Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
MECLİSTE 2023 YILININ HESABI GÖRÜŞÜLECEK MÜFTÜLÜK HİZMET BİNASI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU Genç Ticaret Elçileri Eğitimleri Tamamlandı Başkan Kaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Kutladı GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR” BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME TESOB heyetinden Başkan Genç’e hayırlı olsun ziyareti BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi 108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
GEDİKLİ’DEN AYDIN’A ELEŞTİRİ: “TRABZONLULAR BİRBİRİNİ TUTMUYOR”
 
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
BAŞKAN EKİM’DEN KULÜP BİNASINA İNCELEME
 
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
AVRUPA haberleri
 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Genç Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonlu milli boksör Havvanur’a, Büyükşehir Belediyesi’nden görkemli karşılama töreni düzenlendi
17 Nisan 2024 Çarşamba 18:31

 
BARÜ’lü milli güreşçi Zeynep Yetgil, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) öğrencisi milli sporcu Zeynep Yetgil, Avrupa Güreş Şampiyonasında kadınlar 53 kiloda bronz madalya kazandı.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:09

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
BAŞKAN ADAYI SELÇUK AYDIN'A KRAL KARŞILAMA
Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa Orta Siklet Boks Şampiyonu, eski milli boksör, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneğini ziyaret etti
7 Temmuz 2023 Cuma 19:06

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
BÜYÜKŞEHİR SPORCUSU KURT AVRUPA 2.’Sİ OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Elif Şevval Kurt, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2. olarak gümüş madalya kazandı.
17 Haziran 2023 Cumartesi 18:37

 
Çikolata atölyesine anneleri ile katılan depremzede çocukların yüzü güldü
9 Mayıs Avrupa Günü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin desteğiyle depremzede kadın ve çocuklarla birlikte çikolata yapılarak kutlandı.
6 Mayıs 2023 Cumartesi 14:30

 
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI
Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarih yazmaya devam ediyor. Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 2023 Taekwondo Avrupa Kulüpler Şampiyonasında finale çıkan ilk Türk takımı olmayı başaran Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ferhat Muhammet Saroğlu, 2. olarak şehrimize büyük gurur yaşattı.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:10

 
BARÜ mezunu milli güreşçi Burhan Akbudak, Avrupa şampiyonu oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Burhan Akbudak, Avrupa Güreş Şampiyonası 82 kiloda altın madalya aldı.
24 Nisan 2023 Pazartesi 16:16

 
BARÜ’lü milli halterci Kaan Kahriman, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi milli halterci Kaan Kahriman Ermenistan’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonasında koparmada gümüş toplamda ise bronz madalya kazandı.
18 Nisan 2023 Salı 03:18

 
UEFA’DAN CEZA GELDİ
UEFA, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan Sivasspor'a 1 maç seyircisiz oynama, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da para cezası verdi.
31 Mart 2023 Cuma 10:29

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencisi Milli Sporcu Gültekin Avrupa Üçüncüsü Oldu
U23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mücadele eden Trabzon Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Milli güreşçimiz Mehtap Gültekin, Avrupa üçüncüsü oldu.
17 Mart 2023 Cuma 18:52

 
Başkan Çelebi, AB Bilgi Merkezleri Ağı Projesi açılış toplantısına katıldı
TTSO - Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı Projesi Açılış Toplantısı ve ‘Dijital Çağın Becerileri’ Paneli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’un katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.
27 Ocak 2023 Cuma 00:43

 
Erasmus Akreditasyonu 2022 Mesleki Eğitim Konsorsiyum Hazırlık Süreci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.
23 Aralık 2022 Cuma 19:24

 
Trabzonspor'un Rakibi Belli Oldu
Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin Basel takımıyla eşleşti.
7 Kasım 2022 Pazartesi 16:30

 
Bakasetas UEFA Avrupa tarihine geçti!
Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas Avrupa'da 6 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
3 Kasım 2022 Perşembe 23:11

 
Ferencvaros maçının hakemi belli oldu!
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligin'de perşembe günü Ferencvaros ile karşı karşıya gelecek
1 Kasım 2022 Salı 16:59

 
BARÜ’lü Hasret Bozkurt, Avrupa ikincisi oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Hasret Bozkurt, Bosna Hersek’te düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.
30 Ekim 2022 Pazar 13:09

 
UEFA'fa açıkladı! İşte Trabzonspor'un kasasına giren rakam!
UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda mücadele eden takımların kasasına giren rakamlar
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:15

 
Monaco-Trabzonspor maçının hakemleri belli oldu!
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi H grubunda 3. Maçında deplasmanda Monaco ile karşılaşacağı maçın hakemleri belli oldu!
4 Ekim 2022 Salı 16:40

 
AKÇAABAT’TA AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı organizesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Avrupa Birliği himayelerinde Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Akçaabat’ta program düzenlendi.
27 Eylül 2022 Salı 13:42

 
Rakip Kızılyıldız Taraftarı Hayalvadisinde
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci hafta maçında bu akşam sahasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı ağırlayacak.
15 Eylül 2022 Perşembe 16:19

 
KIZILYILDIZ MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA
UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Kızılyıldız maçı biletleri satışa çıkıyor
10 Eylül 2022 Cumartesi 17:40

 
Trabzonspor'un UEFA'da Rakipleri Belli Oldu
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde grubunda Crvena zvezda (Kızılyıldız), Monaco ve Ferencváros yer aldı.
26 Ağustos 2022 Cuma 14:42

 
Çebi, AİHM’nin Osman Kavala kararına sert tepki gösterdi
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin Türkiye'nin Osman Kavala davasında Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ni ihlal ettiğini duyurması ve mahkemenin aldığı karar doğrultusunda Türkiye'nin Avrupa Konseyi üyeliğinin askıya alınması gündeme gelmesinin ardından değerlendirmede bulundu.
12 Temmuz 2022 Salı 16:00

 
Bartın Üniversitesine Avrupa Wushu Şampiyonasından 6 altın madalya
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldıkları Avrupa Wushu Şampiyonasında 6 altın madalya alarak büyük bir başarıya imza attılar.
20 Mayıs 2022 Cuma 11:24

 
Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı İstanbul’da Gerçekleştirildi
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve Sağlık Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen ‘Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı’ İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gönderdiği videolu mesaj paylaşıldı.
19 Mart 2022 Cumartesi 19:19

 
Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
Akçaabat'ın akademik , sosyal , kültürel etkinlikleri ile dikkat çeken Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
19 Şubat 2022 Cumartesi 19:07

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Hasret Bozkurt, Avrupa açıkta bronz madalya aldı
Bartın Üniversitesi öğrencisi, milli sporcu Hasret Bozkurt, Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa Açık Judo müsabakalarında bronz madalya kazandı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 18:21

 
Genç, Bakan Karaismailoğlu’na projelerini anlattı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon-Gümüşhane kara yolu üzerinde yapımı devam eden, bittiğinde çift tüpte 29 kilometre uzunluğuyla Avrupa'nın en uzun kara yolu tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli Projesi'nde ışık görme töreni için Trabzon’a geldi.
13 Ocak 2022 Perşembe 16:15

 
Doç. Dr. Ahmet Can, COST Programına Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atandı
Bartın Üniversitesi Bartın Orman Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Can, bilim ve teknolojide Avrupa iş birliği için oluşturulan COST Programına Çalışma Grubu (WG) üyesi olarak atandı.
13 Aralık 2021 Pazartesi 10:35

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Dilara Uçan’dan 3 madalya
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi milli sporcu Dilara Uçan, Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda 1 altın ile 2 gümüş madalya kazandı.
30 Eylül 2021 Perşembe 10:45

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Hasret Bozkurt, milli takımı madalyaya taşıdı
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hasret Bozkurt’un Avrupa Gençler Judo Şampiyonası altın skor müsabakasında rakibini yenmesi sonucu finale çıkan Türk Milli Takımı gümüş madalya ile ikincilik kupasının sahibi oldu.
13 Eylül 2021 Pazartesi 18:25

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Hasret Bozkurt, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hasret Bozkurt, Bükreş’te gerçekleşen Gençler Avrupa Judo Kupasında 57 kiloda bronz madalya kazanmayı başardı.
5 Ağustos 2021 Perşembe 18:19

 
Trabzonspor-Molde maçının kanalı belli oldu!
Trabzonspor'un Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Molde ile karşılaşacak.
2 Ağustos 2021 Pazartesi 16:42

 
DSİ, ÖNCÜ PROJELERİNE DEVAM EDİYOR.
AVRUPA’DAN SONRA ŞİMDİ DE TÜRKİYE’DE…
9 Haziran 2021 Çarşamba 17:22

 
İşte Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri...
Sparta Prag ile AEK engellerini aşarak, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 yıl sonra gruplara kalmayı başaran Trabzonspor’un rakipleri belli oldu. C Grubu’na düşen Fırtına, İsviçre’den Basel, Rusya’dan Krasnodar ve İspanya’dan Getafe ile kozlarını paylaşacak.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:20

 
TONYA TEREYAĞI AVRUPA PATENTİ ALACAK
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Tonya tereyağı ile ilgili olarak Avrupa Birliği (AB) Coğrafi İşaret Tescil başvurusu sürecini başlattıklarını duyurdu.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 00:03

 
İMAMOĞLU: İLK PROJE İNCİRLİ-BEYLİKDÜZÜ METRO HATTI OLACAK
İBB ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat Metni” imzalandı.
3 Mayıs 2021 Pazartesi 17:06

 
“Milli sporcularımız Türk Sporuna değer katıyor”
Bartın Üniversitesi’nden 5 öğrenci ülkemizi Avrupa Güreş Şampiyonası’nda temsil edecek
13 Nisan 2021 Salı 10:41

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Berfin Altun’dan bronz madalya
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Berfin Altun, Avrupa Halter Şampiyonası’nda silkmede bronz madalya kazandı.
8 Nisan 2021 Perşembe 18:49

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Ekrem Öztürk, Milli Takım seçmelerinde şampiyon oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Ekrem Öztürk, Avrupa ve Dünya şampiyonası için Grekoromen Güreş Milli Takımı kamp kadrosunun belirlenmesi amacıyla düzenlenen seçmelerde şampiyon oldu.
5 Mart 2021 Cuma 18:31

 
Bartın Üniversitesi öğrencilerine yurt dışı eğitim ve staj olanakları anlatıldı
Bartın Üniversitesi'nde çevrimiçi olarak düzenlenen ‘Erasmus ile Kariyerine Yön Ver’ etkinliğinde Avrupa Birliği (AB) üyesi 19 ülkedeki 46 üniversiteden 182 bölüme yapılabilecek öğrenim hareketliliği ve yurt dışında staj yapabilme konularında bilgiler verildi.
22 Şubat 2021 Pazartesi 17:43

 
AB -TÜRKİYE - CUMHUR İTTİFAKI – İYİ PARTİ
Türkiye ile Avrupa Birliği'nin ilişkileri 31 Temmuz 1959'da Türkiye'nin Avrupa Ekonomik Topluluğu'na yaptığı ortaklık başvurusu ile başlar.
20 Ocak 2021 Çarşamba 17:49

 
"SELAHATTİN DEMİRTAŞ TERÖRİSTTİR"
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, tutuklu olan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili olarak "Tutukluluğu sonlandırın" kararı alırken, bu karar özellikle iktidar tarafından sert ifadelerle eleştirildi.
23 Aralık 2020 Çarşamba 19:53

 
Erasmus+ Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi
Dış İşleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı’na bağlı Türkiye Ulusal Ajans uzmanları tarafından Bartın Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi öğretim elemanlarının katılımıyla “Erasmus+ Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı” gerçekleştirildi.
2 Aralık 2020 Çarşamba 16:56

 
MÜSİAD, 38 ilde Karavan Turizmi için start verdi
Ümit Hotaman, ‘’Avrupa’dan daha elit park alanları yapacağız’’
18 Ağustos 2020 Salı 20:28

 
Haydar Yavuz, Avrupa üçüncüsü oldu
Bartın Üniversitesi öğrencisi, milli sporcu Haydar Yavuz, Avrupa üçüncüsü oldu
17 Şubat 2020 Pazartesi 12:12

 
Özer’den Yunan vekile hem Türk hem Yunan Bayrağı
Trabzonlu TIR şoförü Abdullah Özer, Avrupa Parlamentosu üyesi ve Yunanistan Milletvekili Loannis Lagos’un yırttığı Türk Bayrağına tepki olarak Lagos’a kargoyla mektup ile Türk ve Yunan bayrağı gönderdi.
31 Ocak 2020 Cuma 16:59

 
ÜNAL KARAMAN'IN AÇIKLAMALARI ..
Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız ve 2-0’lık mağlubiyetimizle sonuçlanan Basel karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13 Aralık 2019 Cuma 06:01

 
“TANAP, ülkemizin barışçıl vizyonunun en somut nişanesidir”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TANAP Avrupa Bağlantısı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Bugün hep birlikte Avrupa bağlantısı açılış törenini icra ettiğimiz TANAP, ülkemizin barışçıl vizyonunun en somut nişanesidir.
1 Aralık 2019 Pazar 00:00

 
Trabzonspor'un eli boş!
UEFA Avrupa Ligi C Grubunda Getafe ile Trabzonspor takımları İspanya'nın başkenti Madrid’deki Coliseum Alfonso Perez Stadı’nda karşı karşıya geldi.
19 Eylül 2019 Perşembe 22:06

 
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu.
30 Ağustos 2019 Cuma 11:04

 
Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a tebrik!
Trabzonspor’un eski yöneticisi ve Divan Kurulu Üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bordo-mavililerin Avrupa Kupalarında gruplara kalması sonrasında sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.
30 Ağustos 2019 Cuma 00:00

 
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri belli oldu...
Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda rakibi AEK Athens vs Craiova galibi olacak.
5 Ağustos 2019 Pazartesi 16:04

 
Şenol Güneş açıklamalarda bulundu
Şenol Güneş: “Önce Avrupa Şampiyonası’na sonra Dünya Kupası’na gitmek istiyoruz”
19 Mart 2019 Salı 09:00

 
AKDER KONGE YAPTI
Almanya’nın Krefeld şehrinde faaliyet gösteren Avrupa Akçaabat Acısu Köyü Derneği AKDER yapılan olağan kongrede başkanlığa Süleyman Şahinkaya yeniden seçildi.
13 Kasım 2018 Salı 18:23

 
TRABZONSPOR AVRUPA'YA GİDEMİYOR
Ziraat Türkiye Kupasını, Teleset Mobilya Akhisarspor’un kazanmasının ardından Trabzonspor’a Avrupa Kupalarına katılma yolu kapandı.
11 Mayıs 2018 Cuma 08:29

 
GÜNDEM TÜRKİYE'NİN EURO 2024 ADAYLIĞI.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) adaylık sürecinde reklam, tanıtım, güvenlik ve konaklama konularında üzerlerine düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.
13 Ocak 2018 Cumartesi 19:29

 
BAŞKAN BAŞ GALİBİYET İSTİYOR
AVRUPA’DA TURLAYAN ZAĞNOSSPOR LİGE DÖNÜYOR
16 Kasım 2017 Perşembe 04:34

 
BAŞKAN YARDIMCISI TUR SONRASI KONUŞTU
ZAĞNOSSPOR BAŞKAN YARDIMCISI ZAMAN’DAN AVRUPA’DA TUR SONRASI VERYANSIN
13 Kasım 2017 Pazartesi 16:28

 
İsrail En Az 7 Bin Lira Maaş Bağlar.
Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi ilçe binasında Avrupa Milli Görüş teşkilatları kurucu üyesi Hasan Damar’ın katılımı ile gerçekleştirdi.
11 Eylül 2017 Pazartesi 11:31

 
Yeni Zigana Tüneli'nde son durum
Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu üzerinde yapımı devam eden ve tamamlandığında çift tüp 29 kilometre uzunluğuyla Avrupa'nın en uzunu olacak Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda çift tüpte 7 bin 700 metreye ulaşıldı .
7 Eylül 2017 Perşembe 19:33

 
Sokak hayvanları yaşasın diye…
Ortahisar ilçesinin Çağlayan Mahallesi Kendirli Mevkiinde inşa edilen Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezini denetleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ”Avrupa ve dünya ülkelerinde olduğu gibi hayvanları bu dünyadan ayırmak için değil, yaşatmak için bu tesisi inşa ediyoruz” dedi.
19 Haziran 2017 Pazartesi 16:24

 
Güreşte Avrupa Üçüncüsü Olduk…
19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Sırbistan ‘ın Belgrat şehrinde düzenlenen Avrupa Güreş şampiyonasında Ülkemizi temsil eden Akçaabat’ lı sporcumuz Trabzon Spor Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Elmas ÇELİK 57 Kg da Avrupa 3.sü oldu.
1 Haziran 2017 Perşembe 17:43

 
Girişimcilikte Son Nokta
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapan 16 gönüllü yönetici ve öğretmene Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü ve Avrupa Birliği Girişimcilik Ödülü sahibi Şube Müdürü Ali CAN tarafından 17-21 Nisan 2017 tarihleri arasında 5 günlük Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu verildi.
24 Nisan 2017 Pazartesi 19:05

 
Fırtına Antalya'da Esti
Trabzonspor, geçen yıl ki 7-0’lık yenilginin rövanşını 3-0’la aldı, Avrupa yolunda önemli bir engeli geçti
23 Nisan 2017 Pazar 04:48

 
Cumur Avrupa'ya Sert Çıktı
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, 30 yıldır Avrupa'da yaşadığını ve böyle bir zulüm görmediklerini ifade etti.
15 Mart 2017 Çarşamba 19:26

 
Akçaabat'ı İstanbul da Kutladılar.
Avrupa Yakası Akçaabatlılar Derneği'nden kurtuluş etkinliği
21 Şubat 2017 Salı 21:38

 
Trabzon MOBİD Avrupa pazarına göz koydu
Türkiye’deki en etkin sektörel sivil toplum kuruluşu olan Mobilyacı İşadamları Derneği DKİB’nin katkıları ile gerçekleştirilen Ekonomi Bakanlığı UR-GE desteği projesi kapsamında Almanya’da MÜSİAD başkan ve üyeleri ile bir araya gelerek burada bir şovrum açma girişimi ve Avrupa pazarı hakkında fikir alışverişinde bulundular.
26 Ocak 2017 Perşembe 10:49

 
Bil Okulları Gazeteciler Gününü Unutmadı.
İlçemizde faaliyet gösteren Özel Trabzon Bil Lisesi, Özel Avrupa Dil Kursu ve Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi müdürleri Murat ÖZCAN, Onur VARLIK ve Savaş GEDİKOĞLU ile Trabzon merkezde faaliyetlerini sürdüren Özel Parlayan Zeka Etüt Eğitim merkezi müdürü Ahmet İŞCİ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile Akçaabat İlçesinde faaliyet gösteren medya mensuplarına belemir bahçe'de bir sabah kahvaltısı düzenledi.
9 Ocak 2017 Pazartesi 19:08

 
Gümrükçüoğlu şampiyon sporcuyu ödüllendirdi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ankara'da düzenlenen Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 1 altın 3 bronz madalya kazanan Trabzon Karşıyaka Spor Kulübü sporcusu Ufuk Babacan’ı makamında kabul etti.
22 Ağustos 2016 Pazartesi 19:16

 
Gereğini Yapacağım.
Avrupa Şampiyonası D Grubu ikinci maçında İspanya'ya 3-0'lık skorla boyun eğen Milli Takımımız'da Fatih Terim, karşılaşmayı ve tribünlerden Arda Turan'a yükselen protesto seslerini değerlendirdi.
18 Haziran 2016 Cumartesi 00:05

 
Almanya’ya tasarı protestosu
AK Parti MKYK Üyesi Köseoğlu, Avrupa’daki programdan Almanya’yı çıkardıklarını açıkladı
2 Haziran 2016 Perşembe 01:27

 
Trabzon Horonu Avrupa birincisi
ALMANYA’NIN Karlsruhe kentinde gerçekleştirilen Avrupa Halk Oyunları Yarışması ve BADEN TOAB Folklor Müsabakası büyük takdir topladı. Yarışmada küçükler klasmanında Lahr Toab Trabzon horonuyla birinci oldu.
18 Mayıs 2016 Çarşamba 10:40

 
Avrupa yolunda başakşehir maçı önemli bir viraj
Trabzonspor Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, Avrupa kupalarına katılma yolunda Medipol Başakşehir maçının kendileri açısından önemli bir viraj olduğunu söyledi.
7 Nisan 2016 Perşembe 00:01

 
Periler İzmir'de İstediğini Aldı.
ZAĞNOSSPOR PLAY-OFF'A GALİBİYETLE BAŞLADI AVRUPA KAPISINI ARALADI
2 Nisan 2016 Cumartesi 20:12

 
Filografi artık Akçaabat’ta da öğretiliyor.
Orta Doğu’da doğmuş ve Avrupa’dan Uzak Doğu’ya kadar yayılmış, ancak yapımının zor olduğu düşüncesiyle yok olmaya yüz tutmuş, ülkemizde ise yeni yaygınlaşmaya başlayan bir el sanatı olan filografi artık Akçaabat’ tada öğretiliyor.
18 Mart 2016 Cuma 18:58

 
Boğaziçi Köprüsü Trafiğe Kapatıldı!
Boğaziçi Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişler, şüpheli bir araç nedeniyle durduruldu
15 Mart 2016 Salı 16:55

 
AB’den seçim açıklaması
Avrupa Birliği (AB), 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.
2 Kasım 2015 Pazartesi 12:32

 
Yeniler UEFA’ya Bildirildi.
EFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya’nın Rabotnicki takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor’da bu müsabakada forma giyecek oyuncuların listesi şekillendi.
25 Temmuz 2015 Cumartesi 07:45

 
Avrupa'nın lideri!
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Differdange'yi deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor, Avrupa'da en çok kazanan Türk takımı olma unvanını sürdürdü.
24 Temmuz 2015 Cuma 14:56

 
İşte Trabzonspor'un Rakibi.
UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselen temsilcimiz Trabzonspor'un yeni rakibi, Makedonya'nın Rabotnicki takımı oldu.
24 Temmuz 2015 Cuma 07:47

 
Trabzonspor Güle Oynaya Geçti
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Trabzonspor deplasmanda Lüksemburg takımı Differdange'ı 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.
23 Temmuz 2015 Perşembe 21:49

 
Takımımızın Differdange 03 maçı basın programı belli oldu
Takımımızın UEFA Avrupa Ligi’nde Differdange 03 ile oynayacağı maç öncesinde antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.
21 Temmuz 2015 Salı 10:27

 
UEFA Avrupa Ligi rakiplerimiz belli oldu
Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda AZ Alkmaar ile eşleşirken, Trabzonspor, Differdange'yi elerse Jelgava - Rabotnicki eşleşmesinin galibi ile eşleşecek.
17 Temmuz 2015 Cuma 15:03

 
Trabzonspor: 1 - Differdange 03: 0
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, 2. ön eleme turu ilk maçında sahasında Lüksemburg ekibi Differdange 03 ile karşı karşıya geldi.
17 Temmuz 2015 Cuma 15:01

 
Trabzonspor'un Rakibi Belli Oldu
Medical Park Trabzonspor'un Avrupa'daki rakibi belli oldu
9 Temmuz 2015 Perşembe 15:12

 
Hurma Bala Town'ı istiyor
Hurma, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda, 1. turdaki Differdange 03-Bala Town eşleşmesinde Bala Town'u rakip olarak görmeyi istediklerini ve büyük ihtimalle bu takımla karşılaşacaklarını söyledi.
23 Haziran 2015 Salı 16:17

 
İşte Trabzon'un rakipleri!
UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor'un rakibi oldu.
22 Haziran 2015 Pazartesi 15:21

 
Trabzon'un rakibi belli oluyor!..
UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'nde birinci ve ikinci ön eleme turlarının kura çekimi yapılacak.
21 Haziran 2015 Pazar 08:52

 
Trabzonspor'a UEFA Müjdesi
Son iki sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı sonuçlar alan Trabzonspor gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılırsa kolay takımlarla eşleşecek.
20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:56

 
Tılıdz:En ucuz doğalgaz Türkiye’de.
Enerji Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği ülkeleri arasında en ucuz doğalgazın Türkiye’de satıldığını söyledi.
10 Mayıs 2015 Pazar 14:23

 
Trabzonspor Avrupa Engelini Aşmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, yarın konuk edeceği Beşiktaş'ı yenerek kayıpsız olarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.
2 Mayıs 2015 Cumartesi 09:46

 
Biz kendi işimize bakıyoruz
Yanal, “Biz Avrupa’da olacağız, kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez” dedi
25 Nisan 2015 Cumartesi 10:05

 
Onur Kıvrak, 'Küsmedim...
Legia Varşova ile oynanan Avrupa Ligi maçında diz çapraz bağları kopan ve ameliyat olan kaleci Onur Kıvrak'ın iyileşme sürecinde her şey planlanandan iyi gidiyor.
28 Mart 2015 Cumartesi 20:17

 
66 LİGDE BİLEĞİ BÜKÜLMEYEN TAKIM
TÜRKİYE’DE AVRUPA’DAN 66 LİGDE BİLEĞİ BÜKÜLMEYEN TAKIM
27 Şubat 2015 Cuma 18:01

 
Trabzonspor İtalya'da
UEFA Avrupa Ligi 2. turunda deplasmanda İtalya'nın Napoli takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, Napoli'ye geldi.
25 Şubat 2015 Çarşamba 10:46

 
Avrupa Birliği’nden istihdama destek!
Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Türkiye’de istihdamın gelişmesi için ürettiği projeler kapsamında gençlere eğitim vermeye devam ediyor.
24 Şubat 2015 Salı 18:20

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur