Halk Eğitimi Merkezini Ziyaret Etti.
15 Şubat 2023 Çarşamba 18:37

 
Bakan Özer: Okullar bir hafta daha tatil edildi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm Türkiye'de okulların bir hafta daha tatil edildiğini duyurdu. Okullar 20 Şubat'ta açılacak.
9 Şubat 2023 Perşembe 17:21

 
Halter şampiyonasına BARÜ’lü sporcular 9 madalyayla damga vurgu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi milli sporcular Sadık Dirim Gençler ve U23 Türkiye Halter Şampiyonasında 5 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya aldı.
30 Ocak 2023 Pazartesi 17:51

 
MHP İl Başkanı Ayar’dan Rektör Aşıkkutlu'ya Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:56

 
BAŞKAN EKİM MİNİKLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Akçaabat’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk İlkokulu’nda karne günü vesilesiyle bir program düzenlendi.
20 Ocak 2023 Cuma 18:15

 
Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2 Projesi Protokolü İmzalandı
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Trabzon Erasmus Akreditasyonu Yabancı Dil ve Kültür Programı 2” iş birliği protokolü imzalandı.
19 Ocak 2023 Perşembe 18:11

 
AKÇAABAT’TA ‘OLİ’ ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Akçaabat Belediyesi’nin organizesinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından geliştirilen Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ) kapsamında, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde program düzenlendi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 15:21

 
MUAMMER TOPÇU HAYIRLA YÂD EDİLDİ
Yüzlerce gencin yetişmesinde büyük emeği olan Milli Gençlik Vakfı (MGV) Trabzon eski şube başkanı eğitimci-öğretmen vakıf insanı Muammer Topçu (1954-1999) hocamız için vefatının yıldönümünde anma programı düzenlendi.
9 Ocak 2023 Pazartesi 16:29

 
Av. İbrahim Keskin’den Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 10:11

 
Fatih Erbakan’dan çarpıcı ittifak çağrısı: 9’lu masayı kurun!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temel hususlarda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zihniyet olarak birbirinden farkı olmadığı eleştirisinde bulunarak, “Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki ittifaka da buradan çağrıda bulunuyorum; her iki masa da iki ayrı masada masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:20

 
Erasmus Akreditasyonu 2022 Mesleki Eğitim Konsorsiyum Hazırlık Süreci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.
23 Aralık 2022 Cuma 19:24

 
MHP TRABZON İL BAŞKANI BELLİ OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı görevi bırakan Bekir Sıtkı Tarım’ın yerine gelen isim belli oldu.
13 Aralık 2022 Salı 10:51

 
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü eğitimlerine bir yenisini daha ekledi
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Trabzon Veli Akademisi bugün eğitimlerine bir yenisini ekledi.
6 Aralık 2022 Salı 17:27

 
Çebi: Gurur kaynağımız MİT
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Millî İstihbarat Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’nin hem askeri hem de diplomasi alanında büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyerek “Bugününe hâkim olamayan geleceğini şekillendiremez. Akıncı beylerimiz, Millî İstihbarat Teşkilatımız içte olduğu gibi sınır ötesinde tarih yazıyor.” dedi.
1 Aralık 2022 Perşembe 15:40

 
BAŞKAN EKİM’DEN TOPLUMA IŞIK TUTAN GÖNÜL ERİ ÖĞRETMENLERİMİZE ZİYARET
Rutin belediyecilik hizmetleri ve yoğun çalışmalarının yanı sıra her daim hemşehrileriyle bir arada olmaya özen gösteren, hiçbir özel günü atlamayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’le birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat’taki öğretmenleri ziyaret ettiler.
25 Kasım 2022 Cuma 10:07

 
Bakan Özer'den iyi tatiller mesaji.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde yaklaşık 19 milyon öğrenciyi kapsayan, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 14-18 Kasım arsındaki ilk ara tatiline ilişkin yazılı açıklama yaptı.
11 Kasım 2022 Cuma 19:11

 
AKÇAABAT’TA TOPRAK ANA KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde yapılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi’nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katılımlarıyla gerçekleştirildi.
8 Kasım 2022 Salı 09:39

 
2022 SÜLEYMAN ÇELEBİ YILI AKÇAABAT’TA KUTLANDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılının "Süleyman Çelebi Yılı" olarak kutlanmasına ilişkin genelge yayımlanmasıyla birlikte Akçaabat’ta ‘Milli Manevi Hafıza ve Mevlid-i Şerif’ konulu konferans düzenlendi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:03

 
BARÜ’lü Hasret Bozkurt, Avrupa ikincisi oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Hasret Bozkurt, Bosna Hersek’te düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.
30 Ekim 2022 Pazar 13:09

 
İLÇE MÜDÜRLERİ VAKFIKEBİR'DE TOPLANDI
18 ilçe Milli Eğitim Müdürü, Trabzon İl Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu başkanlığında Vakfıkebir’de bir araya geldiler.
26 Ekim 2022 Çarşamba 18:53

 
Hüseyin Baş: Bu söylem bir milli güvenlik problemidir
BTP lideri Hüseyin Baş, ‘Cumhuriyet bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi, bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir’ diyen AKP’li Mahir Ünal’a çok sert tepki göstererek, ‘Cumhuriyetin imkânlarıyla hükümet olmuş kişiler cumhuriyete bu lafı ediyor. Bu söylem bir milli güvenlik problemidir’ dedi.
24 Ekim 2022 Pazartesi 10:05

 
AKÇAABAT’TA ‘KÖY YAŞAM MERKEZİ' HAYATA GEÇİRİLİYOR
Akçaabat Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde yapılan ‘Köy Yaşam Merkezi’ okulu çalışmaları hızla devam ediyor.
15 Eylül 2022 Perşembe 16:50

 
EFSANE BÜYÜKŞEHİRDE
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:14

 
CUMHUR İTTİFAKI AKÇAABAT'TA ANLATILDI
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen “ Adım Adım 20223 İlçe Aydınlatma ve Anlatma” toplantısı Akçaabat’ta yapıldı.
10 Eylül 2022 Cumartesi 17:42

 
Mehmet Usta Milli Eğitim Müdürü
Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Mehmet Usta atandı.
5 Eylül 2022 Pazartesi 18:48

 
HAVELSAN tarafından “Açık Kaynak Veri Tabanı Yönetimi Yazılımı” ODAK tanıtıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı toplantıda, HAVELSAN tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen “Açık Kaynak Veri Tabanı Yönetimi Yazılımı” ODAK tanıtıldı.
19 Ağustos 2022 Cuma 18:30

 
Cumhur İttifakı Akçakale’de
Cumhur İttifakı’nın ortakları Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin yöneticileri geçtiğimiz hafta Akçakale Mahallesi’ne ortak bir seçim çalışmasına katıldılar.
14 Ağustos 2022 Pazar 15:58

 
TRABZON’DA TEKNOFEST HEYECANI BAŞLADI
Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştiren Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Trabzon’da coşkulu başladı.
5 Ağustos 2022 Cuma 15:21

 
Başkan Zorluoğlu Ve Şenol Güneş Birlikte Trabzon’u Gezdi
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil için geldiği memleketinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile buluştu.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 00:27

 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 11 Haziran 2022 tarihinde yüz yüze olarak gerçekleştirilmişti.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 16:39

 
Başkan Kaynar’dan 15 Temmuz Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Başkanı Egemen Turan Kaynar.., 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 13:31

 
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GECESİ DÜZENLENDİ
Trabzon’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ‘Şehitleri Anma Gecesi’ düzenlendi. Sabah saatlerinde şehitlikte başlayan ve gün boyu devam eden etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen geceye, Trabzon halkı yoğun ilgi gösterdi.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 10:47

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:21

 
İlçe başkanımız dan Birlik Günü Mesajı;
Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
15 Temmuz 2022 Cuma 08:11

 
Rektör Uzun’un “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında “Türkiye aşkına verilen bu mücadele hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.
13 Temmuz 2022 Çarşamba 15:18

 
İbb, 35 Okul Spor Salonunu Hizmete Açtı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda inşa edilen, 24 farklı ilçedeki, toplam 35 okul spor salonunun açılışlarını gerçekleştirdi.
8 Haziran 2022 Çarşamba 14:47

 
Türk Futbolunun Efsanelerine Üniversitemizden Büyük Onur
Trabzonspor eski Teknik Direktörü Sayın Ahmet Suat Özyazıcı’ya, mevcut Teknik Direktör Sayın Abdullah Avcı’ya ve 2002 Dünya Kupası’nda Milli Futbol Takımımıza üçüncülük kazandıran Sayın Şenol Güneş’e, Türk futbolunun gelişimindeki üstün hizmetleri ve bu alanda Trabzon’un ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde tanıtımındaki önemli katkılarından dolayı Trabzon Üniversitesi Senatosu’nun 17.05.2022 tarih ve 52 sayılı kararı ile Antrenörlük alanında Fahri Doktor unvanı tevcih edilmiştir.
18 Mayıs 2022 Çarşamba 10:29

 
AKÇAABAT’TA ÖZEL BİREYLERE TAM DONANIMLI OKUL
Trabzon Valiliği, Akçaabat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile öğrenim çağının dışına çıkmış özel gereksinimli bireyler için tam donanımlı eğitim merkezinin açılışı yapıldı.
12 Mayıs 2022 Perşembe 15:47

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur