Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Cam haberleri
 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın camiasının gününü kutladı.
9 Ocak 2024 Salı 18:36

 
MHP BAŞKANI EŞİNİ TOPRAĞA VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, bugün öğle namazını takiben Ak Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Yeşiltepe Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.
7 Kasım 2023 Salı 18:55

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı
TRABZON, TESOB - 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Boztepe Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu ve Cuma Namazı sonrası lokma dağıtıldı.
22 Eylül 2023 Cuma 18:02

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
Trabzon’un fethindeki büyük sır:100 Bin Kişilik Görünmez Ordu!
Üniversitemiz tarafından düzenlenen 562. Yıldönümünde Trabzon’un Fethi ve Tarihsel Arka Planı adlı panel büyük ilgi gördü. Tarih Profesörü Kenan İnan: “Bizans Tekfuru, fetih ordusunu denizden bekliyordu. Fatih ise güneyden kuşların uçamadığı ormanlardan ve yamaçlardan inerek Trabzon’u aldı.”
15 Ağustos 2023 Salı 18:26

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
Akçaabat Bir Değerini Daha Kaybetti
Akçaabat'ımızın önemli değerlerinden, Akçaabat Kültür Sanat ve Müzik Derneği Koro Şefi Salih Kazancıoğlu hocamızın vefat haberini üzüntü ile karşıladık.
16 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
“Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim.
AK Parti Milletvekili Adayından esnafın dükkan camına önemli not: “Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim. Unutursam Lütfen Arayın”
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:44

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
ADA CEVAP VERDİ
Murat Ada: “Trabzon’da Afganlılara yönelik geçici konsolosluk açıldığı, üstelik kimlik verileceği iddiaları çamur at izi kalsın anlayışının ürünü birer safsatadan ibarettir.
19 Mart 2023 Pazar 18:11

 
TİSKİ'den Anlamsız Uygulama
Akçaabat’ta Çarşı Camisinin alt kısmında bulunan wc’nin suyunun kesilmesine vatandaş tepki gösterdi.
3 Şubat 2023 Cuma 18:20

 
MUAMMER TOPÇU HAYIRLA YÂD EDİLDİ
Yüzlerce gencin yetişmesinde büyük emeği olan Milli Gençlik Vakfı (MGV) Trabzon eski şube başkanı eğitimci-öğretmen vakıf insanı Muammer Topçu (1954-1999) hocamız için vefatının yıldönümünde anma programı düzenlendi.
9 Ocak 2023 Pazartesi 16:29

 
ÇAMBURNU VE YENİAY’IN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Sürmene Balıklı-Çamburnu-Yeniay Kanalizasyon İnşaatı şantiyesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Sürmeneli hemşehrilerimizin yoğun şikâyet ettiği bir sorunu daha bu çalışmayla gidermiş oluyoruz” dedi
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:52

 
AYDER'DE AKÜLÜ ARABA DÖNEMİ BAŞLIYOR
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylasına yapılacak olan otopark sayesinde yaylada sadece akülü arabalarla gezilecek.
29 Aralık 2022 Perşembe 03:05

 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi; gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Ortahisar Belediyesi’nin Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nin şehre cazibe kazandıracağını söyleyerek “cam seyir terasları ve yürüyüş platformuyla ziyaretçileri şehrimizi farklı bakış açılarıyla seyredebilecek.” dedi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:09

 
İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Maden İşçilerini ziyaret etti!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yatan eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile AK Parti milletvekili Şamil Ayrım’ı hasta yataklarında ziyaret etti. Aynı hastanede yatan, Bartın Amasra’da yaşanan grizu patlamasından yaralı kurtulan 6 maden işçisinin aileleriyle de bir araya gelen İmamoğlu, “Bu an itibariyle devletimizin her kurumu hem kaybettiklerimizin yakınlarına hem burada sizlerin yakınlarına her türlü kucağı açacaktır. Evlatlarınız, evlatları
27 Ekim 2022 Perşembe 00:02

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
KTÜ REKTÖRÜNE ANLAMLI ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Orman Mühendisi Dr. Yavuz Okunur KOCAMANOĞLU ve Salih BEŞLİ , Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’yı makamında ziyaret ettiler.
5 Ekim 2022 Çarşamba 16:16

 
JANDARMADAN KAÇAMADILAR
J. K. lığı Narkotik Timlerininde Kaçamadılar
10 Eylül 2022 Cumartesi 08:09

 
AKÇAABAT'TA YAZ KUR’AN KURSU ETKİNLİKLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, hayatın bütün alanlarında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı günümüzde, toplumun geleceği ve güvencesi olan gençlere sahih dini bilgiyi en doğru şekilde sunmak amacıyla 18 Temmuz – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ülke genelinde tüm cami ve Kur’an kurslarında “Yaz Kur’an Kursu” eğitimi planlamıştır.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:40

 
Jasat Dedektiflerinden Yine Kaçamadılar
Trabzon ili Araklı İlçesi Çamlıca Mahallesinde Z.A.(63-E) isimli şahsa ait evde “Evden Hırsızlık” Olayı meydana geldiği öğrenilmiştir.
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:43

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER DİLEDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak çocuklara ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.
18 Haziran 2022 Cumartesi 20:03

 
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu “Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi” başladı
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu, siber güvenlik ekosisteminin geliştirilmesi kapsamında kamu kesimi, özel sektör, STK'ler ve akademik camianın bir araya getirildiği “Karadeniz Siber Güvenlik Zirvesi” Zonguldak’ta başladı.
14 Mayıs 2022 Cumartesi 08:02

 
Chp’li Ahmet Kaya Bayrak Asarken Yaşamını Yitiren Trabzonspor Taraftarının Evini Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Sakarya’da evinin camına Trabzonspor bayrağı asmak isterken düşerek yaşamını yitiren Trabzonspor taraftarı Avni Küçük’ün evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı ve taziye dileklerini ileterek acılarını paylaştı.
18 Mart 2022 Cuma 15:44

 
3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Abdülhamit Han Kur'an Kursu ve Cami Yaptırma Derneği Seçim Yaptı.
11 Şubat 2022 Cuma 18:41

 
Tezyînatsız camiler ve Kur’an kursları Elif hoca ve talebeleri ile bezeniyor
ÇİÇEKLİDÜZ KÖYÜ AŞAĞI MAHALLE CAMİİ KUR’AN KURSU KIBLE DUVARINA KALEM İŞİ SÜSLEMESİ.
24 Ocak 2022 Pazartesi 15:37

 
TFF HARCAMA LİMİTLERİNİ AÇIKLADI!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2021-2022 Sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi takım harcama limitlerini açıkladı.
11 Ocak 2022 Salı 16:30

 
Muhtarın yol öfkesi
Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, Yıldızlı Toki’de yolların bozuk ve sürekli çamurlu olmasına adeta isyan etti.
4 Ocak 2022 Salı 09:09

 
KURUÇAM'DA 24 KASIM FARKI
KURUÇAM MAHALLESİ HALKI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE 50 ÖĞRETMENİ BİR ARAYA GETİRDİ.
28 Kasım 2021 Pazar 13:39

 
Sözde havyan severler yalanla takipçi kasma oyunu yalan çıktı
Çamur at izi kalsın yok!
5 Ekim 2021 Salı 16:07

 
ZİRAAT ODASI SORUNU ÇÖZDÜ
Akçaabat ilçemize bağlı ACISU-AKÇAKÖY-DEMİRKAPI-ESENTEPE-KURUÇAM-MADEN-TÜTÜNCÜLER-YAYLACIK mahallelerimizde Kadostra yenilemesinden dolayı mahallelerimizdeki fındık üreticilerimiz fındık satışı İçin randevu alamıyorlardı.
14 Eylül 2021 Salı 10:31

 
Kocaman Açıkladı: Eğitimde İki Kuruma Ödenek Çıktı
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Çarşıbaşı Öğretmenevinin tadilatı ve Gazi İlkokulu’na konferans salonu yapılmasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gerekli ödeneğin çıktığını söyledi.
9 Eylül 2021 Perşembe 00:26

 
ORHAN MUHTAR'DAN BAYRAM MESAJI
KURUÇAM MUHTARI BAYRAM MESAJI YAYINLADI
19 Temmuz 2021 Pazartesi 21:10

 
Akçaabat’ta Projeler Hayata Geçiyor
Akçaabat’ın merkezindeki Ak Camii önündeki Fatih Parkı revize edilerek nitelikli ve sağlıklı bir meydan olarak kullanım alanları içerisine kazandırılacak.
25 Haziran 2021 Cuma 11:15

 
TFF harcama limitlerini aşan takımlar için harekete geçti! 3 takım ihtar aldı
Antalyaspor, Başakşehir ve Gaziantep FK'ya harcama limitlerini aştıkları için ihtar cezası verildi.
5 Mayıs 2021 Çarşamba 16:11

 
FISTIK ÇAMI TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞTU
Yenilebilir ve ticari değeri yüksek olan Çam Fıstığının bölgemizde yetiştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni kuracağımız bahçe için gerekli olan fidanı kendimiz üreteceğiz.
17 Mart 2021 Çarşamba 17:32

 
SERVET ANNE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi.
14 Mart 2021 Pazar 15:22

 
Belediye den Miraç Kandili Özel Programı
Miraç Kandili Özel Programı Kavaklı Rahman Cami'nde
10 Mart 2021 Çarşamba 17:30

 
Bölgemizin En Büyük Kur'an Kursu Yükseliyor
Abdülhamit Han Kur'an Kursu ve Camii Külliye İnşaatının son etabı olan Cami kısmında kubbe betonu atılmaya başlandı.
7 Şubat 2021 Pazar 13:42

 
Fol Deresi Islahı 2021 Haziran’da bitiyor.
2016 Yılında ihale edilen Vakfıkebir–Tonya Fol Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı Kalınçam mahallesi dere ıslahı ve tarım arazilerinin korunması projesi 2021 yılı Haziran ayında tamamlanacak.
19 Ocak 2021 Salı 18:55

 
TFF resmen açıkladı!
İşte Trabzonspor'un harcama limiti
4 Ocak 2021 Pazartesi 15:40

 
Başkan Ankara: Düzköy’deki 80’in Üzerinde Camiyi CHP’li Belediye verdi !
Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara; ilçedeki iki camiyi ve öğretmen lojmanını Maliye’ye vermeleri nedeniyle CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın kendisine yönelttiği eleştirilere sert cevap verdi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:28

 
Çarşıbaşı AK Parti istifa etti
AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman Yönetim Kurulu ile birlikte istifa etti.
3 Aralık 2020 Perşembe 10:33

 
İrfanlı Büyük Camii'nde ilk Cuma Namazı heyecanı
Of Belediyesinin himayesinde hayırsever vatandaşların desteği ile 2016 yılında yapımına başlanan ve Of’un ikinci büyük camisi olan İrfanlı Büyük Camii, cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı.
23 Kasım 2020 Pazartesi 10:31

 
Trabzon'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlanacak
Trabzon’da 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
1 Ekim 2020 Perşembe 17:31

 
3 İLÇE BİRBİRİNE BAĞLANIYOR
Tonya’nın Kozluca Mahallesi Çamlık Deresi üzerine 3 ilçeyi birbirine bağlayacak köprü yapılıyor.
5 Eylül 2020 Cumartesi 19:14

 
HIDIRNEBİ YAYLA ETEKLERİNDE AZMİN ZAFERİ
Akçaabat ilçesi Kuruçam mahallesinde yaşayan İsa LÜLECİ kendini tarıma adamış bir örnek üretici. Daha önceleri esnaflık yapan LÜLECİ huzuru doğada bulanlardan. Azimli ve kararlı.
11 Ağustos 2020 Salı 14:55

 
Sultan Alparslan Camii ibadete açıldı
Sultan Alparslan Camii bugün yapılan açılış töreni ile birlikte ibadete açıldı.
30 Temmuz 2020 Perşembe 10:59

 
ARTIK BİLETLE DEĞİL ABDESTLE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’tan Ayasofya Camii açıklaması
23 Temmuz 2020 Perşembe 18:46

 
AYASOFYA İÇİN DÜNYA NE DİYOR?
Kurtuba Cami kiliseye çevrilirken susmuştu
12 Temmuz 2020 Pazar 17:49

 
CAMİ ÖZLEMİ SONA ERTDİ
Corona virüs nedeniyle bir süredir ibadete kapalı olan camiler, 74 gün sonra Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı.
30 Mayıs 2020 Cumartesi 18:03

 
CAMiLER YARIN İBADETE AÇILIYOR
Trabzon'da 1216 cami ve 45 cami dışı olmak üzere toplam 1261 sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde yarın ibadete açılacak
28 Mayıs 2020 Perşembe 09:20

 
VAKFIKEBİR'DE 130 ÖĞRENCİ İLE "ÇOCUK-CAMİ BULUŞMASI" ETKİNLİĞİ
Vakfıkebir'de, Kemaliye İlkokulu'ndan 130 öğrencinin katılımıyla “Çocuk-Cami Buluşması” etkinliği düzenlendi.
11 Mart 2020 Çarşamba 07:44

 
FİYATIMIZI VE KALİTEMİZİ KIYASLAYIN
LATİFOĞLU CAM BALKONA DANIŞMADAN CAM BALKON YAPTIRTMAYIN
5 Mart 2020 Perşembe 09:10

 
Kemaliye mahallesi camiye kavuşuyor.
Akçaabat’ın Kemaliye mahallesinde ilk kez bir camii yapılarak mahalle halkına hizmet verecek.
2 Mart 2020 Pazartesi 09:22

 
Kulluk için yok engel
Cami-Engelli Buluşması Söğütlü Ulu Cami'de Gerçekleştirildi.
28 Şubat 2020 Cuma 16:55

 
VAKFIKEBİR BÜYÜKLİMAN MAHALLESİ İMAM HATİP CAMİİ'NDE "ÇOCUK CAMİ BULUŞMASI" ETKİNLİĞİ
Vakfıkebir Büyükliman Mahallesi İmam Hatip Camii'nde, hafta sonu "Çocuk Cami Buluşması" etkinliği düzenlendi.
25 Şubat 2020 Salı 00:27

 
“KULLUK İÇİN YOK ENGEL, YETER Kİ SEN DE CAMİYE GEL”
"CAMİ-ENGELLİ BULUŞMASI” ETKİNLİĞİNE, İL MÜFTÜSÜ OSMAN AYDIN VE İLÇE MÜFTÜLERİ DE İŞTİRAK ETTİ
21 Şubat 2020 Cuma 16:19

 
"KULLUK İÇİN YOK ENGEL, YETER Kİ SEN DE CAMİYE GEL"
Vakfıkebir'de, "Cami-Engelli Buluşması" etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.
31 Ocak 2020 Cuma 00:11

 
AKÇAABAT YEPYENİ BİR FESTİVALE HAZIRLANIYOR.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organizasyonu yapılan ve ilk olması bakımından da önemli "Kar ve Horon Şenliği" 02 Şubat 2020 Pazar günü saat: 11.00'de Hıdırnebi Yaylası Merkez Camii yanındaki alanda düzenlenecek.
24 Ocak 2020 Cuma 18:44

 
FEVZİYE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE "ÇOCUK-CAMİ BULUŞMASI" ETKİNLİĞİ
Vakfıkebir Fevziye Ortaokulu öğrencileriyle, "Çocuk-Cami Buluşması" etkinliği düzenlendi.
25 Aralık 2019 Çarşamba 01:56

 
MERKEZ ENSAR CAMİİ’NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI
Vakfıkebir Merkez Ensar Camii’nde ‘Sabah Namazı Buluşması’ gerçekleştirildi.
8 Aralık 2019 Pazar 12:51

 
TOKİ CAMİİ’NDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI
Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Körez Mahallesi Toki Camii'nde 'Sabah Namazı Buluşması' gerçekleştirildi.
23 Kasım 2019 Cumartesi 00:20

 
150 ÖĞRENCİ SABAH NAMAZINA İŞTİRAK ETTİ
Vakfıkebir'de, sabah namazı vaktinde düzenlenen "Çocuk-Cami Buluşması" etkinliğine yaklaşık 150 öğrenci iştirak etti.
13 Kasım 2019 Çarşamba 19:50

 
VAKFIKEBİR'DE HATMİ ŞERİF OKUNDU VE DUA EDİLDİ
Vakfıkebir Merkez Ensar Camii'nde hatmi şerif okundu ve dua edildi.
10 Kasım 2019 Pazar 00:00

 
Trabzon'da Cami inşaatında çökme!
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en büyük cami ve külliye inşaatının avlu kısmında yaşanan çökmede 2 işçi yaralandı.
7 Ekim 2019 Pazartesi 16:21

 
SANDIKCI'DAN BASIN AÇIKLAMASI
YENİDEN REFAH PARTİSİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI BARIŞ SANDIKCI 'NIN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BASIN AÇIKLAMASI.
5 Ekim 2019 Cumartesi 10:38

 
Tarihi kilisenin çatısında ağaç çıktı
Gümüşhane’de tarihi Ayvalos Kilisesi'nin çatısında kendiliğinden büyüyen çam ağaçları görenlerin dikkatini çekiyor.
24 Eylül 2019 Salı 17:11

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞI DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI
Geleceğe dair en büyük umudumuz çocuklarımız, değerli aileler ve eğitim camiamız, bir eğitim öğretim yılını daha heyecanla karşılamaya hazırlanırken, biz yerel yöneticiler de eğitime katkı sunacak çalışmalarımızla bu heyecana ortak oluyoruz.
9 Eylül 2019 Pazartesi 10:29

 
Darıca Mahallasi Mezarlık Camii dualarla hizmete açıldı.
Cami İmam-Hatibi Ömer Akgün hocamızın önderliğinde, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla 8 ayda tamamlanan Darıca Mezarlık Camii için Müftülüğümüz açılış programı düzenledi.
1 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

 
MİNİKLERİN TAKDİRE ŞAYAN DUYARLILIĞI
Akçaabat’ın Yıldızlı Mahallesi’nde yaşayan İlknur İzel Demirci, Şevval İpek Demirci, Naz Şahin ve Asya Irmak Eyüpoğlu; evde yaptıkları limonataları satarak elde ettikleri geliri Yıldızlı Mahallesi’nde yapımı devam eden caminin bağış kutusuna attılar.
18 Haziran 2019 Salı 20:45

 
BU MÜFTÜ ÇOK FARKLI
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE "ÇOCUK CAMİ BULUŞMASI" ETKİNLİĞİ
29 Mayıs 2019 Çarşamba 14:30

 
Bu market işçi değil patron arıyor
Trabzon'un Çaykara ilçesinde bir marketin camındaki ilan dikkat çekiyor. İşçi bulamayan market sahibi çareyi patron aramakta buldu.
17 Nisan 2019 Çarşamba 16:57

 
Türkeş İçin Mevlid-i Şerif okutulacak.
Alparslan Türkeş İçin Ak Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır.
3 Nisan 2019 Çarşamba 19:00

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs Şalpazarı ilçesini ziyaret etti.
Örs, beraberinde Millet İttifakı Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Mehmet Öngöz ile birlikte Çamlı, Sayvançatak, Geyikli ve Kabasakal Mahallesi'nde Şalpazarlılarla buluştu.
23 Mart 2019 Cumartesi 00:48

 
Ahi Evren Camisi ibadete açıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Camisi, bugün kılınan ilk Cuma namazı ile ibadete açıldı.
22 Mart 2019 Cuma 10:37

 
Ahi Evren Cami yarın ibadete açılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ahi Evren Cami yarın ibadete açılıyor.
21 Mart 2019 Perşembe 16:45

 
Herkes bunu bekliyordu
Dünyada sarıçam ormanlarının deniz seviyesine inebildiği nadir alanlardan olan ve 2 yıl önce çıkan yangında zarar gören Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiindeki Sarıçam Ormanı'na yangın sonrası geçen 2 yılda yaklaşık 29 bin yeni sarıçam fidanı dikildi.
20 Mart 2019 Çarşamba 10:31

 
MÜSİAD TRABZON’DAN KINAMA
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, Yeni Zelanda’da iki camiye yönelik gerçekleştirilen saldırılara ilişkin kınama açıklama yaptı.
16 Mart 2019 Cumartesi 18:09

 
Ziraat Odası Çiftçiyi Bilgilendiriyor.
Akçaabat Ziraat Odası Tarım danışmanlarının mahallelerden gelen talep üzerine gerçekleştirdiği toplu eğitim buluşması bu hafta Derecik Uğurlu Kocatepe Camiinde yapıldı..
8 Mart 2019 Cuma 18:52

 
BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET
Akçaabat’ta kısa bir süre önce temeli atılan ve Doğu Karadeniz’in en büyük külliyesi olacak olan Abdulhamit Han Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cevat Birinci ve yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret
26 Şubat 2019 Salı 17:21

 
Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Soğuksu Mahallesi’nde, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımına başladıkları cami ve otopark inşaatını tamamladıklarını ifade etti.
17 Şubat 2019 Pazar 08:46

 
KURUÇAM DERNEĞİ SEÇİM YAPTI.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneği Seçim Yaptı.
17 Ocak 2019 Perşembe 19:46

 
FATURA RİZE’YE
Yeşil-Mavili taraftarlar, Medical Park Stadı’ndaki lavabo ve camları kırdı
24 Aralık 2018 Pazartesi 04:45

 
Yol trafiğe açıldı
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Tabakhane Cami altında Tabakhane köprüsü çıkışındaki su borusunun patlaması sonucu trafiğe kapanan yol yapılan çalışmalardan sonra yeniden ulaşıma açıldı.
15 Kasım 2018 Perşembe 00:59

 
Çarşıbaşı’ndan Gümrükçüoğlu’na teşekkür
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile Çarşıbaşılı muhtarlar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiler.
13 Kasım 2018 Salı 07:52

 
AĞABEY ÖRS UĞURLANDI
Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hasan Örs, Merkez Yeşilova Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
26 Eylül 2018 Çarşamba 09:05

 
EKONOMİYE KATKI SAĞLIYORLAR
Trabzon’da kadınlar ürettikleri ürünleri, Trabzon Kireçhane Mahallesi Merkez Cami önünde kurulan köy pazarında satışa sunuyor.
13 Eylül 2018 Perşembe 19:16

 
Soğuksu Mahallesi camiine kavuşuyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yapımını sürdürdüğü cami inşaatına aralıksız olarak devam ediliyor.
6 Eylül 2018 Perşembe 10:12

 
Herkes büyük emek verdi
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray galibiyetinde futbolcu, teknik heyet ve yönetimin katkısının olduğunu ancak başarının tüm camia ile gelebileceğini söyledi.
5 Eylül 2018 Çarşamba 00:00

 
TRABZON’UN KÜLLİYESİ YÜKSELİYOR
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Trabzon’un evladı Erdoğan Bayraktar’ın öncülüğünde yaptırılan caminin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
24 Ağustos 2018 Cuma 14:16

 
Trabzon Ülkü Ocakları Ahmet Çamur'u Kabri Başında Andı
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı şehadetinin 3. yıldönümünde hemşehrimiz Şehit Özel Harekat Polisimiz Komiser Ahmet Çamur'u kabri başında dualarla yad etmiştir.
17 Ağustos 2018 Cuma 20:07

 
BU DA ZEHİR ODASI!
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde apart oteldeki özel odada iklimlendirme sistemi kurarak Hint keneviri yetiştiren E.A., gözaltına alındı.
27 Temmuz 2018 Cuma 08:24

 
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA MEVLİT OKUTULDU
Akçaabat Belediyesi, hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimiz için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ortamahalle yeni Camii’de Cuma namazı öncesi Demokrasi şehitleri için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttu.
16 Temmuz 2018 Pazartesi 08:56

 
TEMELİ DUALAR LA ATILDI
İçerisinde kapalı yüzme havuzu, spor salonları ve konferansa salonlarının da yer alacağı Abdulhamit Han Kur'an Kursu ve Cami inşaatının temeli Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un katılımıyla atıldı.
30 Haziran 2018 Cumartesi 21:59

 
Temel Atma Törenine Davetlisiniz
Sitemize açıklamada bulunan Cevat Birinci " İlçemiz Söğütlü Mahallesinde yapımı devam eden Karadeniz Bölgesinin en büyük külliyelerinden Abdülhamit Han Kur'an Kursu ve Camii inşatımızın hafriyat ve istinat duvarı çalışmalarını hamd olsun bitirdik.
25 Haziran 2018 Pazartesi 15:14

 
Borcu olan vatandaşlara müjde
Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7143 Sayılı Kanun kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesinin alacaklı olduğu 31 Mart 2018 öncesi; kira ücreti, ecrimisil ücreti, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, elektrik ve havagazı tüketim vergisi, işgaliye harçları ve diğer harçlar, katı atık ücreti, harcama iştirak payları ile TİSKİ Genel Müdürlüğünün alacaklı olduğu içme suyu ve atıksu ücretleri yeniden yapılandırılıyor.
18 Haziran 2018 Pazartesi 12:42

 
Sporu siyaset için kullanmayacağım
İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, spor camiasına iftar yemeği verdi. Sporla siyasetin karıştırılmaması gerektiğini söyleyen Örs, “Milletvekili olursam sizlere söz veriyorum, sporu siyaset için kullanmayacağım, Trabzonspor ve spor camiasının emrinde olacağım.” dedi.
14 Haziran 2018 Perşembe 15:08

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur