Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ŞEFFAF ve TEMİZ BELEDİYECİLİK BİZİM DERDİMİZHİZMET BELEDİYECİLİĞİ BTP Genel Genel Başkanı Hüseyin Baş Akçaabat’ta.. Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
(MHP haberleri
 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
MHP’DE ADAY ADAYLARI TANITIMI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, belediye meclis aday adaylarını tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenledi.
1 Şubat 2024 Perşembe 17:07

 
KAÇEP’TEN HASTANE ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı Trafından Organize Edilen Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığı,KAÇEP Akçaabat İlçe Başkanlığınca Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.
5 Ocak 2024 Cuma 19:19

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
MHP'de Meclise İlk Aday Adayı Ahmet İncehasan oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İlk Aday Adayı Ahmet İncehasan oldu.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:23

 
MHP BAŞKANI EŞİNİ TOPRAĞA VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, bugün öğle namazını takiben Ak Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Yeşiltepe Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.
7 Kasım 2023 Salı 18:55

 
Başkan Ergün’ün Acı Günü
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe başkanı Özcan Ergün’ün eşi Sevinç Ergün, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
6 Kasım 2023 Pazartesi 08:57

 
MHP’DE GÖREV DAĞILIMI yAPILDI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığının Ağustos ’ta gerçekleştirdiği 14. Olağan Kongresi’nde işbaşına getirdiği Özcan Ergün’ün başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısının ardından görev dağılımını da gerçekleştirdi.
12 Eylül 2023 Salı 17:29

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
ŞENER PUL KERMESE KATILARAK KATKI SAĞLADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayı Şener Pul Seçim Çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürüyor.
9 Mayıs 2023 Salı 18:03

 
MHP Akçaabat'ta Buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla kahvaltılı bir program organize etti.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:30

 
ŞENER PUL DERECİKTE
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Şener Pul, Seçim Ziyaretlerini Derecikte Sürdürdü.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:07

 
Şener Pul, Sanayi Esnafıyla
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili 3. sıra adayı Şener Pul, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.
17 Nisan 2023 Pazartesi 14:06

 
Türedi listeye neden giremedi? İşte cevabı…
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, büyük şok yaşıyor.
7 Nisan 2023 Cuma 15:46

 
MHP ADAY ADAYI TÜREDİ ESNAF ODASINDA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına devam ediyor.
6 Nisan 2023 Perşembe 18:14

 
Türedi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi, seçim çalışmalarına devam ediyor.
5 Nisan 2023 Çarşamba 15:55

 
Milletvekili aday adaylarından TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi ve AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mecit Albayrak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.
24 Mart 2023 Cuma 16:50

 
MHP İl Başkanı Ayar’dan Rektör Aşıkkutlu'ya Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:56

 
Cumhur İttifakı Akçakale’de
Cumhur İttifakı’nın ortakları Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin yöneticileri geçtiğimiz hafta Akçakale Mahallesi’ne ortak bir seçim çalışmasına katıldılar.
14 Ağustos 2022 Pazar 15:58

 
Protokolü Buluşturan Düğün
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Meclisi Üyesi Hasan İncehasan oğlunu evlendirdi
22 Mart 2022 Salı 00:42

 
MHP İl Yönetimi Akçaabat'ta
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP Akçaabat İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
18 Haziran 2021 Cuma 18:40

 
Adem Çelik'ten Yerel Esnaf Çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, pandemiden en çok etkilenen esnafa destek olmak amacıyla alışverişi yerel esnaftan yapılması çağrısını yaptı.
24 Aralık 2020 Perşembe 21:36

 
Sivrikaya’dan MHP’ye Ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat ilçe başkanlığını ziyaret etti.
5 Kasım 2020 Perşembe 17:04

 
HEPSİ ART NİYETLİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
28 Ocak 2020 Salı 19:05

 
MHP TRABZON TEŞKİLATINA DEV KATILIM
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı düzenlediği törenle partilerine katılanlara rozet takılarak partiye katılım beratı verildi.
12 Aralık 2019 Perşembe 00:00

 
Trabzonlu eski vekil kaza yaptı, yaralılar var
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu ve Recep Bakırcı’nın da bulunduğu araç, Rize’de refüje çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
3 Mayıs 2019 Cuma 17:51

 
MURAT AYDIN'DAN EKİM'E TAM DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Murat Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim'e Başarılar Diledi
29 Ocak 2019 Salı 21:31

 
AK PARTİ'DEN MHP'YE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, beraberinde partisinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
16 Ocak 2019 Çarşamba 17:29

 
Akçaabat MHP Tek Yürek Oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe teşkilatı bir araya geldi. Akçaabat Nihat Usta’da düzenlenen davete, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayları, Hasan İncehasan, Yakup Can ve Osman Zeki Alşan’ın yanı sıra, eski İl genel meclisi üyesi İsmet Kırali ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
7 Aralık 2018 Cuma 18:41

 
MHP,af yasası teklifini TBMM'ye sundu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız, partisinin af teklifini TBMM Başkanlığı'na verdi.
24 Eylül 2018 Pazartesi 16:52

 
MHP MECLİS ÜYESİNDEN TÜRKMEN'E DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Murat Aydın Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'e Destek Çıkacak Büyük Puntolar la Yazılmış Bir Açıklamada Bulundu.
18 Temmuz 2018 Çarşamba 16:16

 
Trabzon’da MHP’nin acı günü
​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşikdüzü İlçe Başkanı Kazım Zıp hayatını kaybetti.
27 Haziran 2017 Salı 07:03

 
Bulut Bahçeli İle Görüştü
Bir dizi ziyaretler için Ankara’da bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı iftarda bir araya gelerek kısa bir görüşme gerçekleştirdi.
2 Haziran 2017 Cuma 10:05

 
Meclis Üyesi Çağrı Yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediyesi Meclis üyesi Murat Aydın 7 Ağustos Pazar gecesi tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerinde katılımlarıyla hep birlikte kuran ı kerim ve mevlit-i şerif okutarak sonlandıralım çağrısında bulundu.
1 Ağustos 2016 Pazartesi 11:45

 
Miraç Çınar'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı
22 Nisan 2016 Cuma 17:35

 
Aydın'dan Çok Konuşulacak Açıklamalar
30 Mart seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Akçaabat Belediye Meclis Üyesi seçilen Murat Aydın ile Akçaabat siyaseti üzerine konuştuk.
8 Nisan 2016 Cuma 18:58

 
Demeli:Bu gidiş gidiş değildir!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından görevden alınan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, basın toplantısı düzenledi.
1 Mart 2016 Salı 15:45

 
MHP İstişare Toplantısı Yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, Seçim İstişare Toplantısı yaptı.
17 Ekim 2015 Cumartesi 21:51

 
MHPLİ ADAYLARDAN AKÇAABAT'A ÇIKARTMA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Koray Aydın il Başkanı Muammer Demeli, Milletvekili Adayları Yavuz Aydın ve Hüseyin Örs ile birlikte Akçaabat ilçesine çıkartma yaptı.
6 Ekim 2015 Salı 18:46

 
MHP doğru olanı yaptı
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı seçimlerindeki dik duruşuyla bir takım çevrelerin oyunlarını boşa çıkardığını söyledi.
6 Temmuz 2015 Pazartesi 17:50

 
Yavuz Aydın Teşekkür Ziyaretleri Yapıyor.
25. Dönem TBMM Milletvekili Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Adaylarından Yavuz Aydın, geceli gündüzlü çalıştığı il, ilçe ve mahalle teşkilatları ile hemşerilerine teşekkür için Trabzon’u adım adım ziyaret ediyor.
12 Haziran 2015 Cuma 18:37

 
MHP'li Yavuz Aydın oyunu kullandı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın: “İnsanların gönlüne talip oldum”
8 Haziran 2015 Pazartesi 09:50

 
AYDIN: “TRABZON 9 FARKLI ALANDA GELİŞECEK”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, yoğun geçen seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyip notlar alıyor.
24 Mayıs 2015 Pazar 12:21

 
MHP Çalışıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
13 Mayıs 2015 Çarşamba 20:28

 
İşte MHP'nin seçim şarkısı 'Devlet Baba'!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde uygulanacak standartları ve seçim müziklerini açıkladı.
15 Nisan 2015 Çarşamba 18:36

 
İktidara Fena Yüklendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, iktidara yüklenerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29 Mart 2015 Pazar 20:10

 
İbrahim Çakır:Elde Yok Sistem
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı İbrahim Çakır, eğitim sorunlarına değinerek Trabzon’ eğitim başkenti yapacağız dedi.
14 Mart 2015 Cumartesi 10:15

 
Hikmet Yılmaz Çalışmalarına Devam Ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.
10 Mart 2015 Salı 16:23

 
MHP’de aday tarihleri belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekilliği aday adaylığı için başvurular 12 Mart saat 09.00’dan itibaren başlayıp 18 Mart saat 17.00’ye kadar sürecek.
12 Şubat 2015 Perşembe 14:33

 
Fidan'ın istifası için ne dedi?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Hakan Fidan’ın Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarlığı'ndan istifasını geç alınmış bir karar olarak nitelendirdi.
8 Şubat 2015 Pazar 19:00

 
“Elektrik faturalarındaki Kayıp Kaçak Bedeli”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, petrol fiyatları ile alakalı açıklamada bulundu. Aydın, Petrol fiyatlarındaki düşüşü aynı...
2 Şubat 2015 Pazartesi 21:43

 
MHP Akçaabat ilçe Kongresi Yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat 13. Olağan genel Kurul Toplantısı Yapıldı.
11 Ocak 2015 Pazar 16:57

 
(MHP)Trabzon İl Başkanlığı’ndan Eren’e Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı’ndan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Şadan Eren’e hayırlı olsun ziyareti.
11 Kasım 2014 Salı 17:14

 
MHP Trabzon, “Şehirde hedef 2'
Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) Trabzon İl Teşkilatının istifasının ardından yeniden görevlendirilen İl Bsaşkanı Muammer Demeli, yeni yönetimi MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katıldığı toplantıda tanıttı.
24 Eylül 2014 Çarşamba 19:28

 
İçme suyumuz kanserli Asbest borulardan akıyor biz içiyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)meclis adayı eski Telekom Müdürü Mehmet GÜNER içme suyumuzla alakalı açıklamalarda bulundu
1 Temmuz 2014 Salı 17:14

 
Gedikli Hakkını Helal Etmeyecek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, kamuoyuna kendilerine gösterdiği teveccühten ötürü teşekkür ederken, propaganda sürecinde hakkında asılsız söylentiler çıkaran kişileri Allah'a havale ettiğini, kişisel hakkını ise helal etmediğini söyledi.
16 Nisan 2014 Çarşamba 10:38

 
Akçaabat’a şükranlarımı borçluyum.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat belediye Meclisi Üye Adayı olan Mehmet Güner, yaptığı bir basın açıklamasıyla Akçaabatlı seçmenlere teşekkür etti.
8 Nisan 2014 Salı 17:25

 
MHP’li Sekiz Meclis Üyesi Mazbatalarını Aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı
4 Nisan 2014 Cuma 18:39

 
Alparslan Türkeş Anılıyor.
Milliyetçi hareket partisi (MHP) Akçaabat ilçe başkanlığı mesaj yayınladı.
4 Nisan 2014 Cuma 12:13

 
Çınar gazeteciler gününü kutladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü Kutladı.
9 Ocak 2014 Perşembe 18:51

 
Abanoz:Trabzon sevdalıları yolunuz açık olsun
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Trabzon Ortahisar Belediyesi için başkan adayı Osman Abanoz'u düzenlenen törenle tanıttı.
1 Aralık 2013 Pazar 12:10

 
Vardaloğlu Ailesi üzgün
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Trabzon eski il başkanı ve Opel Vardallar Otomotiv’in sahibi işadamı Zekeriya Vardaloğlu’nun annesi Ayşe (Samime) Vardaloğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
27 Ekim 2013 Pazar 18:19

 
MHP'nin adayı resmen Gedikli
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Metin Gedikli, düzenlenen iftar yemeğiyle kamuoyuna tanıtıldı.
6 Ağustos 2013 Salı 13:44

 
MHP adayını açıklıyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Teşkilatı, adayını Pazartesi günü kamuoyuna açıklayacak.
2 Ağustos 2013 Cuma 18:32

 
MHP'nin adayı belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı belirlendi.
20 Temmuz 2013 Cumartesi 12:20

 
Koray Aydın'dan Akçaabat’a Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Akçaabat esnafına özel ilgi gösteriyor.
6 Mayıs 2013 Pazartesi 19:52

 
Hedef belediye seçimleri
Karadeniz turuna çıkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Zorlu Grand Otel önünde partililerin ‘Lidere sadakat şerefimizdir’ sloganlarıyla karşılandı.
19 Mart 2013 Salı 12:22

 
Türk dünyasının acısı: Hocalı
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, 21 yıl önce Ermeniler tarafından katledilen Azerbaycan Türkleri’ni yaptığı yazılı açıklamayla andı.
25 Şubat 2013 Pazartesi 21:16

 
MHP'den 44.Kuruluş Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, MHP'nin 44. kuruluş yılı dolayısı mesaj yayınladı.
11 Şubat 2013 Pazartesi 20:43

 
MHP’den STÖ’lere kahvaltı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, dün sabah düzenlediği kahvaltıda sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi.
8 Aralık 2012 Cumartesi 20:54

 
MHP Adayını seçime bir yıl kala açıklayacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı düzenlediği kahvaltıda basınla bir araya geldi.
1 Aralık 2012 Cumartesi 18:20

 
DEMELİ:Akçaabatı Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, partisinin Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.
21 Kasım 2012 Çarşamba 10:34

 
MHP il başkanı mazbatasını aldı
Trabzon Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’na seçilen Muammer Demeli, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.
28 Eylül 2012 Cuma 17:38

 
MHP'den Nezaket Ziyaretleri
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı yöneticilerinden kurumlara nezaket ziyareti.
24 Şubat 2012 Cuma 17:40

 
MHP'nin 43. Yıldönümü
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 43. kuruluş yıldönümü Akçaabat'ta kutlandı.
22 Şubat 2012 Çarşamba 19:04

 
SEMİH YALÇIN'DAN ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Akçaabat İlçe Başkanlığı’na bir ziyaret düzenledi. MHP İl Başkanı Nihat Birinci’nin katıldığı ziyarette Miraç Çınar’ın başkanlığında partinin yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
10 Şubat 2012 Cuma 16:46

 
İlk O açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı'nda eski ilçe başkan yardımcısı İş adamı Ziraat Mühendisi Miraç Çınar ilçe başkanlığına aday.
11 Ocak 2012 Çarşamba 12:16

 
Birinci'den Akçaabat'a Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Nihat Birinci'den Akçaabat İlçe Başkanlığı'na ziyaret.
13 Aralık 2011 Salı 17:33

 
Memiş, halkın kaderini kendisinin tayin ettiğini söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, oyunu kendi beldesinde kullandı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:46

 
Siyasi Farklılık Gözetmeyeceğim
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili adayı Halil Memiş, 12 Haziran genel seçimlerinde Trabzon'da birinci parti çıkacaklarını belirterek, kendisinin herkesin vekili olacağını kaydetti.
11 Haziran 2011 Cumartesi 14:11

 
Memiş, "Bize güç verin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, Trabzon'un Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerine gitti.
18 Mayıs 2011 Çarşamba 17:13

 
Memiş, "Trabzon büyükşehir olacaktır,
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) eski Genel Sekreteri Halil Memiş, basın toplantısı düzenledi.
16 Mayıs 2011 Pazartesi 20:08

 
Ülkenin geleceği ile ilgili sorunlarına çözüm getireceğiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon 2. sıra Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim gezileri çerçevesinde Akçaabat esnafını ziyaret etti.
15 Mayıs 2011 Pazar 13:49

 
Memiş Ülkü Ocağı'ndaki Gençlerle
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, Akçaabat Ülkü Ocağında gençlerle bir araya geldi.
6 Mayıs 2011 Cuma 18:23

 
Belediyeler Kapanma Noktasına Geldi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarında meslek hayatının tamamını adadığını söylediği belediyeleri ve belediyecileri de unutmuyor.
1 Mayıs 2011 Pazar 16:01

 
12 Haziranda Göstereceğiz!
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın AK Parti hükümeti için, "Böyle zalim bir iktidar görülmemiştir." dedi.
26 Nisan 2011 Salı 15:29

 
MHP'den Gövde Gösterisi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Trabzon 2. sıra Milletvekili adayı Halil Memiş, seçim bölgesi Akçaabat ilçesinde partililer ile akşam yemeğinde buluştu.
23 Nisan 2011 Cumartesi 21:40

 
MHP'li Kadınlar Mesaide
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı yaklaşan seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor.
8 Mart 2011 Salı 13:36

 
"Fındıkla Sandık Arasında Bağ Kuracağız"
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı seçim başlangıcını verdi.
26 Şubat 2011 Cumartesi 17:14

 
Akçaabat MHP'ye Vekil Dopingi
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, beraberinde MHP İl Başkanı Nihat Birinci'yle birlikte Akçaabat İlçe Başkanlığı'na bir ziyarette bulundu.
26 Şubat 2011 Cumartesi 17:12

 
MHP'li Kadınlardan BTP'li Kadınlara Ziyaret
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat kadın kolları üyeleri Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) kadın kollarına nezaket ziyareti düzenledi.
24 Ocak 2011 Pazartesi 17:34

 
MHP İlçe Başkanlığı Görevine Adnan Çelik Getirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı'na İl Başkanı Nihat Birinci'nin katılımıyla Adnan Çelik getirildi.
24 Ocak 2011 Pazartesi 16:45

 
Birinci Ne Zaman Atama Yapacak
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) milletvekilliği için istifa eden Akçaabat ilçe başkanı Serkan Altuntaş'ın yerine henüz atama yapılmadı.
20 Ocak 2011 Perşembe 23:48

 
MHP’li Kadınlar Kaymakam Ziyaretinde
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları Başkanlığı Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’ı makamında ziyaret etti.
28 Aralık 2010 Salı 14:59

 
MHP'li Kadınlara Vekil Desteği
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman'la birlikte Akçaabat Kadın Kollarına ziyarette bulundu.
28 Aralık 2010 Salı 13:50

 
MHP’li Kadınlardan Anlamlı Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiler.
28 Aralık 2010 Salı 12:14

 
MHP'li Kadınlar da Ankara Yolunda
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Ankara'da yapacak olduğu "Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği" adlı toplantıya Akçaabat'tan partili kadınlarda katıldı. İl ve ilçe teşkilatı erkeklerinin katılacak olduğu toplantıya Akçaabat'taki MHP'li kadınlarda katıldı
19 Kasım 2010 Cuma 14:16

 
İlçe Kadın Kollarından İl Kadın Kollarına Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Kadın Kolları, İl Kadın Kolları Başkanlığına ziyarette bulundu. MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Emine Özlü'nün başkanlığında bulunulan ziyarete kadın kolları yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. Trabzon Kadın Kolları Başkanı Serpil Mühürcü ve İl kadın kollarının karşıladığı Akçaabat ekibiyle yapılacak faaliyetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
31 Ekim 2010 Pazar 13:44

 
MHP Kadın Kolları Çalışmalarına Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Kadın Kolları halkoylamasından sonra yeni senenin hazırlıklarına başlamak için yaz dönüşü ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Kadın kolları başkanı Emine Özlü ve kadın kolları yönetim kurulunun yer aldığı toplantıda referandum seçim sonuçlarının değerlendirilmesi, gelecek yıldaki çalışmaların belirlenmesi konusunda fikir alış-verişi yapıldı. Önümüzdeki seçimlere çok hızlı gireceklerini dile getiren Özlü geçen seneyi ise şöyle değerlendirdi: "Geçen seneyi dolu dolu geçirdik. Her ay ne yapılması gerekiyorsa, neyi gerektiriyorsa onları belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Hiçbir ayımız boş geçmedi, ayda en az 1-2 faaliyetimiz oldu. Toplantıla
20 Ekim 2010 Çarşamba 23:56

 
Altuntaş'tan: "Yüce Türk Milletinin Kararına Saygılıyız."
Millîyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Başkanı halkoylaması sonrası gazetemize bir açıklamada bulundu. Altuntaş sözlerine: "Yüce Türk milletinin vermiş olduğu her türlü karara saygılıyız" diye başladı ve sonrasında şunları kaydetti: "Eksiklerimizi düzeltmek için daha çok çalışacağız. Nerelerde yanlışlar varsa bunları düzelteceğiz. Sonuç olarak halkımızın kararı olduğu için saygılıyız." Ayrıca, kendisine yönelttiğimiz, MHP'nin tabanı veya Ülkücü bazı kişilerin "Evet" vereceği bir çok kez ulusal basında yer aldı, "Evet" çıkmasında bunun bir etkisinin olduğunu düşünüyor musunuz? Sorusunu ise Altuntaş şöyle yorumladı: "Böyle bir durum söz konusu değildir. Yerel bazda böyle bir şey düşünm
19 Ekim 2010 Salı 12:49

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1430 Osmanlı orduları Selanik ve İyonya'yı fethetti.
1827 Beethoven, Viyana'da 10 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.
1903 Marconi'nin telsiz sistemi aracılığıyla Londra ve New York arasında düzenli haber akışı başladı.
1938 Harp Okulu Mahkemesi, Nazım Hikmet'i 28 yıl hapse mahkum etti.
1950 Nazım Hikmet, Bursa Cezaevinde açlık grevine başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur