Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Bolu haberleri
 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
ANNE BÖLÜKBAŞI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Hayatını kaybeden meslektaşımız Cengiz Bölükbaşı’nın annesi Emine Bölükbaşı, son yolculuğuna uğurlandı.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:33

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencilerle bir araya geldi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:25

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
AKÇAABAT’TA PLAJ VOLEYBOLU FİNALİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesince düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası’nda final maçı yapıldı; ödüller sahiplerini buldu.
8 Eylül 2023 Cuma 10:07

 
MAZİSİ BAŞARILARLA MÜZESİ KUPALARLA DOLU
Türk futbolunun en gözde kulüpleri arasında yer alan Trabzonspor’un 56. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 20:17

 
Trabzon Üniversitesi, öğrencilere daha fazla seçenek sunuyor!
Trabzon Üniversitesinde yeni açılanlarla birlikte bölüm sayısı 59'a yükseldi. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin 11'i yeni olmak üzere 59 bölümüyle öğrencilerini beklediği vurgulandı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 10:40

 
Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı
Denizlerdeki hâkimiyetimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Trabzon’da tören düzenlendi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 10:48

 
Seramik Sergisi hayran bıraktı
RESİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYETİ MUHTEŞEM BİR SÜRPRİZLE TAMAMLADI
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:32

 
SBF Sağlık Yönetimi Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi.
25 Mayıs 2023 Perşembe 17:24

 
Trabzon Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Öğrencilerinden Sanat Müziği Konseri
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencileri, Öğr. Gör. Serdar Okur şefliğinde Türk Sanat Müziği repertuarından seçkin örnekler sundu.
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:02

 
Trabzon’daki Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülke katılıyor
Trabzon’da 18 – 28 Şubat tarihleri arasında yapılacak 15’inci Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülkenin katılacağı belirtildi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:27

 
Keman Solo ve Keman Orkestrası Konseri Mest Etti
Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı tarafından düzenlenen “Keman Solo ve Keman Orkestrası” konseri müzikseverleri mest etti.
29 Aralık 2022 Perşembe 12:35

 
BARÜ’de Doç. Dr. Hicran Karataş TÜBA-TESEP ödülü aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran Karataş, TÜBA-TESEP Bilimsel Telif Eserleri Ödülü almaya hak kazandı.
16 Kasım 2022 Çarşamba 10:23

 
AKÇAABAT’TA ORGAN BAĞIŞI KONULU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Osman Bulut ve Organ Bağışı bölümü ekipleri tarafından ‘Organ Bağışı’ bilgilendirme semineri yapıldı.
29 Ekim 2022 Cumartesi 12:50

 
EFSANE BÜYÜKŞEHİRDE
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek yapılan çalışmlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:14

 
Meslektaşımızın mutlu günü
Akçaabat Yeni Haber Gazetesi eski Yazı İşleri Müdürlerinden Cengiz Bölükbaşı, 26 Ağustos Cuma günü düzenlenen düğün töreni ile yaşamını Tuğba Dikmen’le birleştirdi.
30 Ağustos 2022 Salı 18:53

 
Başkan Zorluoğlu Ve Şenol Güneş Birlikte Trabzon’u Gezdi
Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane isimlerinden, A Milli Takım eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, tatil için geldiği memleketinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile buluştu.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 00:27

 
AKÇAABAT’TA 3*3 SOKAK BASKETBOL TURNUVASI BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi bünyesinde düzenlenen 3*3 Sokak Basketbolu Turnuvası Akçaabat Sahil parkta başladı.
2 Temmuz 2022 Cumartesi 18:29

 
Bölükbaşı'nın Mutlu Günü
Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Cengiz Bölükbaşı nişanlandı.
14 Haziran 2022 Salı 10:00

 
Türk Futbolunun Efsanelerine Üniversitemizden Büyük Onur
Trabzonspor eski Teknik Direktörü Sayın Ahmet Suat Özyazıcı’ya, mevcut Teknik Direktör Sayın Abdullah Avcı’ya ve 2002 Dünya Kupası’nda Milli Futbol Takımımıza üçüncülük kazandıran Sayın Şenol Güneş’e, Türk futbolunun gelişimindeki üstün hizmetleri ve bu alanda Trabzon’un ve Türkiye’nin uluslararası düzeyde tanıtımındaki önemli katkılarından dolayı Trabzon Üniversitesi Senatosu’nun 17.05.2022 tarih ve 52 sayılı kararı ile Antrenörlük alanında Fahri Doktor unvanı tevcih edilmiştir.
18 Mayıs 2022 Çarşamba 10:29

 
Meteoroloji'den yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre ülke genelinde yarından itibaren yağışlı hava etkili olacak. Sağanak yağış; yurdun büyük bölümünde perşembe gününe kadar etkili olacak.
16 Nisan 2022 Cumartesi 00:46

 
Eren Bülbül Hatıra Ormanı
Paris Trabzonlular Derneği tarafından, Trabzon'da 5 yıl önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül'ün anısına Bursa'nın Mudanya ilçe kırsalındaki Göynüklü Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.
21 Mart 2022 Pazartesi 18:28

 
Bartın Üniversitesinde BATIKAF’ta sunulan fırsatlar anlatıldı
Bartın Üniversitesinin yoğun ilgi gören “BATIKAF Tanıtım Toplantısı”nda öğrenci ve mezunlar 25-26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu’da gerçekleştirilecek fuara davet edildi.
10 Mart 2022 Perşembe 17:09

 
ÖZKAN SÜMER’İN KABRİ ANIT MEZAR HALİNE GETİRİLDİ
Trabzonspor ve Türk futboluna hayatını adayan Özkan Sümer’in Trabzon’un Maçka ilçesindeki kabri, anıt mezara dönüştürüldü. Trabzonspor’un efsane ismi Sümer’in karakterinin yansıtıldığı anıt mezarın yapımını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu üstlendi.
7 Mart 2022 Pazartesi 18:54

 
Bartın Üniversitesinin de paydaşı olduğu BATIKAF için hazırlık çalıştayı gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve beraberindekiler, 17 üniversitenin paydaşlığı ile Bolu’da gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) öncesi düzenlenen hazırlık çalıştayına katıldı.
24 Şubat 2022 Perşembe 17:00

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI’NDAN “UZMAN ELLER PROJESİ” İÇİN ÇAĞRI
Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden;Meslek yüksekokulları dâhil üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezun kişilere; tüm illerde kırsal alanda uygulayacağı; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri sektörlerinde, eğitimli işgücü ile tarımsal üretimin miktarını, kalitesini ve verimliliğini arttırmak, kırsal alandaki tarımsal üretim yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara 100.000 TL.'ye kadar hibe desteği verilecektir.
1 Şubat 2022 Salı 18:00

 
Prof. Dr. Haydar Baş belgeselle anıldı
‘BENİM’ adını taşıyan belgesel serisinin üçüncü bölümünün Galası Haydar Baş’ın memleketi Trabzon’da yapıldı
30 Ocak 2022 Pazar 13:02

 
Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bulut “Genç Araştırmacı Ödülü”nün sahibi oldu
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Bulut, Hidrojen Teknolojileri Derneği tarafından “Genç Araştırmacı Ödülü”ne layık görüldü.
21 Ocak 2022 Cuma 12:11

 
Dünya için yeni bir endemik bitki türü keşfedildi
Bartın Üniversitesinde Öğretim Üyesi Dr. Bilge Tunçkol ve ekip arkadaşları tarafından Bolu Yedigöller Milli Parkında yapılan çalışmalarda Dünya için yeni bir endemik bitki türü keşfedilerek bilim dünyasına tanıtıldı.
12 Ocak 2022 Çarşamba 10:42

 
TÜBA Asosiye üyeliğine seçilen Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran beratını aldı
Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Asosiye üyeliğine seçilmesinin ardından beratını aldı.
22 Aralık 2021 Çarşamba 09:48

 
Özkan Sümer Anılacak...
Türk Futbolunun duayen isimlerinden Özkan Sümer, ölümünün birinci yıldönümünde 22 Aralık Çarşamba günü çeşitli etkinliklerle anılacak.
20 Aralık 2021 Pazartesi 19:31

 
Jandarma Komutanı Artık asaleten göreve başladı
Bir süre önce Akçaabat jandarma bölük komutanlığında vekaleten sürdürdüğü göreve asaleten atandı.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 18:13

 
Bartın Üniversitesi “Akıllı Tercih” programlarında tanıtıldı
Bartın Üniversitesinde yer alan bölüm ve programlar “Akıllı Tercih” programları kapsamında düzenlenen 12 ayrı canlı yayında aday öğrencilere tanıtıldı.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 17:28

 
AKÇAABAT AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ, "EVLENDİRME" TİYATRO OYUNU İLE DEVAM ETTİ
Açık Hava Tiyatro Günleri’nde Akçaabat Belediye Tiyatrosu, Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı ‘Evlendirme’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti.
10 Temmuz 2021 Cumartesi 20:02

 
AKÇAABAT AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ, "EVLENDİRME" TİYATRO OYUNU İLE DEVAM ETTİ
Açık Hava Tiyatro Günleri’nde Akçaabat Belediye Tiyatrosu, Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı ‘Evlendirme’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti.
9 Temmuz 2021 Cuma 09:20

 
Üniversitemizde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
Rektörlüğümüz himayelerinde Üniversitemizin tüm bölüm ve programlarına yönelik Mezuniyet Töreni düzenlendi.
8 Temmuz 2021 Perşembe 18:15

 
AKÇAABAT’TA SANAT KURSLARI BAŞLIYOR
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Resim ve Müzik Bölümlerine hazırlık kursları başlıyor.
18 Haziran 2021 Cuma 18:16

 
ORTAMAHALLE PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR
Osmanlı Dönemi'ne ait evleri, Arnavut kaldırımlı taş sokakları, çeşmeleri ve mahalle kültürüyle “Doğu Karadeniz’in Safranbolu’su” olarak nitelendirilen Ortamahalle yapılan restorasyon çalışmaları ile pandemi sonrasına hazırlanıyor.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:50

 
Bartın Üniversitesi’nde 3 bölüme daha bu yıl öğrenci alınacak
Bartın Üniversitesi tarafından Yükseköğretim Kurulu’na (YÖK) yapılan başvuru sonucunda 3 bölüme daha öğrenci alınmasına karar verildi.
5 Mayıs 2021 Çarşamba 16:02

 
Trabzon Üniversitesinde Yeni Bölüm, Anabilim Dalı ve Programlar Açıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Rektörlüğümüzün üniversitemiz bünyesinde yeni bölüm, anabilim dalı ve programlar açılmasına ilişkin tekliflerini değerlendirerek İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu bünyesinde altı yeni bölüm, 15 anabilim dalı ve iki programın açılmasını uygun gördü.
27 Nisan 2021 Salı 17:55

 
Bartın Üniversitesi öğrencilerine yurt dışı eğitim ve staj olanakları anlatıldı
Bartın Üniversitesi'nde çevrimiçi olarak düzenlenen ‘Erasmus ile Kariyerine Yön Ver’ etkinliğinde Avrupa Birliği (AB) üyesi 19 ülkedeki 46 üniversiteden 182 bölüme yapılabilecek öğrenim hareketliliği ve yurt dışında staj yapabilme konularında bilgiler verildi.
22 Şubat 2021 Pazartesi 17:43

 
Barcelona'dan, Özkan Sümer paylaşımı!
Dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Barcelona'nın Türkçe hesabından Özkan Sümer için başsağlığı mesajı yayınlandı.
22 Aralık 2020 Salı 19:29

 
Akçaabat'a yeni fakülte ve bölümler mi geliyor?
KTÜ Rektörü Çuvalcı'nın Akçaabat'a yeni fakülte ve bölümlerle ilgili sıcak baktığı öğrenildi
23 Kasım 2020 Pazartesi 22:30

 
Bartın Üniversitesi’nin bir projesi daha kabul edildi
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Dursun Kısa’nın ‘1002-Hızlı Destek Programı’ kapsamında TÜBİTAK’a sunduğu proje desteklenmeye hak kazandı.
27 Ekim 2020 Salı 19:02

 
Jandarma bölük komutanına ziyaret
Akçaabat Jandarma Bölük komutanı Yavuz Gökalp, Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat şubesi başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.
9 Eylül 2020 Çarşamba 18:50

 
Genç, üniversiteyi kazanan öğrencileri kabul etti
Ortahisar Belediyesi'nin Üniversiteye Hazırlık Kurslarından lisans ve önlisans programlarını kazanan öğrenciler Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Öğrencileri tebrik eden Başkan Genç, kazandıkları bölümlerle ilgili öğrencilerle sohbet etti.
7 Eylül 2020 Pazartesi 09:45

 
MUSTAFA KOMUTAN AĞLADI,AĞLATTI.
Akçaabat’ta görev yapan Jandarma bölük komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk veda yemeğinde yaptığı konuşma sırasında ağladı. Yemeğe katılanlarda gözyaşlarını tutamadılar.
6 Ağustos 2020 Perşembe 20:29

 
AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ’NDE “AKÇAABAT BELEDİYE TİYATROSU” TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU
Açık Hava Tiyatro Günleri’nde Akçaabat Belediye Tiyatrosu, Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı ‘Evlendirme’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti.
22 Temmuz 2020 Çarşamba 17:41

 
Akçaabat Uluslararası Plaj Sahaları İle Spor Turizminin Merkezi Olacak.
Akçaabat Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde plaj futbolu, voleybolu ve hentbolu şenliği alanının açılışı yapılıyor.
13 Temmuz 2020 Pazartesi 17:34

 
Bartın Üniversitesi’nin 2020 yılındaki 16’ıncı projesi de desteklenmeye değer görüldü
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Nesrin Korkmaz’ın TÜBİTAK “3501-Kariyer Geliştirme Programı” kapsamında sunduğu proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.
13 Haziran 2020 Cumartesi 19:00

 
Başkan Koçhan’dan İş Garantili Bölüm Müjdesi
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, YÖK’ten gelen yazı ile birlikte Maçka’da 2 yıllık ‘Eczane Hizmetleri Bölümü’ açılacağı müjdesini verdi.
4 Mayıs 2020 Pazartesi 08:25

 
Trabzon Üniversitesi’nde Yeni Bölüm ve Programlar Açılıyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Trabzon Üniversitesi’nde (TRÜ), İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde beş, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde üç yeni bölüm ve bu bölümlere bağlı olarak 17 yeni anabilim dalı ile Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nda bir yeni program açılmasına onay verdi.
6 Nisan 2020 Pazartesi 19:04

 
Akçaabat İMKB salon futbolunda Türkiye yarı finalinde
Bölgemizde futbolun her türüne olan ilgi, Salon futbolu (Futsal) alanında da kendini gösteriyor.
9 Mart 2020 Pazartesi 08:23

 
“Tıp ve Sağlık Bilimleri Çalıştayı” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ile Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği (ÜNAK) iş birliğinde “Tıp ve Sağlık Bilimleri Çalıştayı” gerçekleştirildi.
22 Şubat 2020 Cumartesi 15:51

 
“EVLENDİRME” TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Tiyatrosu yeni sezona perdelerini Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı ‘Evlendirme’ adlı tiyatro oyunu ile açtı.
6 Ocak 2020 Pazartesi 12:12

 
BELEDİYE TİYATROSU PERDELERİNİ AÇIYOR
Akçaabat Belediye Tiyatrosu yeni sezona perdelerini Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı ‘Evlendirme’ adlı tiyatro oyunu ile açıyor.
10 Aralık 2019 Salı 15:56

 
Hafızoğlu besteleri büyüledi
Fatih Eğitim fakültesi, güzel sanatlar müzik bölümü öğretim görevlisi Özdemir Hafızoğlu’nu bestelerinden oluşan konser Erzincan’ lıları mest etti.
2 Aralık 2019 Pazartesi 17:46

 
“Fark Yarat, Farkı Otizmli ile Yaşa”
Otizmli yetişkinlerin sosyal etkileşimlerini artırmayı amaçlayan “Fark Yarat, Farkı Otizmli ile Yaşa” isimli sosyal farkındalık projesinin dördüncü hafta etkinliği, Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde gerçekleştirildi.
23 Kasım 2019 Cumartesi 12:23

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri ASELSAN’ı ziyaret ettiler
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerinin ASELSAN’a düzenledikleri teknik gezide, milli imkânlarla gerçekleştirilen çalışmalar yerinde görüldü.
17 Ekim 2019 Perşembe 00:15

 
Sözler tutulsun Vadiye İhanet Edilmesin
Arsin platformundan Yanbolu Vadisi’nde yapımına başlanan çöp depolama kişisi ile alakalı güncel ve dikkat çeken açıklamalar geldi.
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:27

 
Ulus MYO ormancılık alanında bir ilki gerçekleştirdi
Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu ile Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, Ormancılık Bölümü öğrencileri müdürlüğe bağlı işletmelerde bir dönem işyeri eğitimi alacaklar.
18 Eylül 2019 Çarşamba 00:44

 
Söğütlü Ulu Camii kadın mescidi kalemişi ile bezendi
KTÜ Trabzon MYO El Sanatları Bölümü Müzehhibe Öğretim Görevlisi Elif Tüba AKÇAY’ın tasarımını yaptığı mihrap bölümü kalemişi süslemesi,talebeleri Feyza ALTIN ve Sevdanur MOLLAMUSAOĞLU tarafından uygulandı.
9 Eylül 2019 Pazartesi 12:29

 
Meteoroloji’den Trabzon için uyarı!
Son değerlendirmelere göre yurdun büyük bir bölümü parçalı ve az bulutlu. Erzurum, Kars ve Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Öte yandan Trabzon, Giresun ve Hatay'da ise kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
13 Temmuz 2019 Cumartesi 01:41

 
3*3 SOKAK BASKETBOLU MÜSABAKALARI SONUÇLANDI
29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında düzenlenen 3*3 sokak basketbolu müsabakaları sonuçlandı.
2 Temmuz 2019 Salı 19:28

 
Acı bekleyiş sürüyor
Giresun'un Tirebolu ilçesinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan müzik öğretmeni Selim Balcı'yı arama çalışmaları üçüncü gününde devam etti.
2 Temmuz 2019 Salı 19:26

 
AKÇAABAT’TA SPOR BELGESELİ BEĞENİLDİ
Akçaabat Belediyesince Araştırmacı Yazar Atilla Alp Bölükbaşı’na hazırlattırılan ‘Akçaabat’ta Spor Belgeseli’ gösterimi yapıldı.
20 Haziran 2019 Perşembe 21:39

 
"AKÇAABAT'TA SPOR BELGESELİ" GÖSTERİME ÇIKIYOR
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Araştırmacı Yazar Atilla Alp Bölükbaşı'na hazırlattırılan Akçaabat'ta Spor adlı kitaptan sonra Akçaabat'ta Spor adlı belgesel de tamamlanarak, gösterime hazır hale geldi.
15 Haziran 2019 Cumartesi 11:51

 
ALT GEÇİTLER TEMİZLENDİ
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Akçaabat Belediyesi ekipleriyle bir araya gelerek Cemal Demir alt geçidini temizlediler.
2 Ocak 2019 Çarşamba 17:27

 
ASKF OLARAK BU YIL 3. GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ASKF olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen unutulmuş sokak futbolunu canlandırma projesi gerçekleştirildi.
21 Ekim 2018 Pazar 08:57

 
Trabzon'da kaza! Otobüs ikiye ayrıldı!
Otobüsün seyir halindeyken ikiye bölünmesi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı
7 Eylül 2018 Cuma 10:44

 
Akçaabat'ta Feci Kaza
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçen otomobil, tur otobüsüyle çarpıştı. Kazada otomobil ikiye bölünürken, sürücü hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.
29 Ağustos 2018 Çarşamba 16:03

 
Seyir Halindeki Araç Alev Aldı
Akçaabat'ta seyir halindeki bir otomobilin motor bölümünde yangın çıktı. Sürücü aracı yolun kenarına çekerek araçtan çıkmayı başardı. Yanan araç çevredeki vatandaşların yangın tüpüyle yaptığı müdahaleyle kontrol altına alındı.
30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:37

 
ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin her zaman karşısındayız
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2.Yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaparak ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin her zaman karşılarında olacaklarını belirtti.
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:05

 
GÜZEL SANATLAR LİSESİNDEN TURİZME KATKI.
Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Yataklı Pansiyonun bölümünü iki aylığına yerli ve yabancı turistlere açtı.
6 Temmuz 2018 Cuma 17:53

 
Yavuz Selim Sahalarından yetkilere seslendiler
Trabzon futbolunun kalbini sökmeyin!
30 Haziran 2018 Cumartesi 21:34

 
Türkiye’de futbol üçten büyüktür
Trabzon Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Osman Şenol, bordo mavi renklere gönül veren her bir kişinin üç kişiyi ikna etmesi durumuna kazananın bordo mavi olacağını söyledi. Bordo Mavi Renklere gönül verdiği için Trabzon’dan bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Şenol, Türkiye’de futbolun Trabzonspor’a karşı oynanan bir oyun olduğunu söyledi. Şenol, Trabzonspor sevdasından vazgeçmeyeceğini ifade ederek 24 Haziran’ın Trabzonspor için son şans olacağını ifade etti.
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:34

 
Festival Turnuvaları Başlıyor
Akçaabat Belediyesince bu yıl 19-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 28. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında sokak basketbolu ve voleybol turnuvaları başlıyor.
7 Haziran 2018 Perşembe 16:14

 
Uzman Çavuş Hakan Ergin şehit oldu
Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda atılan havan saldırısında Giresun’un Eynesil İlçesi İshaklı Köyün’den Uzman Çavuş Hakan Ergin şehit oldu.
2 Haziran 2018 Cumartesi 18:16

 
SIRA DIŞI ÇAYDANLIK RERGİSİ İLGİ GÖRDÜ
KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Güzel sanatlar eğitim bölümü resim-iş öğretmenliği ana bilim dalı 4 sınıf öğrencilerinin hazırladığı sergi de sıradışı çaydanlıklar yer aldı.
11 Mayıs 2018 Cuma 16:31

 
Maraton gönüllülerine teşekkür
Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında bu yıl koşulan 38. Uluslarası Trabzon Yarı Maratonu, 3’cü 10 km koşusu ve 23’cü halk koşusunda gönüllü olarak görev alan KTÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerine teşekkür belgeleri düzenlenen törenle verildi.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:43

 
Trabzon'da Türkçüler İdam için yürüdü!
Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciliği çocuk istismarına, sapığa, tecavüzcüye, bölücüye, teröriste, hortumcuya, vatan hainine, uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana idam istedi.
24 Şubat 2018 Cumartesi 00:00

 
YURTTA KAR YAĞIŞI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Bolu’da, gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde aralıksız devam ediyor.
6 Aralık 2017 Çarşamba 16:54

 
AKÇAABAT'TA KARMA SERGİ DÜZENLENDİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Meslek Yüksek Okulu Tekstil Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, “Yerel Olan Güzeldir.” Konulu ulusal karma sergi düzenledi.
22 Kasım 2017 Çarşamba 18:29

 
Hafızoğlu bu sefer ikincilik aldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi müzik bölümü öğretim görevlisi Özdemir Hafızoğlu Amasya’da yapılan beste yarışmasında ikincilik ödülü aldı.
5 Ekim 2017 Perşembe 18:00

 
Akşenerciler 3'e Bölündü
Akşener hareketinin Trabzon kanadı, şehir içinde üçe bölündü. Üz ayrı gruplaşma ile teşkilat nasıl oluşacak, hakikaten yeni partinin Ankara genel merkezini zora sokmuş durumda. Koray Aydın’ın teşkilatların başına getirilmesi ile Trabzon bir karıştı.
8 Eylül 2017 Cuma 21:50

 
Festival Müsabakaları Sonuçlandı
27. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında düzenlenen sokak basketbolu ve plaj voleybolu müsabakaları final maçları yapıldı.
18 Temmuz 2017 Salı 19:55

 
Festival Hazırlıkları Tamam
20-23 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan festival hazırlıklarının büyük bir bölümü tamamlandı. Festival kapsamında voleybol ve sokak basketbolu turnuvaları, sergiler, yelken gösterileri, yöresel etkinlikler ve konserler düzenlenecek.
18 Temmuz 2017 Salı 10:15

 
Festival Müsabakaları Başladı
27.Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali’nin startı sokak basketbolu ve voleybol turnuvasıyla verildi ve ilk maçlar oynandı.
4 Temmuz 2017 Salı 17:24

 
Peyzaj Mimarı Öğrencilerin Projeleri Sergilendi
KTÜ Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencilerinin Bitirme Projeleri Belediyemizde Sergilendi
7 Haziran 2017 Çarşamba 17:48

 
Festival Turnuvaları Başlıyor
Akçaabat Belediyesince düzenlenen 27. Uluslararası Akçaabat müzik ve halkoyunları kapsamında sokak basketbolu ve voleybol turnuvaları başlıyor.
6 Haziran 2017 Salı 18:12

 
Seramik öğrencileri çalışmalarını sergiledi
KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Güzel sanatlar eğitimi bölümü resim iş öğretmenliği 3. sınıf seramik öğrencileri yıl sonu seramik sergisi açtılar.
5 Haziran 2017 Pazartesi 17:35

 
Muhtarlarla aylık toplantı yapıldı
Akçaabat kaymakamlığı, Belediye başkanlığı, İlçe emniyet müdürlüğü ve jandarma bölük komutanlığının organizasyonuyla aylık muhtarlar toplantısı yapıldı.
16 Mayıs 2017 Salı 18:45

 
En Özel Gün ‘Anneler Günü’ Kutlanacak
Her yıl Mayıs Ayı’nın 2. hafta sonu, tüm dünyada Anneler Günü olarak kutlanıyor. Akçaabat Belediyesi de bu anlamlı günü unutmayarak, sevginin ve sabrın sembolü annelerimiz için çeşitli etkinlikler hazırladı.
11 Mayıs 2017 Perşembe 18:19

 
Karınca Yuvası“Ebru Sanatı” etkinliği gerçekleştirdi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Elif Tüba AKÇAY yürütücülüğünde bölüm öğrencileri Zeynep AKSARAY ve Yeşim KARAKUM ile Özel Karınca Yuvası Boztepe ve Akçaabat Şubesi öğrencilerine yönelik “Ebru Sanatı” etkinliği gerçekleştirildi.
16 Mart 2017 Perşembe 18:22

 
Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anılıyor
Trabzon Ülkü Ocakları Ege Üniversitesinde 20.02.2015 tarihinde teröristler tarafından Şehit edilen Tarih Bölümü Öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Vefatının ikinci senesinde anıyor.
20 Şubat 2017 Pazartesi 00:18

 
Bölümlü Solaklı Vadisi Köprüsü hizmete girdi
Of-Çaykara Karayolu üzerinde bulunan Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi ve Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından asfaltlanarak hizmete açıldı.
26 Ocak 2017 Perşembe 08:39

 
Bölümlü Köprüsü hizmete girdi
Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete açıldı.
25 Ocak 2017 Çarşamba 18:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur