Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Kara haberleri
 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
Kağan Mumcu Çaykara'da Sewçim Çalışmalarına Katıldı
23 Mart 2024 Cumartesi 18:03

 
YAVUZ KARAN DUALARLA YÂD EDİLDİ
Trabzon'un sevilen isimlerinden ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi olan Yavuz Karan, vefatının 6. yılında sevenleri tarafından kabri başında anıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:12

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ZEKERİYA KARAÇENGEL, ÇARŞIBAŞI BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI BÜYÜK COŞKUYLA AÇIKLADI
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:18

 
Başkan Kara'dan Of'a ziyaret
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Of Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Of Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.
23 Şubat 2024 Cuma 17:45

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
CHP’NİN TRABZON ADAYLARI TAM KADRO SAHNEYE ÇIKTI
Cumhuriyet halk partisi (CHP) 18 Şubat 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonunda belediye başkan aday tanıtım programı gerçekleştirdi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:34

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
AKÇAABAT'TA 106. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat merkezinde ''Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm: Doğu Karadeniz’de İşgal Ve Göçün Acıları'' adlı konferans düzenlendi.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR
Resmî Gazete’nin 27 Ocak Cumartesi tarih ve 32442 sayılı nüshasında yayımlanan 2024/17 numaralı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı uyarınca tayini Adana’nın Ceyhan Kaymakamlığı’na çıkan Ramazan Kurtyemez veda ziyaretlerine başladı.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:10

 
EMEKLİ MAAŞINA İYİ PARTİ’DEN ELEŞTİRİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkardığını açıkladı. Ancak bu karar, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli tarafından eleştirildi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 17:44

 
TRABZON ANKARA’YA ÇAĞIRILDI
AK Parti Genel Merkezi, yarın gerçekleştirilecek olan Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı için Trabzon teşkilatlarını resmen Ankara’ya çağırdı.
17 Ocak 2024 Çarşamba 15:58

 
Esnaf ve Sanatkârlar Şurası İstişare Bölge Toplantısı TESOB’da gerçekleştirildi
Ticaret Bakanlığı tarafından şubat ayı içinde düzenlenmesi planlanan 6. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası öncesinde görüş ve önerilerin görüşüldüğü Doğu Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
12 Ocak 2024 Cuma 00:14

 
Akçaabat’ ta Gençler Türkçe Konuşuyor, Ya Siz?
Ankara Diksiyon kurucusu ve seslendirme sanatçısı Tolga BARE anlatımı ve Dil Gönüllüleri destekleri ile etkinlik düzenlendi.
11 Ocak 2024 Perşembe 19:52

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
BBP KMKY Üyesi Kağan Mumcu Destici İle
Büyük Birlik Partisi'nin genişletilmiş istişare toplantısına Ankara'daki Anfa Mar'da katılan MKYK üyesi Kağan Mumcu, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.
26 Aralık 2023 Salı 10:38

 
AK PARTİ ANKARA'DA
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ İSTİŞARE TOPLANTISI İÇİN ANKARA'DA
21 Aralık 2023 Perşembe 18:52

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
Çankaya'dan Karan'ın Kabrine Ziyaret
CHP’de Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Çankaya, çalışmalarına Yavuz Karan’ın kabrini ziyaret ederek başladı.
13 Aralık 2023 Çarşamba 09:34

 
METİN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:35

 
YOMRA'DA MUSTAFA BIYIKLA DEVAM
İYİ PARTİ'DEN BIYIK KARARI
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:28

 
GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI
Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin istifası ile boşalan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan 4 adaydan 3’ü AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldı.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:28

 
TÜRSAB Heyetinden Başkan Ekim’e ziyaret
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Kantarcı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'i ziyaret etti.
1 Aralık 2023 Cuma 17:57

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince organize edilen Karate Şampiyonası yapıldı.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:54

 
DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 160'ıncı Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'un Piraziz ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de katıldı.
28 Kasım 2023 Salı 07:22

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
BARÜ’de ‘İlk Yardım Eğitim ve Eğitici Eğitimi Merkezi’ ilk sertifikalarını verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Batı Karadeniz’deki ilk ve tek “İlk Yardım Eğitici Eğitimi Merkezi” ilk eğitimlerini tamamladı.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:33

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
Başkan Sorunları Ankara'ya Taşıdı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, esnafın sorunlarını Ankara’ya taşıdı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:25

 
TRAVELEXPO ANKARA TURİZM FUARINDA BÜYÜKŞEHİR’İN STANDINA YOĞUN İLGİ
TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yoğun katılımla kapılarını açtı.
17 Kasım 2023 Cuma 14:31

 
MECLİS MESAJI ALDI
Ak Parti’nin Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak’ın onay görmeyen imar değişikliği sosyal medyada yaptığı sert paylaşımın ardından Belediye Meclisi’nce onaylandı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:07

 
AKÇAABAT’TA ‘KARAGÖZ VE HACİVAT’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ.
Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Karagöz ve Hacivat’ adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:33

 
Merkez Faiz Kararını Açıkladı!
Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı.
26 Ekim 2023 Perşembe 14:32

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
FETÖ'den Yargılanan AK Parti Trabzon Eski Milletvekili İçin Karar Verildi!
FETÖ üyeliğinden yargılanan AK Parti Trabzon eski Milletvekili hakkında karar verildi.
10 Ekim 2023 Salı 19:49

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
Araklı Karadere’ye 5 bin kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı
Trabzon’un Araklı ilçesi Bahçecik mevkiinde Karadere’ye 5 bin adet kırmızı benekli doğal alabalık yavrusu bırakıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:44

 
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
Trabzon Üniversitesi’nde İki Yeni Fakülte Kurulmasına Onay Verildi
15 Eylül 2023 Tarihli ve 32310 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Trabzon Üniversitesi bünyesinde iki yeni fakülte kuruldu.
15 Eylül 2023 Cuma 17:17

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ KONGRESİNİ YAPTI
Genel Merkezi Ankara’da bulunan Avrasya Basın yayın Birliği Derneği Şubelerine bir yenisini daha ekledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 14:12

 
EKİM USTAOĞLU’NA YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Valiler kararnamesi ile Trabzon Valisi iken Balıkesir Valiliği’ne atanan İsmail Ustaoğlu’na Trabzon’a olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken kendisine yeni görev yerinde de muvaffakıyetler diledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:27

 
Fındığın MİLLİ ve STRATEJİK ürün kapsamına alınmasının mimarı siz olun!
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
15 Ağustos 2023 Salı 18:39

 
AK Parti'de yerel seçimler öncesi 21 il başkanı değişti
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken 7 Ekim'de düzenlenecek olağanüstü kongre öncesi 21 il başkanının değişmesine karar verildi.
15 Ağustos 2023 Salı 08:47

 
AK PARTİ 22 YAŞINDA
21 yılı geride bırakarak kuruluşumuzun 22’inci yılına, yine halkımızdan aldığımız güçlü destekle birlikte gururla, onurla, elele, gönül gönüle adım atmanın heyecanını yaşıyoruz.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:20

 
ORTAHİSAR’DA 3 ADET ARSA İHALE YOLUYLA SATILACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesi sınırlarında bulunan 3 adet taşınması ihale yoluyla satışa çıkaracak.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:41

 
TTSO’yu ziyaret eden DOKA heyetiyle projeler değerlendirildi
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 10:46

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
BAŞKAN EKİM’DEN ANKARA ÇIKARMASI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:43

 
Akçaabat'tan Ankara Çıkarması
Akçaabat'ta Bulunan STK'lardan Ankara Ziyareti
3 Ağustos 2023 Perşembe 15:53

 
Altıntepe’den Sanayi Sitesi Teşekkürü
Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “acele kamulaştırma kararı” verilmesi özellikle sanayi çevrelerinde sevinçle karşılandı.
1 Ağustos 2023 Salı 17:05

 
Cumhurbaşkanı İmzasıyla Doğu Karadeniz'e İki Yeni Rektör Atandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. Aynı Resmi Gazete kararıyla YÖK'e de 5 yeni üye seçildi.
1 Ağustos 2023 Salı 11:21

 
AKÇAABAT KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇİN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI
Akçaabat ilçesi Düzköy Vadisi’nde yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi için Acele Kamulaştırma Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayımlandı.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:59

 
BARÜ’nün gururlandıran başarısı: 7 yılda 4 bin 590 basamak yükseldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Webometrics Dünya Üniversite Sıralamasındaki yükselişini sürdürerek 7’nci yılında 4 bin 590 üniversiteyi geride bırakarak önemli bir başarıya imza attı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 17:52

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
KTÜ Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi’nin 56’ncı dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 10:02

 
GÜNEY ÇEVRE YOLU AKÇAABAT’IMIZA HAYIRLI OLSUN
GÜNEY ÇEVRE YOLUNUN AKÇAABAT GEÇİŞİ ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI YAYIMLANDI
7 Temmuz 2023 Cuma 19:43

 
“Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, meclisteki konuşmasında su ürünlerine ve Karadeniz Somonuna dikkat çekti ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:54

 
AKÇAABAT’TA 4.AÇIK HAVA TİYATROSU ‘RADYU-YU HUMAYUN’LA BAŞLADI
Akçaabat Belediyesince organize edilen 4. Açık Hava Tiyatro Günleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘Radyo-yu Humayun’ adlı tiyatro oyunu ile başladı.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:30

 
2. Türk Somonu Festivali Ganita’da yapıldı
Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerinin desteğiyle düzenlenen Türk Somonu Festivali'nin ikincisi Karadeniz'in İncisi sloganıyla Ganita’da yapıldı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:41

 
SOMONUN LEZZETİNİ GANİTA’NIN GÜZELLİĞİYLE BİRLEŞTİREN FESTİVAL
Karadeniz İncisi’ temasıyla 2.’si gerçekleştirilen ‘Türk Somon Festivali’ Ganita’da coşkulu başladı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:33

 
HIDIRNEBİ TOPLANTISI YAPILDI
YENİ KARARLAR ALINDI
23 Haziran 2023 Cuma 22:26

 
Kara: Yeni asgari ücret ülkemize hayırlı olsun
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
20 Haziran 2023 Salı 18:49

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
BARÜ, TYÇ logosuna sahip 40 üniversiteden biri oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan 40 yükseköğretim kurumundan biri olarak Ankara’da düzenlenen etkinlikte yer aldı.
16 Haziran 2023 Cuma 15:41

 
Trabzon, Artvin, Riz, Gümüşhane,Giresun Ve Birçok İl İçin Uyarı! Aman dikkat!
İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
10 Haziran 2023 Cumartesi 18:06

 
LATİFOĞLU CAM BALKONDA KAMPANYA
KARAR VERMEDEN BİZDEN FİYAT ALIN
8 Haziran 2023 Perşembe 15:52

 
BAŞKAN EKİM DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, görevi Karayolları Genel Müdürü iken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Abdülkadir Uraloğlu’na devretti.
5 Haziran 2023 Pazartesi 19:59

 
TTSO heyeti TOBB 79’uncu Genel Kurulu’na katıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve TOBB delegelerinden oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:29

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
‘’ Sandıktan Trabzon % 61 le çıkmalı ‘’
Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon milletvekilleriyle Akçaabat’ta vatandaşlara hitap etti.
23 Mayıs 2023 Salı 17:35

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
Ünal Karaman milletvekili seçildi!
Trabzonspor eski teknik direktörü ve futbolcusu Ünal Karaman’ın İYİ Parti’den Konya Milletvekili seçilmesi kesinleşti. İYİ Parti’den 2018 Genel Seçimlerinde Konya Milletvekili seçilen Fahrettin Yokuş ise 2. Sırada olması nedeniyle bu seçimde meclise giremedi.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 11:12

 
Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01

 
Mevsimin ilk KKKA vakası yaşandı
Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 16:53

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
BARÜ, Orta Karadeniz’in en büyük kariyer fuarındaki yerini aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Samsun’da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarına (OKAF’23) katıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:29

 
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.
25 Nisan 2023 Salı 14:36

 
“Trabzon’u sağlık turizminde iyi bir noktaya taşıyacağız”
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği’nin (DOKSAD) Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteğiyle gerçekleştirdiği “Doğu Karadeniz Bölgesinde Sağlık Turizmi Yetki Belgesine Sahip Kurum ve Kuruluşların Pazarlama Yeteneklerinin Geliştirilmesi” konulu eğitim programının açılışı yapıldı.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:19

 
Güney Çevre Yolu’nun Temeli Atılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun açıkladığı projelerden bir tanesi olan Güney Çevre Yolu Projesi ile ulaşım sorunu tarihe karışacak.
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:32

 
BAŞKAN EKİM’DEN MÜJDELERE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun Akçaabat için açıkladığı müjdelere teşekkür etti.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:29

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, "Milletimizin kamu kaynaklarıyla yapılan seçim yatırımlarına karnı tok".
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Ankara'da gerçekleştirilen, 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
18 Nisan 2023 Salı 16:19

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Karaismailoğlu, TTSO'yu ziyaret etti.
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon'un istediği projeleri konuştu!
18 Nisan 2023 Salı 12:49

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur