Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU ERNİL YAPI'DAN BAYRAM MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN BAYRAM MESAJI MHP'DEN KUTLAMA İYİ BAYRAMLAR ÖZTÜRKLER'DEN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR FZT. ADEM ÇELİK'TEN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
Kahraman haberleri
 
Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları dualarla anıldı
Bartın’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımız düzenlenen programlarda dualarla anıldı.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:56

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Üzerinden asırlar geçmişçesine unutmak, hiçbir an bile geçmemişçesine hatırımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz bir gece 15 Temmuz…Gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarının destanlaştığı ve asırlar sonrasına gururla aktarılacak.
14 Temmuz 2023 Cuma 18:28

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
Trabzon Üniversitesi’nden Depremzede Çocuklara Özel Şenlik
Trabzon Üniversitesi tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın çocuklarına yönelik Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 08:06

 
Milletvekili Ayvazoğlu deprem bölgesinden gelen misafirleri ziyaret etti
AK PARTİ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen ve 25 gün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’a geldiği gibi yine depremzedelere koştu.
13 Mart 2023 Pazartesi 19:58

 
AKÇAABAT’TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA TİYATRO GÖSTERİSİ
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından Akçaabat’a gelen ve okullarda eğitimine devam eden çocuklar için Akçaabat Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
11 Mart 2023 Cumartesi 18:42

 
Rektör Âşıkkutlu, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illere ve bölgedeki üniversitelere ziyaretlerde bulundu.
7 Mart 2023 Salı 07:18

 
Maraş’ın Murat Amcası…
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ilçesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi konteyner kentler kuruyor. Kurulacak 3 bin kişilik konteyner kentlerin ilk etabı tamamlandı. Depremin ardından bölgede koordinatör belediye başkanı olarak görevlendirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise adeta “Kahramanmaraş’ın Murat Amcası” oldu.
2 Mart 2023 Perşembe 19:06

 
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu deprem bölgesindeki durumu anlattı!
Trabzon Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yapılan çalışmaları ve son durumu gazetecilere anlattı.
25 Şubat 2023 Cumartesi 18:50

 
BAŞKAN EKİM DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ilk günlerinden itibaren Belediyenin ekip ve ekipmanlarını bölgeleye sevk eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, devam eden çalışmalara eşlik etmek, inceleme ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş- Elbistan’a gitti.
20 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
Milletvekili Ayvazoğlu’ndan duygulandıran kare!Hasta bebeği ambulansa yetiştirdi…
Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesinde ziyaret ettiği bir ailenin bebeğinin hasta olduğunu öğrenen Milletvekili Ayvazoğlu’nun bebekle yakından ilgilenerek sağlık ekipleriyle koordineli şekilde anında ambulans çağırması ve çocuğu ambulansa götürmesi takdir topladı.
19 Şubat 2023 Pazar 19:45

 
AGD’NİN ÜRETTİĞİ ODUN SOBALARI DEPREM BÖLGESİNDE
Ülkemiz zor günlerden geçiyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli iki depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.
18 Şubat 2023 Cumartesi 18:18

 
TRABZON BÜYÜKŞEHİR ‘KARDEŞİ’ İÇİN İMKÂNLARINI SEFERBER EDİYOR
6 Şubat Pazartesi sabahı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin üzerinden 12 gün geçti.
18 Şubat 2023 Cumartesi 00:16

 
KAMUOYUNU DUYURU.
Saygıdeğer Hemşehrilirimiz,06.02.2023 Tarihinde 7.7 Ve 7.4 Şiddetinde Merkez Üssü Kahramanmaraş Olan Ve 10 İlimizi Sarsan Başta Türkiye Olmak Üzere Türk Devletleri Yanı Sıra Müslüman Ülker'i ve tüm Dünya ülkelerini acıya boğan umudun kenetlenmenin birlik olmanın ders cıkarmanın herkesin kendince kendini ve nefsini sorguya almanın acı günlerini yaşıyoruz.
16 Şubat 2023 Perşembe 15:58

 
YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.
16 Şubat 2023 Perşembe 10:55

 
DEPREMZEDE YURTTAŞLARIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ
Akçaabat Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve Türkiye’nin 10 ilinde yıkıma neden olan depremin ardından depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:22

 
BARÜ “asrın felaketi”ni analiz etmek için bölgeye gidiyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası binalar, otoyollar, devlet ana yolları ve köprülerdeki yapısal değişiklikleri analiz etmek üzere bölgeye gidiyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 15:42

 
BBP il kongresi iptal edildi!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası BBP Trabzon il başkan İl kongresinin iptal edildiğini açıkladı.
11 Şubat 2023 Cumartesi 18:36

 
Trabzon iş dünyası deprem bölgesi için seferber oldu
Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan iki büyük depremin ardından Trabzon iş dünyası depremden etkilenen bölgeler için adeta seferber oldu.
9 Şubat 2023 Perşembe 16:17

 
AKÇAABAT TEK YÜREK OLDU
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çok sayıda şehri vuran 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle deprem bölgesine destek çalışmaları hızla devam ediyor.
8 Şubat 2023 Çarşamba 18:40

 
Trabzon'dan deprem bölgesine 42 bin ekmek gönderildi
Türkiye'nin 4 bölgesiyle 10 il ve yüzlerce ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,7 ve Elbistan İlçesinde 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Ülke olarak 4 derecede Yardım çağrısı yaptığımız bir dönemde Trabzon Fırıncılar Odası’ndan anlamlı Yardım devam ediyor .
8 Şubat 2023 Çarşamba 17:30

 
Bahar Ayvazoğlu Ortahisar Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi merkezli yaşanan ve çevre illerde de etkili olan deprem dolayısıyla bölgeye yardım kampanyası için Ortahisar Kızılay Şube Başkanı Zübeyir Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Şubat 2023 Pazartesi 15:41

 
BAŞKAN EKİM’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Türkiye'nin 4 bölgesiyle birçok il ve ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 'Geçmiş Olsun' mesajı yayınladı.
6 Şubat 2023 Pazartesi 15:30

 
Trabzon Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremin hemen ardından harekete geçti.
6 Şubat 2023 Pazartesi 10:55

 
AK Parti de Trabzon’u bu seçim kim sırtlar.
Her seçimin bir kahramanı vardır.
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:12

 
Eczacı Musa Hacığlu'ndan 10 Kasım Mesajı
Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu.
9 Kasım 2022 Çarşamba 19:04

 
ALTINTEPE'DEN 30 AĞUSTOS MESAJI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıldönümü vesilesiyle yayınladığı açıklamada, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan zaferin dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından olduğunu söyledi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 16:42

 
Kahraman Maraş Caddesi ve Eksikleri
Kahraman Maraş Caddesi yeni düzenleme ile birlikte Trabzon’a yakışır bir görüntüye kavuştu.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 13:29

 
TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman Trabzon Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem Başkanı İsmail Kahraman, Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.
28 Mart 2022 Pazartesi 16:49

 
ÇEBİ:ÇANAKKALE MİLLETİMİZİN GERÇEK ADRESİDİR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dünyada eşine rastlanmayan hasletlerinin ve üstün ruh halinin sayısız örnekleriyle dolu olduğu bir zaferdir. Kahraman ecdadımızın evlatları bugün İHA/SİHA/TİHA’larla tarih yazıyor.” dedi.
18 Mart 2022 Cuma 10:06

 
BU CADDE TRABZON’UN ATAR DAMARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan karar ile trafiğe kapanan ve yayalaşan Kahramanmaraş Caddesi’nin şehre sağlayacağı katkılar ile alakalı açıklama yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dar bir merkeze sahip olan Trabzon’un bu caddenin trafiğe kapatılması ile ferahlayacağını dile getirdi.
10 Mart 2022 Perşembe 08:05

 
İMAMOĞLU, İBB’NİN KAHRAMANLARI İLE PİKNİK YAPTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm küçük küçük endişe içinde izinan orman yangınlarına karşı mücadele eden İBB'nin kahraman kişilik ve aileleriyle bir araya geldi.
24 Ağustos 2021 Salı 00:41

 
AÇAABATTA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 106.YILINI TÖRENLE ANDIK
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106.YIL DÖNÜMÜNDE KAHRAMANLARIMIZI DÜZENLENEN TÖRENLE ANDIK
18 Mart 2021 Perşembe 19:24

 
Gökan Gedikli'den Başsağlığı Mesajı
Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetlerimize ait helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.
4 Mart 2021 Perşembe 19:29

 
Bakan Soylu, '2021'in ilk haberi' diyerek duyurdu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar dağında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurarak, '2021’de kahramanlarımız Gabar dağından ilk haberi verdi... İnlerine girdiler' dedi.
1 Ocak 2021 Cuma 00:00

 
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'ndan anlamlı plaket.
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, ilçede sokak hayvanlarına yardım eden Veteriner Hekim Selen Nur Kahraman ve ilçede organik tarım üretimi yapan İsa Lüleci'ye plaket verdi.
26 Ekim 2020 Pazartesi 15:25

 
Muhammet Balta’dan Gaziler Günü Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Üstün bir cesaret ve feragat örneği göstererek vatanımızı korumak için hayatları pahasına mücadele ederek gazilik unvanı alan kahraman gazilerimizi Gaziler Günü vesilesiyle bir kez daha şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.
19 Eylül 2020 Cumartesi 04:40

 
TRABZON BAROSU 5 NİSAN DÜNYA AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Covid 19 salgını nedeniyle dünyamız ve ülkemiz çok zor bir dönemden geçmektedir.Her dönemin koşulları kendi kahramanlarını yaratır.
5 Nisan 2020 Pazar 19:26

 
SENDİKAYA AKÇAABATLI BAŞKAN...
Kamu çalişanlarinin yetkili sendikasi ve Memur-Sen'e bağlı Büro Memur Sen Trabzon il Başkanı Mustafa KAHRAMAN, 15/11/2020 Tarihinde gerçekleşleştirilen 5. Olağanüstü Genel Kurulunda, Genel Başkan Yardımcısı olarak seçildi.
16 Mart 2020 Pazartesi 14:36

 
Süperlig maçları ertelendi mi?
Türkiye Futbol Federasyonu, İdlib'de düzenlenen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz anısına 28 Şubat - 2 Mart 2020 tarihleri arasında oynanacak profesyonel ve amatör futbol müsabakaları öncesinde saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
28 Şubat 2020 Cuma 10:37

 
ASKON’DAN TSGİAD ZİYARETİ
Askon (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir ve Yönetim Kurulu Üyeleri TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Başkalığına yeni seçilen Adem Kahraman’ı ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
26 Şubat 2020 Çarşamba 18:13

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan, 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
Gaziler Haftası nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi.
18 Eylül 2019 Çarşamba 00:00

 
Kahramanmaraş’ta Trabzon rüzgârı esti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un kardeş şehri Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü kutlamalarında hazır bulundu.
19 Şubat 2019 Salı 00:00

 
AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı: Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlanmasında, kahraman silah arkadaşlarıyla önder isim olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünde hüzünle anıyor, halkın idaresi Cumhuriyeti milletimize hediye ettiği içinse bir kez daha gururla zihinlerimize nakşediyoruz.
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:27

 
Trabzon Günleri sona erdi
Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri sona erdi. 3 Mayıs'ta Ankara AVM'de başlayan ve 6 Mayıs akşamı tamamlanan etkinlikler ziyaretçi akınına uğradı. Gurbetteki Trabzonlular ve Karadeniz sevdalılarının akın ettiği etkinliklerin açılışını TBMM Başkanı Ismail Kahraman gerçekleştirdi. Etkinlikleri ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gurbetteki Trabzonlularla bir araya geldi.
7 Mayıs 2018 Pazartesi 10:59

 
18 KATİLE AĞIR MÜEBBET
FETÖ darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine ilişkin davada 18 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası çıktı. Kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, “Bu devlet ve millet, hainlere hak eden cevabı verir, kahramanı da bilir” dedi.
20 Nisan 2018 Cuma 08:11

 
TBMM'DE 2.İSMAİL KAHRAMAN DÖNEMİ
İsmail Kahraman yeniden TBMM Başkanı seçildi.
20 Kasım 2017 Pazartesi 15:21

 
Kahramanmaraş’ta Trabzon rüzgarı esti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 1. Uluslararası Dondurma Festivaline katılarak Trabzon’un tanıtımını gerçekleştirdi.
26 Eylül 2017 Salı 17:51

 
TBMM Başkanı Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti
TBMM Başkanı Kahraman, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti
8 Eylül 2017 Cuma 21:31

 
“Kahraman Şehitlerimizi Unutmadık”
Türkmen “Kahraman Şehitlerimizi Unutmadık.” Dedi.
18 Mart 2017 Cumartesi 11:37

 
Derece Artvin’e İl Müdürü Oldu.
İlçemizde yaklaşık olarak 1 yıldır görev yapan SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Müdürü Kahraman Derece, Artvin’e SGK İl Müdürü olarak atandı.
1 Kasım 2016 Salı 18:56

 
12 bin şamdanlı avlu!..
Milli Mücadele kahramanlarından Konyalı emekli Vali Cemal Bardakçı’nın oğlu, Türk medyasının en önemli kalemlerinden biri olarak yıllarca ülkesine hizmet vermiş, ölüm döşeğinde bile “Son Türk devletine sahip çıkalım” diyen merhum İlhan Bardakçı’nın anılarını okuyorum.
25 Ekim 2016 Salı 15:02

 
Kahraman Ailesinin Acı Günü
Akçaabat'ın tanınmış ailelerinden Sultan Kahramanoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
7 Ekim 2016 Cuma 18:22

 
Türk ordusuyla gurur duyuyorum
TÜRKİYE’NİN Cerablus’a yönelik askeri operasyonu değerlendiren MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın,“Kahraman Türk Ordusu'nun Cerablus'ta konuşlanmış cani IŞİD teröristlerine karşı başlattığı operasyonun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
25 Ağustos 2016 Perşembe 17:46

 
Başbakan Açıkladı:208 Şehidimiz Var.
Başbakan Yıldırım, "Bu kalkışmada 208 şehidimiz var, 60'ı polis, 3'ü asker, 145'i sivil kahraman şehitlerimizdir." dedi.
18 Temmuz 2016 Pazartesi 17:03

 
"Konuşana bak"
İşte MHK başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun pişkin açıklamaları Salih'in kahraman yapılmasını doğru bulmuyormuş!
22 Şubat 2016 Pazartesi 16:10

 
Roman Kahramanları Günü Kutlandı.
21 Aralık Dünya RomanKahramanları Günü Akçaabat İlçe Kütüphanesinde Kutlandı.
23 Aralık 2015 Çarşamba 18:35

 
Genelkurmay Açıkladı.
Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur.
7 Eylül 2015 Pazartesi 17:36

 
Osman Ağa unutulmadı
Milli Mücadele Kahramanı, Milis Yarbayı Gazi Topal Osman Ağa ölümünün 92’nci yıl dönümünde anıldı.
3 Nisan 2015 Cuma 19:57

 
“TACETTİN DERGÂHINDAN YÜKSELEN DESTAN”
Milli heyecanımızı koruyan, milli azim ve imanımızı besleyen, milli şuurumuzu hep zinde tutan, kahraman Türk ordusuna ve Türk milletine ithaf edilen bir nevi milli destanımız olan İstiklal Marşımızın Kabulünün 94. yıldönümünü gururla idrak etmekteyiz.
12 Mart 2015 Perşembe 17:57

 
Trabzon'da Kahramanmaraş gerginliği
Trabzon'da Kahramanmaraş Caddesi kapatılması polemiği devam ediyor.
10 Kasım 2014 Pazartesi 18:33

 
MHP yöneticileri Akçaabat basını ile bir araya geldi.
MHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, İlçe Başkanı Miraç Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kahraman, Hacı Ömer Markal, Musa Şahinkaya ve Ahmet Şentürk, Akçaabat’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.
17 Haziran 2014 Salı 14:12

 
90+4'te kahraman
Bursaspor karşısında maç boyunca yaptığı hatalarla takımının en kötüsü olan Kadir Keleş, 90+4'te attığı kritik golle kahraman oldu. Takımına altın değerinde bir puan kazandırdı
5 Mayıs 2014 Pazartesi 09:00

 
Miraç çınar mesaj yayınladı
Dünden bugüne Akçaabat’ımıza hizmet etmiş taş üstüne taş koymuş tüm siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, yardım sever iş adamlarımıza, devlet büyüklerimize güzide şehrimize küçükte olsa katkıda bulunmuş olan tüm isimsiz kahramanlara teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.
9 Ocak 2014 Perşembe 18:19

 
Gümrükçüoğlu Hangi Başkan Adayını Destekliyor
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Kahramanmaraş Caddesi'nde esnaf ziyaretlerini sürdürdü.
26 Mayıs 2013 Pazar 17:38

 
Eşinin alıkonulduğunu iddia etti
Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde, eşi 27 yaşındaki Erdal B.'nin evlenmelerine karşı çıkan aile fertleri tarafından kaçırılarak Kahramanmaraş'ta alıkonulduğunu ileri süren 33 yaşındaki Emine B., polise suç duyurusunda bulundu. Yaylacık Mahallesi'nde oturan Emine B., polise giderek, eşi Erdal B.'nin kaçırıldığını öne sürdü.
12 Şubat 2013 Salı 17:52

 
Maskeli kahraman
Maskeli kahraman Beşiktaş maçında burnu kırılan Burak Yılmaz'in maske ile Gençlerbirliği maçına yetişecek olması sevinç yarattı İdmanlarda denedi İhafta önce burun nazal kemiği iki yerden kırılmasına rağmen sahada kalan ve galibiyet golünü atan Burak Yılmaz'ın pazar akşamı sahalara dönecek olması teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü. Gençlerbirliği karşılaşmasına koruyucu maske ile çıkacak olan yıldız futbolcu, son iki antrenmanda maskesini denedi. Burak'ın bu konuda bir rahatsızlık yaşamadığı ve maçta oynayabileceği bildirildi. Büyük pay hocamın Takımdan fazla ayrı kalmadığı için mutlu olduğunu dile getiren Burak Yılmaz, başarısındaki en büyük faktörün Şenol Güneş olduğunu
19 Mart 2011 Cumartesi 16:53

 
Haydar Baş'ın Referandum Tercihi
Kahramanmaraş'a bir dizi etkinlik ve ziyaret için giden BTP(Bağımsız Türkiye Partisi) lideri Haydar Baş, bir iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Beni Menderes gibi mağdur edecekler diyor. Şu kafaya bak. Sen kim Menderes kim ya. Size Menderes'i anlatayım. Menderes üç sebepten dolayı ipe götürüldü. Bunun bir tanesi; din ve vicdan hürriyetine o güne kadar yer verilmiyordu. ikincisi Menderes İmam Hatip okulları, Kuran Kursları açtı. Herkese istediği kadar din ve vicdan özgürlüğü verdi. Üçüncüsü de sanayi hareketi başlattı. Bu üç sebep onu ipe götürdü. Sayın Başbakan iktidar olduğu günden beri Türkiye'nin toprakları dahil yeraltı kaynaklarını maalesef ecnebi şirketlerine peşkeş çekmiştir. Ve y
14 Eylül 2010 Salı 01:31

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1918 Hakkari'nin kurtuluşu.
1932 Türk Tarihi Tetkik Cemiyeti'nin kuruluşu.
1955 Dr. Jonas Salk tarafından geliştirilen çocuk felci aşısının güvenli ve etkili olduğu açıklandı.
1961 Sovyetler Birliği, uzaya ilk insanı gönderdi. Vostok 1 ile uzaya giden Yuri Gagarin, uzayda 108 dakika kaldı.
1963 Martin Luther King, Alabama'da sivil haklar yürüyüşüne öncülük ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur