Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET Dr.Mustafa Çankaya’dan Büyükşehirde sorular ve talep YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
Dedi haberleri
 
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI
İlçe Başkanı Çebi: “İstanbul İttifakı koltuk uğruna Kandil’in uzantısı DEM ile kol kola girmektir. İttifak; milletle yapılır, Bayrakla yapılır, Devletle yapılır, Vatanla yapılır.” dedi.
14 Nisan 2024 Pazar 12:36

 
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
Seçim teşekkür çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Şalpazarı’na gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçe meydanında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenerek, “Ağasar’ımızın desteği bizim için gurur kaynağıdır” dedi.
12 Nisan 2024 Cuma 19:34

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu:LİYAKATLI KADROLARLA AKÇAABAT’I YÖNETECEĞİZ
Kalyoncu, “Akçaabat’ımızı liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. İlk yapılacak işte bu liyakatli davranışın ortaya koyduğu bürokratik arkadaşlarla çalışmak. Herkes işini çok iyi bilecek” dedi
7 Mart 2024 Perşembe 19:24

 
Çebi: Bin yıl unutulmayacak zulüm
Çebi: “28 Şubat, toplumun büyük bir kesiminin nefessiz bırakılmaya çalışıldığı bir süreç, bir neslin geleceğinin karartıldığı bir dönemdir. 28 Şubat, millete kin besleyen vesayet odaklarının ürünüdür.” dedi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:47

 
GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİDİR
Ramazanoğlu: “Ortahisar’a proje kazandırmak için İstanbul’da seçim kazanmaya umut bağlayanlar Ortahisar’ın yönetimini de İstanbul’a mı bırakacak?” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:31

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
OSMAN KALYONCU "AKÇAABAT DEĞİŞİME HAZIR"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Önemli Açıklamalarda Bulundu. Kalyoncu; “Akçaabat Değişime Hazır, Akçaabat Ne İstediğini Çok İyi Biliyor” dedi.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:38

 
Hâlis bir niyet ve besmeleyle çıktık bu yola.
Bilgi, birikim ve becerilerimizi halkımızın hizmetine sunmak amacıyla bir gayrete giriştik."Adalet,liyakat,ehliyet,istişare"dedik.
18 Ocak 2024 Perşembe 17:55

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
Ben Değil Uğurlu Mahallesi Kazanacak
Akçaabat Uğurlu Mahallesi muhtar adayı Yılmaz Bahattin Kuzur ‘’kazanırsam ben değil Uğurlu halkı kazanır ‘’dedi.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:53

 
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALTINTEPE ’’HAZIRIM’’DEDİ
Mart ayı sonunda yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan Ak parti Akçaabat eski ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ ben hazırım. Aday gösterildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağım’’ dedi.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:45

 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Avrasya Basın Yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Yıldız Bildiride şöyle dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:03

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
ÇÖPÜNÜZÜ DE ALIN GİDİN!
Akçaabat Sahil Parkında çevre kirliliği ve sorumsuz davranışlar "illallah" dedirtiyor
4 Kasım 2023 Cumartesi 19:11

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un 100. yıl mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Türkiye Yüzyılında gençlerimizle yürümeye devam edeceğiz” dedi.
29 Ekim 2023 Pazar 17:38

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
Koç:Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arap turiste atılan yumruk olayına sert tepki göstererek “Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz ve misafirperverliğimize gölge düşüremez.Buna müsade etmeyeceğiz.”dedi.
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:47

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Vehbi Koç’tan Araklı’ya stadyum müjdesi!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Araklı ilçesine gerçekleştirdiği programda ilçe stadyumu hakkında bilgi vererek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor faaliyetlerini daha güzel şartlarda sürdürmesi adına yenilenecek olan Araklıspor stadı ve tesislerimizi inşallah ilçemizin hizmetine kazandıracağız.”dedi.
29 Ağustos 2023 Salı 15:09

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ MERSİN'DE...
Yurt turunu sürdüren BTP Lideri Hüseyin Baş, Mersin teşkilatıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bu ülkede, bu millet ecnebinin kölesi olarak çalışıyor. Bu milletin hakkı, malı mülkü ecnebiye, yabancıya peşkeş çekiliyor” dedi.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:39

 
Ermenilerin Atatürk ile alıp veremediği ne?
Kayseri’de konuşan BTP Lideri Hüseyin Baş, ‘Atatürk bu ülkede kurulmak istenen Ermeni devletinin önüne geçen, bu ülkede kurulmak istenen Pontus devletinin önüne geçen adamdır. Bu ülkede kurulmak istenen azınlık bütün devletlerin önüne geçen adam Atatürk'tür.’ dedi.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:35

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
Çebi Başbağlar katliamını unutmadı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: “Başbağlar, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbalinine karşı yapılmış bir hainliktir, ihanettir.” dedi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:15

 
Başkan Çebi’den Kurban Bayramı mesajı
Çebi: “Bayramlar birlik ve beraberlik için bir köprü, yardımlaşma ve dayanışma için bir vesile, kaynaşmak ve kucaklaşmak için de, kaçırılmaması gereken özel günlerdir.” dedi.
27 Haziran 2023 Salı 10:30

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Ali FAİZ: Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır.
Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no.lu Şube Başkanı Ali Faiz, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen ve hepimizi derinden yaralayan iş kazasının(cinayetinin) yıldönümünde bir açıklama yaparak Soma faciası Türkiye’nin kanayan yarasıdır dedi.
13 Mayıs 2023 Cumartesi 14:12

 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Akıncı“Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız”
CHP Trabzon Milletvekili adayı İlker Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Bahçecik Mahallesini ziyaret etti.CHP Milletvekili adayı Akıncı, işe alımlarda liyakatin değil adam kayırmacılığın öne çıktığını belirterek “Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız” dedi.
12 Mayıs 2023 Cuma 09:18

 
Çelebi: Üreten, istihdam yaratan tüm iş dünyasına teşekkür ediyorum
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, açılan her yeni iş yerinin istihdama, üretime katkı anlamına geldiğini belirterek, "Piyasanın tüm zorluklarına rağmen üreten, istihdam yaratan ve ülkemize katkıda bulunan tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum" dedi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:30

 
VARLAR AMA YOKLAR
Sahaların iyice ısındığı ve seçime sayılı günlerin kaldığı bir atmosferde yine sahaya bir bakalım dedik.
5 Mayıs 2023 Cuma 16:11

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Beşikdüzü Belediyesini ve ilçeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kimseye buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oy vermeyin. Onlara yeterince oy verdik. Süre tanıdık. Artık Millet İttifakı ile tam parlamenter sisteme geçme zamanıdır” dedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:44

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
TRABZON’DA DEV İÇME SUYU TESİSİ AÇILDI
Trabzon’un mega projelerinden biri olan, şehrin su ihtiyacını en az 50 yıl karşılayacak Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Başkan Zorluoğlu, “3 milyar TL’yi geçen mega proje şehrimize hayırlı olsun” dedi
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:14

 
KANUNİ BULVARI’NIN ÇATAK VE YENİCUMA KAVŞAKLARI HİZMETE AÇILDI
Trabzon’un vizyon projeleri arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın Çatak ve Yenicuma kavşağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’umuza kazandırılmasında en büyük pay sahibi olan kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
24 Nisan 2023 Pazartesi 19:53

 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Çebi; “Ortahisar İlçe Yönetimi olarak şehrimizden Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermek için e Seçimlere kadar tüm Ortahisar’ı adımlayacağız. Ulaşmadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.
15 Nisan 2023 Cumartesi 14:06

 
Trabzon'da İYİ Parti adayları TGC'den meydan okudu: "Maça hazırız"
İYİ Parti Trabzon milletvekili adayları Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Birinci sıra milletvekili adayı Yavuz Aydın, "İdmanlıyız, maça hazırız. Bu kadro en az 3 milletvekili almaya talip" dedi.
14 Nisan 2023 Cuma 17:30

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Atıcılık Şampiyonası'nda Derece
Trabzon Üniversitesi öğrencileri Tuğba Buğur ve Osman Nuri Şentürk Üniversiteler Arası (ÜNİLİG) Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen derece Trabzon Üniversitesi’nin spor tarihine ilk atıcılık başarısı olarak kaydedildi.
14 Nisan 2023 Cuma 11:21

 
Çebi: “Gençlerle birlikte hazırız
Çebi:inanıyoruz ve biliyoruz ki, 14 Mayıs’ta bir ülkenin devlet başkanını değil, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının, İslam aleminin, mazlum milletlerin liderini, bir dünya liderini seçeceğiz.” dedi.
8 Nisan 2023 Cumartesi 16:47

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU TRABZON’DA AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var” dedi.
4 Nisan 2023 Salı 16:06

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı yapıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Erkut Çelebi, “Amacımız birlikteliğimizi artırmak. Birlikte olursak çok şey başarabiliriz, olmazsak başaramayız” dedi.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:37

 
“Ata tohumlarımıza sahip çıkmak Anadolu’nun bereketinesahip çıkmaktır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, gıda güvenliğinin her geçen gün önemini artırdığı dünyada tarımın gelecekteki güç savaşlarında en stratejik konulardan biri olacağını belirterek, “Anadolu topraklarını ata tohumlarımızı kullanarak ekeceğimiz ürünlerle güvenli ve kaliteli gıda deposu yapmak hepimizin önceliği olmalıdır” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 17:40

 
MHP’DEN ÇEBİ’YE ZİYARET
Çebi: “Cumhur İttifakı olarak Çanakkale ruhu, 15 Temmuz kararlılığıyla bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız; 14 Mayıs destanını birlikte yazacağız.” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 10:45

 
Trabzon’da CHP İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya silahlı saldırı
Ayrıca polisin yaptığı araştırmada, CHP İl Başkanlığının, 2 kat üstünde daha kurşun izine rastlandığı kaydedildi. Polis ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.
14 Mart 2023 Salı 14:27

 
“Kadınların iş hayatının her alanında daha fazla rol almasını destekliyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, kadınların iş hayatı ve üretimin her alanında daha fazla rol oynamasının ekonomiyi güçlendireceğini, ülke kalkınmasına katkıda bulunacağını belirterek, “Kadın istihdamına ve girişimciliğine yönelik her projeyi destekliyoruz” dedi.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:25

 
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Bölgeye her gün bir tır gönderiyoruz.
6 ŞUBAT 2023 tarihinde art arda gerçekleşen ve 10 ilimizi yoğun şekilde etkileyen depremle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtulmasını ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz dedi.
10 Şubat 2023 Cuma 19:16

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
ÇEBİ:TÜM TEŞKİLAT SAHADAYIZ
Çebi,” Türkiye Yüzyılını; milletimizin duası, desteği ve teveccühü ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte, el ele vererek inşa edeceğiz.” dedi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 17:14

 
Çelebi: Gelişmiş demokrasilerin köşe taşlarından biri özgür basındır
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, “Toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından değerli bir rol üstlenen basın çalışanlarının yaptığı görev büyük önem taşımaktadır” dedi.
10 Ocak 2023 Salı 17:02

 
ÇAMBURNU VE YENİAY’IN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Sürmene Balıklı-Çamburnu-Yeniay Kanalizasyon İnşaatı şantiyesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Sürmeneli hemşehrilerimizin yoğun şikâyet ettiği bir sorunu daha bu çalışmayla gidermiş oluyoruz” dedi
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:52

 
TRABZON DEV TESİSE KAVUŞUYOR
Trabzon’un uzun yıllar içme suyu ihtiyacını karşılayacak Akoluk Arıtma Tesisi ve Trabzon Ana İsale Hattı inşaatında sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şehrimiz bir marka projeye daha kavuşuyor” dedi
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:19

 
Genç: “2023 yılı, açılış yılı olacak”
Ortahisar Belediyesi’nin Akoluk Yerleşkesi’nin açılışında konuşan Başkan Genç, “2023 yılı, halkımıza hizmet anlayışlarımız nedeniyle hem bizim, hem de Büyükşehir Belediyemizin açılış yılı olacak.” dedi.
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:00

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
Bak'tan Asgari Ücret Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, “8.506,80 Tl olarak açıklanan asgari ücretin, var olan sorunları bir o kadar daha artırmıştır” dedi.
23 Aralık 2022 Cuma 19:11

 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi; gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Ortahisar Belediyesi’nin Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nin şehre cazibe kazandıracağını söyleyerek “cam seyir terasları ve yürüyüş platformuyla ziyaretçileri şehrimizi farklı bakış açılarıyla seyredebilecek.” dedi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:09

 
Çebi’den ikametgâh uyarısı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yılsonunun yaklaşmasıyla birlikte ikametgâh adresi konusunda vatandaşları duyarlı davranmaya davet ederek “İkametgâhlarımızı yaşadığımız yere taşıyarak Ortahisar Belediyemizin hizmet kalitesini arttıralım.” dedi.
20 Aralık 2022 Salı 18:06

 
HDP’den Milletvekili Salih Cora'ya alenen tehdit
TBMM'deki bütçe görüşmelerinde HDP Milletvekili Erdal Aydemir “Darısı Salih Cora'nın başına” dedi.
8 Aralık 2022 Perşembe 10:33

 
ALP özel eğitimden kalplere dokunuş
ALP Özel eğitim rehabilitasyon merkezince ‘’ iyilik kalplerdedir’’ adlı program düzenlendi .
5 Aralık 2022 Pazartesi 18:07

 
‘ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ’ PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ
Trabzon’da ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla program düzenlendi. Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 20-30 yıl önce altyapının engelli bireylerin hayatlarını dışarıda sürdürmelerine olanak sağlamadığını belirterek, “Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin engellilere dönük özel hassasiyeti sonucu ülkemizde çok büyük mesafe katetildi” dedi.
3 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
Çebi: Gurur kaynağımız MİT
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Millî İstihbarat Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’nin hem askeri hem de diplomasi alanında büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyerek “Bugününe hâkim olamayan geleceğini şekillendiremez. Akıncı beylerimiz, Millî İstihbarat Teşkilatımız içte olduğu gibi sınır ötesinde tarih yazıyor.” dedi.
1 Aralık 2022 Perşembe 15:40

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
Rektör Uzun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajında “Öğretmenler bir kişiyi, toplumu ve insanlığı değiştirme gücüne sahip bilge kişilerdir” dedi.
23 Kasım 2022 Çarşamba 10:19

 
BÜYÜK LİDER
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Atatürk, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve İnkılaplarıyla yaşadığı çağı aşan ve her döneme fikirleriyle damga vuran büyük bir liderdir” dedi.
9 Kasım 2022 Çarşamba 18:30

 
TTSO'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yeni görev döneminin tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:19

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’dan 29 Ekim mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaşmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.
28 Ekim 2022 Cuma 18:32

 
Hüseyin Baş: Bu söylem bir milli güvenlik problemidir
BTP lideri Hüseyin Baş, ‘Cumhuriyet bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi, bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir’ diyen AKP’li Mahir Ünal’a çok sert tepki göstererek, ‘Cumhuriyetin imkânlarıyla hükümet olmuş kişiler cumhuriyete bu lafı ediyor. Bu söylem bir milli güvenlik problemidir’ dedi.
24 Ekim 2022 Pazartesi 10:05

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
Erbaşaran Yeniden Başkan
ÖZ Sağlık-İş Sendikası Trabzon Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulunda Akçaabatlı Engin Erbaşaran devam dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 17:56

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
Muhammet Balta’dan Mevlid Kandili Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "İki cihan güneşi sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in dünyamızı şereflendirmesinin yıldönümünde bir Mevlid Kandili'ne daha ulaşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.
6 Ekim 2022 Perşembe 15:33

 
Rektör Uzun, GreenMetric Türkiye Ulusal Çalıştayına katıldı
Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayına katılan Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Sürdürülebilir gelecek için doğayı korumak ortak sorumluluğumuzdur” dedi.
2 Ekim 2022 Pazar 17:01

 
CUMHUR İTTİFAKI KIZIL ELMADIR
Çebi: “Devlet ebed müddet anlayışında kurulan Cumhur İttifakı; Çanakkale’deki inanmışlık, Kurtuluş Mücadelesindeki adanmışlık, 15 Temmuz’daki serden geçmektir. Cumhur İttifakı, kızıl elmadır.” dedi.
30 Eylül 2022 Cuma 00:58

 
Milletvekili Örs; "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!"
Mahalle programlarını sürdüren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin ÖRS, Kireçhane ve Karlık Mahallelerini ziyaret etti, Ak Parti'nin ekonomi politikalarını eleştirdi "Ne hesapları, ne de takvimleri tuttu!" dedi.
27 Eylül 2022 Salı 10:35

 
“Yeni akademik yıla ilk günkü heyecanla başlıyoruz”
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 2022-2023 Akademik Yılı’nın başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında “Yeni akademik yıla ilk günkü heyecanla başlıyoruz” dedi.
26 Eylül 2022 Pazartesi 17:57

 
Milletvekili Örs'ten Maçka'ya çıkarma!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs saha çalışmalarına Maçka’da devam etti “Laf değil, hizmet üretin.” dedi.
6 Eylül 2022 Salı 18:44

 
CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayasıyla Trabzon’da düzenlenen törende konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya; "Misafirlik Yetti Herkes Kendi Ülkesine" dedi.
30 Ağustos 2022 Salı 14:50

 
Güner, TİSKİ’ye Çağrı Yaptı: Vatandaşı Mağdur Etmeyin
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon ve ilçelerinde yaşanan su aboneliği sorununu ile ilgili TİSKİ’ye tepki gösterdi; “Sorumluluğunuzu yerine getirin, vatandaşı mağdur etmeyin.” dedi.
16 Ağustos 2022 Salı 16:03

 
Rize'de ilçe merkezine inen ayı görüntülendi
Rize'nin İyidere ilçesine inen ayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 10:14

 
Rektör Uzun’un “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında “Türkiye aşkına verilen bu mücadele hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi.
13 Temmuz 2022 Çarşamba 15:18

 
AK Parti Ortahisar İlçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.
İlçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023 seçimlerinde yeniden bir fethe hazırlandıklarını söyleyerek “2023’te Türkiye yeniden kurulacak. Tüm engellemelere, oyunlara, kirli masa tezgâhlarına karşı AK Parti yeniden destan bir yazacaktır.” dedi.
4 Haziran 2022 Cumartesi 18:20

 
CHP’li Ahmet Kaya: “Çarşıbaşılı Balıkçılarımızın Avlanma Alanlarına Dokunmayın”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada avlanma alanlarına kafes kurulması planlanan Çarşıbaşılı balıkçıların yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekerek, “Balıkçılarımızın avlanma alanlarına dokunmayın. Geçimini balıkçılıktan sağlayan yaklaşık 600 ailenin ekmeğiyle oynamayın.” dedi.
1 Haziran 2022 Çarşamba 15:50

 
TRABZON'A HAYIRLI OLSUN
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Maraş Caddesi ile ilgili konuştu. Hacısalihoğlu “İlk serilen yerlerde görüntü güzel. Ama işleyişle beraber, malzemenin kalitesi, artı eksi sıcaklıklarda ne kadar deforme olur onlar çalışmaya başladıktan sonra görülecek. Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:58

 
Fenerliler Başkan Genç'i CİMER'e şikayet etti!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un şampiyonluk maçında, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte kendisinin de taraftarlarla beraber sahaya indiğini açıkladı. Genç, “Ahdım vardı” dedi.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 18:07

 
Çebi’den Ramazan Bayramı mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir. Bayramımız mübarek olsun.” dedi.
1 Mayıs 2022 Pazar 10:25

 
TİSKİ'Yİ AKÇAABAT'A SIĞDIRAMADILAR
Güner “TİSKİ’yi Akçaabat’a sığdıramadılar .” Dedi.
22 Nisan 2022 Cuma 16:34

 
Güner "Kantarın Topuzu Kaydı"
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, faaliyet raporu değerlendirmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun mahalle ziyaretlerini daha çok Ortahisar’da yapmasının üzerine itiraz ederek “Burada bari bir oranı yakalayalım” dedi.
15 Nisan 2022 Cuma 18:18

 
Başkan Kara ve TESOB yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar programına katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında, esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi. Esnaf ve sanatkârın, Anadolu’nun vatan hâline gelmesinde çok önemli misyonu olan ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileri olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asırlar boyunca Anadolu’da devletler kurulmuştur, yönetimler değişmiştir, ancak binlerce yıllık birikimiyle esnaf ve sanatkârımız daima bu toprakların harcı olmaya devam etmiştir” dedi.
15 Nisan 2022 Cuma 17:28

 
“Sümela’nın açılması Maçka esnafına nefes aldıracaktır”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Sümela Manastırı’nın 1 Mayıs’ta ziyarete açılmasının beklendiğini ifade ederek, “Sümela’nın açılması Maçka esnafına nefes aldıracaktır. Turizm sezonunun şimdiden tüm esnafımız için bereketli olmasını diliyorum” dedi.
8 Nisan 2022 Cuma 13:29

 
Trabzon İl Başkanından flaş uyarı: Dolar 20 TL'yi görebilir...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Enerji, turizm ve ihracat kayıplarının cari açığı 100 milyar dolara taşıyacağına dikkat çekerek:" Dolar 20 bandını görebilir."dedi.
23 Mart 2022 Çarşamba 17:28

 
Rize'de Trabzonspor'a yapılanlar hayrete düşürdü
Süper Lig’in 30.haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanan maç sonrası yaşanan bazı olaylar ‘Pes’ dedirtti.
19 Mart 2022 Cumartesi 00:49

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur