Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
BAKANI haberleri
 
BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek Büyük Akçaabat mitingine tüm Akçaabatlıları davet etti.
28 Mart 2024 Perşembe 16:15

 
Bakan Uraloğlu Yarın Trabzon'da!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 26 Ocak Cuma günü memleketi Trabzon’da hemşehrileriyle bir araya gelecek.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:39

 
Bakan Tekin, Yarıyıl Tatili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yarıyıl Tatili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı
18 Ocak 2024 Perşembe 15:36

 
AKÇAABAT ADALET SARAYININ TEMELİ ATILDI
Akçaabat’a yapılacak olan Akçaabat Adalet Sarayı için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:00

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
Yavuz Aydın Sera Gölü'nü Meclise Taşıdı
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Sera Gölü’nün kirliliğini sordu.
21 Aralık 2023 Perşembe 19:21

 
CHPLİ BAŞKANDAN BAKAN ŞİMŞEK’İN AÇIKLAMALARINA SERT TEPKİ!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mustafa Bak, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in vergi reformuyla ilgili açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.
1 Aralık 2023 Cuma 18:04

 
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
21 Kasım 2023 Salı 16:27

 
Milli Eğitim Bakanı Tekin'in Trabzon ziyareti ertelendi!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Trabzon'a geleceği tarih ertelendi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 06:43

 
SÜMELA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ BAKAN ERSOY’UN KATILIMIYLA BAŞLADI
Sümela Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un teşrifiyle Trabzon’da başladı.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:39

 
Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan kabine toplantısı sonrası açıklama!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, dün akşam gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından bir video yayınladı.
7 Haziran 2023 Çarşamba 18:50

 
‘’ Sandıktan Trabzon % 61 le çıkmalı ‘’
Ulaştırma ve altyapı bakanı Adil Karaismailoğlu Trabzon milletvekilleriyle Akçaabat’ta vatandaşlara hitap etti.
23 Mayıs 2023 Salı 17:35

 
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu TESOB’u ziyaret etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf – sanatkâr odası başkanlarıyla bir araya geldi.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:43

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi
13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
Başkan Çelebi, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye sektörlerin taleplerini aktardı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye balıkçılıktan seracılığa kadar birçok alanda sektörün taleplerini aktardı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:40

 
Başkan Genç, Bakan Karaismailoğlu’na Trabzon Akvaryum’u gezdirdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Akvaryum’u gezdi.
25 Nisan 2023 Salı 14:36

 
Güney Çevre Yolu’nun Temeli Atılıyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun açıkladığı projelerden bir tanesi olan Güney Çevre Yolu Projesi ile ulaşım sorunu tarihe karışacak.
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:32

 
BAŞKAN EKİM’DEN MÜJDELERE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun Akçaabat için açıkladığı müjdelere teşekkür etti.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:29

 
Yerli Ve Milli “Togg” İlk Kez Trabzon Sokaklarında
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin yerli ve milli arabası TOGG’u Trabzon’da kullandı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:34

 
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul 2. bölge 1. sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ankara 2. bölge 1. Sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Ankara 3. Bölge 1.sıradan aday gösterildi.
10 Nisan 2023 Pazartesi 18:05

 
Bakan Soylu 'Asker kışladan çıkmadı' iddialarına cevap verdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklama yaptı.
25 Şubat 2023 Cumartesi 18:10

 
Bakan Özer: Okullar bir hafta daha tatil edildi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm Türkiye'de okulların bir hafta daha tatil edildiğini duyurdu. Okullar 20 Şubat'ta açılacak.
9 Şubat 2023 Perşembe 17:21

 
Bakan Bozdağ’ı Ziyaret.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a Ziyaret
19 Ocak 2023 Perşembe 17:30

 
Rektör Aşıkkutlu, AFAD Gönüllüsü Sertifika Töreni’ne Katıldı
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan AFAD Başkanlık Koordinesindeki 'Muhtarlar ve AFAD Gönüllüleri Destek AFAD Gönüllüsü Sertifika Töreni’ne katıldı.
18 Ocak 2023 Çarşamba 10:19

 
BAKAN SOYLU’YA TRABZON DESTEĞİ
Terörün her türlüsüyle kararlı bir şekilde savaşan, kırmızı listelerin tek tek üzerini çizen, korkusuzca suçluların üzerine giden Trabzon’un evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyet tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
17 Kasım 2022 Perşembe 08:24

 
Bakan Özer'den iyi tatiller mesaji.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde yaklaşık 19 milyon öğrenciyi kapsayan, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 14-18 Kasım arsındaki ilk ara tatiline ilişkin yazılı açıklama yaptı.
11 Kasım 2022 Cuma 19:11

 
Genç’in Ankara temasları yoğun geçiyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara ziyareti kapsamında AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ortahisar Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.
21 Ekim 2022 Cuma 18:06

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
Bakan Adil Karaismailoğlu, Trabzon'a geldi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzon’a geldi.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:02

 
Bakan Muş: “Eylül ayında ihracatımız, yüzde 9,2 artışla 22,6 milyar dolar olmuştur”
Türkiye İhracatçılar Meclisi Eylül ayı ihracat verilerini Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla Trabzon'da açıkladı.
4 Ekim 2022 Salı 07:27

 
ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİ AÇILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun önem verdiği projeler arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ‘Çocuk Trafik Eğitim Pisti’, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle açıldı.
26 Eylül 2022 Pazartesi 12:51

 
Bakan Soylu Trabzon'a Geliyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek “Ortahisar İlçe Başkanlık Binasının Açılışı ve Hemşehrilerimizle Buluşma” programına tüm Ortahisar’ı davet etti.
22 Eylül 2022 Perşembe 10:48

 
Milli Eğitim Bakanı Özer, Bartın Üniversitesinden övgüyle bahsetti
Bir dizi ziyaret ve toplantılar için Bartın’da bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Bartın Üniversitesinin bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarından övgüyle bahsetti.
27 Nisan 2022 Çarşamba 12:22

 
Üretemezsek; kıtlık ve açlık yaşarız!...
Ayaklarımızın altındaki ince tabakanın geleceğimizi elinde tuttuğunu çok az kişi bilir.
18 Nisan 2022 Pazartesi 12:59

 
SOYLU:KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ BİTİRECEĞİZ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadına yönelik şiddet ile mücadelede kapsamında gizlilik kararının uygulanmasının önemine dikkat çekerek bu alandaki yeni uygulamayı açıkladı.
23 Mart 2022 Çarşamba 17:36

 
MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER AKÇAABAT’TA
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve okul açılışı gerçekleştirmek üzere Trabzon’a geldi.
10 Mart 2022 Perşembe 17:53

 
Çebi’den Bakan Özer’e eğitim teşekkürü
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Trabzon’a çok büyük müjdelerle geldiğini söyleyerek “Eğitimde marka olan Ortahisar’ımıza 2022 yılı için yaklaşık 400 milyon TL değerindeki eğitim yatırımı ayrıldı. Mutlu olduk, Sayın bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
10 Mart 2022 Perşembe 17:02

 
BAKAN ADİL KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT'TA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Akçaabat Belediyesi’ni ziyaret etti.
14 Ocak 2022 Cuma 15:59

 
Genç, Bakan Karaismailoğlu’na projelerini anlattı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon-Gümüşhane kara yolu üzerinde yapımı devam eden, bittiğinde çift tüpte 29 kilometre uzunluğuyla Avrupa'nın en uzun kara yolu tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli Projesi'nde ışık görme töreni için Trabzon’a geldi.
13 Ocak 2022 Perşembe 16:15

 
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT'A GELİYOR
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU AKÇAABAT'A GELİYOR
12 Ocak 2022 Çarşamba 18:00

 
ŞİNİK OSB RESMEN AÇILDI!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, pandeminin neden olduğu durgunluğu da büyük bir yara almadan aşacaklarını belirterek “Zaten bütün göstergeler de bunu teyit eder durumdadır. Öngörülerimize göre bu senenin toplamını yüzde 9’luk bir büyüme ile kapatacağız” dedi.
20 Ekim 2021 Çarşamba 15:57

 
Gündem Çevre Yolu
Akçaabat’tan Bir Heyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.
29 Haziran 2021 Salı 17:50

 
SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ
Düzköy’de incelemelerde bulunan Cora, Doğankaya Mahallesi’nde bulunan Şahinkaya’nın Tabiat Parkı ilan edilmesi için Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye çağrıda bulundu.
25 Mayıs 2021 Salı 10:11

 
Bakan Karaismailoğlu, Bartın Üniversitesi’nden övgüyle bahsetti
Bartın Üniversitesi’ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, üniversitenin “Filyos Vadisi Projesi” merkezinde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalarından övgüyle bahsetti.
4 Mayıs 2021 Salı 17:22

 
İllere Göre Vaka Artış Sayısı Açıklandı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 27 Mart-2 Nisan arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.
3 Nisan 2021 Cumartesi 15:48

 
Bakan Soylu’nun acı günü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, annesinin ardından o akrabasını da kaybetti
28 Mart 2021 Pazar 00:00

 
SERVET ANNE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi.
14 Mart 2021 Pazar 15:22

 
Sayın Bakanımıza Başsağlığı Dilerim
Sayın Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ’ya Başsağlığı Dilerim
13 Mart 2021 Cumartesi 19:12

 
Bakan Soylu'nun annesi Servet Soylu son yolculuğuna nerede uğurlanacak?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi yarın Gaziosmanpaşa'da son yolculuğuna uğurlanacak.
13 Mart 2021 Cumartesi 10:46

 
Süleyman Soylu'nun Annesi Vefat Etti
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Duyurdu
13 Mart 2021 Cumartesi 10:31

 
Başkan Genç, Soylu’yu ziyaret etti
Başkent Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Başkan Genç, “Devletimiz karadan ve havadan terör örgütüne karşı amansız bir mücadele yürütüyor.
28 Şubat 2021 Pazar 10:26

 
Bakan Varank'tan KTÜ'ye ziyaret!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KTÜ Of Teknoloji Fakültesi ziyaret etti
19 Şubat 2021 Cuma 16:09

 
Trabzon'a yeni yasaklar geldi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre 8-14 Şubat tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller arasında ilk sırada yer alan Trabzon'da, alınan yerel kısıtlama tedbirlerine ilaveler getirildi
19 Şubat 2021 Cuma 10:58

 
Bakan Soylu’ya hakaret şüphelisi Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Erdal Erbaş, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:09

 
Bakan Karaİsmailoğlu Arafilboyluyum !
Ulaştırma ve alt yapı Bakanı Adil Karaismail oğlu ortahisar ilçesi eski adıyla Arafil boy yeni adıyla esentepe mahallesi eski evlendirme salonu karşısında doğdum büyüdüm 24 Şubat ilkokulunda,Cumhuriyet ortaokulu trabzon lisesi KTÜ makina fakültesini bitirdim Sabah kalktığımda denize bakıyordum şehrin denizden koparılmasına üzülüyorum 4000 yıllık geçmişi olan bir kentin evlatlarıyız ben de istemem dev viyadükler tünelleri yapmak,dağ ile deniz arasına sıkışan bir şehrin evlatlarıyız
17 Ocak 2021 Pazar 10:07

 
Bakan Soylu, '2021'in ilk haberi' diyerek duyurdu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar dağında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurarak, '2021’de kahramanlarımız Gabar dağından ilk haberi verdi... İnlerine girdiler' dedi.
1 Ocak 2021 Cuma 00:00

 
CUMHUR İTTİFAKI DEMEK KIZIL ELMA DEMEKTİR.
MHP Akçaabat İlçe başkanı Adem Çelik'den İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya İdhafen KIZIL ELMA Yorumu.
13 Aralık 2020 Pazar 15:37

 
Trabzon koronaya büründü. Korkutan tablo
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde Trabzon’da son günlerde Covid-19 vakalarında ciddi artış yaşanıyor.
29 Kasım 2020 Pazar 21:31

 
Bakan Karaismailoğlu Cenaze İçin Trabzon'da
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kayınpederi Hamit Vahapoğlu'nun cenaze namazına katıldı.
2 Kasım 2020 Pazartesi 17:23

 
7M HASTANESİ’NE ZİYARETÇİLERDEN TAM NOT
Kısa bir süre önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla hizmete giren Trabzon’un en donanımlı özel hastanelerinden 7M Hastanesi’ne ziyaretçi akını devam ediyor.
18 Ekim 2020 Pazar 14:33

 
Sağlık Bakanı Koca korkutan tabloyu açıkladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Tehlikeye Dikkat Çekti
10 Eylül 2020 Perşembe 17:39

 
Özel 7M Hastanesi bakan Soylu'nun katılımıyla açıldı!
Bakan Soylu: ''Tıbbın kitabını yazmış bir medeniyetiz!'' Trabzon’da Özel 7M Hastanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla açıldı.
15 Ağustos 2020 Cumartesi 14:57

 
“KÖYLÜMÜZÜN EKMEĞİNDE GÖZÜ OLAN, KARŞISINDA BİZİ BULUR”
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, fındık hasadına sayılı günler kala TBM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Tarım Bakanı tarafından 665 bin ton olarak açıklanan rekoltenin gerçeklerle ilgisinin olmadığını söyledi.
23 Temmuz 2020 Perşembe 00:38

 
BAKAN SOYLU'YA ZİYARET
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE’nin Ankara ziyaretlerinde birinci uğrak yeri her zaman için İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU olmuştur.
25 Haziran 2020 Perşembe 10:42

 
BAKAN KURUM AKÇAABAT'TA
Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın Murat Kurum Akçaabat Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.
13 Haziran 2020 Cumartesi 18:58

 
Valiler Kararnamesi Onaylandı
Valiler Kararnamesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından son şekli verilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu
10 Haziran 2020 Çarşamba 09:40

 
ÇORÇİL NE DEDİ?!
1990’lerin başlarında İngiliz Başbakanı Çorçil Avam Kamarasında ilginç bir o kadar da düşündürücü bir konuşma yapar.
10 Haziran 2020 Çarşamba 08:59

 
Turizmde Sertifikalı Tesis Sayısını Arttırmalıyız
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Başkanı ve Bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen video konferans toplantısına katılım sağladı.
2 Haziran 2020 Salı 18:45

 
VİRÜSE KARŞI ANTİ VİRÜS (DUA)
Tüm Dünyaya bela olan bu virüs neyin nesi olaylar ne zaman son bulur bizler normal hayatımıza ne zaman başlarız, bunların hepsi bir yana, Sayın Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve ekibine hakkını vermek ve teşekkür etmek durumundayız.
27 Mayıs 2020 Çarşamba 17:09

 
SOYLU'DAN SÜRPRİZ ZİYARET
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TV 8'de yayınlanan Survivor Extra programını ziyaret etti..
20 Mayıs 2020 Çarşamba 15:36

 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Basın Duyurusu
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk ve Kurum Başkanımız Sn. İsmail Yılmaz’ın koordinatörlüğünde dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde de hiçbir aksaklığa mahal vermeden hizmet vermeye devam etmekteyiz.
15 Mayıs 2020 Cuma 10:21

 
Genç: "Yaralar, istikrar kalkanıyla sarılıyor"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, korona virüs salgınının neden olduğu ekonomik durgunluk ve daralma ile mücadele kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Bakanlığı tarafından açıklanan ekonomik istikrar kalkanı paketinin yaraların sarılmasında çok önemli olduğunu söyledi.
22 Nisan 2020 Çarşamba 18:28

 
Bakan Selçuk okulların açılma tarihini açıkladı
"Okullar ne zaman açılacak?" sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulların açılmasında; Temmuz ve Ağustos değil de Eylül ve Ekim aylarını daha dikkate alıyoruz" dedi.
22 Nisan 2020 Çarşamba 17:57

 
Bakan Koca: "Başarımız izolasyona bağlı"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulunarak, yoğun bakım ve entübe hasta sayısında düşüş olduğunu açıkladı
9 Nisan 2020 Perşembe 16:28

 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’tan yerli enzim üreten ekibe övgü
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bartın Üniversitesi ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nden bilim insanlarının Koronavirüs (COVID-19) tanı kitinde kullanılan enzimleri yerli olarak üretmeyi başarmasından övgü ile bahsetti.
3 Nisan 2020 Cuma 19:15

 
BAKAN SOYLU'DAN SEMT PAZARI AÇIKLAMASI.
İçişleri Bakanı Soylu: Semt Pazarlarını Yasaklamayacağız Ama Tedbirleri Artıracağız
26 Mart 2020 Perşembe 10:56

 
Çatlaklar nedeniyle kapatılan okul yerine yenisi yapılacak
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşerek Trabzon’daki bazı okulların son durumlarını değerlendirdi, ödenek taleplerinde bulundu
31 Ocak 2020 Cuma 07:03

 
"5 İL ŞEHİR HASTANESİNE KAVUŞACAK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayarak, genel bütçeden yapılacak Samsun, Denizli, Diyarbakır, Aydın, Antalya, Trabzon ve Rize şehir hastanelerinin ihale hazırlık süreçlerinin devam ettiğini söyledi.
23 Ocak 2020 Perşembe 07:59

 
Bakan Pekdemir Trabzon'da yangını açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son 2 gündür 75 yangın çıktığını belirterek “38 tanesi söndü, 17 yangın hala devam etmekte. Ancak bu 17 yangının 15 tanesi kontrol altına alındı. 2 tane yangınımız hala tam anlamıyla kontrol altına alınamamış ama 15 yangın soğutma ve söndürme çalışmaları devam ediyor. Kontrol altına alınmamış yangınlarımızdan 2 tane önemli yangınımız var” dedi.
26 Aralık 2019 Perşembe 00:00

 
Ekim:Akçaabat rahat olsun
ANKARA’DA bakanlıklar nezdinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile istişarelerde bulundu.
15 Aralık 2019 Pazar 14:42

 
BAŞKAN EKİM’DEN BAŞKENT ÇIKARTMASI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı.
25 Ekim 2019 Cuma 00:56

 
CEVDET YILMAZ’DAN AKÇAABAT BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Eski Kalkınma Bakanı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Trabzon programı kapsamında Akçaabat Belediyesi’ne de ziyarette bulundu.
29 Ağustos 2019 Perşembe 21:04

 
Birlik ve beraberlik mesajları verdiler
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, halkla bayramlaştı.
12 Ağustos 2019 Pazartesi 14:12

 
Genç, Bakan Albayrak'a teşekkür etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a, Vestel Holding'in Trabzonspor'un forma göğüs sponsorluğunu üstlenmesinde verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:45

 
"Öncelik Trabzon"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum 15 maddelik ‘Karadeniz Bölgesi İklim Değişikliği Eylem Planı’nın detaylarını açıkladı
12 Temmuz 2019 Cuma 11:09

 
Maddi kayıplar giderilecek
Araklı’daki sele ilişkin açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, “Devletimiz güçlüdür. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini maddi manada gidereceğiz" dedi.
22 Haziran 2019 Cumartesi 10:46

 
2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur
Dün sosyal medyada başta Fenerbahçeli işadamları olmak üzere taraftarlarının, Bakan Albayrak’ın sözlerine atıfta bulunarak yaptıkları paylaşımlara Trabzonspor taraftarları da duyarsız kalmayarak karşılık verdi. Bu anlamda Bakan Berat Albayrak’a hem teşekkürlerini ileten hem de sahip çıkan taraftarlar, “Hemşehrimiz Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz” dediler.
8 Haziran 2019 Cumartesi 05:29

 
Bakan Soylu'ya destek için toplandılar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara’da geçtiğimiz hafta sonu şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası ihmali bulunduğu iddiasıyla istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya binlerce hemşehrisi destek çıktı.
25 Nisan 2019 Perşembe 11:44

 
Maçka Şoförler Odasından Soylu’ya Destek
Maçka Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Lokman Kar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya atılan iftiraları kınadıklarını belirterek Bakanın yanında olduklarını açıkladı.
24 Nisan 2019 Çarşamba 18:15

 
Bakan Turhan, Kitap Fuarı'nı gezdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon Kitap Fuarı'nı gezdi.
25 Mart 2019 Pazartesi 09:02

 
Bakan Albayrak'tan Abdülkadir ve Yusuf açıklaması
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin ve yönetim kurulu üyesi Zafer Göktaş, yardımcı antrenör Hüseyin Çimşir, Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak, Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde yapımı tamamlanan Gençlik ve Sosyal Yaşam Alanı'nın açılışını ,Tesislerin açılışını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak futbolcular ve davetlilerle birlikte yaptı.
20 Mart 2019 Çarşamba 00:28

 
Trabzonlu bürokrat ölümden döndü!
Orman ve Su İşleri Bakanığı Su İşleri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun trafik kazası geçirdi.
15 Mart 2019 Cuma 22:28

 
SOYLU:MİLLETİMİZ ONLARA PAPUÇ BIRAKMADI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Arsin İlçesinde miting yaptı..
14 Mart 2019 Perşembe 18:20

 
AKÇAABAT'TAN BİR SOYLU GEÇTİ
İçişleri Bakanı Trabzon’da son mitingini Akçaabat’ta yaptı.
25 Şubat 2019 Pazartesi 09:16

 
Bakan Soylu Akçaabat'ta Miting Yapacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Akçaabat'ta Miting Yapacak
22 Şubat 2019 Cuma 00:00

 
Şampiyonları ödüllendirdiler
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şampiyon sporcularını altınla ödüllendirdiler.
21 Şubat 2019 Perşembe 00:48

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur